Ceyhun Kazancı

Ceyhun Kazancı

Son dakika Ceyhun Kazancı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ceyhun Kazancı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ceyhun Kazancı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ceyhun Kazancı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ceyhun kazancı gelişmeleri de dahil olmak üzere 114 ceyhun kazancı haberi bulunmuştur. Tüm ceyhun kazancı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'ta istifa kararı: Ahmet Nur Çebi ile konuşacağım
Beşiktaş'ta istifa kararı: Ahmet Nur Çebi ile konuşacağım Beşiktaş'ın Sportif Direktörü Ceynun Kazancı, Başkan Ahmet Nur Çebi'yle konuşup istifa edeceğini açıkladı.
23.07.2023 Beşiktaş
Josef de Souza ve Atiba'yı kıskandıracak orta saha: Önce kulübümle anlaşın ben gelmeye hazırım
Josef de Souza ve Atiba'yı kıskandıracak orta saha: Önce kulübümle anlaşın ben gelmeye hazırım Josef de Souza ile yollarını ayırıp Atiba'ya teşekkür eden Beşiktaş, orta sahaya tabiri caizse 'topu yiyen' bir futbolcu arıyor... Siyah Beyazlı yöneticiler Atletico Madrid'de oynayan 30 yaşındaki Fransız yıldızla görüşmelere başlarken, oyuncunun Ceyhun Kazancı'ya "Olumsuz bakmıyorum. Önce kulübümle anlaşın, sonra görüşelim." dediği öğrenildi.
15.06.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ın yıldız ismine peş peşe talipler! Önce Ajax şimdi de Lazio...
Beşiktaş'ın yıldız ismine peş peşe talipler! Önce Ajax şimdi de Lazio... Beşiktaş'ta gösterdiği performans ile dikkatleri çeken yıldız oyuncu için dünya devleri sıraya girmeye başladı. İlk olarak Ajax'ın takibe aldığı yıldız oyuncuyu şimdi de Lazio hedefine aldı.
17.05.2023 Beşiktaş
Diego Simeone istedi Beşiktaş 20 milyon euro'dan aşağı olmaz dedi
Diego Simeone istedi Beşiktaş 20 milyon euro'dan aşağı olmaz dedi İspanya devi Atletico Madrid, Gedson Fernandes için Beşiktaş'ın kapısını çaldı.
10.05.2023 Beşiktaş
Şenol Güneş'ten Ceyhun Kazancı'ya gönderme! Beşiktaş'ta 9 ayrılık var
Şenol Güneş'ten Ceyhun Kazancı'ya gönderme! Beşiktaş'ta 9 ayrılık var Süper Lig'in 24.haftasında Ankaragücü'nü Vodafone Park'ta 2-1 yenen ve puanını 43'e çıkaran Beşiktaş'ta 9 futbolcu ile yollar ayrılıyor. Şenol Güneş'in raporuna göre hareket eden Şenol Güneş'in bu ayrılıklara onay verdiği belirtilirken, eşyalarını toplayan 9 oyuncunun 6'sını Ceyhun Kazancı'nın transfer etmesi ise 'Güneş'ten Kazancı'ya mesaj' olarak algılandı.
7.03.2023 Beşiktaş
Josef de Souza Türkiye'den ayrıldı şampiyonluk favorisini açıkladı
Josef de Souza Türkiye'den ayrıldı şampiyonluk favorisini açıkladı Beşiktaş'la yollarını ayırdıktan sonra Beijing Guoan'la anlaşmaya varan Brezilyalı orta saha Josef de Souza, Süper Lig şampiyonluğu için 'Galatasaray avantajlı' ifadelerini kullandı.
20.02.2023 Futbol
Sadece Aboubakar mı? 2 transfer bombası daha
Sadece Aboubakar mı? 2 transfer bombası daha Weghorst’tan sonra Montero ile vedalaşan Beşiktaş’ta Aboubakar transferi artık ıslak imzaya kaldı. Nkoudou’nun yerine sol kanada düşünülen Boupendza’nın durumunu yakından takip eden siyah-beyazlılar, Brezilyalı stoper Tormena için de Braga’ya yeni teklif yapmaya hazırlanıyor.
17.01.2023 Beşiktaş
Emre Kocadağ: Aboubakar gündemimizde
Emre Kocadağ: Aboubakar gündemimizde Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, “Weghorts gitti, bizim 2 senede yaptığımız transferler ortada. Dünyanın birçok yıldızını Beşiktaşa kazandırdık. Çok düşük maliyetlere kazandırdık. Gidenin yeri dolacaktır, bununla alakalı çalışıyoruz. Aboubakar da Beşiktaş’a çok büyük katkıları olmuş bir oyuncu kendisi de gündemimizde demek istiyorum. Tabi onun da sözleşmesi devam ediyor. Oradaki durumu netleşir netleşmez bakacağız. Boupendza da listede olabilecek bir oyuncu ama birkaç oyuncu daha var listemizde. Başka bölgeler için de var.” dedi.
