Çürük

Çürük

Son dakika çürük haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çürük ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çürük haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çürük

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çürük gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.358 çürük haberi bulunmuştur. Tüm çürük haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular. Bavul bavul paralar… Bu paralar nereden geliyor, nereye gidiyor. Tek sermayesi sizlerin oyları olan DEM, benim Kürt kardeşlerimizin iradesini işporta pazarına çıkarmıştır." dedi. Erdoğan, Diyarbakır'ın ardından Batman'da önemli açıklamalarda bulundu. Ekonomi politikalarına ilişkin değerlendirmede bulunan Erdoğan, "Güçlü bir kadro kurduk. Ekonomi programımız işliyor. Batman'ın evladı olan Hazine ve Maliye Bakanı'mız olan Mehmet Şimşek'e itimadım tam." dedi.
27.03.2024 Gündem
Ölüme neden olan binanın yıkımında korku dolu anlar! Son anda pencereye çıkıp el salladı
Ölüme neden olan binanın yıkımında korku dolu anlar! Son anda pencereye çıkıp el salladı Avcılar’da geçen yıl, 38 yaşındaki Mahbup Uzunay, binadan düşen beton parçalarının kafasına düşmesi sonucu hayatını kaybetmişti. Yapılan testlerde çürük olduğu belirlenen 4 katlı binanın yıkımı, olaydan 11 ay sonra başlatıldı. Yıkım sırasında, binanın 4'üncü katında uyuyan evsiz pencereye çıkarak ekiplere seslendi. Evsizin binayı terk etmesiyle yıkıma devam edildi.
20.03.2024 Gündem
Mineral İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Mineral Barındıran Gıdalar Listesi...
Mineral İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Mineral Barındıran Gıdalar Listesi... Mineral, vücudun aldığı besinlerin yakılmasından sonra vücutta kalan inorganik maddelerdir. Vücutta kalan mineraller besinlerin içerisinde kendiliğinden de bulunur.
1.02.2024 Yaşam
Kükürt Kullanım Alanları Nelerdir? Kükürtün Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Kükürt Kullanım Alanları Nelerdir? Kükürtün Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Kükürt, bireysel olarak kullanılabildiği gibi endüstriyel alanlarda da tercih edilen bir elementtir. Periyodik tabloda S ile gösterilen kükürt sıvı ya da toz olarak kullanılır. 
11.01.2024 Yaşam
İntihar etti denilen 3 çocuk annesi Ceylan Kılıç'ın ölümünde eşine müebbet hapis cezası
İntihar etti denilen 3 çocuk annesi Ceylan Kılıç'ın ölümünde eşine müebbet hapis cezası Esenyurt'ta 2022 yılından evinde başında vurulmuş halde bulunan ve intihar süsü verilen 3 çocuk annesi Ceylan Kılıç'ın eşi Abdulkerim Kılıç ilk olarak 'Eşi kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Ancak sanığa verilecek cezanın geleceği üzerindeki olumsuz etkilerini göz önüne alarak bu cezayı müebbet hapis cezasına indirdi. Ceylan Kılıç'ın babası Cevdet Allahverdi, "Damadım olaydan önce tavanı kırıp kızıma,' 'Kendini as, sen kendini asmazsan ben seni öldürürüm' demiş. Kızım uyurken kafasından aşağıya kaynar su dökmüş. Bize kanlı peçete içinde kanlı saç ve deri parçaları yollamışlar. Abdulkerim, kızımın satırla bacağına ve kafasına vurmuş" bunları sanığın kardeşiyle evli olan diğer kızım Gülşen eşime anlatmış" dedi.
11.01.2024 Gündem
Rüyada Çürük Diş Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Dişlerin Çürümesi Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Çürük Diş Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Dişlerin Çürümesi Nasıl Yorumlanır? Rüyada diş çürümesi görmek, anlamı en çok merak edilen rüya tabirleri arasında yer alır. Eğer sizde rüyanızda dişlerinizin çürüdüğünü gördüyseniz, rüyanızın tabirini öğrenerek ne anlama geldiğini anlayabilirsiniz. 
