Daniel Craig

Daniel Craig

Son dakika Daniel Craig haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Daniel Craig ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Daniel Craig haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Daniel Craig

haberleri sayfasında son dakika yaşanan daniel craig gelişmeleri de dahil olmak üzere 121 daniel craig haberi bulunmuştur. Tüm daniel craig haberleri aşağıda listelenmiştir.
Daniel Craig yardım çağrısında bulundu, milyonlarca sterlin toplandı
Daniel Craig yardım çağrısında bulundu, milyonlarca sterlin toplandı Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin yaralarını sarmaya çalışan Türkiye, depremzedeler için tek yürek oldu. Afet bölgesine yardım devam ederken, dünyaca ünlü oyuncu Daniel Craig'in destek verdiği Disasters Emergency Committee (DEC), depremzedeler için milyonlarca sterlin topladı.
25.02.2023 Magazin
Javier Bardem: Daniel Craig için pastadan kadın kıyafetiyle çıkmıştım!
Javier Bardem: Daniel Craig için pastadan kadın kıyafetiyle çıkmıştım! İspanyol aktör Javier Bardem ile İngiliz aktör Daniel Craig, çok yakın arkadaşlar. Bardem, 10 yıl önce Craig'in doğum gününde kadın kıyafeti giyerek pastanın içinden çıktığını anlattı.
26.01.2022 Magazin
Tom Hardy yeni 'James Bond' mu olacak?
Tom Hardy yeni 'James Bond' mu olacak? Bugüne kadar Sean Connery, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan ve Daniel Craig'in canlandırdığı 'James Bond' karakterine,, son olarak Tom Hardy'nin hayat vereceğine ilişkin iddia sosyal medyada da gündem oldu.
20.09.2020 Televizyon
Daniel Craig’e izin çıkmamış!
Daniel Craig’e izin çıkmamış! Daniel Craig’in, son ‘James Bond’ filminde direksiyon başında rol yapmasına izin verilmedi
29.02.2020 Magazin
77'nci Altın Küre adayları açıklandı
77'nci Altın Küre adayları açıklandı Oscar'ın habercisi sayılan Altın Küre Ödülleri'nin (Golden Globe) adayları açıklandı. Peki, 2020 Altın Küre adayları kimler? İşte 2020'de 77'inci kez verilecek olan Altın Küre'de adaylar...
9.12.2019 Dünya
Son kez canlandıracak! No Time to Die...
Son kez canlandıracak! No Time to Die... The Guardian’da yer alan habere göre James Bond serisinin 25. filminin isminin “No Time to Die” (Ölmeye zaman yok) olacak.
22.08.2019 Televizyon
Robb Stark, yeni James Bond mu oluyor?
Robb Stark, yeni James Bond mu oluyor? Yeni James Bond, Game of Thrones'un Robb Stark'ı Richard Madden olabilir...
16.10.2018 Kültür Sanat
Bu hafta 5 film vizyona girecek
Bu hafta 5 film vizyona girecek Sinemalarda bu hafta Drew Godddard'ın yazıp yönettiği, Cynthia Erivo, Jeff Bridges, Dakota Johnson, Jon Hamm, Chris Hemsworth, Cailee Spaeny, Lewis Pullman ve Nick Offerman'ın rol aldığı "El Royale'de Zor Zamanlar" izleyici ile buluşacak.
12.10.2018 Kültür Sanat
James Bond Belevi
James Bond Belevi Cem Belevi, ‘Dumanlı Sevda’ adlı klip çekimi için kamera karşısına geçti.
7.09.2017 Magazin
Yeni James Bond filminin hikayesi belli oldu!
Yeni James Bond filminin hikayesi belli oldu! 2019 yılında gösterime girecek yeni James Bond filminin hikayesi ortaya çıktı.
6.09.2017 Kültür Sanat
25. Bond filminin şarkısı Beyonce'den
25. Bond filminin şarkısı Beyonce'den Sinema tarihinin en ünlü film serisi 'James Bond', 2019 yılında 25'inci kez hayranlarıyla buluşacak.
29.08.2017 Kültür Sanat
'James Bond' için dönüyor; ancak bir şartı var...
