Daimler

Daimler

Son dakika daimler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan daimler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını daimler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Daimler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan daimler gelişmeleri de dahil olmak üzere 213 daimler haberi bulunmuştur. Tüm daimler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tüm otobüslerin yol testleri Türkiye'de gerçekleşecek
Tüm otobüslerin yol testleri Türkiye'de gerçekleşecek Dünyada üretilen tüm Mercedes-Benz otobüslerin yol testleri Mercedes-Benz Türk İstanbul AR-GE Merkezi’nde yer alan Test Bölümü tarafından gerçekleşmeye başladı.
2.06.2022 Otomobil
Almanya'dan otomotiv devine son dakika yasak kararı!
Almanya'dan otomotiv devine son dakika yasak kararı! Almanya, internet bağlantısı özelliği olan Ford otomobillerine ülke çapında satış ve üretim yasağı getirdi.
21.05.2022 Dünya
Rusya Devlet Başkanı Putin köşeye sıkıştı! Dünya devi şirketlerden kritik karar...
Rusya Devlet Başkanı Putin köşeye sıkıştı! Dünya devi şirketlerden kritik karar... Ukrayna'yı işgal ederek tüm dünyanın tepkisini çeken Rusya için yaptırım kararları peş peşe alınmaya devam ediyor. Dünya devi şirketler Rusya'ya karşı aldıkları kararları açıkladı.
2.03.2022 Dünya
Otomotiv devinde kriz büyüyor! Kazancı ve satış beklentileri düştü, rakiplerinde de...
Otomotiv devinde kriz büyüyor! Kazancı ve satış beklentileri düştü, rakiplerinde de... Otomotiv devi Toyota çip krizinin ortasında üretim ve mali yıl satış beklentilerini düşürdü. Şirket 2021 mali yıl satış beklentisinde 500 milyar yenlik düşüş açıkladı.
9.02.2022 Ekonomi
Mercedes Benz'den flaş karar! 800 bin aracı geri çağırdı
Mercedes Benz'den flaş karar! 800 bin aracı geri çağırdı Alman otomobil şirketi Mercedes Benz, dünya genelinde 800 binden fazla aracı soğutma sistemlerinde yaşanan arıza nedeniyle geri çağırdı.
5.01.2022 Otomobil
Mercedes Benz, dünya çapında 800 binden fazla aracı arıza nedeniyle geri çağırdı
Mercedes Benz, dünya çapında 800 binden fazla aracı arıza nedeniyle geri çağırdı Alman otomobil şirketi Mercedes Benz, dünya genelinde 800 binden fazla aracı soğutma sistemlerinde yaşanan arıza nedeniyle geri çağırdı.
5.01.2022 Otomobil
Toyota'dan kötü haber! Dev şirketten kritik karar, dünyaya duyurdular
Toyota'dan kötü haber! Dev şirketten kritik karar, dünyaya duyurdular Toyota'dan flaş karar! Kötü haberi duyurdular. Süre uzatıldı. Otomobil piyasasını altüst eden çip sorunu devam ediyor. Birçok firma bu nedenle üretim yapamıyor. Üretim aksamaları ise hem sıfır hem de ikinci el araba piyasasına fiyat artışı olarak yansıyor. Çip krizi Toyota'yı da vurdu. Üretimde yaşanan aksaklıklar devam ediyor. Toyota, tedarik zinciri sorunlarının etkisini hissetmeye devam ettiği için Japonya'daki bazı fabrikalarda üretim durmalarını uzatacağını duyurdu.
14.12.2021 Otomobil
Mercedes-Benz eActros’ta Türk imzası
Mercedes-Benz eActros’ta Türk imzası Mercedes-Benz Türk Kamyon AR-GE ekiplerinin geliştirdiği ve eActros’ta kullanılan Sesli Yaya Uyarı Sistemi, Kabin İçi Acil Durum Sürücü Uyarı Sistemi gibi sistemler, Daimler Truck çatısı altındaki ağır ticari araçlarda ilk defa yer alıyor.
