Dağıtım

Dağıtım

Son dakika dağıtım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dağıtım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dağıtım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dağıtım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dağıtım gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.024 dağıtım haberi bulunmuştur. Tüm dağıtım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Koton halka arz katılım endeksine uygun mu, Koton Mağazacılık halka arz ne zaman, kaç lot verir? Koton halka arz talep toplama tarihleri
Koton halka arz katılım endeksine uygun mu, Koton Mağazacılık halka arz ne zaman, kaç lot verir? Koton halka arz talep toplama tarihleri Koton Mağazacılık halka arz oluyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayı ile Koton Mağazacılık Tekstil San. ve Tic. A.Ş. halka arz haberini duyurdu. Peki, Koton Mağazacılık halka arz talep toplama ne zaman, kaç lot verir, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu?
27.04.2024 Ekonomi
Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var > kaç lot verir, Lila Kağıt ne zaman halka arz olacak? Halka arz büyüklüğü 4,48 Milyar olacak Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu?
Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var > kaç lot verir, Lila Kağıt ne zaman halka arz olacak? Halka arz büyüklüğü 4,48 Milyar olacak Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? Lila Kağıt'ın halka arz olup olmadığı ve katılım endeksine uygunluğu ve kaç lot vereceğine yönelik detaylar sorgulanıyor.  Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş. halka arz büyüklüğü 4,48 Milyar TL olacak. İşte Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot verir? Lila Kağıt halka arz tarihi ve fiyatı > Lila Kağıt halka arz ne zaman, katılım endeksine uygun mu? Sorularının yanıtı…
27.04.2024 Ekonomi
İstanbul'da büyük elektrik kesintisi! 18 ilçeyi etkileyecek
İstanbul'da büyük elektrik kesintisi! 18 ilçeyi etkileyecek Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş (BEDAŞ), İstanbul'un 18 ilçesinde hafta başı itibarıyla elektrik kesintisi yapılacağını açıkladı. BEDAŞ tarafından yayımlanan planlı kesinti programına göre, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Başakşehir, Beşiktaş, Çatalca ve daha birçok ilçede pazartesi günü planlı çalışma kapsamında elektrik kesintisi yaşanacak.
21.04.2024 Gündem
Meclis'te seçimlerin ardından mesai yeniden başlıyor! İşte masadaki konular
Meclis'te seçimlerin ardından mesai yeniden başlıyor! İşte masadaki konular Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), yerel seçim nedeniyle ara verdiği mesaisine yarın yeniden başlıyor. Meclis gündeminde önemli yasal düzenlemeler var. Enerji verimliliğini artıracak kanun teklifi ile turist rehberlerine yönelik düzenlemenin Genel Kurul'da ele alınması bekleniyor.
Arefe günü kargolar çalışıyor mu, kaça kadar, bayramda kargolar açık mı? Kargo firmaları kaç gün kapalı 2024? Aras, Yurtiçi, MNG, Sürat, PTT, UPS kargo dağıtım yapacak mı?
Arefe günü kargolar çalışıyor mu, kaça kadar, bayramda kargolar açık mı? Kargo firmaları kaç gün kapalı 2024? Aras, Yurtiçi, MNG, Sürat, PTT, UPS kargo dağıtım yapacak mı? 9 günlük idari izin kapsamında kamu kurumları ve kuruluşları 8 Nisan Pazartesi kapalı olacak. Kamu kurum ve kuruluşların kapalı olması nedeniyle vatandaşlar kargoların arefe günü ve bayramdaki mesailerini sorgulamaya başladı. Kargo işlemleri olanlar “Bayramda kargolar çalışır mı, arefe günü kargolar açık mı 2024, bayramda kargolar kaç gün kapalı 2024?” sorularına yanıt arıyor.
4.04.2024 Yaşam
Enterra halka arz kaç lot verdi, Enterra Enerji ne zaman işlem görecek? Enterra halka arz sonuçları hakkında merak edilenler
Enterra halka arz kaç lot verdi, Enterra Enerji ne zaman işlem görecek? Enterra halka arz sonuçları hakkında merak edilenler IC Enterra Yenilenebilir Enerji'nin halka arzında talep toplamanın 29 Mart'a kadar sürecek. IC Enterra Yenilenebilir Enerji katılım endeksine değil. IC Enterra Yenilenebilir Enerji halka arzı bireysele eşit dağıtım olarak gerçekleşecektir. Peki, Enterra Enerji halka arz ne zaman işlem görecek,  IC Enterra Enerji kaç lot verdi? IC Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz sonuçları açıklandı mı?
