Cumhurbaşkanlığı Köşkü

Cumhurbaşkanlığı Köşkü

Son dakika Cumhurbaşkanlığı Köşkü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cumhurbaşkanlığı Köşkü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cumhurbaşkanlığı Köşkü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cumhurbaşkanlığı Köşkü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cumhurbaşkanlığı köşkü gelişmeleri de dahil olmak üzere 967 cumhurbaşkanlığı köşkü haberi bulunmuştur. Tüm cumhurbaşkanlığı köşkü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ahlat Cumhurbaşkanlığı Külliyesi nerede? Ahlat Cumhurbaşkanlığı Köşkü açıldı!
Ahlat Cumhurbaşkanlığı Külliyesi nerede? Ahlat Cumhurbaşkanlığı Köşkü açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malazgirt Zaferi’nin 949. Yılı nedeniyle Ahlat’ta düzenlenen etkinliklere katıldı. MHP lideri Bahçeli’nin de katıldığı etkinlikte Cumhurbaşkanlığı Ahlat Külliyesi’nin açılışı da gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ahlat'ta yaptığı konuşmanın ardından Ahlat Cumhurbaşkanlığı Külliyesi nerede? Ahlat neresi? soruları merak ediliyor. Ahlat Cumhurbaşkanlığı Külliyesi hakkında merak edilenler...
26.08.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan taksicilerle sohbet etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan taksicilerle sohbet etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın(MİT) İstanbul Bölge Başkanlığı Hizmet Binası'nın açılışını yaptı.
26.07.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Levent'te yapımı süren camide incelemelerde bulundu
Cumhurbaşkanı Erdoğan Levent'te yapımı süren camide incelemelerde bulundu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Levent'te yapımı devam eden camide incelemelerde bulundu.
29.05.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan babasının ve annesinin kabrini ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan babasının ve annesinin kabrini ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da babası Ahmet Erdoğan ile annesi Tenzile Erdoğan'ın kabristanını ziyaret etti.
23.05.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan makam aracında maske taktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan makam aracında maske taktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan makam aracında maske taktı.
21.05.2020 Siyaset
Kentlerin siluetinin korunması yasal hüküm oldu
Kentlerin siluetinin korunması yasal hüküm oldu Gökdelenlere olanak sağlayan ‘kat serbest’ hakkı mevzuattan çıkarılırken, kentlerin ‘siluetinin’ korunması yasal hüküm oldu. Belediyeler, mevcut planlarda serbest olarak belirlenmiş yükseklikleri 1 Temmuz 2021’e kadar düzeltecek. Kaçak yapının cezası, değerine göre her bölgede farklı olacak. Bayburt’ta birim başına örneğin 10 lira uygulanan ceza, Maslak’ta aynı birimde 900 liraya çıkacak.
15.02.2020 Ekonomi
‘Zaferler ayı’na yoğun program
‘Zaferler ayı’na yoğun program Ağustos ayının Türk tarihinde ‘zaferler ayı’ olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan 26 Ağustos’ta Malazgirt Zaferi’nin 948. yıldönümü kutlamalarına katılacak, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yıldönümünde de Beştepe’de geniş katılımlı bir resepsiyon verecek.
14.08.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizi tehditlerle yıldırmak mümkün değildir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizi tehditlerle yıldırmak mümkün değildir Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bize böyle tehditlerle geri adım attırmak mümkün değil. Biz, öyle bir tarihin varisleriyiz ki bu tehditlerle yıldırmak mümkün değildir." dedi.
29.08.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da
Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarabya'da konvoyunu durdurarak minibüs esnafıyla sohbet etti.
27.08.2018 Siyaset
CHP Sözcüsü'nden af açıklaması
CHP Sözcüsü'nden af açıklaması CHP Sözcüsü Faik Öztrak MHP'nin af önerisine ilişkin, "Henüz ortada somut bir şey yok. Bunun olması için iktidarın görüşlerini açıklaması gerekiyor. Af konusu çok önemli ve son derece dikkatli izlenilmesi gerekiyor" dedi.