9.12.2021 Otomobil
Sıfır otomobil fiyatları için flaş açıklama! 2022 yılında sıfır arabaların fiyatları yüzde 12 artacak...
Sıfır otomobil fiyatları için flaş açıklama! 2022 yılında sıfır arabaların fiyatları yüzde 12 artacak... Sıfır otomobil fiyatları için artış bekleniyor. Dünyayı etkisi altına alan küresel çip krizi ile birlikte, artan döviz kuru ve koronavirüsten kaynaklanan olumsuzluklar etkisini hissettirmeye devam ediyor. Öte yandan sıfır araç bulmakta zorlanan vatandaşlara bir kötü haber de CARDATA Genel Müdürü Hüsamettin Yalçın'dan geldi. Yalçın, 2022 yılının ocak ayında sıfır otomobillerin fiyatlarında yüzde 12 artış beklediklerini kaydetti.
14.10.2021 Ekonomi
Mercedes-Benz, araziye elektrikle çıkacak!
Mercedes-Benz, araziye elektrikle çıkacak! Mercedes-Benz, arazi aracı G-Serisi’nin tamamen elektrikli versiyonu Concept EQG’nin seri üretime yakın halini gösterdi.
29.09.2021 Otomobil
BMW ve Volkswagen'e büyük ceza kesildi
BMW ve Volkswagen'e büyük ceza kesildi Avrupa Birliği Komisyonu, VW Grubu’na 502 milyon 362 bin avro, BMW’ya ise 372 milyon 827 bin avro para cezası verildi.
8.07.2021 Gündem
Hidrojen yakıtlı kamyon yola çıkıyor
Hidrojen yakıtlı kamyon yola çıkıyor Mercedes-Benz GenH2 Kamyon’un geliştirilmiş ilk prototipi teste çıktı
7.06.2021 Otomobil
Mercedes Benz Türkiye’de ek istihdam sağlayacak
Mercedes Benz Türkiye’de ek istihdam sağlayacak Mercedes-Benz Türk, aldığı yeni global sorumlulukla 130 kişiye daha ek istihdam sağlamayı hedefliyor.
13.05.2021 Otomobil
Çip krizi 20 milyon dolarlık yatırım ile çözülecek
Çip krizi 20 milyon dolarlık yatırım ile çözülecek Dünya çapında faaliyet gösteren mikroçip üreticilerinden Intel, özellikle otomotiv sektörünü ciddi şekilde etkileyen çip krizine çözüm amaçlı olarak 20 milyar dolarlık yatırımla ABD’nin Arizona eyaletinde iki yeni çip fabrikası inşa etmeyi planladığını duyurdu.
25.03.2021 Ekonomi
Araba fiyatlarını yükseltecek kriz!
Araba fiyatlarını yükseltecek kriz! Araba almak isteyenlere kötü haber. Koronavirüs nedeniyle üretimlerini durdurup işçilerini izne çıkartan otomotiv devleri şimdi yeni bir krizle karşı karşıya. Pandemi sürecinde otomobil üretimi durma noktasında gelince yarı iletken çip üreticileri ilk çare olarak satış rekorları kıran tüketici elektroniği alanına üretim yapmıştı. Ancak şimdi bu karar tekrar kapılarını açan otomobil fabrikaları için de yeni bir krizin kapılarını ardına kadar araladı.
1.02.2021 Ekonomi
İlk yazılım geliştirme üssünü Türkiye’de kuracak!
İlk yazılım geliştirme üssünü Türkiye’de kuracak! Küresel IT Çözümleri Merkezi, 2021 yılında kurulacak Daimler Mobility Global Tech-Hub ile Daimler Mobility A.G’nin dünyadaki ilk yazılım geliştirme üssü olacak.
