Claudio Taffarel

Claudio Taffarel

Son dakika Claudio Taffarel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Claudio Taffarel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Claudio Taffarel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Claudio Taffarel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan claudio taffarel gelişmeleri de dahil olmak üzere 189 claudio taffarel haberi bulunmuştur. Tüm claudio taffarel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Claudio Taffarel resmen Liverpool'da
Claudio Taffarel resmen Liverpool'da Galatasaray'ın efsane kalecilerinden Claudio Taffarel Liverpool ile anlaşmaya vardı.
28.11.2021 Futbol
Taffarel'den yıllar sonra gelen itiraf!
Taffarel'den yıllar sonra gelen itiraf! Galatasaray'ın efsane kalecisi Claudio Taffarel, İtalyan basınına açıklamalarda bulundu.
30.03.2020 Galatasaray
Fatih Terim'den flaş hamle! Ayrılık...
Fatih Terim'den flaş hamle! Ayrılık... Milli takımda çalışmak için Galatasaray’dan ayrılmak isteyen kaleci antrenörü Claudio Taffarel ile Fatih Terim son bir görüşme gerçekleştirecek.
22.07.2019 Galatasaray
Claudio Taffarel Galatasaray'dan ayrıldı!
Claudio Taffarel Galatasaray'dan ayrıldı! Galatasaray'da bu sezon sözleşme yenilemeyen Claudio Taffarel ülkesine döndü. Brezilyalı eski kaleci, ailesine yakın olmak ve sadece milli takımda çalışmak istiyor.
16.07.2019 Galatasaray
Fatih Terim: İnşallah daha iyisini yapacağız
Fatih Terim: İnşallah daha iyisini yapacağız Galatasaray'ın 17 Mayıs 2000'de UEFA Kupası'nı kaldırdığı günün yıl dönümünde, Fatih Terim, Claudio Taffarel, Hasan Şaş ve Ümit Davala açıklamalarda bulundu.
17.05.2019 Galatasaray
Ve Alan konuştu: Galatasaray'a...
Ve Alan konuştu: Galatasaray'a... Galatasaray'ın kaleci antrenörü Taffarel ile telefon görüşmesi yapan Alan Carvalho, transferiyle ilgili konuştu. Brezilyalı forvet, "Galatasaray'a söz verdim ve sözümün arkasında duracağım. Yakında orada olurum" dedi.
21.01.2019 Galatasaray
Fernando Muslera, rekor için sahaya çıkıyor!
Fernando Muslera, rekor için sahaya çıkıyor! UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu üçüncü maçında yarın Almanya'nın Schalke 04 ekibini konuk edecek Galatasaray'da Uruguaylı kaleci Fernando Muslera, rekorlarına bir yenisini eklemeye hazırlanıyor.
23.10.2018 Galatasaray
Onyekuru Iorfa'dan sonra ikinci Nijeryalı oldu
Onyekuru Iorfa'dan sonra ikinci Nijeryalı oldu Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Henry Onyekuru’yu renklerine bağladı. Galatasaray'ın İngiliz ekibi Everton'dan bir yıllığına kiraladığı Henry Onyekuru, sarı-kırmızılı kadroya dahil edilen 2. Nijeryalı futbolcu oldu.
13.07.2018 Galatasaray
Galatasaray'ı takibe aldı!
Galatasaray'ı takibe aldı! Manchester City'nin yıldız futbolcusu Fernandinho'nun Instagram hesabından Galatasaray ve Claudio Taffarel'i takibe alması Sarı Kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı.
24.05.2018 Galatasaray
Galatasaray şampiyonluk kupasını aldı
Galatasaray şampiyonluk kupasını aldı Süper Lig'i şampiyon bitiren Galatasaray, TT Stadyumu'nda 19:05 itibariyle kutlamalara başladı. Sarı-kırmızılılar, şampiyonluk kupasını Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Ali Dürüst'ün elinden aldı.
20.05.2018 Galatasaray
Carrasco'dan Muslera açıklaması
Carrasco'dan Muslera açıklaması Fransız kaleci Cedric Carrasso, Galatasaray’da geçirdiği günlerinden şampiyonluk yarışına; gelecek sezon ile ilgili planlarından Muslera ile ilgili düşüncelerine kadar bir çok konuda çarpıcı açıklamalar yaptı.
