Chp İstifa

Chp İstifa

Son dakika chp istifa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan chp istifa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını chp istifa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Chp İstifa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan chp istifa gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.528 chp istifa haberi bulunmuştur. Tüm chp istifa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Muharrem İnce'den istifa açıklaması
Muharrem İnce'den istifa açıklaması CHP Yalova eski Milletvekili Muharrem İnce, "Biz birkaç milletvekillik bir parti kurma derdinde değiliz. Önümüzde ki süreçte yüzde 50 artı biri alacak bir siyasi yapı oluşturacağız. Bende çok kısa süre içerisinde istifa edeceğim" dedi. İnce ayrıca, CHP'den istifa eden Mehmet Ali Çelebi, Hüseyin Avni Aksoy ve Özcan Özel'in kuracağı partiye katılacağını söyledi.
31.01.2021 Siyaset
CHP'den istifa edip MHP'ye geçtiler
CHP'den istifa edip MHP'ye geçtiler CHP’den geçtiğimiz günlerde istifa eden Yalova Belediyesi Meclis Üyesi Yavuz Bingöl ile Çınarcık Belediyesi Meclis Üyesi Ali Altıparmak, düzenlenen törenle MHP’ye geçti.
7.09.2020 Siyaset
CHP'li başkan partisinden istifa etti!
CHP'li başkan partisinden istifa etti! Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa etti.
19.01.2019 Siyaset
CHP'de toplu istifa şoku!
CHP'de toplu istifa şoku! CHP'nin 7 Haziran ve 1 Kasım 2015 genel seçimlerinde Osmaniye milletvekili adayı olan Murat Koluçolak, 160 kişiyle beraber partilerinden istifa ettiklerini bildirdi.
29.09.2021 Gündem
Eski Bakan İçli CHP'den istifa etti
Eski Bakan İçli CHP'den istifa etti Eski Devlet Bakanı Avukat H. Tayfun İçli, Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) istifa ettiğini açıkladı.
29.09.2021 Gündem
CHP'den istifa etti, Merkez Parti'ye geçiyor
CHP'den istifa etti, Merkez Parti'ye geçiyor CHP'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ercan Cengiz'in siyasi kariyerine Merkez Parti'de devam etme kararı aldığı iddia edildi...
29.09.2021 Gündem
CHP İzmir'de 4 istifa!
CHP İzmir'de 4 istifa! İZMİR’in Bayındır İlçesi’nde CHP Kadın Kolları yönetim kurulu üyesi 4 kişi, görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı...
5.03.2014 Siyaset
CHP'den istifalara ilk tepki!
CHP'den istifalara ilk tepki! CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, istifalarla ilgili “Siyasette zaman zaman adaylık zamanları yaşanan şeylerdir” dedi.
10.02.2014 Siyaset
Parti yönetimi istifadan vazgeçirdi!
Parti yönetimi istifadan vazgeçirdi! CHP'den istifa ettiği açıklanan Refik Eryılmaz'ı araya giren parti yönetimi ikna ederek istifadan vazgeçirdi
16.01.2014 Siyaset
CHP'de deprem!   Görevini bıraktı
CHP'de deprem! Görevini bıraktı CHP Ankara Milletvekili Halıcı, CHP genel başkan yardımcılığı görevinden istifa ettiğini açıkladı...
29.09.2021 Gündem
40 yıllık CHP'li istifa etti  AKP'ye geçiyor!
40 yıllık CHP'li istifa etti AKP'ye geçiyor! 40 yıldır üyesi olduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa eden eski Hatay'ın Erzin İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Güven, AK Parti'den aday olmaya hazırlanıyor...
29.09.2021 Gündem
CHP Genel Başkan Yardımcısı istifa etti!
CHP Genel Başkan Yardımcısı istifa etti! CHP Genel Başkan Yardımcılarından Gülseren Onanç, görevinden istifa etti
29.09.2021 Gündem
CHP'de 'barış süreci' istifası
CHP'de 'barış süreci' istifası 'Parti genel merkezinin düşüncelerine katılmıyoruz'
11.04.2013 Siyaset
CHP’li vekile küfür
CHP’li vekile küfür Meclis Başkanvekili Sağlam, dün Genel Kurul’da sürekli laf atan CHP’li Akar’a “Has...” diye bağırdı
23.11.2011 Siyaset
CHP'den toplu istifa
CHP'den toplu istifa Gaziantep'te aralarında muhtar, eski meclis üyesi, il ve ilçe delegelerinin de bulunduğu yaklaşık 50 kişi, Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) istifa etti...
