Çorum Belediyespor

Çorum Belediyespor

Son dakika Çorum Belediyespor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çorum Belediyespor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çorum Belediyespor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çorum Belediyespor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çorum belediyespor gelişmeleri de dahil olmak üzere 116 çorum belediyespor haberi bulunmuştur. Tüm çorum belediyespor haberleri aşağıda listelenmiştir.
PFDK cezaları açıkladı! Mustafa Cengiz ve Serdar Aziz'e...
PFDK cezaları açıkladı! Mustafa Cengiz ve Serdar Aziz'e... Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu(PFDK), Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'e GS TV'de yaptığı sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle 45 gün hak mahrumiyeti cezası verdi. Bu cezayla birlikte Cengiz'in toplam cezası 150 gün oldu. Ayrıca Atiker Konyaspor maçında kırmızı kart gören Serdar Aziz de 3 maç men cezası aldı.
29.11.2018 Galatasaray
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz PFDK'ya sevk edildi!
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz PFDK'ya sevk edildi! Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, GS TV'de yapmış olduğu sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle PFDK'ya sevk edildi. Ayrıca Konyaspor maçında kırmızı kart gören Serdar Aziz de PFDK'ya sevk edilen bir diğer isim oldu.
27.11.2018 Galatasaray
PFDK'dan Mustafa Cengiz'e 45 gün hak mahrumiyeti ve 30 bin TL para cezası!
PFDK'dan Mustafa Cengiz'e 45 gün hak mahrumiyeti ve 30 bin TL para cezası! Sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle 3. kez Profesyonel Disiplin Kurulu'na sevk edilen Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, 45 gün hak mahrumiyeti ve 30 bin TL para cezası aldı. Bu cezayla birlikte Cengiz'in cezası toplam 105 güne çıktı.
22.11.2018 Galatasaray
PFDK'dan Fenerbahçe ve Galatasaray'a ceza!
PFDK'dan Fenerbahçe ve Galatasaray'a ceza! PFDK, Fenerbahçe'ye Ankaragücü maçındaki tribün olayları nedeniyle 100 bin TL para cezası verdi. Ayrıca bazı tribündeki taraftarların kartlarını bir sonraki iç saha maçında bloke etti. Galatasaray ise Yeni Malatyaspor maçındaki saha olayları nedeniyle 20 bin TL para cezasına çarptırıldı.
1.11.2018 Galatasaray
PFDK ceza yağdırdı!
PFDK ceza yağdırdı! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, kavgayla biten Atiker Konyaspor-Beşiktaş U21 maçının ardından faturayı kesti. Konyaspor U21 takımından 5 oyuncuya 5'er maç men, Beşiktaş Teknik Sorumlusu Yasin Sülün'e ise 3 maç men cezası verildi.
11.10.2018 Süper Lig
Fenerbahçe ve Beşiktaş PFDK'ya sevk edildi!
Fenerbahçe ve Beşiktaş PFDK'ya sevk edildi! Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 8.haftasında oynanan Başakşehir maçında tribünlerdeki 'çirkin ve kötü tezahürat' nedeniyle; Beşiktaş ise deplasmanda oynanan Konyaspor maçındaki 'çirkin ve kötü tezahürat' ve '6 futbolcusunun sarı kart ve 1 futbolcusunun kırmızı kart görmesi' sonucu 'takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi' nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.
9.10.2018 Fenerbahçe
PFDK'dan Fenerbahçe'ye para cezası!
PFDK'dan Fenerbahçe'ye para cezası! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Çaykur Rizespor maçının ardından 'flaş röportaja futbolcu katılımının sağlanmamasından' dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle Fenerbahçe'ye takdiren 20.000 TL para cezası verdi.
4.10.2018 Fenerbahçe
Aurelio'dan 3 puanlı başlangıç
Aurelio'dan 3 puanlı başlangıç TFF 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Çorum Belediyespor'da, teknik direktörlük görevine getirilen Mehmet Aurelio, takımının başında çıktığı ilk maçta 3 puan sevinci yaşadı.
30.09.2018 Futbol
Kupada ikinci tur maçlarına devam edildi
Kupada ikinci tur maçlarına devam edildi Futbolda Ziraat Türkiye Kupası ikinci tur karşılaşmalarına devam edildi.
PFDK'dan Emre Belözoğlu, Belhanda ve Hasan Şaş'a ceza!
PFDK'dan Emre Belözoğlu, Belhanda ve Hasan Şaş'a ceza! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, disiplin kuruluna sevk edilen Emre Belözoğlu, Belhanda, Hasan Şaş ve Şamil Cinaz'a 3'er maç men cezası verdi.
