Coco

Coco

Son dakika coco haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan coco ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını coco haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Coco

haberleri sayfasında son dakika yaşanan coco gelişmeleri de dahil olmak üzere 199 coco haberi bulunmuştur. Tüm coco haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü şarkıcı Coco Lee'den acı haber geldi!
Ünlü şarkıcı Coco Lee'den acı haber geldi! Bir süredir depresyonla mücadele eden ünlü şarkıcı CoCo Lee'den kötü haber geldi. Geçen hafta intihar teşebbüsünde bulunan Lee yaşamını yitirdi.
6.07.2023 Magazin
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne?
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? 2023 Pirelli Takvimi çekimleri tamamlandı. 2023 yılı takvimi Fotoğrafçı Emma Summerton tarafından New York ve Londra’da dünyanın en tanınmış modelleriyle çekildi. Pirelli Takvimi 1964'ten beri yayınlanıyor ve çekici fotoğraflarıyla tanınıyor. Peki, 2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? İşte detaylar…
21.08.2022 Magazin
İstanbul’da açık hava sineması nerelerde var? İşte İBB açık hava sineması film listesi!
İstanbul’da açık hava sineması nerelerde var? İşte İBB açık hava sineması film listesi! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul’da açık hava sineması yerlerini ve film listelerini duyurdu! Yaz akşamlarında serin havada sinema izlemek isteyenler başta Metro İstanbul’un Esenler Yerleşkesi olmak üzere, Beltur organizasyonunda Büyükada ve Güneş Plajlarında da açık hava sineması etkinlikleri düzenleyecek. Peki, İstanbul’da açık hava sineması nerelerde var? İşte İBB açık hava sineması film listesi!
6.08.2022 Kültür Sanat
Coca Cola soruşturması sonlandırıldı: Dolapların yüzde 25'i rakiplere ayrılacak
Coca Cola soruşturması sonlandırıldı: Dolapların yüzde 25'i rakiplere ayrılacak Rekabet Kurulu, hakkında soruşturma yürütülen Coca Cola Satış ve Dağıtım Anonim Şirketi'nin, sunduğu taahhüt paketinin rekabet sorunlarını giderebileceğini değerlendirerek, soruşturmayı sonlandırdı.
28.07.2022 Ekonomi
Tansiyonu fırlatıyor, bağımlılık yapıyor! Alzheimer, kanser ve diyabeti tetikliyor, vücuttan tam 32 bardak suyla ancak çıkıyor, 40 kat...
Tansiyonu fırlatıyor, bağımlılık yapıyor! Alzheimer, kanser ve diyabeti tetikliyor, vücuttan tam 32 bardak suyla ancak çıkıyor, 40 kat... Özellikle yaz aylarında herkesin severek tükettiği içecek hakkında hayati uyarılar geldi. Karaciğerde hasara yol açıyor, diş çürümesine neden oluyor. Böbrek taşları ve kronik böbrek hastalığına yol açan bu içecek; reflü, kemik erimesi, hipertansiyon gibi hastalıkları tetikliyor. Kalp hastalığı açısından da çok risk olduğu belirtilen içecek, sindirim bozukluğu, Alzheimer, kanser, şeker hastalığına da neden oluyor. İşte sıcak yaz aylarından soğuk soğuk içerken serinlettiğini düşündüğümüz içeceğin sağlığımız tehdit eden diğer özellikleri...
30.06.2022 Sağlık
2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Wimbledon ile ilgili bilmeniz gerekenler!
2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Wimbledon ile ilgili bilmeniz gerekenler! Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon başlıyor! Bu yıl Wimbledon'da rekor para ödülü dağıtılacak. Tenis klasiği Wimbledon turnuvası tenis meraklılarının gündeminde. En önemli dört turnuvasından biri olan Wimbledon ile ilgili bilgiler sporseverler tarafından merak ediliyor. Peki, 2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Wimbledon nerede? Wimbledon fikstürü belli oldu mu? Wimbledon canlı olarak nereden izlenir? İşte 2022 Wimbledon tenis turnuvası ile ilgili tüm bilmeniz gerekenler…
27.06.2022 Diğer Sporlar
1,5 milyon TL'lik vurgun! Muğla'da hepsi ele geçirildi
1,5 milyon TL'lik vurgun! Muğla'da hepsi ele geçirildi Muğla'nın Marmaris ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen operasyonda piyasa değeri yaklaşık 1,5 milyon TL olan uyuşturucu madde ele geçirilirken, gözaltına alınan 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
6.04.2022 Gündem
C harfi ile şehir isimleri - C ile başlayan şehirler...