14.01.2023 Beşiktaş
Herkes Weghorst derken Beşiktaş'taki 3 ayrılığı açıkladı!
Herkes Weghorst derken Beşiktaş'taki 3 ayrılığı açıkladı! Beşiktaş Kulübü'ne yakınlığıyla bilinen ünlü yorumcu Serdar Sarıdağ, Siyah Beyazlı takımdaki 3 ayrılığı duyurdu. Weghorst konusuna da değinen Sarıdağ "Bir oyuncunun hayalidir Manchester United'ta oynamak ama burayı yok sayarak bunu yapması şık değil" ifadelerini kullandı.
11.01.2023 Beşiktaş
Wout Weghorst gerçekleri ortaya çıktı! Beşiktaş'a yüklü tazminat
Wout Weghorst gerçekleri ortaya çıktı! Beşiktaş'a yüklü tazminat Beşiktaş'tan ayrılıp Manchester United'ın yolunu tutmayı planlayan Hollandalı golcü Wout Weghorst’ta gerçekler ortaya çıktı.
10.01.2023 Beşiktaş
Ozan Tufan'dan sonra bir bomba daha! Bu sefer o mevkiye...
Ozan Tufan'dan sonra bir bomba daha! Bu sefer o mevkiye... Ozan Tufan'la prensip anlaşmasına varan Beşiktaş'ta tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş, stoper hattına da takviye istedi.
6.01.2023 Beşiktaş
Şenol Güneş'in raporu ortaya çıktı Ceyhun Kazancı harekete geçti
Şenol Güneş'in raporu ortaya çıktı Ceyhun Kazancı harekete geçti Adana Demirspor'u yenerek zirve yarışına katılan Beşiktaş'ta ara transferde kadroya önemli takviyeler yapılması planlanıyor.
4.01.2023 Beşiktaş
Ceyhun Kazancı Wout Weghorst'un satın alma opsiyonunu açıkladı
Ceyhun Kazancı Wout Weghorst'un satın alma opsiyonunu açıkladı Beşiktaş Kulübü Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı Hollandalı yıldız Wout Weghorst'un satın alma opsiyonunu 10 milyon euro olarak açıkladı.
13.12.2022 Beşiktaş
Dursun Özbek Victor Nelsson'un yerini doldurdu! Transferde Ceyhun Kazancı taktiği
Dursun Özbek Victor Nelsson'un yerini doldurdu! Transferde Ceyhun Kazancı taktiği Yaz ayı transfer döneminde Sevilla'nın iki resmi teklifini geri çevirmesine rağmen devre arasında La Liga ekibiyle yeniden masaya oturacağı öğrenilen Galatasaray yönetimi Victor Nelsson'un alternatifini ararken, Sarı Kırmızılılara Premier Lig ekibi Wolwehampton'dan iyi haber geldiği bildirildi. İşte Okan Buruk'un keşfettiği 21 yaşındaki yeni stoper...
9.12.2022 Galatasaray
Hakim Ziyech, Asano, Nwakaeme... Beşiktaş'tan 3 bomba transfer birden
Hakim Ziyech, Asano, Nwakaeme... Beşiktaş'tan 3 bomba transfer birden Ocak ayı transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Beşiktaş'tan Hakim Ziyech, Asano ve Nwakaeme için tüm şartlar zorlanıyor.
5.12.2022 Beşiktaş
Şenol Güneş Ceyhun Kazancı'ya raporunu verdi: Bana yeni Talisca bul
Şenol Güneş Ceyhun Kazancı'ya raporunu verdi: Bana yeni Talisca bul Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Şenol Güneş orta saha hattına takviye yapmak isterken, tecrübeli teknik adamın yönetime 'Yeni Talisca arıyorum' raporu dikkat çekti.
17.11.2022 Beşiktaş
Galatasaray derbisi öncesi Ghzzal depremi! İstanbul'dan ayrıldı
Galatasaray derbisi öncesi Ghzzal depremi! İstanbul'dan ayrıldı Galatasaray derbisi için hazırlıklarına başlayan Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal depremi yaşanıyor. Cezayirli yıldız futbolcu tedavi olmak için Katar'a gitti.
