Çetin Altay

Çetin Altay

Son dakika Çetin Altay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çetin Altay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çetin Altay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çetin Altay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çetin altay gelişmeleri de dahil olmak üzere 229 çetin altay haberi bulunmuştur. Tüm çetin altay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Boşanma kararı almışlardı! Oflu Hoca aylar sonra beraber eşiyle görüntülendi
Boşanma kararı almışlardı! Oflu Hoca aylar sonra beraber eşiyle görüntülendi Sinemada rol aldığı Oflu Hoca film serilerindeki rolüyle şöhreti elde eden oyuncu Çetin Altay, 5 yıl önce evlendiği eşi Gamze Kaçmaz'dan boşanma kararı almıştı. Bebek’te eşi ve çocuğuyla görüntülenen Altay, soruların çözüldüğünü söyledi.
13.04.2024 Magazin
Çetin Altay: Evlendikten sonra birşey olmadım ben!
Çetin Altay: Evlendikten sonra birşey olmadım ben! 2014 yılında beyazperdede ilk filmi yayınlanan ve toplamda yaklaşık bir milyon gişe yapan 'Oflu Hoca' serisiyle tanınan Çetin Altay, 2017'de dünyaevine girdiği Gamze Kaçmaz ile evliliklerinde kriz yaşadığı iddialarıyla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde birlikteliğini kurtarmak için evlilik terapistine gittiğini açıklayan oyuncu, süreç hakkında konuştu. Bir çocuk babası Altay, "Evlendikten sonra bir şey olmadım ben" diyerek eşiyle sorunlarının 'ünlülük' durumuyla ilgili olmadığını ifade etti.
31.10.2022 Magazin
Çetin Altay ile Gamze Kaçmaz'ın evliliğinde kriz! 'Psikolojik terapi göreceğim'
Çetin Altay ile Gamze Kaçmaz'ın evliliğinde kriz! 'Psikolojik terapi göreceğim' Oyuncu Çetin Altay, üç yıllık nişanlısı Gamze Kaçmaz ile Ekim 2017'de hayatını birleştirmişti. Meryem Mila adında dört yaşında bir kız çocukları bulunan çift, geçtiğimiz günlerde "boşanma kararı aldıkları" yönündeki haberle gündeme gelmişti. Evliliklerinde kriz yaşandığı iddiasını doğrulayan 45 yaşındaki oyuncu, konuyla ilgili ilk kez konuştu.
22.10.2022 Magazin
Ünlü oyuncu Çetin Altay'ın acı günü!
Ünlü oyuncu Çetin Altay'ın acı günü! Oyuncu Çetin Altay annesi Sadiye Altay'ın vefat ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu.
25.11.2021 Magazin
Türkiye İnovasyon ve Başarı ödüllerinden Kanal D'ye 2 ödül birden!
Türkiye İnovasyon ve Başarı ödüllerinden Kanal D'ye 2 ödül birden! Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri Töreni dün akşam Ece Erken ve Çetin Altay sunumuyla Hilton İstanbul Bomonti Otel’de gerçekleşti.
16.11.2021 Televizyon
Çetin Altay: Alışkanlık olmuş, kopamıyorum
Çetin Altay: Alışkanlık olmuş, kopamıyorum 'Oflu Hoca' filmleriyle tanınan Çetin Altay önceki akşam Cihangir’de görüntülendi. 10 yıldır oturduğu Cihangir’den taşınsa da vazgeçemediği söyleyen oyuncu, “Alışkanlık olmuş” yanıtını verdi.
3.07.2021 Magazin
Moskova'nın Şifresi Temel'in oyuncuları kimler? Konusu nedir?
Moskova'nın Şifresi Temel'in oyuncuları kimler? Konusu nedir? 2012 yılında vizyona giren, Sümela’nın Şifresi: Temel filminin devam filmi olan Moskova’nın Şifresi Temel filmi, bu akşam televizyon izleyiciyle buluşacak. Komedi ve macera türünde olan filmin yönetmen koltuğunda ise, Adem Kılıç oturuyor. Peki, Moskova’nın Şifresi Temel’in oyuncuları kimler? Filmin konusu nedir?
19.11.2019 Yaşam
Bu hafta 8 film vizyona girecek
Bu hafta 8 film vizyona girecek Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 4'ü yerli 8 film vizyona girecek.
15.11.2018 Kültür Sanat
Bu kez ağlatacak
Bu kez ağlatacak ‘Oflu Hoca’ karakteriyle tanınan Çetin Altay, eşi Gamze Altay ile köpeğini gezintiye çıkardı.
24.08.2018 Magazin
3 ögün  geziyor
3 ögün geziyor Oyuncu Çetin Altay, kendisine hediye edilen 15 bin TL değerindeki Pomeranian cinsi köpeğiyle önceki gün Cihangir’deydi.