10.01.2024 Eğitim
Diş İltihabı Nasıl Geçer? Diş İltihabı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Diş İltihabı Nasıl Geçer? Diş İltihabı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Ağız ve diş bakımlarının düzenli olarak yapılmaması durumunda sıklıkla diş iltihabı gibi hastalıklar görülmektedir. Bununla beraber eksik ve dengesiz beslenme ya da belirli hastalıklarda diş iltihabına neden olan sebepler arasında yer almaktadır.
1.01.2024 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 350 bin konutu dönüştüreceğiz, vatandaşa 1.5 milyon TL destek
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 350 bin konutu dönüştüreceğiz, vatandaşa 1.5 milyon TL destek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüzyılın Dönüşümü İstanbul programında yaptığı konuşmada, “İstanbul genelinde, yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları için toplamda 128 milyar lira tutarında kaynak kullandık. Hedefimiz 5 yıl içerisinde İstanbul'da 600 yüz bini acilen olmak üzere toplam 1 buçuk milyon riskli bağımsız bölümü dönüştürmektir" dedi. Dün şehit olan askerler için de Erdoğan, “Mehmetçiklerimizin kanı yerde kalmamış, bölücü alçaklardan döktükleri kanın hesabı misliyle sorulmuştur ve sorulmaktadır" ifadelerine yer verdi. 
23.12.2023 Gündem
63 ilde Kafes-22 Operasyonu: 302 şüpheli gözaltına alındı
63 ilde Kafes-22 Operasyonu: 302 şüpheli gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 63 ilde eş zamanlı düzenlenen 'Kafes-22' Operasyonu'nda 302 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
20.12.2023 Gündem
Kavun Kaç Kalori? Kavun Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Kavun Kaç Kalori? Kavun Besin Değerleri Ve Kalorisi... Kavun genelde yaz aylarında tüketilen bir meyvedir. Kavunun 1 dilimi 50 kalori, 100 gramı ise 28 kaloridir.
17.12.2023 Sağlık
Deprem açıklaması! Prof. Dr. Naci Görür İstanbul'un en riskli ilçelerini tek tek sıraladı
Deprem açıklaması! Prof. Dr. Naci Görür İstanbul'un en riskli ilçelerini tek tek sıraladı Uzman isim Prof. Dr. Naci Görür olası İstanbul depremiyle ilgili açıklama yaptı. ABD'li araştırmacının verilerini açıklayan Naci Görür, "Her an İstanbul'da büyük deprem olabilir diye düşünüyorum." dedi. Naci Görür İstanbul'un en riskli ilçelerini açıkladı.
11.12.2023 Gündem
Küçükçekmece'de facia göz göre göre "geliyorum" diyor
Küçükçekmece'de facia göz göre göre "geliyorum" diyor Küçükçekmece'de yıkılması için boşaltılan 5 katlı bina korku saçıyor. Kolonları patlayan kirişlerinde demirler ortaya çıkan binanın önünden her gün yüzlerce kişi ve araç geçiyor.  
26.11.2023 Gündem
5 yaşındaki Deniz dişi çekildikten sonra ölmüştü! O klinik hakkında flaş karar
5 yaşındaki Deniz dişi çekildikten sonra ölmüştü! O klinik hakkında flaş karar Bursa'da diş ağrısı nedeniyle götürüldüğü özel diş kliğinde genel anestezi yapılarak 1 dişi çekilip, 1'i kanal tedavisi olmak üzere 4 dişine dolgu işlemi uygulanan, eve geldikten sonra fenalaşıp, kaldırıldığı hastanede 3 gün sonra oksijen azlığına bağlı çoklu organ yetmezliğinden hayatını kaybeden Deniz Sönmez’in (5) ölümüyle ilgili soruşturma sürerken, İl Sağlık Müdürlüğü diş kliniğini mühürleyip 1 ay süreyle kapattı.
