Check-İn

Check-İn

Son dakika Check-in haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Check-in ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Check-in haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Check-İn

haberleri sayfasında son dakika yaşanan check-in gelişmeleri de dahil olmak üzere 486 check-in haberi bulunmuştur. Tüm check-in haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul Havalimanı'nda yarıyıl tatili yoğunluğu
İstanbul Havalimanı'nda yarıyıl tatili yoğunluğu İki hafta sürecek yarıyıl tatili nedeniyle İstanbul Havalimanı'nda öğle saatlerinden itibaren yolcu yoğunluğu yaşandı.
19.01.2024 Gündem
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan engelli yolcular için açıklama
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan engelli yolcular için açıklama Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, demir yolunda yapılan 'Erişilebilir Ulaşım' çalışmaları ile 2023 yılının başından bugüne kadar yüksek hızlı tren ve ana hat trenlerinde 1 milyon 142 bin 142 engelli yolcunun seyahat ettiğini duyurdu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından yapılan açıklamada, 'Temin çalışmaları devam eden Milli Tren Projesi ve yeni imal edilecek araçlar engelli yolcuların erişimine uygun olarak projelendirildi.' ifadeleri kullanıldı.
3.12.2023 Gündem
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan rekor
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan rekor İstanbul Sabiha Gökçen (İSG) Havalimanı, 14 Temmuz günü 123 bin 449 yolcuyla elde ettiği rekoru, 16 Temmuz Pazar günü gerçekleşen 674 uçuşta, 123 bin 607’ye yükselterek aynı hafta sonu iki büyük rekora imza attı.
18.07.2023 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: İstanbul Havalimanı'ndan 205 milyondan fazla yolcu seyahat etti
Bakan Karaismailoğlu: İstanbul Havalimanı'ndan 205 milyondan fazla yolcu seyahat etti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 29 Ekim 2018'de açılan İstanbul Havalimanı'nda bugüne kadar 1 milyon 417 bin uçuş gerçekleştirildiğini ve 205 milyondan fazla yolcunun seyahat ettiğini duyurdu.
31.05.2023 Eğitim
Fenomen İranlı şarkıcı Siyam sahte pasaportla kaçarken yakalandı
Fenomen İranlı şarkıcı Siyam sahte pasaportla kaçarken yakalandı Siyam adıyla sosyal medyada yayınlanan şarkıları 1 milyonu aşkın dinlenen ve Türkiye'de ikamet eden İran uyruklu Sıamak Shabdel Borhan eşiyle birlikte sahte pasaportla Almanya'ya gitmek üzereyken yakalanacağını anlayınca Tahran uçağına binerken yakalandılar. İranlı şarkıcı hem Berlin uçağına hem de Tahran uçağına check-in yaptığı ortaya çıktı
22.05.2023 Yaşam
Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bayram yoğunluğu başladı
Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bayram yoğunluğu başladı Yaklaşan bayram tatiline Nisan ara tatilinin de eklenmesiyle oluşan yoğunluk için gerekli hazırlıkları tamamlayan Sabiha Gökçen Havalimanı, 150 rotadan binlerce yolcuyu sevdiklerine kavuşturmak için hazır.
17.04.2023 Ekonomi
İstanbul Havalimanı dünyanın en iyileri arasına girdi
İstanbul Havalimanı dünyanın en iyileri arasına girdi Uluslararası Havalimanları Konseyi (ACI World) ve seyahat teknolojisi şirketi Amadeus tarafından yolcu deneyimine göre yapılan anket sonuçlarına göre, İGA İstanbul Havalimanı dünyanın en iyi havalimanları arasında yer alarak genel kalite ödülüne layık görüldü.
7.03.2023 Gündem
Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer ile ilgili son dakika gelişmesi
Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer ile ilgili son dakika gelişmesi Kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in 17 Kasım'da verilen Türkiye'ye iade edilme kararı, bugün Durres Temyiz Mahkemesi tarafından onandı.
30.12.2022 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: İstanbul Havalimanı'nda 160 milyondan fazla yolcu ağırlandı
Bakan Karaismailoğlu: İstanbul Havalimanı'nda 160 milyondan fazla yolcu ağırlandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul Havalimanı'nda 4 yılda 160 milyondan fazla yolcu ağırlandığını açıkladı.  
30.10.2022 Ekonomi
Almanya işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Almanya işçi alımı şartları!
Almanya işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Almanya işçi alımı şartları! Almanya havalimanlarında çalıştırılmak üzere Türkiye’den işçi alımı ile ilgili süreç başladı. Türk işçi alımına onay verilmesinin ardından büyük ilgi toplayan işçi alımı süreci ile ilgili detaylar da belli oldu. Türkiye'den gelen işçilerin barınma ihtiyaçları işveren tarafından karşılanacak. Başvurular 20-40 yaş aralığında olan adaylardan alınacak. Almanca şartı bulunan işçi alımında, ihtiyaç haline Almanca dil kursu da verilecek. Peki, Almanya işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Almanya işçi alımı şartları!
