Celal Doğan

Celal Doğan

Son dakika celal doğan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan celal doğan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını celal doğan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Celal Doğan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan celal doğan gelişmeleri de dahil olmak üzere 799 celal doğan haberi bulunmuştur. Tüm celal doğan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süreyya Ayhan şok oldu! Evine el konuldu
Süreyya Ayhan şok oldu! Evine el konuldu 2002 yılında Avrupa şampiyonluğu yaşayan Süreyya Ayhan müteahhidin iflası sebebiyle Gaziantep'teki ev konusunda sıkıntı yaşıyor.
10.11.2021 Diğer Sporlar
O büyükşehirlerde sonuçlar belli oldu
O büyükşehirlerde sonuçlar belli oldu Türkiye'deki 30 Büyükşehir'de kazanan isimler belli oldu.
1.04.2019 Gündem
CHP ve İYİ Parti Bodrum için anlaştı!
CHP ve İYİ Parti Bodrum için anlaştı! CHP ile İYİ Parti'nin Bodrum Belediye Başkan adayı için uzlaştı. İYİ Parti'nin Bodrum Belediye Başkan adayı olarak üzerinde uzlaşılan Mehmet Tosun'un, CHP listesinden yerel seçime katılacağı kesinlik kazandı.
16.01.2019 Siyaset
CHP'den ittifak açıklaması!
CHP'den ittifak açıklaması! CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, "Yerel seçimlerde gündemimizde ittifak yok. Biz, her bir ilde, ilçede mutabakatı sağlayacak, tüm partilerin oyunu alacak adayları göstereceğiz" dedi. 'İstanbul'da ön seçim olursa Muharrem İnce'nin aday olabileceği' açıklamaları ile ilgili de konuşan Öztrak, "Yöntem konusunda konuşmak erken. Adayların belirlenme yöntemlerine Parti Meclisi karar verir" ifadesini kullandı.
8.10.2018 Siyaset
HDP'de milletvekillerinden 25'i liste dışı kaldı
HDP'de milletvekillerinden 25'i liste dışı kaldı HDP'de 24 Haziran'daki seçim için mevcut 48 milletvekilinden 25'i aday gösterilmezken, terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın iki avukatı ile yeğeni Ömer Öcalan'a aday listesinde yer verildi.
21.05.2018 Siyaset
Gaziantepspor'un başkanı yazı-tura ile belirlendi!
Gaziantepspor'un başkanı yazı-tura ile belirlendi! Gaziantepspor’da bu yıl üçüncü kez yapılan olağanüstü genel kurulda adayların oy oranı eşit çıkınca, yeni başkan yazı tura yapılarak belirlendi.
13.05.2018 TFF 1.Lig
Gaziantepsporlu futbolcular isyan etti
Gaziantepsporlu futbolcular isyan etti Gaziantepsporlu futbolcular, basın açıklaması yaparak kadro dışı bırakılan futbolcuların tekrar kadroya alınmasını aksi takdirde kendilerinin de maçlara çıkmayacaklarını ifade etti.
8.01.2018 TFF 1.Lig
Gaziantepspor'da kadro dışı bırakılan futbolculara destek
Gaziantepspor'da kadro dışı bırakılan futbolculara destek TFF 1. Lig ekiplerinden Gaziantepspor'da bir grup taraftar, süresiz kadro dışı bırakılan 3 futbolcuya destek verdi.
7.01.2018 TFF 1.Lig
Gaziantepspor'da taraftarlar kulübü bastı
Gaziantepspor'da taraftarlar kulübü bastı Gaziantepspor'da 3 futbolcunun kadro dışı bırakılması üzerine taraftarlar kulübü bastı.
7.01.2018 TFF 1.Lig
Gaziantepspor'un tesislerinin elektriği kesildi
Gaziantepspor'un tesislerinin elektriği kesildi TFF 1. Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un geçmiş dönem borcundan dolayı kulüp tesislerinin elektriği kesildi.
31.07.2017 Futbol
‘Bizi suçlamasınlar, dinlesinler’
‘Bizi suçlamasınlar, dinlesinler’ ‘Adalet Yürüyüşü’nün 18’inci gününde iktidara kendilerine kulak kabartmaları mesajı veren CHP lideri Kılıçdaroğlu, “1 günlük adaletle yönetim, 60 yıl ibadet etmekten daha üstündür” hadisini hatırlattı
29.09.2021 Gündem
Bülent Uygun: "Manisa'dan 3 puanla döneceğiz"
Bülent Uygun: "Manisa'dan 3 puanla döneceğiz" Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Spor Toto Süper Lig'de 8 Mayıs Pazartesi günü deplasmanda Akhisar Belediyespor ile oynayacakları maçta 3 puan alacaklarına inandığını söyledi.
2.05.2017 Gaziantepspor
Bülent Uygun'dan Ractoral açıklaması! "2008'den bu yana..."
