Chole

Chole

Son dakika Chole haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Chole ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Chole haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Chole

haberleri sayfasında son dakika yaşanan chole gelişmeleri de dahil olmak üzere 47 chole haberi bulunmuştur. Tüm chole haberleri aşağıda listelenmiştir.
Demirören Medya Lisesi'nde karne heyecanı
Demirören Medya Lisesi'nde karne heyecanı Türkiye'nin en büyük medya grubu bünyesindeki  Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde karne heyecanı yaşandı. Öğrenciler, Demirören Medya yöneticilerinin katılımıyla sınıflarında karnelerini aldı.  
16.06.2023 Eğitim
Serdar Ortaç evini satışa çıkardı! Fiyatı dikkat çekti
Serdar Ortaç evini satışa çıkardı! Fiyatı dikkat çekti Uzun süredir sağlık sorunlarıyla uğraşan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda yaşadığı sağlık sorunları hakkında bilgi vererek sol bacağını kullanmakta zorluk çektiğini belirmişti. Şimdi ise Serdar Ortaç’ın Sarıyer’de bulunan evini satışa çıkardığı iddia edildi.
29.01.2023 Magazin
"Chloe ile yaptığı evlilik yanlış bir evlilikti"
"Chloe ile yaptığı evlilik yanlış bir evlilikti" Pop müziğin en başarılı isimlerinden Serdar Ortaç, yıllardır MS hastalığı ile mücadele ediyor. Ünlü şarkıcının, sağlık durumu ve maddi çöküş yaşadığına dair açıklamalarıyla yürek burktu. Serdar Ortaç hakkında "En büyük pişmanlığı Chloe Loughnan mı?" sorusu da akıllara gelirken, 'Söylemezsem Olmaz'da dikkat çeken yorumlar yapıldı.
13.01.2023 Magazin
İstanbul'a gelen Chloe Loughnan son fotoğrafıyla olay yarattı!
İstanbul'a gelen Chloe Loughnan son fotoğrafıyla olay yarattı! Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın eski eşi İrlandalı model Chloe Loughnan, uzun süre sonra geldiği İstanbul'da paylaştığı fotoğrafla olay yarattı.
28.11.2021 Magazin
Serdar Ortaç bin pişman! 'Cebime giren her kuruş eski hanıma gidiyor'
Serdar Ortaç bin pişman! 'Cebime giren her kuruş eski hanıma gidiyor' Şarkıcı Serdar Ortaç, nafaka davası açıp bir dönem evine haciz koyduran eski eşi, İrlandalı model Chloe Loughnan'a, "Bütün çalışmalarımız kadına gidiyor. Cebime giren her kuruş eski hanıma gidiyor" sözleriyle tepki gösterdi.
17.08.2021 Magazin
Fenerbahçe yönetiminden Adil Rami'ye uyarı
Fenerbahçe yönetiminden Adil Rami'ye uyarı Fenerbahçe Yönetimi ve teknik heyet, Adil Rami’nin kısa süre içerisinde ikinci kez özel hayatıyla gündeme gelmesinden rahatsız oldu.
9.10.2019 Fenerbahçe
Chloe Loughnan dava 'izinsiz kayıt' davası açıyor!
Chloe Loughnan dava 'izinsiz kayıt' davası açıyor! Serdar Ortaç’ın eşi Chloe Loughnan, “Elimde ses kaydı var” diyerek açıklamalarda bulunan televizyon yorumcusuna sunucusuna, ‘Kişisel verilerimi hukuka aykırı şekilde kayıt etti’ diyerek tazminat davası açıyor.
26.03.2019 Magazin
"Artık Osmanlı erkeği olacağım" diyen Serdar'a kötü haber
"Artık Osmanlı erkeği olacağım" diyen Serdar'a kötü haber Şarkıcı Serdar Ortaç’ın model eşi Chole Loughnan, önceki gün Bebek’te basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
30.01.2019 Magazin
Baklavacı açabilirim
Baklavacı açabilirim Serdar Ortaç önceki gün Maltepe etkinlik alanında gerçekleşen Kastamonu günlerinde hemşehrileri ile buluştu.
21.10.2018 Magazin
Hem zenginim hem yakışıklı
Hem zenginim hem yakışıklı Serdar Ortaç, Kıbrıs Nuh’ın Gemisi Otel’deki konseri öncesi soruları yanıtladı.
21.05.2018 Magazin
ŞOK! Cinsel ilişki sırasında genç kızı...
ŞOK! Cinsel ilişki sırasında genç kızı... Bir otobüs durağında buluştuktan iki saat sonra 20 yaşındaki kadını cinsel ilişki sırasında boğarak öldüren adam, “Korkunç bir şey yaptım” diyerek polise teslim oldu.
13.03.2018 Dünya
Benim starım Chole
Benim starım Chole Serdar Ortaç ile eşi Chloe arasındaki boy farkı dikkat çekti.
21.02.2018 Magazin
Serdar Ortaç'ın eşi Chole'nin sırrı ortaya çıktı!
Serdar Ortaç'ın eşi Chole'nin sırrı ortaya çıktı! Serdar Ortaç'ın 26 yaşındaki eşi Chole Louhnan, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından nasıl spor yaptığıyla ilgili videolar paylaştı.
1.02.2018 Magazin
Serdar Ortaç'ın eşi Chole'nin sırrı ortaya çıktı!
Serdar Ortaç'ın eşi Chole'nin sırrı ortaya çıktı! Serdar Ortaç'ın eşi Chole'nin sırrı ortaya çıktı!
21.01.2022 Magazin
Serdar Ortaç: Eşime bakmalarına alıştım
Serdar Ortaç: Eşime bakmalarına alıştım Daha önce "biri sevgilimin kalçasına baksa gurur duyarım" şeklindeki çıkışıyla tepki çeken Serdar Ortaç, şimdi de "Eşime bakmalarına alıştım" şeklinde bir itirafta bulundu.
23.08.2017 Magazin
Karım hamile değil
Karım hamile değil Serdar Ortaç (47) eşi Chole Loughnan’ın (24) hamile olduğu iddialarını yalanladı
25.03.2017 Magazin
Serdar’la problem yok
Serdar’la problem yok Chloe Loughnan katıldığı davette eşi Serdar Ortaç’la boşanmak üzere oldukları haberlerini yalanladı...
2.12.2016 Magazin
Chloe’yi gizlice denedim
Chloe’yi gizlice denedim Serdar Ortaç eşi Chloe ile çıktığı Bodrum tatiline devam ediyor...
30.08.2016 Magazin
Ailem için hayvani içgüdülerim var
Ailem için hayvani içgüdülerim var Diğer taraftan videodan sonra sosyal medyadan olaya tepki gösteren oyuncu Chole Moretz’e Kim Kardashian’ın kardeşi Khole’den çok ağır yorumlar geldi...
19.07.2016 Magazin
Takım elbiseler yeniden
Takım elbiseler yeniden Bu kış bol bol takım elbise giymiş; maskülen kadın görmeye hazır olun. Farklı renklerde de olabilir ama siz yine de aynı renk ve desenli ikili takım tercih edin. Gucci, Chole, Marc Jacobs’ta farklı pek çok seçenek mevcut.
10.09.2015 Arşiv
‘Şarkılarınla şöhret oldular’
‘Şarkılarınla şöhret oldular’ Şarkıcı Fatih Ürek önceki gece ‘Sahne İstanbul Bodrum’da sahne aldı...
27.08.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Chole ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki chole haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.