Cocu

Cocu

Son dakika Cocu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cocu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cocu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cocu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cocu gelişmeleri de dahil olmak üzere 761 cocu haberi bulunmuştur. Tüm cocu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Misli'den günün süper tercihleri
Misli'den günün süper tercihleri Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de Şampiyonlar Ligi heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…
8.11.2023 İddaa
11 teknik direktör 80 transfer! Ali Koç ilk kupasını kaldırdı
11 teknik direktör 80 transfer! Ali Koç ilk kupasını kaldırdı 5 yıllık görevi boyuncu 11 teknik direktörle çalıp 80 transfer yapan ve 126 milyon euro'luk transfer gerçekleştiren Ali Koç ilk kupasını kaldırdı.
12.06.2023 Fenerbahçe
Galatasaray'dan 127 milyon euro'luk orta saha transferi! Cocu ve Fatih Terim'i evine göndermişti
Galatasaray'dan 127 milyon euro'luk orta saha transferi! Cocu ve Fatih Terim'i evine göndermişti Driens Mertens'in yaşı ve maç temposunu hesaba katarak orta sahaya etkili bir 10 numara transferi yapmak isteyen Galatasaray dünyaca ünlü süper starı gündemine aldı. Yeniden yapılanan Chelsea'yle görüşmelere başlayan Dursun Özbek'in Portekizli yıldızı çok istediği öğrenilirken, oyuncuyu Türk futbolseverlerin yakından tanıması ise büyük dikkat topladı.
7.06.2023 Galatasaray
Cenk Ergün 5 yıl önce onun parasını Belhanda'ya basmıştı! Cocu'nun prensi Galatasaray'a geliyor
Cenk Ergün 5 yıl önce onun parasını Belhanda'ya basmıştı! Cocu'nun prensi Galatasaray'a geliyor 5 yıl önce Galatasaray'ın gündemine gelmesine rağmen o dönem transfer edilemeyen ve oyuncuyu Napoli'ye kaptıran Sarı Kırmızılılar bu sefer mutlu sona çok yakın. Transferden sorumlu yöneticilerden Cenk Ergün'ün 27 yaşındaki kanat forvet için İtalya'ya çıkarma yaptığı ortaya çıkarken, PSV'de Cocu ile birlikte çalışan futbolcunun Süper Lig'de oynamaya sıcak baktığı belirtildi.
18.05.2023 Galatasaray
2018'de Cocu'yu mahvetmişti! Gelirse Galatasaray'ı en az 5 sene götürecek sol bek
2018'de Cocu'yu mahvetmişti! Gelirse Galatasaray'ı en az 5 sene götürecek sol bek Uzun bir süredir sol bek sorununu çözemeyen ve gelecek sezon artık kronikleşmiş problemi aşmak için şimdiden transfer çalışmalarına star veren Galatasaray aradığı yıldızı nihayet buldu. Piyasa değeri 25 milyon euro gösterilen ve haziranda kulübüyle sözleşmesi sona erecek olan 27 yaşındaki futbolcuyla görüşmelere başlanırken, Başkan Dursun Özbek'in 2 ay sonra resmi adımları atacağı bildirildi.
11.04.2023 Fenerbahçe
Cocu onu İngiltere'ye götürmek istemişti... Jorge Jesus geldi yıldız oyuncunun değeri 15 milyon euro oldu
Cocu onu İngiltere'ye götürmek istemişti... Jorge Jesus geldi yıldız oyuncunun değeri 15 milyon euro oldu Süper Lig'in 13.haftasında Sivasspor'u evinde Valencia'nın attığı penaltı golüyle deviren Fenerbahçe'de 23 yaşındaki futbolcunun büyük çıkış yapması hem teknik heyeti hem de camiayı oldukça memnun etti. Hollandalı teknik direktör Cocu'nun N.Forest'a transfer etmek istediği oyuncunun piyasa değeri 15 milyon euro'lara kadar çıkarken, yetenekli orta sahanın Jesus'un jokeri olması ise büyük dikkat çekti.
9.11.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Son Dakika! Ali Koç'tan 3 yıllık imza...