30.03.2024 Ekonomi
Motorine indirim geliyor!
Motorine indirim geliyor! Gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde motorinin litre satış fiyatına 1 lira indirim geliyor. Fiyat indiriminin ardından motorinin litre satış fiyatı İstanbul’da ortalama 42,98 liradan 41,98 liraya, Ankara’da 43,82 liradan 42,82 liraya, İzmir’de ise 44,04 liradan 43,04 liraya gerileyeceği belirtildi.
22.03.2024 Gündem
Almanya'da 8 milyon euroluk soygun yapmıştı! Sonunda teslim oldu
Almanya'da 8 milyon euroluk soygun yapmıştı! Sonunda teslim oldu 2021 yılının Mayıs ayında gerçekleştirdiği film gibi bir soygunla gündem oturan ve Almanya'nın 3 yıldır peşinde olduğu Yasemin Gündoğan herkesi şaşırtan bir hamle yaptı ve polise teslim oldu.
21.03.2024 Dünya
Amatör futbolcuların antrenmanda korku dolu anlar! Saha aydınlatmaları alev aldı
Amatör futbolcuların antrenmanda korku dolu anlar! Saha aydınlatmaları alev aldı Düzce'de, amatör spor kulüplerine bağlı futbolcuların antrenman sahası olarak kullandığı Nurettin Zafer Stadı’nda futbolcular antrenman yaparken saha aydınlatmalarını sağlayan projektörler alev aldı. Yanan projektörler elektrik dağıtım firması ekibi tarafından söndürüldü.
1.03.2024 Gündem
Ali Taha Koç: Turkcell’in her yatırımı, Türkiye’nin dijital geleceğine yatırımdır
Ali Taha Koç: Turkcell’in her yatırımı, Türkiye’nin dijital geleceğine yatırımdır Turkcell, global telekomünikasyon sektörünün en önemli buluşması Mobil Dünya Kongresi’nden (MWC24) yeni nesil teknolojiler konusunda küresel markalarla yapılan iş birliği anlaşmaları ve ödüllerle döndü. Mobil Dünya Kongresi’nde düzenlenen iki panelde şirketin sürdürülebilirlik ve yapay zekâ alanındaki projelerini anlatan Genel Müdür Dr. Ali Taha Koç, MWC kapsamında Turkcell’in dijital gelecek vizyonunu değerlendirdi.
1.03.2024 Ekonomi
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Motorine indirim geldi
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Motorine indirim geldi Araç sahiplerine iyi haber geldi. Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte motorin fiyatları da değişmeye devam ediyor. Motorine bu gece yarısı itibarıyla 1 lira 35 kuruş indirim geldi. İstanbul'da motorinin litresi 40 lira 7 kuruş, Ankara'da ise 41 lira 46 kuruş oldu.
1.03.2024 Ekonomi
Bakkal görünümlü depoda kanser ilacı satan çift serbest kaldı! "Çok önce almıştım"
Bakkal görünümlü depoda kanser ilacı satan çift serbest kaldı! "Çok önce almıştım" Adana'da temin ettikleri kanser ilaçlarını bakkal görünümlü depoda satan karı koca, polis tarafından gözaltına alındı. 2 şüpheli, sevk edildikleri adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
29.02.2024 Adana
İstanbul'daki damacana su fiyatlarında rekor yükseliş! Gel-al kampanyası da tutmadı
İstanbul'daki damacana su fiyatlarında rekor yükseliş! Gel-al kampanyası da tutmadı İstanbul’da aynı markanın damacana su fiyatları semte göre değişiyor. Şube çalışanları bu farkı kira ve akaryakıt giderlerine bağlıyor. Bayii yetkilileri ise dağıtım, işçilik, kira ve işletme giderleriyle maliyetin her geçen gün arttığından dert yanıyor...