27.08.2018 Siyaset
‘Mesele Erdoğan değil Türkiye’
‘Mesele Erdoğan değil Türkiye’ Malazgirt töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Anadolu bir benttir, bu bent yıkılırsa ne Orta Doğu ne Orta Asya ne Balkanlar kalır. En ufak bir zaaf belirtisi gösterdiğimizde üzerimize leş kargaları gibi geleceklerini görürsünüz” dedi
26.08.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Malazgirt'te çok önemli mesaj
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Malazgirt'te çok önemli mesaj Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Malazgirt Zaferi’nin 947. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında halka hitap etti. Erdoğan konuşmasında, "Unutmayın, Anadolu bir benttir bu bent yıkılırsa ne Orta Doğu ne Orta Asya ne Balkanlar kalır. Üzerinden ulu çınar gölgesi kalkan bu tüm bu coğrafyalar tehlikeye maruz kalır." dedi.
26.08.2018 Gündem
YAŞ öncesi sürpriz zirve sona erdi
YAŞ öncesi sürpriz zirve sona erdi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ile Tarabya'da bulunan Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nde görüştü.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım görüşecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım görüşecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ile Yüksek Askeri Şura öncesi Tarabya'da bulunan Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nde görüşecek.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sergey Şoygu'yu kabul etti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sergey Şoygu'yu kabul etti! Tarabya Köşkü'nde Rus Bakan Şoygu'yu kabul eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oldukça neşeli olduğu objektiflere yansıdı.
2.07.2017 Siyaset
‘Hedef koordinatlarda onların evi de vardı’
‘Hedef koordinatlarda onların evi de vardı’ İtirafçı Yüzbaşı Ali Pehlivan, Gökhan Sönmezateş’ten aldığı emir doğrultusunda Başbakan Yardımcısı Canikli, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ve eski Bakan Eker ile 5 yabancı elçinin oturduğu blokların da F-16’ların hedefinde olduğunu söyledi.
29.09.2021 Gündem
Huber Köşkü de hedefteymiş
Huber Köşkü de hedefteymiş FETÖ'cüler 15 Temmuz'da Huber Köşkü'nü de hedeflemiş
29.09.2021 Gündem
FETÖ'cüler bu salonda yargılanacak
FETÖ'cüler bu salonda yargılanacak FETÖ'cülerin yargılanacağı duruşma salonu belli oldu
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı medya yöneticilerini kabul ediyor
Cumhurbaşkanı medya yöneticilerini kabul ediyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da medya yöneticilerini kabul ediyor.
29.09.2021 Gündem
‘Bunlar yavru geziciler’
‘Bunlar yavru geziciler’ Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, maden yapım faaliyetleri durdurulan Cerrattepe’deki hareketi Gezi olaylarına benzetti: “Bu Geziciler neyse, bunlar da Yavru Gezicilerdir. Bunu böyle biliniz.”
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'ın güzergahında bomba şüphesi
Erdoğan'ın güzergahında bomba şüphesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçeceği güzergahta kalkan asfalt şüpheli görüldü...
29.09.2021 Gündem
Çekler'den Kürtlere silah
Çekler'den Kürtlere silah Çek medyasında yer alan haberlerde, bakanlar kurulunun bugünkü toplantısında Peşmerge Güçleri’ne silah gönderilmesi konusunun detaylı bir şekilde masaya yatırılacağı belirtildi...
25.01.2016 Dünya
Almanya'da Başbakanlığa molotoflu saldırı
Almanya'da Başbakanlığa molotoflu saldırı Almanya'nın başkenti Berlin'de başbakanlık binasına molotof kokteyli atıldı. Olayla bağlantısı olduğu sanılan bir kişi yakalandı. Şüphelinin evinde yapılan aramada aşırı sağcı bir örgüte ait dökümanlar bulundu.
10.07.2015 Dünya
Almanya'da Başbakanlığa molotoflu saldırı
Almanya'da Başbakanlığa molotoflu saldırı Almanya'nın başkenti Berlin'de başbakanlık binasına molotof kokteyli atıldı. Olayla bağlantısı olduğu sanılan bir kişi yakalandı. Şüphelinin evinde yapılan aramada aşırı sağcı bir örgüte ait dökümanlar bulundu.
10.07.2015 Dünya
Köşk’ün bütün ‘fors’u gitti
Köşk’ün bütün ‘fors’u gitti Cumhurbaşkanlığı’nın Beştepe’deki saraya taşınmasının ardından Çankaya Köşkü’ndeki forslar söküldü, duvarda forsun izi kaldı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cumhurbaşkanlığı Köşkü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cumhurbaşkanlığı köşkü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.