Fenerbahçe'de Son Dakika! Ali Koç'tan 3 yıllık imza... Göreve geldiği 4,5 yıllık süreç içerisinde Cocu, Ersun Yanal, Emre Belözoğlu, Erol Bulut, İsmail Kartal gibi isimlerle çalışmasına rağmen Fenerbahçe'de özlenen şampiyonluk sevincini bir türlü yaşayamayan Ali Koç'un Jorge Jesus hamlesi camiada büyük sevinç yarattı. Hem Süper Lig'de hem de Avrupa'da başarılı sonuçlar alan Portekizli teknik adama yeni kontrat uzatıldı.
12.10.2022 Fenerbahçe
Phillip Cocu'nun prensi Galatasaray'a geliyor! 4yıl önce 'Bunun ne işi var F.Bahçe'de' deniyordu
Phillip Cocu'nun prensi Galatasaray'a geliyor! 4yıl önce 'Bunun ne işi var F.Bahçe'de' deniyordu Mostafa Mohamed, Diagne ve Halil Dervişoğlu ile yollarını ayırdıktan sonra forvet hattını güçlendirmek isteyen Okan Buruk 2018 yılında Fenerbahçe'ye transfer olan sürpriz golcüyü gündemine aldı. Cocu döneminde sarı lacivertli formayı giyen ve daha sonra Belçika'ya gönderilen İsviçreli futbolcunun ismi Galatasaray'da tartışma konusu olurken, camianın 'Erden Timur böyle bir transferin içinde yer almaz' tepkisi ise büyük dikkat çekti.
31.07.2022 Galatasaray
Transferde büyük müjde! Ali Koç Cocu'nun yıldızıyla anlaşmaya vardı!
Transferde büyük müjde! Ali Koç Cocu'nun yıldızıyla anlaşmaya vardı! Slavia Prag maçında oynadığı futbol ve attığı golle bir kez daha kalitesini gösteren ve yeni kontrat konusunda elini güçlendiren yıldız orta sahanı Ali Koç'la masaya oturduğu öğrenildi. Cocu'nun prensi olan 22 yaşındaki yetenek Hollandalı teknik adam döneminde transfer edilmişti.
20.02.2022 Süper Lig
Bir de Sportif Direktör krizi var
Bir de Sportif Direktör krizi var Bugün yeni hocasını açıklayacak olan Ali Koç, Sportif Direktör konusunda da arayışlarına devam ediyor.
28.06.2021 Fenerbahçe
Ferdi Kadıoğlu için sıraya girdiler! 3 kulüp...
Ferdi Kadıoğlu için sıraya girdiler! 3 kulüp... Fenerbahçe'de yeteri kadar forma şansı bulamayan Ferdi Kadıoğlu için AZ Alkmaar, Vitesse ve Feyenoord kolları sıvadı.
20.06.2021 Fenerbahçe
Mehmet Demirkol'un Aykut Kocaman - Fenerbahçe ifadeleri bomba etkisi yarattı
Mehmet Demirkol'un Aykut Kocaman - Fenerbahçe ifadeleri bomba etkisi yarattı Usta spor yazarı Mehmet Demirkol'un bugünkü köşe yazısında Aykut Kocaman - Fenerbahçe ifadeleri bir hayli dikkat çekti.
6.06.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de 'Sportif Direktör' fiyaskosu!
Fenerbahçe'de 'Sportif Direktör' fiyaskosu! Daha önce Damien Comolli ve Emre Belözoğlu'na Sportif Direktör unvanı veren Fenerbahçe'de 3 yılda tam 52 futbolcu transferi yapıldı.
17.05.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de fatura çıktı! Tam 225 milyon euro'luk fiyasko
Fenerbahçe'de fatura çıktı! Tam 225 milyon euro'luk fiyasko 6 yıldır bir tane kupa kaldıramayan Fenerbahçe'de oyuncu transferleri ve personel maaşlarının toplam maliyeti tam 225 milyon euro oldu.
16.03.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de vedalar üst üste geliyor
Fenerbahçe'de vedalar üst üste geliyor Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç’un göreve gelmesinden sonra hem yönetim kurulu hem de futbol takımında birçok isim görevinden ayrıldı.