14.08.2022 Personel Alımı
Bakan Karaismailoğlu: 198 milyar dolar yeni yatırım yapacağız
Bakan Karaismailoğlu: 198 milyar dolar yeni yatırım yapacağız İstanbul Havalimanı'nda düzenlenen Birlikte Karar Alma Projesi Mutabakat Protokolü İmza Tören'inde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ,Adil Karaismailoğlu "Onlar bizim projelerimizi izlemeye devam etsinler. 5'er yıllık planlamalarla demiryolu, karayolu, denizyolu, havayolu ve haberleşme için 198 milyar dolar yeni yatırım yapacağız "dedi.
8.08.2022 Ekonomi
İstanbul Havalimanı'nda check-in süresi 1 dakika! Bakan Karaismailoğlu duyurdu
İstanbul Havalimanı'nda check-in süresi 1 dakika! Bakan Karaismailoğlu duyurdu Ulaştırma ve Altyapı Bakan Adil Karaismailoğlu, "Temmuz ayında yaklaşık 7 milyon yolcuya hizmet veren İstanbul Havalimanı'nda check-in süresi, sadece 1 dakika. Avrupa'nın en yoğun havalimanı olan İstanbul Havalimanı, verdiği hizmet ile adından söz ettiriyor" dedi.
3.08.2022 Ekonomi
Asiana Havayolları İstanbul uçuşlarına 2.5 yıl aradan sonra yeniden başladı
Asiana Havayolları İstanbul uçuşlarına 2.5 yıl aradan sonra yeniden başladı Koronavirüs pandemisi dolayısıyla  2020'nın mart ayında Türkiye uçuşlarını durduran Güney Kore merkezli  Asiana Havayolları, yaklaşık 2.5 yıl aradan sonra İstanbul'a tarifeli seferlerine yeniden başladı.
23.07.2022 Ekonomi
AnadoluJet'ten seyahat edecek yolculara '3 saat' uyarısı!
AnadoluJet'ten seyahat edecek yolculara '3 saat' uyarısı! THY'nin başarılı markası AnadoluJet, Avrupa havalimanlarında olağanüstü yoğunluklar yaşandığını, uzun süren beklemelerden etkilenmemek için yolcuların uçuşlarından 3 saat önce havalimanında hazır bulunmaları gerektiği uyarısında bulundu.
20.07.2022 Ekonomi
Almanya işçi alımı başvurusu başladı mı? Almanya işçi alımı başvurusu nereden ve nasıl yapılacak? Almanya’da asgari ücret ne kadar?
Almanya işçi alımı başvurusu başladı mı? Almanya işçi alımı başvurusu nereden ve nasıl yapılacak? Almanya’da asgari ücret ne kadar? Türkiye, Almanya’ya işgücü göndermeye hazırlanıyor. Almanya havalimanlarında özellikle yer hizmetlerinde görülen işgücü eksikliğini gidermek için Türkiye’den personel alımına onay çıktı. Ardından Alman havayolu sektöründen ‘geçici değil, uzun süreli’ çağrısı geldi. Türkiye’den pek çok işçi de gözünü Almanya’ya çevirdi. Türk çalışanlar, Almanya’nın sunduğu bu fırsattan yararlanmak için başvuru sürecini dikkatle takip ediyor. Peki, Almanya işçi alımı başvurusu başladı mı? Almanya işçi alımı başvurusu nereden ve nasıl yapılacak? İşçi alımı süreci ne zaman başlıyor? Kimler başvuru yapabilecek? İşte Almanya havaalanı Türk işçi alımı başvuruları ile ilgili bilmeniz gereken son gelişmeler…
18.07.2022 Personel Alımı
İstanbul Havalimanı bir kez daha ‘Dünyanın En İyi 10 Havalimanı’ arasında
İstanbul Havalimanı bir kez daha ‘Dünyanın En İyi 10 Havalimanı’ arasında İstanbul Havalimanı, New York merkezli dünyaca ünlü Travel and Leisure dergisinin ‘Dünyanın En İyi 10 Uluslararası Havalimanı’ anketinde, okuyucularının oylarıyla belirlenen listeye 94.06 puanla ikinci sırada girme başarısı gösterdi.
14.07.2022 Ekonomi
Çalışanlara yurt dışı fırsatı! Almanya Türk işçi alıyor! Şartlar belli oldu! Yüksek maaş...
Çalışanlara yurt dışı fırsatı! Almanya Türk işçi alıyor! Şartlar belli oldu! Yüksek maaş... Almanya Türk işçi arıyor. Çalışanlar için yurt dışı fırsatı geldi. Yurt dışında çalışman isteyenler için şartlar ve maaş belli oldu. Alman Federal İş ve İşçi Bulma Kurumu, Türk işçilere yeşil ışık yaktı. Türklere kapılarını açması beklenen Almanya, net olarak aylık 45 bin TL maaş verecek ve kalacak yer de ayarlanacak. İşte Almanya'ya gidecek Türk işçilerde aranan şartlar ve iş karşılığında verilecek imkanlar...