23.02.2024 Ekonomi
Beyoğlu’nda 40 yıldır sahaflık yapan İşli: İyi bir kitap okuru olmak gerekiyor
Beyoğlu’nda 40 yıldır sahaflık yapan İşli: İyi bir kitap okuru olmak gerekiyor Beyoğlu’nun kıdemli sahaflarından Emin Nedret İşli, sahaflık mesleğine olan ilgisinin 1970’li yıllarda başladığını ve kitaba olan sevgisinin hiç bitmediğini ifade ederek iyi bir sahaf olmanın kurallarını anlattı. Hiç kitap okumadan ve kitaba ilgi duymadan iyi bir sahaf olmanın mümkün olmadığını söyleyen İşli, “Dükkanı kapattıktan sonra kitapla ilgisini kesmek dükkanı açtığı zaman ise kitapla ilgili olmak çok yanlış ve sizi mesleki açıdan kötüye götüren bir durum. Sahafın sabrı, zamanı ve deposu olacak. Çünkü kitap daima çoğalan bir şey” dedi.
22.02.2024 Gündem
Akaryakıtta çifte indirim! Fiyatlar değişti
Akaryakıtta çifte indirim! Fiyatlar değişti Akaryakıtta EPDK'nın geçtiğimiz gün duyurduğu indirim pompaya yansıdı. Bu gece itibarıyla benzin 76 kuruş, motorin ise 1 lira 10 kuruş ucuzladı. İstanbul'da benzinin litresi 40 lira 46 kuruşa, Ankara'da ise 41 lira 16 kuruşa düştü. Motorin ise İstanbul'da 42 lira 4 kuruşa, Ankara'da ise 42 lira 8 kuruşa indi.
22.02.2024 Ekonomi
OBA Makarna katılım endeksine uygun mu, OBA Makarna halka arz kaç lot verir? İşte Oba Makarna talep toplama tarihi, olacağı bankalar ile hisse kodu ve fiyatı
OBA Makarna katılım endeksine uygun mu, OBA Makarna halka arz kaç lot verir? İşte Oba Makarna talep toplama tarihi, olacağı bankalar ile hisse kodu ve fiyatı Oba Makarnacılık San. ve Tic. A.Ş. halka arzı onaylandı. Toplamda 96 milyon 336 bin 345 lotun dağıtılacağı Oba Makarna halka arz hisse fiyatı 39,24 TL olarak belirlendi. Bireysele eşit dağıtım olarak gerçekleşecek Oba Makarna OBAMS hisse koduyla Yıldız Pazar'da işlem görecek. 1966 yılında kurulan OBA Makarna'nın halka arz bilgilerini ve katılım endeksine uygunluğunu araştırmaya başladı. İşte OBA Makarna halka arzı kaç lot verir, hangi bankalarda var ve katılım endeksine uygun mu sorularının yanıtı…
21.02.2024 Ekonomi
Hülya Avşar kuryeyi affetmedi: Kızı Zehra'nın imzasını taklit eden kuryeye hapis şoku!
Hülya Avşar kuryeyi affetmedi: Kızı Zehra'nın imzasını taklit eden kuryeye hapis şoku! Ünlü oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar, Temmuz 2023'te banka hesaplarına haciz konulmasıyla sarsıldı. 600 bin TL için icralık olduğunu öğrenen Avşar, kendisine herhangi bir ödeme emri icra tebligat ulaşmadığını ileri sürdü. Avşar'a ait ödeme emirli icra tebligatını Zehra Çilingiroğlu yerine kendisi imzalayan taşeron bir firmada dağıtım görevlisi İbrahim K.'ya dava açıldı.
18.02.2024 Magazin
Karadeniz'de gizemli ses nedir? Sonik patlama mı?
Karadeniz'de gizemli ses nedir? Sonik patlama mı? Karadeniz’in kıyı şeridindeki kentlerde duyulan ve sosyal medyanın gündemine oturan esrarengiz sesin kaynağı 36 saattir çözülemedi. Sesi işitenler, “boğuk bir patlama”, “gök gürültüsü ile patlama sesi arasında bir ses” diyerek tarif edebildi. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise sesi duydukları anlarda evlerinin kapı ve pencerelerinde küçük çaplı “titreme” olarak tabir ettikleri bir sarsıntı da hissettiklerini ifade etti. Peki, Karadeniz'de gizemli ses nedir?