14.08.2020 Fenerbahçe
Ferdi Kadıoğlu'na İngiltere'den talip
Ferdi Kadıoğlu'na İngiltere'den talip Fenerbahçe kariyerinin ardından İngiliz ekibi Derby County'e imza atan Philip Cocu, eski öğrencisi Ferdi Kadıoğlu'na kanca attı. Cocu, Fenerbahçe'de son haftalarda sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken ve 11'in değişilmez ismi olan Ferdi'nin transfer edilmesini istedi.
18.07.2020 Fenerbahçe
Ceyhun Fersoy: "Aykut Kocaman ile devam edilmeliydi"
Ceyhun Fersoy: "Aykut Kocaman ile devam edilmeliydi" Sevilen oyuncu Ceyhun Fersoy, Skorer Instagram hesabının canlı yayınında soruları yanıtladı. Fersoy, Fenerbahçe teknik direktör adaylarını değerlendirdi. Öte yandan Ceyhun Fersoy, Aykut Kocaman'ın ayrılığının yanlış olduğunu vurguladı.
19.05.2020 Fenerbahçe
Ferdi Kadıoğlu transferinde Derby cephesinden flaş açıklama!
Ferdi Kadıoğlu transferinde Derby cephesinden flaş açıklama! Derby Country'nin kulüp rekorunu kıracak bir bonservis bedeliyle Fenerbahçe'den Ferdi Kadıoğlu'nu kadrosuna katacağı iddia edilirken Derby Country'yi takip eden gazeteciler bunun ihtimal dahilinde olmadığını dile getirdiler.
2.04.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu ile yollar ayrılıyor!
Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu ile yollar ayrılıyor! Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu’na, sarı lacivertlilerin eski hocası talip oldu. İngilizlerin iddiasına göre bu transfer için teklif edilecek rakam 13 milyon sterlin...
31.03.2020 Fenerbahçe
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
5.03.2020 Futbol
Abdullah Avcı teknik direktörlük görevini reddetti
Abdullah Avcı teknik direktörlük görevini reddetti Sezona Beşiktaş teknik direktörü olarak başlayan Abdullah Avcı, Azerbaycan Milli Takımı'nın başına geçmesi için kendisine yapılan teklifi reddetti. Avcı, teknik direktörlük kariyerine Süper Lig'de yine büyük bir takımda devam etmek istiyor.
24.02.2020 Fenerbahçe
Ali Koç Başkan, Fenerbahçe perişan! Tarihi hezimet...
Ali Koç Başkan, Fenerbahçe perişan! Tarihi hezimet... 20 yıllık Aziz Yıldırım dönemini bitirip 2018 yılında başkanlık koltuğuna oturan ali Koç, Sarı Lacivertliler’de beklenen etkiyi gösteremedi. Koç’un yönetimindeki Fenerbahçe, ilk sezonunda uzun süre düşme potasında bulunduğu geçen dönemi, 6. sırada kapatabildi, şok bununla da bitmedi. Bu sezona da büyük umutlarla başlayan Kanarya, alınan başarısız sonuçların ardından şampiyonluk yarışında yine geri plana düştü. Kadıköy’de Galatasaray’a karşı elde edilen 20 yıllık üstünlük dün Koç’un döneminde 3-1’lik skorla bozuldu, ezeli rekabetteki seri, tarihe karıştı.
24.02.2020 Fenerbahçe
Ersun Yanal oyuncularla vedalaştı! "Hakkınızı helal edin"
Ersun Yanal oyuncularla vedalaştı! "Hakkınızı helal edin" Süper Lig'in 22. haftaında MKE Ankaragücü maçında alınan 2-1'lik mağlubiyet sonrası sonrası Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal 30 saniye kaldığı soyunma odasında futbolcularıyla vedalaştı. Ersun Yanal oyuncularına "Bütün sorumluluk benim... Hiçbirinizi suçlamıyorum... Durumumun ne olacağını bilmiyorum. Hepiniz hakkınızı helal edin" dedi.
18.02.2020 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Cocu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cocu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.