Cemre Baysel

Cemre Baysel

Son dakika Cemre Baysel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cemre Baysel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cemre Baysel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cemre Baysel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cemre baysel gelişmeleri de dahil olmak üzere 61 cemre baysel haberi bulunmuştur. Tüm cemre baysel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sakla Beni dizisi hangi kanalda? Sakla Beni hangi gün saat kaçta başlıyor?
Sakla Beni dizisi hangi kanalda? Sakla Beni hangi gün saat kaçta başlıyor? Sakla Beni dizisi hangi kanalda sorusunun yanıtı merak ediliyor. Uraz Kaygılaroğlu, Asude Kelebek, Cemre Baysel'in başrollerinde yer aldığı dizi Perşembe günleri yayınlanıyor. Geçtiğimiz hafta ekran macerasına başlayan OGM Pictures yapımı Sakla Beni saat kaçta başlıyor? Detaylar haberimizde.
9.11.2023 Televizyon
Sakla Beni ilk sahneden mideleri bulandırdı! Evin dedesiyle hizmetçi gizli ilişkide, çocuklar...
Sakla Beni ilk sahneden mideleri bulandırdı! Evin dedesiyle hizmetçi gizli ilişkide, çocuklar... Sakla Beni dizisi 1 bölümüyle ekrana geldi. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Asuman Kelebek'in yer aldığı dizi daha ilk sahneden sosyal medyadan tepki gördü. Naz ve İncila'nın çocukluklarında yaşadığı travmaları konu alan Sakla Beni'ye gelen ilk tepkiler dizinin uzun ömürlü olmayacağının işareti oldu.
2.11.2023 Televizyon
Sakla Beni Gülseren Budayıcıoğlu hikayesi mi? Sakla Beni dizisi sonunda ne oluyor?
Sakla Beni Gülseren Budayıcıoğlu hikayesi mi? Sakla Beni dizisi sonunda ne oluyor? Sakla Beni dizisi 1 bölümüyle ekrana bu akşam geliyor. Star Tv'de yayınlanacak ve başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Asumab Kelebek arasında kıskançlıkla bağlanan bir hikayeyi ekrana taşıyacak. OGM Pictures yaptımı dizinin yönetmenliğini Nadim Güç yapıyor. Seyirci, uzun süredir tanıtımları dönen Sakla Beni dizisinin gerçek hikayeden uyarlandığı konusunda habeleri takip ediyor. Olay örgüsü ve oyuncularıyla dikkat çeken Sakla Beni Gülseren Budayıcıoğlu kitabı mı sorusu da gündemdeki yerini aldı. Peki Sakla Beni dizisi sonunda ne oluyor? İşte detaylar...
2.11.2023 Televizyon
Sakla Beni dizisi konusu nedir? Sakla Beni oyuncuları kimler? Star Tv dizisi Sakla Beni nerede çekiliyor?
Sakla Beni dizisi konusu nedir? Sakla Beni oyuncuları kimler? Star Tv dizisi Sakla Beni nerede çekiliyor? Sakla Beni dizisi 1 fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanacak dizinin başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Asude Kelebek yer alıyor. OGM Pictures yapımcılığında gerçekleşen ve yönetmenliğini Nadim Güç'ün yaptığı Sakla Beni dizisi konusu nedir? Armağan Gülşahin'in senaryosunu yazdığı Sakla Beni dizisi oyuncuları kimler? İşte detaylar...
2.11.2023 Televizyon
Cemre Baysel'in yeni proje heyecanı
Cemre Baysel'in yeni proje heyecanı Oyuncu Cemre Baysel, geçtiğimiz gün AVM'de objektiflere yansıdı. Yakın arkadaşıyla geldiği AVM’de bir süre yeni sezon ürünlerini inceleyip alışveriş yapan 24 yaşındaki güzel, daha sonra meydan katında bulunan bir restoranda kahve içti.
28.10.2023 Magazin
Sakla Beni 1 bölüm fragmanı: Sakla Beni yayın günü belli oldu!
Sakla Beni 1 bölüm fragmanı: Sakla Beni yayın günü belli oldu! Sakla Beni 1 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel'in yer aldığı dizi uzun süredir merakla bekleniyordu. Nadim Güç'ün yönetmenliğini yaptığı Sakla Beni dizisinin yayın günü de belli oldu. Peki Sakla Beni gerçek hikaye mi? İşte detaylar...
13.10.2023 Televizyon
Onur Büyüktopçu: İlişkiler vıcıklaştı
Onur Büyüktopçu: İlişkiler vıcıklaştı 2015-2017 yılları arasında yayınlanan 'Kiralık Aşk' dizisindeki 'Koray' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Onur Büyüktopçu, önceki gün Nişantaşı City's'de objektiflere takıldı. Son dönemde ünlüler dünyasında boşanma haberlerinin artması hakkında konuşan oyuncu, "Artık kimsenin birbirine tahammülü yok. Gömlek değiştirir gibi sevgili değiştiriliyor" dedi.