C harfi ile şehir isimleri - C ile başlayan şehirler... Dünya üzerinde pek çok ülke ve şehir bulunmaktadır. Bunlardan bazıları ise C harfi ile başlamaktadır. Son yıllarda C harfi ile başlayan şehirler sıklıkla araştırılmaktadır. Türkiye'de C harfi ile başlayan bir şehir bulunmamaktadır. Fakat Dünyada C ile başlayan pek çok şehir bulmak mümkündür.
16.02.2022 Gündem
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi Pirelli, aralarında Iggy Pop, Cher, Grimes ve Jennifer Hudson'ın da bulunduğu müzik endüstrisinin en büyük isimlerinden bazılarının yer aldığı 2022 takvimi "On the Road"u tanıttı. Şarkıcı Bryan Adams'ın fotoğraflarını çektiği 2022 Pirelli takvimi bu yıl ilginç öğeler taşıyor. Geçen yıl koronavirüs nedeniyle duraklatılan Pirelli Takvimi’nin bu sayısı, Kanadalı şarkıcı-fotoğrafçı Bryan Adams tarafından çekildi ve "müzik dünyasının en büyük yeteneklerine" ithaf edildi. Peki, 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte nefes kesen Pirelli Takvimi’nden kareler…
30.11.2021 Kültür Sanat
İstanbul’un fethinin 568. yılı! 29 Mayıs 1453 İstanbul'un fethi nasıl gerçekleşti? İstanbul'un Fethinin önemi!
İstanbul’un fethinin 568. yılı! 29 Mayıs 1453 İstanbul'un fethi nasıl gerçekleşti? İstanbul'un Fethinin önemi! İstanbul'un Fethi'nin 568. yıl dönümü kutlanıyor. Hazreti Muhammed tarafından fethi müjdelenen, medeniyetlere başkentlik yapmış İstanbul’un fethinin 568. yıl dönümü etkinliklerle kutlanıyor. Peki, 29 Mayıs 1453 İstanbul'un Fethi nasıl oldu? İstanbul'un Fethinin önemi ne? İstanbul nasıl feth edildi? İstanbul ne zaman fethedildi? Fatih Sultan Mehmet İstanbul fethettiğinde kaç yaşındaydı? İşte 29 Mayıs 1453 İstanbul'un kurtuluşu tarihi!
29.05.2021 Gündem
Osman Çalık'ın cezası belli oldu
Osman Çalık'ın cezası belli oldu Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) yayın organı olduğu gerekçesiyle kapatılan Samanyolu TV'de Genel Yayın Yönetmenliği yapan ve aynı zamanda örgütün Deniz Kuvvetleri Komutanlığının İstanbul yapılanmasında "mahrem imam" olduğu belirtilen tutuklu sanık Osman Çalık'a, "silahlı terör örgütü üyesi olmak" suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezası verildi.
26.01.2021 Gündem
Coco filmi konusu ne? Coco filmi ilk kez TV'de!
Coco filmi konusu ne? Coco filmi ilk kez TV'de! Yönetmenliğini Lee Unkrich ve Adrian Molina'nın yaptığı "Coco" filmi TV'de ilk kez Kanal D'de ekranlara geliyor. 12 yaşındaki Miguel'in ölüler diyarındaki macerasını anlatan film, 2018 Oscar ödüllerinde En İyi Animasyon dalında ödüle layık görüldü. Peki, Coco filmi konusu ne? Coco filmini kimler seslendirdi? İşte Coco filmi hakkında merak edilenler...
28.09.2020 Gündem
Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Birçok seribaşı tenisçiden yoksun ilk turnuva!
Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Birçok seribaşı tenisçiden yoksun ilk turnuva! ABD Açık Turnuvası, salgın nedeniyle birçok favori tenisçinin katılmama kararı almasından dolayı bu yıl sönük geçecek. Sezonun dördüncü grand slam turnuvası ABD Açık seyircisiz düzenlenecek. Peki, Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Amerika Açık hakkında merak edilenler...