12.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tartışmalarla kaybedecek vaktimiz yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tartışmalarla kaybedecek vaktimiz yok Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Şanlıurfa ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısında açıklamalarda bulundu. Konuşmasında CHP'yi eleştiren Erdoğan, "Şu anda CHP kendi bünyesinde adeta bir iç savaş yaşıyor. Eskisinin bir taraftan yenisinin bir taraftan birbirine kılıç salladığı bu savaşın ne zaman biteceğini kimse bilmiyor." dedi. Dünkü Çağlayan Adliyesi'ndeki terör saldırısına değinen Erdoğan "Bu saldırıyı yapan teröristlerin en büyük hamisi CHP yöneticileridir. Özgür efendi genel başkan seçildiği kongre kürsüsünden bu örgütün cezaevindeki elebaşına bizzat selam gönderdi." ifadelerini kullandı.
7.02.2024 Gündem
AOSB Bölge Müdürü Akpınar: “Yenilikçi bir OSB olarak, sinerjiyi önemsiyoruz”
AOSB Bölge Müdürü Akpınar: “Yenilikçi bir OSB olarak, sinerjiyi önemsiyoruz” Adana Organize Sanayi Bölgesi, yenilikçi ve sosyal bir OSB olarak işbirliğinin öneminden hareketle diğer OSB’ler ile bilgi ve deneyim paylaşımında bulunarak, sinerji oluşturuyor. Türk Sanayisinin Güneydeki Üssü AOSB, bu çerçevede İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi ekibini konuk etti.
30.01.2024 Adana
Kar timleri görev başında! İki metrelik karda zorlu mesai
Kar timleri görev başında! İki metrelik karda zorlu mesai Hakkari’de etkili olan yoğun kar yağışı ve fırtına nedeniyle enerji arzında yaşanan aksaklıklar, Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) ekiplerinin özverili ve gayretli çalışmalarıyla onarılıyor.
29.01.2024 Gündem
Futbol Gelişim Projesi 4 ayda 500 bine yakın öğrenciye ulaştı
Futbol Gelişim Projesi 4 ayda 500 bine yakın öğrenciye ulaştı Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve TFF arasındaki iş birliğiyle 22 Eylül 2023 tarihinde imzalanan protokolle hayata geçirilen Futbol Gelişim Projesi, şimdiden 500 bine yakın çocuğa ulaştı.
26.01.2024 Adana
Çifthane Sistemi Nedir, Özellikleri Nelerdir? Osmanlı'da Çift Hane Sistemi Ne İle İlgilidir?
Çifthane Sistemi Nedir, Özellikleri Nelerdir? Osmanlı'da Çift Hane Sistemi Ne İle İlgilidir? Çifthane sistemi Osmanlı devletinin topraklarını kontrol edebilmek için ortaya çıkardığı bir sistemdir. Osmanlı devleti köylü ailelere toprakları vermiş ve orada toprağı işletmesini isteyerek hem büyük çiftlikler kurulmasını hem de toprağın tekelleşmesini engellemiştir.
24.01.2024 Eğitim
e okul yoklama ne zaman kapanacak 2024? Okullarda yoklama alınacak mı 2024, bu hafta yok yazılma var mı?
e okul yoklama ne zaman kapanacak 2024? Okullarda yoklama alınacak mı 2024, bu hafta yok yazılma var mı? Okulların kapanmasına az bir süre kaldı. MEB'e bağlı okullarda eğitim gören öğrenciler 19 Ocak'ta karne alacak. Okullarda son haftaya girilirken son hafta ders işlenip işlenmeyeceği ve yoklama alınıp alınmayacağı merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı açıklama yaptı. Peki, e okul yoklama ne zaman kapanacak 2024? Okullarda yoklama alınacak mı 2024, bu hafta yok yazılma var mı?
16.01.2024 Eğitim
Beşiktaş'ta yangında dumandan zehirlenen şehit kızı can verdi
Beşiktaş'ta yangında dumandan zehirlenen şehit kızı can verdi Beşiktaş'ta, 5 katlı binanın giriş katındaki dairede çıkan yangında dumandan zehirlenen Nazlı Hilal Yalman (32) hayatını kaybetti. 1997 yılında görevi başında kalp krizi geçirerek şehit olan başkomiser Feyyaz Yalman'ın kızı olduğu öğrenilen Nazlı Hilal Yalman memleketi Bursa'da toprağa verildi.
15.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dağıtım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dağıtım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.