1.11.2022 Beşiktaş
Beşiktaş Şenol Güneş'i KAP'a bildirdi! Ümraniyespor maçında...
Beşiktaş Şenol Güneş'i KAP'a bildirdi! Ümraniyespor maçında... Valerien Ismael'le yollarını ayıran ve Fransız teknik adama 400 bin euro tazminat ödeyen Beşiktaş Şenol Güneş'i KAP'a bildirdi.
28.10.2022 Beşiktaş
İşte Şenol Güneş'in yardımcısı! Tamer Tuna sesleri vardı ama...
İşte Şenol Güneş'in yardımcısı! Tamer Tuna sesleri vardı ama... Beşiktaş'ın 1,5 yıllık kontrat imzaladığı Şenol Güneş'in yardımcılığını Eren Şafak yapacak. Siyah-beyazlı takımda bir dönem forma giyen Real Madrid efsanesi Guti Hernandez, sosyal medya hesabından Şenol Güneş paylaşımı yapması ise dikkatlerden kaçmadı.
28.10.2022 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Şenol Güneş sonrası Sportif Direktör Ceyhun Kazancı ile yollar ayrılıyor
Beşiktaş'ta Şenol Güneş sonrası Sportif Direktör Ceyhun Kazancı ile yollar ayrılıyor Süper Lig'de Hatay maçında alınan kötü sonuç sonrası Beşiktaş'ta peş peşe sıcak gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktörlük görevine Şenol Güneş'in getirilmesiyle Sportif Direktör Ceyhun Kazancı ile yolların ayrılması gündeme geldi. Güneş, Kazancı ile çalışmak istemediğini Başkan Ahmet Nur Çebi'ye iletti. Gözler Çebi'ye çevrildi.
27.10.2022 Beşiktaş
"Bana duyduğunuz bu güveni boşa çıkarmayacağım"
"Bana duyduğunuz bu güveni boşa çıkarmayacağım" Süper Lig'de kendisine sunulan kadronun hakkını veremediği görülen Valerien Ismael'in Ahmet Nur Çebi'ye "Bana duyduğunuz bu güveni boşa çıkarmayacağım" sözleri yönetimde memnuniyetle karşılandı.
21.10.2022 Beşiktaş
Beşiktaş, Fenerbahçe arasında kritik mücadele! Tüm gözler Vodafone Park Arena'da! İşte muhtemel 11'ler
Beşiktaş, Fenerbahçe arasında kritik mücadele! Tüm gözler Vodafone Park Arena'da! İşte muhtemel 11'ler Türkiye, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine kilitlendi. Beşiktaş, bu kapışmadan galip ayrılarak düzlüğe çıkmak hedefinde. Fenerbahçe büyük bir engeli aşarak hedefe bir adım daha yaklaşmak istiyor. Valerien Ismael ile Jorge Jesus arasında taktik savaşları yaşanacak ve geceye son noktayı, iki devin dünyaca ünlü yıldızları koyacak. Tüm spor severler Vodafone Park Arena'daki mücadeleyi bekliyor. İşte dev derbi muhtemel 11'leri...
2.10.2022 Beşiktaş
25 kat zamla yeni sözleşme imzalayacak ama kontratındaki özel madde...
25 kat zamla yeni sözleşme imzalayacak ama kontratındaki özel madde... Uzun bir süredir milli kaleci Ersin Destanoğlu ile yeni sözleşme imzalamak isteyen Beşiktaş yönetimi tecrübeli file bekçisinin yıllık maaşına 25 kat zam yaparak mutlu sona ulaştı.
30.09.2022 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu gerçeği! Sportif Direktör Ceyhun Kazancı açıkladı
Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu gerçeği! Sportif Direktör Ceyhun Kazancı açıkladı Beşiktaş'ta 2020-21 sezonunda 3 kupa kaldıran Ersin Destanoğlu sezona as kaleci olarak başladı. Ancak son iki maçtır kaleyi Emre Bilgin'e kaptırdı. Genç eldivenle ilgili gerçek ortaya çıktı. Sportif Direktör Ceyhun Kazancı konuyla ilgili flaş açıklama yaptı.
15.09.2022 Futbol
Beşiktaş transfere doymuyor! Dele Alli'den sonra bir sürpriz daha
Beşiktaş transfere doymuyor! Dele Alli'den sonra bir sürpriz daha Dele Alli'yi İstanbul'a getiren Beşiktaş, bu sefer de Bournemouth'ta oynayan tecrübeli kanat oyuncusu Siriki Dembele'nin peşine düştü.
26.08.2022 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Ceyhun Kazancı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ceyhun kazancı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.