30.12.2020 Otomobil
Yerli otomobilde flaş batarya açıklaması
Yerli otomobilde flaş batarya açıklaması Gelen son dakika haberine göre, Türkiye'nin yerli otomobilde flaş bir gelişme yaşandı. Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'ndan (TOGG) yapılan açıklamada, yüzde yüzde elektrikli otomobilin bataryası hakkında önemli bilgiler paylaşıldı. Açıklamada, Li-Ion batarya üreticilerinden Farasis ile anlaşmaya gidildiği ve bu kapsamda batarya modülü ile paketinin Türkiye’de üretileceği kaydedildi
20.10.2020 Bilim ve Teknoloji
Dev şirketten flaş karar! Yunanistan'dan Türkiye'ye taşıyor
Dev şirketten flaş karar! Yunanistan'dan Türkiye'ye taşıyor Yunanistan'da faaliyet gösteren Bosch Siemens Hausegerate (BSH) - Pitsos'un üretim operasyonlarını Türkiye'ye taşıyacağı bildirildi.
14.10.2020 Dünya
ESP hayat kurtarıyor!
ESP hayat kurtarıyor! Araçlarda kullanılan ve savrulmayı önleyen sistem ESP bugün dünyada yeni binek araçların yüzde 82'sinde kullanılıyor.
10.06.2020 Otomobil
Daimler sürpriz şekilde zarar açıkladı
Daimler sürpriz şekilde zarar açıkladı Alman lüks otomobil üreticisi Daimler AG, dizel emisyonu konusundaki problemlerin bilançosu üzerinde yarattığı baskıya bağlı olarak dördüncü çeyrekte sürpriz şekilde zarar etti.
11.02.2020 Ekonomi
Otomotiv devinden flaş karar! Binlerce aracı geri çağırıyor
Otomotiv devinden flaş karar! Binlerce aracı geri çağırıyor Alman otomotiv devi Volkswagen, Japon üretici Takata'nın hava yastıklarındaki üretim hatası nedeniyle, söz konusu parçanın bulunduğu 107 bin Audi marka otomobili geri çağırma kararı aldı.
7.02.2020 Otomobil
Arabası olanları çok yakından ilgilendiriyor! 10 milyon hava yastığı geri çağrıldı
Arabası olanları çok yakından ilgilendiriyor! 10 milyon hava yastığı geri çağrıldı Araçlar için güvenlik ekipmanları üreten Japon Takata, Audi, BMW, Honda, Daimler Vans, Fiat Chrysler, Ferrari, Ford, General Motors, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Toyota ve Volkswagen gibi markaları da içeren hava yastığı geri çağırmasında bulundu.
9.01.2020 Otomobil
Alman otomotiv devi işçi çıkaracak
Alman otomotiv devi işçi çıkaracak Alman otomotiv üreticisi Daimler, 2022’ye kadar 1 milyar avro tasarruf yapabilmek için işten çıkarmayı planladığını bildirdi.
15.11.2019 Otomobil
Sürücüsüz park için onay!
Sürücüsüz park için onay! Bosch ve Daimler, otonom sürüşe giden yolda yeni bir adım attı. İki şirket, Stuttgart’ta bulunan Mercedes-Benz Müzesi’nin otoparkında yer alan otonom park etme sistemi için Baden-Württemberg’in ilgili makamlarından onay aldı. Otonom vale park servisine, bir akıllı telefon uygulamasıyla erişiliyor ve güvenlik sürücüsü gerekmiyor. Sistem, günlük kullanıma sunulan ve resmi olarak onaylanan dünyadaki ilk tamamen otonom SAE Seviye 4 park etme işlevi olma özelliğini taşıyor.
26.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Çinli BAIC Group, Daimler`den hisse aldı
Çinli BAIC Group, Daimler`den hisse aldı Çin merkezli Beijing Automotive Industry Holding`e (BAIC Group) bağlı Investment Global Co Ltd., Almanya merkezli otomobil şirketi Daimler hisselerinin yüzde 5.0`ini satın aldı.
23.07.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Daimler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki daimler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.