6.09.2018 Süper Lig
TFF 3.Ligi'nin fikstürü çekildi
TFF 3.Ligi'nin fikstürü çekildi TFF 3.Ligi'nde 2018-2019 sezonu 2 Eylül'de oynanacak karşılaşmalarla başlayacak.
17.07.2018 Futbol
Orman'dan 'Tolgay' isteğine olumlu yanıt
Orman'dan 'Tolgay' isteğine olumlu yanıt Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, spordaki sonuç ve başarılara olgunluk ve centilmenlikle bakılması gerektiğini söyledi.
27.05.2018 Beşiktaş
PFDK'dan Kocaman ve Aziz Yıldırım'a ceza
PFDK'dan Kocaman ve Aziz Yıldırım'a ceza PFDK'ya sevk edilen Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım ve teknik direktör Aykut Kocaman ihtar cezası verildi
22.03.2018 Fenerbahçe
3 büyüklere PFDK faturası!
3 büyüklere PFDK faturası! Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi!
20.03.2018 Galatasaray
PFDK kararları açıklandı!
PFDK kararları açıklandı! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, bugün yapılan toplantının ardından alınan kararları açıkladı.
15.02.2018 Galatasaray
PFDK sevkleri açıklandı!
PFDK sevkleri açıklandı! Son dakika açıklamasına göre Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen kulüp ve isimler belli oldu. TFF, resmi internet sitesinden disiplin sevklerini açıkladı
13.02.2018 Galatasaray
Beşiktaş maçı öncesi flaş gelişme! Ceza...
Beşiktaş maçı öncesi flaş gelişme! Ceza... Kayserispor'da PFDK'ya sevk edilen Deniz Türüç ve Silvi Lung 1 maç ceza aldılar. İki futbolcu da Beşiktaş maçında yok.
7.12.2017 Beşiktaş
Galatasaraylı Doğan Can Davas 3. ligi sallıyor
Galatasaraylı Doğan Can Davas 3. ligi sallıyor Çorum Belediyespor'da kiralık olarak forma giyen 20 yaşındaki Galatasaraylı orta saha oyuncusu Doğan Can Davas 13 maçta attığı 10 golle dikkatleri üzerine çekti. Genç oyuncunun Sarı-Kırmızılı takım ile 31 Mayıs 2019'e kadar sözleşmesi bulunuyor.
27.11.2017 Galatasaray
PFDK kararları açıklandı!
PFDK kararları açıklandı! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’ndan Osmanlıspor teknik direktörü İrfan Buz ve Teleset Mobilya Akhisarspor’un golcüsü Paulo Henrique’ye kötü haber geldi.
23.11.2017 Galatasaray
PFDK sevkleri açıklandı!
PFDK sevkleri açıklandı! Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği, PFDK'ya yapılan sevk raporlarını açıkladı.
21.11.2017 Süper Lig
Oynadığı kulüple ilgili bütün fotoğraflarını sildi!
Oynadığı kulüple ilgili bütün fotoğraflarını sildi! Belçikalı oyuncu Bongonda, Instagram hesabından Trabzonspor ile ilgili olan tüm fotoğrafları sildi. Bu hareket, Bongonda'nın Trabzonspor'u kafasında sildiği şeklinde yorumlandı...
21.11.2017 Trabzonspor
Çorum Belediyespor - Osmaniyespor maçı sonrası arbede yaşandı
Çorum Belediyespor - Osmaniyespor maçı sonrası arbede yaşandı TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta 1-1 sona eren Çorum Belediyespor ile Osmaniyespor arasında oynanan maçın ardından taraftarlarla futbolcular arasında arbede yaşandı. Arbedede polis copla müdahale etti.
12.11.2017 Futbol
PFDK'dan flaş karar! Cezası indirildi...
PFDK'dan flaş karar! Cezası indirildi... Tahkim Kurulu, Trabzonsporlu Hugo Rodallega'ya verilen 3 maçlık cezayı 2 maça düşürdü.
3.11.2017 Trabzonspor
Cezası belli oldu! 3 maç...
Cezası belli oldu! 3 maç... Trabzonspor futbolcusu Rodallega, Çorumspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle 3 maç ceza aldı.
31.10.2017 Trabzonspor
Fırtına, G.Saray'ı yıktı geçti!
Fırtına, G.Saray'ı yıktı geçti! Çalımbay yönetimindeki Trabzonspor, namağlup lider G.Saray'ı 2-1 mağlup ederek çok önemli bir 3 puanın sahibi oldu. Sezona Antalya'nın başında başlayan Çalımbay, G.Saray'a ilk puan kaybını yaşatmıştı. Bu sonucun ardından sarı-kırmızılılar, 23 paunla liderliğini korurken, 12 puanla 11. sıraya yükseldi.
29.10.2017 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Çorum Belediyespor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çorum belediyespor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.