Bülent Uygun'dan Ractoral açıklaması! "2008'den bu yana..." GAZİANTEPSPOR Teknik Direktörü Bülent Uygun, Rajtoral'ın ölümünün tüm takımı olumsuz etkilediğini belirterek, 'Hepimiz sarsıldık' dedi.
24.04.2017 Gaziantepspor
Gaziantepsporlu futbolcu Rajtoral evinde intihar etti
Gaziantepsporlu futbolcu Rajtoral evinde intihar etti SPOR Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor'un Çek Cumhuriyeti Milli takımında da forma giyen defans oyuncusu 31 yaşındaki Frantisek Rajtoral, yalnız yaşadığı evin tavanına bağladığı iple yaşamına son verdi. Rajtoral'ın ölümü, spor camiasında büyük üzüntü yarattı.
23.04.2017 Gaziantepspor
Bülent Uygun: "Yeniden çıkışa geçmek istiyoruz"
Bülent Uygun: "Yeniden çıkışa geçmek istiyoruz" GAZİANTEPSPOR teknik direktörü Bülent Uygun, cuma günü deplasmanda oynayacakları Atiker Konysapor maçından puan ya da puanlar almak istediklerini söyledi.
17.04.2017 Gaziantepspor
Bülent Uygun'dan F.Bahçe'ye gözdağı
Bülent Uygun'dan F.Bahçe'ye gözdağı Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, ligin 22. haftasında Fenerbahçe ile oynayacakları maçı kazanarak, havaya girmek istediklerini söyledi.
24.09.2021 Gaziantepspor
Bülent Uygun: "Kurtuluş mücadelesi veriyoruz"
Bülent Uygun: "Kurtuluş mücadelesi veriyoruz" Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, ligde kalma yolunda kurtuluş mücadelesi verdiklerini söyledi.
14.02.2017 Gaziantepspor
Gaziantepspor'da hedef 3 puan!
Gaziantepspor'da hedef 3 puan! Gaziantepspor Teknik Direktörü Uygun: "Ligde kalacak olan Gaziantepspor'un temelini Adanaspor karşısında atacağız"
7.02.2017 Gaziantepspor
Bülent Uygun, o kelimeyi lugattan kaldırdı!
Bülent Uygun, o kelimeyi lugattan kaldırdı! Gaziantepspor teknik direktörü Bülent Uygun, hafta sonu oynayacakları Adanaspor maçını kazanmak istediklerini söyledi, "Biz düşme kelimesini defterden kaldırdık" dedi.
7.02.2017 Gaziantepspor
İbrahim Üzülmez: Mantalitenin değişmesi lazım!
İbrahim Üzülmez: Mantalitenin değişmesi lazım! Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un teknik direktörü İbrahim Üzülmez, takımdaki anlayışı değiştirmeleri ve kazanmayı alışkanlık haline getirmeleri gerektiğini söyledi.
24.09.2021 Gaziantepspor
Üzülmez: "Kendime güveniyorum"
Üzülmez: "Kendime güveniyorum" Gaziantepspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, takımının kötü gidişatını düzelteceğini öne sürdü.
24.09.2021 Gaziantepspor
Taraftarlar tesisleri bastı!
Taraftarlar tesisleri bastı! Süper Lig'de zorlu günler geçiren Gaziantepspor'da sular durulmuyor. Bu kez taraftarlar tesisleri bastı...
24.09.2021 Gaziantepspor
İsmail Kartal: "Akhisar karşılaşması final niteliğinde bir maç"
İsmail Kartal: "Akhisar karşılaşması final niteliğinde bir maç" Gaziantepspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, 4 Aralık Pazar günü yapacakları Akhisar Belediyespor maçına ilişkin, "Final niteliğinde bir maç. Bu maça mutlaka kazanmak için çıkacağız. Öncesinde Osmanlıspor ile kupa maçımız olacak. Bu maçı da değerlendiriyoruz ama bizim asıl hedefimiz Akhisar maçıdır." dedi.
24.09.2021 Gaziantepspor
İsmail Kartal, kartlardan yakındı
İsmail Kartal, kartlardan yakındı Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un teknik direktörü İsmail Kartal, "Kayserispor maçına en iyi şekilde hazırlanıp, kazanmak için sahaya çıkacağız. İnşallah kazanıp yolumuza devam edeceğiz." dedi.
24.09.2021 Gaziantepspor
Kartal: "Gaziantepspor'un başarısı için elimden geleni yapacağım"
Kartal: "Gaziantepspor'un başarısı için elimden geleni yapacağım" Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un teknik direktörü İsmail Kartal, Gaziantep'in ekmeğini yediğini belirterek, "Bu takımın başarılı olması için de elimden gelenin en iyisini sonuna kadar yapmaya devam edeceğim." dedi.
26.09.2016 Gaziantepspor

Benzer Haber Etiketleri

Celal Doğan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki celal doğan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.