'James Bond' için dönüyor; ancak bir şartı var... 'James Bond' rolüne dönme kararı alan Daniel Craig'e, eşi Rachel Weisz'den ültimatom geldi.
22.08.2017 Kültür Sanat
Bond’dan vazgeçmiyor
Bond’dan vazgeçmiyor “Tekrar Bond olmaktansa bileklerimi kesmeyi tercih ederim” diyen Daniel Craig, filmde yeniden rol alacak
16.08.2017 Magazin
'James Bond' olarak geri dönüyor!
'James Bond' olarak geri dönüyor! İngiliz oyuncu Daniel Craig, James Bond serisine dönmemek üzere veda etmiş; ancak yapımcılar onu ikna etmek için servet teklif etmişti. Ünlü aktörün 'Bond' serisini bırakıp bırakmadığı netleşti.
16.08.2017 Kültür Sanat
Yeni Bond geliyor
Yeni Bond geliyor Tüm dünyada büyük bir izleyici kitlesine sahip film serisi ‘James Bond’un 25. filminin 2019’da sevenleriyle buluşacağı müjdesi verildi
25.07.2017 Magazin
Beşinci kez Bond olacak
Beşinci kez Bond olacak “Tekrar Bond olmaktansa bileklerini kesmeyi tercih edeceğini” söyleyen oyuncu Daniel Craig, kararından döndü
10.07.2017 Magazin
Daniel Craig 'bileklerimi keserim' demişti ama...
Daniel Craig 'bileklerimi keserim' demişti ama... '5'inci kez Bond filminde oynamaktansa bileklerimi keserim' diyen İngiliz yıldız Daniel Craig, dudak uçuklatan bir teklif karşılığında ikna oldu.
10.07.2017 Kültür Sanat
James Bond olmaya çok yakın
James Bond olmaya çok yakın 2005 yılından beri James Bond karakterini canlandıran ancak son filminin ardından “Bir daha kolumu keser James Bond rolünü oynamam” diyen Daniel Craig, tekrar James Bond olmaya çok yakın.
13.04.2017 Magazin
Bu role asla seçilmem!
Bu role asla seçilmem! Serinin yeni filmi için James Bond’u canlandıracağı iddia edilen Vicky McClure, "Bu söylenti çok komik” dedi.
28.03.2017 Magazin
Hollywood’da büyük iş birliği
Hollywood’da büyük iş birliği Mustang filmiyle Fransa’dan yabancı film kategorisinde Oscar adayı olan yönetmen Deniz Gamze Ergüven’in yeni filmi belli oldu.
11.03.2017 Magazin
Film çekene teşvik var
Film çekene teşvik var Sinema Filmlerinin Desteklenmesi Hakkında Kanun’da yapılacak değişiklikle Türkiye’de film çekmek isteyen yabancı film yapımcılarına teşvik verilecek
2.03.2017 Ekonomi
Ergüven’in Hollywood macerası!
Ergüven’in Hollywood macerası! Geçen yıl ‘Mustang’ filmi ile Fransa adına ‘Yabancı Dilde En İyi Film’ dalında Oscar adaylığı alan Deniz Gamze Ergüven’in ilk İngilizce dilindeki filmi ‘Kings’in Los Angeles’daki çekimlerinden görüntüler ortaya çıktı.
4.02.2017 Magazin
Daniel Craig oyununa zor yetişti
Daniel Craig oyununa zor yetişti İngiliz aktör Daniel Craig, Ne York'ta sahnelenen ve başrolde yer aldığı 'Othello' oyununun önceki günkü temsiline son anda yetişti.
17.01.2017 Magazin
Balkanlar’da Çağatay Ulusoy rüzgarı
Balkanlar’da Çağatay Ulusoy rüzgarı Çağatay Ulusoy, geçtiğimiz günlerde Hello Türkiye için Monaco'da objektif karşısına geçti. Oyuncunun konsept gereği '007 James Bond' ruhuna büründüğü çekim, Yunanistan ve Bulgaristan’da da ses getirdi.
17.01.2017 Magazin
'Paçacı için bana ilham veren Jim Carey oldu'
'Paçacı için bana ilham veren Jim Carey oldu' Oyuncu Şinasi Yurtsever, 'Geniş Aile Her Türlü' filmi için mafya babası oldu.
26.10.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Daniel Craig ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki daniel craig haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.