9.10.2009 Siyaset
Bakan Çelik'ten acı itiraf
Bakan Çelik'ten acı itiraf CHP, "Tuzla’da ölümler devam edecek" diyen Faruk Çelik'i istifaya çağırdı
29.09.2021 Gündem
Muhalefet ne dedi?
Muhalefet ne dedi? CHP: İstifa etmesi gerekir CHP Grup Başkanvekili Mustafa Özyürek, fotoğrafın Kurtulan’a ait olup olmadığının tespit edilmesini istedi...
11.11.2007 Siyaset
'Sine-i millet kolay değil'
'Sine-i millet kolay değil' CHP İzmir milletvekilleri Abdülrezzak Erten ve Enver Öktem, `Sine-i millet'in yıllardır gündeme geldiğini, ancak hiç gidilmediğini belirterek, topluca istifa etmeleri halinde "CHP'siz bir TBMM'de AKP istediği gibi at koşturacak" görüşünü dile getirdi
29.09.2021 Gündem
CHP'den istifa eden milletvekilleri SHP'ye katıldı
CHP'den istifa eden milletvekilleri SHP'ye katıldı Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) istifa eden 5 milletvekili düzenlenen bir törenle Sosyaldemokrat Halk Partisi'ne (SHP) katıldı. SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın, artık SHP'nin bu katılımlar ile TBMM'ye girmesinin Türkiye solu için büyük önem taşıdığını söyledi
29.09.2021 Gündem
10 Mayıs ne günü, 10 Mayıs’ta ne var?
10 Mayıs ne günü, 10 Mayıs’ta ne var? 10 Mayıs’ın tarihte önemi merak ediliyor. Vatandaşlar 10 Mayıs’ın özel bir anlamı olup olmadığını araştırıyor. Peki, 10 Mayıs ne günü, 10 Mayıs özel gün mü, 10 Mayıs’ta ne var?
9.05.2024 Gündem
Kendini yere atan AK Parti Meclis üyesi İbrahim Efe, görevinden ve partisinden istifa etti
Kendini yere atan AK Parti Meclis üyesi İbrahim Efe, görevinden ve partisinden istifa etti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile İzmit Belediyesi işçileri arasında yaşanan kavgadan sonra olay yerine gelen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yanındaki bir kişi omzundan ittirince kendini yere atan AK Parti Meclis Üyesi İbrahim Efe, meclis üyeliği ve görevinden istifa ettiğini açıkladı. İbrahim Efe, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Her zaman olduğu gibi vatandaşımıza hizmet adına gelişen bir olayda anlık öfke kontrolüne yenik düştüm. Düşürüldüm. Sonrasında gelişen olaylar şahsıma özellikle ailemi hakikaten çok etkiledi" dedi.
27.04.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli: İktidar olduk diyenler hayal aleminde
MHP lideri Bahçeli: İktidar olduk diyenler hayal aleminde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapıyor.
16.04.2024 Gündem
Teleferik faciasında tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı
Teleferik faciasında tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı Antalya'da 1 kişinin ölümü 17 kişinin yaralanmasına neden olan teleferik kazasıyla ilgili soruşturmada tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
CHP için ilklerin seçimi! 7 ilde Cumhuriyet tarihinde ilk kez kazandı...
CHP için ilklerin seçimi! 7 ilde Cumhuriyet tarihinde ilk kez kazandı... CHP, genel seçimlerinde yaşadığı hayal kırıklığının tesellisini yerel seçimlerde buldu. Dünkü seçimlerde büyükşehir ve il belediye başkanlığı sayısını artıran CHP, Ankara’da Mansur Yavaş ile “rekor” oy farkına ulaşırken, aday tespiti konusunda en büyük sancıyı yaşadığı Hatay’da AK Parti ile nefes kesen bir yarış yaşadı. Sandıkların yüzde 96’sının açıldığı saat 02.00 itibarıyla, CHP 11 olan mevcut büyükşehir belediye sayısını 14’e yükseltirken, il belediyesi sayısı da 21’e ulaştı. Böylece toplam il belediye sayısı 35’e çıktı. Hatay’ın durumu ise son ana kadar belirsizliğini korudu.
1.04.2024 Gündem
Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a tepki: Artık CHP'nin ev kölesi olmuştur
Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a tepki: Artık CHP'nin ev kölesi olmuştur İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçime iki gün kala Ankara’da katıldığı iftar programında açıklamalarda bulundu. Akşener'in hedefinde Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu vardı.
28.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Chp İstifa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki chp istifa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.