18.11.2023 Gündem
Orhan Pamuk davalık oldu! Komşuları isyan etti: Art niyetli, ele geçirmek istiyor
Orhan Pamuk davalık oldu! Komşuları isyan etti: Art niyetli, ele geçirmek istiyor Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk'un 6 daire sahibi olduğu ve riskli yapı kapsamında yıkılmasını istemesi üzerine komşularıyla davalık olduğu Taray Apartmanı'nda mahkeme heyeti keşif yaptı. Yurt dışında olan Orhan Pamuk, gelmezken tarafların avukatları ve bina sakinleri keşifte hazır bulundu. Pamuk'un avukatı Hikmet Güngör, "Bu yıkımın halen olmasındaki tek sebebi maalesef karşı tarafta Orhan Pamuk'un olması, Orhan Pamuk faktörü" dedi. Taray apartmanı babası tarafından yaptırılan Emrullah Çetin Taray ise "Binanın sağlamlığı yönünden söylenecek çok bir şey yok. Bugün de bilirkişi heyeti geldi ve binada herhangi bir çatlak vesaire hiçbir şey göremedi. 12 malikten 11'i olarak biz bu konuda tarafız. Orhan Pamuk'un 6 dairesi var ama bir malik olarak gözüküyor" diye konuştu.
18.11.2023 Gündem
Özel klinikte skandal! 5 yaşındaki Deniz Diş çekimi sonrası hayatını kaybetti
Özel klinikte skandal! 5 yaşındaki Deniz Diş çekimi sonrası hayatını kaybetti Bursa'da diş ağrısı nedeniyle götürüldüğü özel klinikte 1 dişi çekilip, 1'i kanal tedavisi olmak üzere 4 dişine dolgu işlemi uygulanan Deniz Sönmez'in (5) ölümüyle ilgili Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma sürüyor. İl Sağlık Müdürlüğü özel diş kliniği ve operasyonu gerçekleştiren hekimler hakkında inceleme başlatırken, Deniz Sönmez'in annesi ve babası, bugün polis merkezine gidip ifade verdi. Oğlunu özel diş kliniğindeki ihmal ve ilgisizlik nedeniyle kaybettiğini söyleyen Aydın Sönmez, "Bir hayvan bile yerde inlerken insan bakıyor. Oğlumun canı bu kadar ucuz olmamalıydı. Bir kere baksalardı ben buna eminim ki oğlum şu an yanımda olacaktı" diye konuştu.
15.11.2023 Gündem
Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk komşularıyla mahkemelik oldu
Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk komşularıyla mahkemelik oldu Cihangir'in ünlü binalarından Taray Apartmanı'nın riskli olduğunun tespit edilmesi sonrasında nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk, komşusu olan diğer apartman sakinleriyle mahkemelik oldu. Komşuları yapının güçlendirilmesi için dava açarak yıkılmaması için ihtiyati tedbir kararı aldırdı. 18 daireli apartmanda 6 dairesi bulunan ünlü yazar ise ihtiyati tedbirin kaldırılarak binanın yıkımına karar verilmesini istedi. İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi'nde görülen duruşmaya katılan Pamuk, "Binanın 5'te 2'sinin sahibiyim. Sağlamlaştırmaya karşıyım. Çoğunluğun sağlanması mümkün değildir. Apartmanın çürük olduğu sabittir. Tedbir kararı kaldırılsın" dedi. Yıkımın durdurulmasına yönelik tedbirin devamına karar veren mahkeme, Taray Apartmanı'nda keşif yapacak.
1.11.2023 Gündem
Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti
Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti Yeşilçam'da Türkan Şoray, Filiz Akın, Belgin Doruk, Hülya Koçyiğit, Fatma Girik, Emel Sayın, Gülşen Bubikoğlu ve Necla Nazır'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü ismi seslendiren 94 yaşındaki ses sanatçısı ve oyuncu Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti. Usta ismin ölümü sevenlerini yasa boğdu.
29.10.2023 Magazin
Evdeki doğal gaz tehlikesi! Sakın yapmayın, büyük risk taşıyor
Evdeki doğal gaz tehlikesi! Sakın yapmayın, büyük risk taşıyor İstanbul ve Ankara’da meydana gelen doğal gaz patlamalarının ardından aboneleri uyaran uzmanlar, çürük sarımsağa benzer kokunun alınması halinde Alo 187 doğal gaz hattına haber verilmesini, ortamın hemen havalandırılmasını istiyor.
30.09.2023 Ekonomi
Düşük faizli - uzun vadeli taksit imkanı ve kira desteği geliyor! Kentsel dönüşümde yeni dönem
Düşük faizli - uzun vadeli taksit imkanı ve kira desteği geliyor! Kentsel dönüşümde yeni dönem İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin depreme hazırlıklı hale gelmesi için çalışmaları devam eden düzenlemenin detayları ortaya çıkmaya başladı. Meclis açılır açılmaz gündeme getirilmesi planlanan yasa teklifi kapsamında çürük binalar rezerv alanlara taşınacak, dönüşüm düşük faiz ve uzun vadeli taksitler ile sağlanacak.