24.07.2018 Magazin
Oflu Hoca bizim hocamız Diyanet’in hocası değil
Oflu Hoca bizim hocamız Diyanet’in hocası değil Oflu Hoca Trakya’da 13 Nisanda vizyonda. Filmin başrol oyuncuları Çetin Altay ve Ececan Gümeci’den Oflu Hoca’nın Trakya macerasını dinledim.
6.04.2018 Arşiv
'Oflu hoca' evlendi
'Oflu hoca' evlendi Çetin Altay, üç yıllık nişanlısı Gamze Kaçmaz ile Taksim CVK Bosphorus Hotel’de evlendi.
8.10.2017 Magazin
'Firardayız' filminin vizyon tarihi belli oldu!
'Firardayız' filminin vizyon tarihi belli oldu! Başrollerinde Çetin Altay, Burak Satıbol ve Ferit Aktuğ’un yer aldığı macera dolu komedi filmi 'Firardayız' 29 Eylül’de sinemaseverlerle buluşacak.
21.09.2017 Kültür Sanat
Çetin Altay 2 yılda 8 filmde oynadı
Çetin Altay 2 yılda 8 filmde oynadı Ünlü oyuncu Çetin Altay, son iki yılda tam sekiz filmde oynadığını söyledi.
19.05.2017 Kültür Sanat
Koca dünyada yeri olmayanlar
Koca dünyada yeri olmayanlar Reha Erdem’in Koca Dünya’sı, sembollerle örülü anlatımı ve Ecem Uzun’un göz dolduran performansıyla ilgiye değer bir film.
7.04.2017 Arşiv
Gülmekten karnınız ağrıyacak
Gülmekten karnınız ağrıyacak 7 Nisan’da vizyona girecek olan ‘Sümela’nın Şifresi’ serisinin üçüncüsü ‘Sümela’nın Şifresi 3: Cünyor Temel’ filminin oyuncuları önceki gün Usla Akademi’de gerçekleştirilen tanıtım toplantısında gazetecilerin karşısına geçti.
30.03.2017 Magazin
İsrafil’i özledik
İsrafil’i özledik Çetin Altay, önceki Cihangir’deydi...
28.08.2016 Magazin
İçimiz yanıyor!
İçimiz yanıyor! Geçirdiği trafik kazasının ardından kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alınan ünlü oyuncu İsrafil Köse, dün sabah 07.00’da hayatını kaybetti. Arkadaşları oyuncu için “İçimiz yanıyor” dedi.
23.08.2016 Magazin
Öldüğü açıklanan oyuncu İsrafil Köse’nin yaşam savaşı devam ediyor
Öldüğü açıklanan oyuncu İsrafil Köse’nin yaşam savaşı devam ediyor Kadıköy’de geçirdiği motor kazası sonucu götürüldüğü hastanede yoğun bakımda tedavi gören oyuncu İsrafil Köse’nin gündüz öldüğü açıklanmıştı. Köse’nin durumunun kritik olduğu ve makinaya bağlı yaşamını sürdüğü öğrenildi.
22.08.2016 Magazin
Canıma tak etti
Canıma tak etti ‘Oflu Hoca’nın Şifresi’ ve ‘Ali Baba ve Yedi Cüceler’ filminde rol alan Çetin Altay, önceki akşam Cihangir’deydi...
4.07.2016 Magazin
Seriye devam edeceğiz
Seriye devam edeceğiz ‘Karadeniz’den esen kahkaha fırtınası’ Oflu Hocanın Şifresi’nin devam filmi ‘Oflu Hocanın Şifresi 2’, filminin galası önceki akşam Özdilek AVM Cinetime Sinemaları’nda gerçekleştirildi...
12.05.2016 Magazin
Oflu Hocanın zor anları
Oflu Hocanın zor anları ‘Oflu Hocanın Şifresi’nin devam filmi ‘Oflu Hocanın Şifresi 2’ için geri sayım başladı...
17.03.2016 Magazin
Koza İpek Holding'de kayyum heyeti değişti
Koza İpek Holding'de kayyum heyeti değişti Sulh Ceza Hakimliği, Koza İpek Holding şirketlerine atanan kayyum heyetini değiştirdi...
18.01.2016 Ekonomi
Cem Yılmaz 32 yıl sonra abisine kavuştu!
Cem Yılmaz 32 yıl sonra abisine kavuştu! 3 Adam'ın dün akşam yayınlanan bölümünde, Cem Yılmaz ve ağabeyi Can Yılmaz da program konukları arasındaydı. Cem ve Can Yılmaz'ın 'kavuşma' anı programa damga vurdu.
12.11.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Çetin Altay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çetin altay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.