31.08.2020 Gündem
Avustralya Açık'ta tarihi zafer! 15 yaşındaki Coco Gauff...
Avustralya Açık'ta tarihi zafer! 15 yaşındaki Coco Gauff... Coco Gauff, Avustralya Açık'ta tarih yazdı. 15 yaşındaki genç raket, 3. turda 22 yaşındaki son şampiyon Naomi Osaka'yı eleyerek 4. tura yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
15 yaşında Venus Williams'ın kabusu oldu!
15 yaşında Venus Williams'ın kabusu oldu! Dünya Kadınlar tenisinin en iyi oyuncuları arasında yer alan 7 grand slam şampiyonluğu bulunan Venus Williams yine kabusu yaşadı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
CSI İstanbul Engel Atlama Yarışmaları final koşularıyla sona erdi
CSI İstanbul Engel Atlama Yarışmaları final koşularıyla sona erdi Binicilik dünyasının kalbi, Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından düzenlenen, ülke milli takımlarının da yarıştığı 11 Balkan ülkesinin katılımıyla Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde heyecan ve mücadeleler ile sona erdi.
1.09.2019 Gündem
Kemer Country Atlı Spor Kulübü'nde Balkan rüzgarları
Kemer Country Atlı Spor Kulübü'nde Balkan rüzgarları Binicilik dünyasının kalbi, Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından düzenlenen, ülke milli takımlarının da yarıştığı 11 Balkan ülkesinin katılımıyla Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde heyecan ve mücadeleler ile sona erdi.
1.09.2019 Ekonomi
İşte FETÖ'nün askeri mahrem yapılanmasının iletişim modeli
İşte FETÖ'nün askeri mahrem yapılanmasının iletişim modeli Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyelerinin, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içerisinde hücre tipi yapılanmaya gittiği ve "sivil abiler/imamlar"ın sorumluluğunda "üst düzey komutanlar", "alt rütbede subaylar" ve "astsubay" şeklinde gruplandırıldığı tespit edildi.
20.05.2019 Gündem
FETÖ’den beş ayaklı sistem!
FETÖ’den beş ayaklı sistem! Terörle Mücadele Daire Başkanlığı’nın mahkemelere gönderdiği notta, FETÖ’nün askeri mahrem yapılanmasının deşifre olmamak için tedbir, iletişim, fişleme ve bilişim ile evlenme olmak üzere 5 ayaklı sistem uyguladığı belirtildi
8.05.2019 Gündem
Açık havada sinema keyfi
Açık havada sinema keyfi Yazlık sinemayı müzik ile birleştirerek “Caz’lık Sinema”ya çeviren PSM Caz Festivali, özel film seçkisiyle Zorlu PSM’nin birçok keyifli etkinliğine ev sahipliği yapan Amfi’de sinemaseverlerle buluşuyor.
6.05.2019 Kültür Sanat
Altınordu U15'ten büyük başarı
Altınordu U15'ten büyük başarı Altınordu U15 Takımı, Avrupa’nın en iyi 15 yaş takımlarının katıldığı 16. MTU Hallen Cup’da çeyrek finale yükselen ilk Türk takımı unvanını elde etti. Burak İnce ise “Gol Kralı” ve “En İyi Oyuncu” ödüllerini kazanan ilk Türk sporcusu oldu.
3.12.2018 Futbol
KKTC'nin Girne kentinde lüks otelde yangın endişe yarattı
KKTC'nin Girne kentinde lüks otelde yangın endişe yarattı KUZEY Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin turizm şehri Girne'de bulunan beş yıldızlı Cratos Premium Hotelin Coco Bongo adlı eğlence mekanda yer alan bungalow evlerde yangın çıktı. Ölen ve yaralanan olmayan yangın itfaiye ekibinin müdahalesiyle 1 saatte kontrol altına alındı.
19.09.2018 Dünya
Taşıyıcı anne sürprizi
Taşıyıcı anne sürprizi İngiliz şarkıcı Robbie Williams ile Türk asıllı eşi Ayda Field üçüncü kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Cocp adı verilen bebeğin taşıyıcı anne aracılığıyla dünyaya geldiği açıklandı.
7.09.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Coco ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki coco haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.