14.05.2018 Galatasaray
Mariano Rusya yolcusu!
Mariano Rusya yolcusu! Brezilya Milli Takımı’na geçen sene Dani Alves’in cezalı olması nedeniyle davet edilen Galatasaraylı futbolcunun ismi, bu kez aynı oyuncunun geçirdiği sakatlık nedeniyle Dünya Kupası kadrosu için anılmaya başlandı.
10.05.2018 Arşiv
Galatasaray, Malatyaspor maçına hazırlanıyor
Galatasaray, Malatyaspor maçına hazırlanıyor Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 33'üncü haftasında Evkur Yeni Malatyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla başladı. Sol arka adalesinde birinci derece zorlanma ve kas içi kanama tespit edilen Serdar Aziz idmanda yer almadı.
8.05.2018 Galatasaray
180 derecelik değişim!
180 derecelik değişim! Terim öncesinde yerden yere vurulan Muslera, nasıl kendine geldi?
2.05.2018 Galatasaray
Neymar'ın ayağının son hali şoke etti
Neymar'ın ayağının son hali şoke etti Ayak bileğinde yüksek deformasyonlu burkulma ve ayak tarak kemiklerinde kırık tespit edildiği için ameliyat edilen Neymar, ayağının son halini sosyal medyadan paylaştı.
28.03.2018 Arşiv
Talisca ve Taffarel antrenmana çıktı
Talisca ve Taffarel antrenmana çıktı 2018 Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında ev sahibi Rusya ile maç yapacak Brezilya Milli Takımı'nda, Beşiktaşlı futbolcu Talisca da antrenmanda yer aldı.
20.03.2018 Arşiv
Taffarel Galatasaray'a çok farklı döndü
Taffarel Galatasaray'a çok farklı döndü Galatasaray’da Fatih Terim döneminin başlamasıyla beraber teknik heyette de hareketlilik dikkat çekti.
22.01.2018 Galatasaray
Galatasaray'da Taffarel göreve başladı
Galatasaray'da Taffarel göreve başladı Süper Lig'de ikinci yarının ilk haftasında 22 Ocak Pazartesi günü deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak Galatasaray, bu maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.
20.01.2018 Galatasaray
Fatih Terim'den önemli açıklamalar!
Fatih Terim'den önemli açıklamalar! Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, takımda transfere ihtiyaç olduğunu belirterek, özellikle sol beke ihtiyaçlarının olduğunu söyledi.
10.01.2018 Galatasaray
Hasan Şaş ve Ümit Davala bombası!
Hasan Şaş ve Ümit Davala bombası! Galatasaray'da Fatih Terim'in yardımcılığına Hasan Şaş ve Ümit Davala getirildi
4.01.2018 Galatasaray
G.Saray'ın efsanesi geri döndü! Evet Cimbom, nerede kalmıştık?'
G.Saray'ın efsanesi geri döndü! Evet Cimbom, nerede kalmıştık?' Galatasaray'da teknik direktörlük görevine Fatih Terim'in gelişinin ardından, deneyimli çalıştırıcının ısrarla istediği Claudio Taffarel, sarı-kırmızılı kulübe geri döndüğünü açıkladı.
3.01.2018 Galatasaray
Terim'den sonra bir bomba daha!
Terim'den sonra bir bomba daha! Galatasaray'da büyük operasyon başladı. Fatih Terim'den sonra bir efsane daha yolda: Claudio Taffarel
22.12.2017 Galatasaray
Muslera ile kritik görüşme
Muslera ile kritik görüşme Cenk Ergün, Beşiktaş maçında yediği hatalı golle tepki çeken Uurguaylı kaleciyle görüşecek ve performans düşüklüğünün nedenlerini soracak.
5.12.2017 Galatasaray
Simoviç’ten Muslera’ya
Simoviç’ten Muslera’ya Akhisar maçıyla Prekazi ve Mondragon'un 185 maçlık serisini yakalayan Fernando Muslera rekorun eşiğinde...
24.09.2021 Galatasaray
Galatasaray'da Muslera krizi!
Galatasaray'da Muslera krizi! Galatasaray'ın gelmiş geçmiş en iyi kalecilerinden olan Fernando Muslera'nın sezon başından bu yana sürdürdüğü tavır, Vodafone Arena'daki derbide de devam etti.
24.09.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Claudio Taffarel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki claudio taffarel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.