8.07.2022 Çalışma Hayatı
Avrupa'daki personel eksikliği Türkiye’deki uçuşları da etkiliyor
Avrupa'daki personel eksikliği Türkiye’deki uçuşları da etkiliyor İngiltere, Almanya, Hollanda ve Fransa başta olmak üzere Avrupa'daki havalimanlarında yaşanan personel sıkıntısı Türk Hava Yolları (THY) uçuşlarını olumsuz etkiledi. Personel eksikliği nedeniyle Avrupa havalimanlarında yaşanan kaos Türkiye’deki iç hat uçuşlarında da gecikmelerin yaşanmasına sebep oluyor.
7.07.2022 Ekonomi
Almanya'da çalışma fırsatı! Onay çıktı, saatlik ücret en az 14 euro 25 cent
Almanya'da çalışma fırsatı! Onay çıktı, saatlik ücret en az 14 euro 25 cent İş arayanlara güzel haber Almanya'dan geldi. Almanya Türkiye'den işçi alımı yapacak. Federal Çalışma Ajansı Almanya’da havalimanlarında yaşanan personel sıkıntısının çözülmesi için Türkiye’den geçici olarak 2 bin işçi getirilmesine yeşil ışık yaktı. Sürecin hızlanması için Türkiye'deki Alman diplomatik temsilcilikleri Almanya‘daki havalimanlarında çalışmak için yapılan her başvuru için Federal Çalışma Ajansı'ndan onay almak zorunda kalmayacak. Almanya'daki çalışma şartları ile ilgili de açıklama yapıldı. Saatlik ücret en az 14 euro 25 cent olacak. Mesai ve tatil günü çalışmaları için ek ödeme yapılacak. İşveren ayrıca çalışanlara barınma hizmeti sunmakla da yükümlü olacak.
7.07.2022 Ekonomi
Almanya havalimanına işçi alacak! Almanya iş başvurusu nasıl yapılır? Almanya işçi alımı 2022 başvuru şartları ne?
Almanya havalimanına işçi alacak! Almanya iş başvurusu nasıl yapılır? Almanya işçi alımı 2022 başvuru şartları ne? Frankfurt, Hamburg, Berlin havaalanlarında güvenlik ve check-in hizmetleri ile diğer yer hizmetlerinde personel eksikliği nedeniyle işçi alımı yapılacak. Türkiye'den 2 bin kişiyi Almanya'daki havalimanlarına istihdam edeceğini açıklayan Alman Havacılık Endüstrisi işçi alım başvurularını başlatacaklarını duyurdu. Peki, Almanya iş başvurusu nasıl yapılır? Almanya işçi alımı 2022 başvuru şartları ne? İşte detaylar…
26.06.2022 Personel Alımı
İki yıl aradan sonra Türkiye uçuşları yeniden başlıyor!
İki yıl aradan sonra Türkiye uçuşları yeniden başlıyor! Koronavirüs salgını nedeniyle 2020 yılında Türkiye uçuşlarını durduran Hindistan merkezli IndıGo Havayolları, iki yıl aradan sonra İstanbul Havalimanı tarifeli seferlerini yeniden başlattı.
1.06.2022 Dünya
Yıllar sonra bir ilk! Ermenistan'dan gelen uçak İstanbul'a indi
Yıllar sonra bir ilk! Ermenistan'dan gelen uçak İstanbul'a indi   Ermenistan'ın başkenti Erivan'dan gelen ilk uçak İstanbul Havalimanı'na indi.
2.02.2022 Gündem
PCR test zorunluluğu kaldırıldı! THY duyurdu
PCR test zorunluluğu kaldırıldı! THY duyurdu Son dakika haberi... THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, iç hat uçuşlarında tüm yolcular için PCR test zorunluluğunun kaldırıldığını, HES kodu ibraz etmenin yeterli olacağını açıkladı.
15.01.2022 Gündem
Hitit, halka arz için SPK’ya başvurdu!
Hitit, halka arz için SPK’ya başvurdu! Türk beyinlerinin geliştirdiği dünyanın önde gelen havacılık teknoloji şirketlerinden Hitit, halka arz için SPK’ya başvurdu. Peki, Hitit halka arz tarihi belli oldu mu? İşte Hitit halka arz süreci ile ilgili detaylar…
26.11.2021 Ekonomi
Tüm yolcular için geçerli! Resmen açıklandı: Ücretsiz olacak
Tüm yolcular için geçerli! Resmen açıklandı: Ücretsiz olacak Sabiha Gökçen Havalimanı'nda, tüm yolculara 30 dakikalık ücretsiz internet hizmeti sunulmaya başlandı.
28.10.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Check-İn ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki check-in haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.