8.05.2023 Magazin
Onur Büyüktopçu'dan imaj değişikliği! 'Recep İvedik ve Mauro Icardi'ye benzetildim'
Onur Büyüktopçu'dan imaj değişikliği! 'Recep İvedik ve Mauro Icardi'ye benzetildim' 'Kiralık Aşk' dizisindeki 'Koray' karakteriyle hafızalara kazınan Onur Büyüktopçu, yeni sinema filmi için saçlarının rengini değiştirdi. Onur Büyüktopçu yeni imajı ile kendisinin 'Recep İvedik' karakteri ve Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'ye benzetildiğini söyledi.
27.03.2023 Magazin
Onur Büyüktopçu'dan yeni imaj! 'Kendimi tanımakta zorlanıyorum'
Onur Büyüktopçu'dan yeni imaj! 'Kendimi tanımakta zorlanıyorum' 'Kiralık Aşk' dizisindeki 'Koray' karakteriyle tanınan Onur Büyüktopçu, geçtiğimiz gün Zorlu AVM'de görüntülendi. Meydan katında bulunan bir restoranda arkadaşlarıyla bir araya gelen oyuncu, yeni imajıyla dikkat çekti.
15.03.2023 Magazin
Cemre Baysel: Yemek yiyemiyorum aç kalıyorum
Cemre Baysel: Yemek yiyemiyorum aç kalıyorum Cemre Baysel, önceki gün Etiler'de bir kuaför açılışındaydı. Yakında yeni bir diziye başlayacağını söyleyen oyuncu formda görünüyordu. Baysel, bu aralar çok aç olduğunu söyledi.
24.01.2023 Magazin
Aytaç Şaşmaz ve Hande Doğandemir birlikte mi?
Aytaç Şaşmaz ve Hande Doğandemir birlikte mi? Meslektaşı Cemre Baysel ile geçtiğimiz aylarda yollarını ayıran oyuncu Aytaç Şaşmaz, önceki gün Hande Doğandemir ile yemek yedi. Etiler'de bir mekana giden ikiliden Şaşmaz, baş başa yemeğe gitmeleriyle ilgili açıklama yapsa da, 'Yeni bir aşk mı doğuyor?' sorularına engel olamadı.
14.01.2023 Magazin
KÖFN ve Yıldız Tilbe'nin düeti sosyal medyayı salladı!
KÖFN ve Yıldız Tilbe'nin düeti sosyal medyayı salladı! 'O Ses Türkiye Yılbaşı'nın jürisi olan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, son dönemin popüler grubu KÖFN ile "Bi’ Tek Ben Anlarım" şarkısında düet yaptı. KÖFN ve Yıldız Tilbe bu düetle sosyal medyayı salladı. Düeti görenler "Yıldız Tilbe şarkıyı bambaşka bir noktaya taşımış" yorumlarında bulundu.
1.01.2023 Magazin
Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci hangi şarkıyı söyledi?
Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci hangi şarkıyı söyledi? O Ses Türkiye Yılbaşı programına konuk olan isimlerden biri de Selin Şekerci oldu. 2006 yılında "Sağır Oda" dizisinde oynayarak dizi hayatına başladı. 2007 yılında "Kavak Yelleri" birkaç bölümünde rol aldı. 2008 yılında da Selin Şekerci, "Melekler Korusun" dizisinde Özge Özpirinçci, Rojda Demirer, Hümeyra, Avni Yalçın ile birlikte rol aldı. O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci’nin programa çıkmasının ardından Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında ve nereli sorularının yanıtı sorgulanmaya başlandı.
31.12.2022 Televizyon
Cemre Baysel kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı Cemre Baysel hangi şarkıyı söyledi?
Cemre Baysel kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı Cemre Baysel hangi şarkıyı söyledi? O Ses Türkiye programında bu yıl yine birçok sanatçı yer alacak. Yılbaşına özel programına katılan isimlerden biri de Cemre Baysel oldu. Peki, Cemre Baysel kimdir? O Ses Türkiye Yılbaşı Cemre Baysel hangi şarkıyı söyledi?
31.12.2022 Televizyon
Aytaç Şaşmaz 'ayrılık' haberlerine sessiz kaldı!
Aytaç Şaşmaz 'ayrılık' haberlerine sessiz kaldı! İsmail Ege Şaşmaz ve Aytaç Şaşmaz, geçtiğimiz gün Etiler'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Basın mensuplarına arkadaşları ile poz veren ikiliden İsmail Ege, “Bugün bize bir şey sormayın. Barış Akarsu filmim girecek. Ben de merakla gösterime girmesini bekliyorum” diyerek, basın mensuplarının kardeşine, Cemre Baysel hakkında soru sormamalarını istedi.
13.10.2022 Magazin
Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz ayrıldı mı? Flaş hamle...
Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz ayrıldı mı? Flaş hamle... 'Baht Oyunu' dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz çifti arasında sürpriz bir gelişme yaşandı. Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren oyuncu çift, birbirlerini takip etmeyi bıraktı. İkilinin bu hamlesi 'ayrılık' iddialarını güçlendirdi.