24.09.2023 Ekonomi
Devlet Bahçeli'den yerel seçim için kritik mesaj! "Ciddiye alınacak tarafı yok"
Devlet Bahçeli'den yerel seçim için kritik mesaj! "Ciddiye alınacak tarafı yok" Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli yerel seçimlerle ilgili açıklamada bulunarak, "Ayrı ayrı seçime girme” çağrısının bizim nazarımızda ciddiye alınacak bir tarafı yoktur. Seçime ayrı girmek isteyenlerin elinden tutan, önüne geçen de yoktur." dedi.
28.08.2023 Gündem
Kreş ve anaokulu fiyatları velileri şok etti! Üniversitelerle yarışıyor
Kreş ve anaokulu fiyatları velileri şok etti! Üniversitelerle yarışıyor Kreş ve anaokulu ücretleri, bu yıl üniversite fiyatlarını aşarak 500 bin TL’ye ulaştı. Hem çocuğun hem de ailenin zorlu görüşmelerden geçerek kabul edildiği bu okullarda, fahiş fiyatlara rağmen boş yer bulunamıyor.
19.08.2023 Ekonomi
Aref Ghafouri ve 12 kişiye 6 ay işlem yasağı getirildi! Hissesi rekor seviyede yükseldi
Aref Ghafouri ve 12 kişiye 6 ay işlem yasağı getirildi! Hissesi rekor seviyede yükseldi Avrupa Yatırım Holding hissesine ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu yeniden incelemede bulundu. SPK, Bilgi Suistimali ve Piyasa Dolandırıcılığı İncelemelerinde Uygulanacak Tedbirler Tebliği gereğince 13 kişiye 6 ay süreyle borsalarda işlem yapma yasağı getirdi. Yasak gelen kişiler arasında illüzyonist Aref Ghafouri de bulunuyor.
19.08.2023 Ekonomi
İstanbul için çarpıcı rapor! Binaların yarısı çürük çıktı, işte ilçe ilçe incelenen bina sayısı
İstanbul için çarpıcı rapor! Binaların yarısı çürük çıktı, işte ilçe ilçe incelenen bina sayısı İstanbul’da taranan 35 bin binanın yarısı çürük çıktı. Kent genelinde tespit edilen 207 bin binanın acilen yıkılması ya da güçlendirilmesi gerekiyor.
19.08.2023 Gündem
‘Bizim evimizi de kontrol edin’ diyen kalmadı: Çok korktuk çabuk unuttuk
‘Bizim evimizi de kontrol edin’ diyen kalmadı: Çok korktuk çabuk unuttuk Bugün 1999 Marmara depreminin yıldönümü... En son 6 Şubat depreminde bu korkuyu hatırlayıp sonra yine unuttuk. İstanbul’da mart ayında günde 28 bin kişi ‘Gelin bizim evimize de bakın’ diyerek belediyeye başvururken, bu sayı iki haneli rakamlara düştü. Dönüşüm kapsamında yıkılan bir binada çürük inşaat malzemelerini gösteren Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu da 2012 yılından bu yana 60 bin konutu dönüştürdüklerini, dönüşmesi gereken konut sayısının ise 92 bin 200 civarında olduğunu söyledi.
17.08.2023 Yaşam
Çürüyen domateslerinizi sakın çöpe atmayın! Bakın bozulmuş domatesler ne işe yarıyor
Çürüyen domateslerinizi sakın çöpe atmayın! Bakın bozulmuş domatesler ne işe yarıyor Çürümeye yüz tutmuş veya çürümüş olan meyve ve sebzeleri direkt olarak çöpe atarız çünkü çürük yiyeceklerin bizde uyandırdığı his hiç de iç açıcı değildir. Mutfakların vazgeçilmez yiyeceği olan domates bozulunca hoş görünmese de bir çok alanda kullanılabilir. İşte bozulan domateslerinizi kullanabileceğiniz yerler...
3.08.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Çürük ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çürük haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.