10.10.2022 Magazin
Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz'dan aşk pozu! Gül emojisi ile paylaştı
Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz'dan aşk pozu! Gül emojisi ile paylaştı 'Baht Oyunu' dizisinde başrolleri paylaşan ve arkadaşlıkları bir süre sonra aşka dönüşen Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz'ın mutlu birlikteliği devam ediyor. Son olarak Aytaç Şaşmaz, sosyal medya hesabından sevgilisiyle mutuluk pozunu gül emojisi ile paylaştı.
24.09.2022 Magazin
Cemre Baysel'den romantik kutlama: İyi ki varsın, hep ol!
Cemre Baysel'den romantik kutlama: İyi ki varsın, hep ol! 'Senden Daha Güzel' dizisiyle ekranlara dönen oyuncu Cemre Baysel,meslektaşı sevgilisi Aytaç Şaşmaz'ın doğum gününü, "İyi ki doğdun 'Süpermen'im... İyi ki varsın, hep ol!" sözleriyle kutladı.
4.08.2022 Magazin
Aytaş Şaşmaz ve Cemre Baysel çifti çok aceleci!
Aytaş Şaşmaz ve Cemre Baysel çifti çok aceleci! Final yapan Kanal D dizisi 'Baht Oyunu'ndaki arkadaşlıkları aşka dönüşen Aytaç Şaşmaz-Cemre Baysel çifti, geçtiğimiz akşam Yeniköy'de bir mekan çıkışı objektifklere yansıdı.
17.06.2022 Magazin
“Şarkılar Bizi Söyler” yine çok konuşulan bir bölümle ekrana geldi…
“Şarkılar Bizi Söyler” yine çok konuşulan bir bölümle ekrana geldi… Kanal D’nin, yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın, yürütücü yapımcılığını Hülya Sepken’in üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile usta klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” yeni bölümü ile ekrana geldi. Programın dün akşam yayınlanan bölümünde uzun yollara eşlik eden aşk ve hüzün dolu şarkılar söylendi. “Uzun Yol Şarkıları” konseptli programın açılışı “Yolcu Yolunda Gerek” şarkısıyla yapıldı.
19.12.2021 Televizyon
Altın Kelebek ödülleri 2021 kimlere verildi, kazananlar kim? 47. Pantene Altın Kelebek ödülleri en iyileri...
Altın Kelebek ödülleri 2021 kimlere verildi, kazananlar kim? 47. Pantene Altın Kelebek ödülleri en iyileri... Altın Kelebek ödülleri kim aldı, kimlere verildi? Pantene Altın Kelebek ödülleri sahipleri merak ediliyor. Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyileri belli oldu. 47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri için yapılan tören 5 Aralık akşamı gerçekleşti. İşte Altın Kelebek ödülleri sahipleri…
6.12.2021 Magazin
Aytaç Şaşmaz - Cemre Baysel paylaşımı! Aileye girdi!
Aytaç Şaşmaz - Cemre Baysel paylaşımı! Aileye girdi! 28. yaşını ailesiyle kutlayan kardeşi İsmail Ege Şaşmaz'ı yalnız bırakmayan Aytaç Şaşmaz'a, oyuncu sevgilisi Cemre Baysel de eşlik etti. İsmail Ege Şaşmaz, kutlamanın fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.
28.11.2021 Magazin
İsmail Ege Şaşmaz yeni yaşını kutladı! Partiye Cemre Baysel de katıldı
İsmail Ege Şaşmaz yeni yaşını kutladı! Partiye Cemre Baysel de katıldı İsmail Ege Şaşmaz, 28’inci yaşını kutladı. Şaşmaz’a eşi Hande Şaşmaz, kardeşi Aytaç Şaşmaz ile oyuncu sevgilisi Cemre Baysel eşlik etti.
27.11.2021 Magazin
Melis Sezen: Hayatta esnek olmayı öğrenmek gerek!
Melis Sezen: Hayatta esnek olmayı öğrenmek gerek! Pantene Altın Kelebek Özel Jürisi tarafından, başarıları, yetenekleri ve duruşlarıyla gelecek vadeden oyuncular arasından seçilen “Pantene Yıldızı Parlayanlar” kategorisinin kazanan isimleri belli oldu. Bu yıl kariyerlerinde yaşadıkları başarı, güçlü saçları ve yetenekleri göz önüne alınarak değerlendirilen ödülün sahipleri Ahsen Eroğlu, Cemre Baysel ve Melis Sezen oldu. Melis Sezen ödülün anlamından bahsetti.
21.11.2021 Magazin
Cemre Baysel operasyon geçirdi! 'Sanki hissetmiş gibi beni merak etmişsiniz'
Cemre Baysel operasyon geçirdi! 'Sanki hissetmiş gibi beni merak etmişsiniz' Son olarak Kanal D'de ekrana gelen 'Baht Oyunu' dizisinde rol alan oyuncu Cemre Baysel, sosyal medya sayfasından sağlık durumuyla alakalı bir paylaşım yaptı. Baysel, birkaç gün önce bir operasyon geçirdiğini ifade etti.
30.10.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cemre Baysel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cemre baysel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.