Cansel

Cansel

Son dakika cansel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cansel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cansel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cansel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cansel gelişmeleri de dahil olmak üzere 464 cansel haberi bulunmuştur. Tüm cansel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Depremin yıl dönümünde vali yaşadıklarını anlatırken zorlandı
Depremin yıl dönümünde vali yaşadıklarını anlatırken zorlandı Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremin yıl dönümünde Antalya'da anma etkinliği düzenlendi. Dönemin Malatya Valisiyken depreme yakalanan ve zor günler geçiren Antalya Valisi Hulusi Şahin yaşadıklarını güçlükle anlattı. Duygusal anlar yaşayan Vali Şahin, "Trafik kazası geçiren bir kişi kaza anının bir kısmını unutur ya ben de bazı bölümleri hatırlayamıyorum. Depremde 14 milyon insanın da bir parçası öldü. Bizlerin de bir parçası öldü. Bizim yaralarımız asla iyileşmiyor, bir araba yoldan geçtiğinde, bina sallandığında yine o anı yaşıyorsunuz" dedi.
6.02.2024 Gündem
Antalya'daki fırtına uçak seferlerini iptal ettirdi
Antalya'daki fırtına uçak seferlerini iptal ettirdi Meteoroloji'nin sağanak uyarısında bulunduğu Antalya'da, saatteki hızı 62 kilometreyi bulan rüzgar etkili oluyor. Konyaaltı Sahili'nde büyük dalgalar oluşurken, bazı vatandaşlar bölgeye gelip, fotoğraf çekti. Türk Hava Yolları 11 seferini iptal ederken, büyükşehir belediyesi bünyesinde kriz masası oluşturuldu.
21.12.2023 Gündem
Cansel Elçin’den romantik paylaşım: 'Bugün birbirimizden uzağız ama kalplerimiz bir
Cansel Elçin’den romantik paylaşım: 'Bugün birbirimizden uzağız ama kalplerimiz bir Oyuncu Cansel Elçin ve eşi Zeynep Tuğçe Bayat, sosyal medya hesaplarından evliliklerinin üçüncü yılını kutladı. Zeynep Tuğçe Bayat, nikah fotoğrafını kalp emojisi ile paylaşırken; Cansel Elçin romantik bir not yayınladı.
23.08.2023 Magazin
Hamile kadını darp eden şahsın iş yerine silahlı saldırı: 2 yaralı
Hamile kadını darp eden şahsın iş yerine silahlı saldırı: 2 yaralı Kocaeli'nin Gebze ilçesinde hamile bir kadını darp ederek düşük yapmasına sebep olan şahsın iş yerine düzenlenen silahlı saldırıda 2 kişi yaralandı. Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kadının akrabasını yakalayarak gözaltına aldı.
28.07.2023 Gündem
Hamile kadına ‘köpekle neden markete geldin’ şiddeti: Düşük yaptım
Hamile kadına ‘köpekle neden markete geldin’ şiddeti: Düşük yaptım Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 6 yaşındaki oğlu ve köpeğiyle markete giden hamile kadın adeta dehşeti yaşadı. Bir şüpheli, "Bu başıboş köpekleri nasıl besliyorsunuz?" diyerek önce köpeğe tekme attı, ardından genç kadını feci şekilde darp etti. Olay sonrasında düşük yaptığını söyleyen kadın, “Korkudan dışarı çıkamaz hale geldim” dedi.
28.07.2023 Yaşam
Cansel Elçin ile Zeynep Tuğçe Bayat denizde aşka geldi!
Cansel Elçin ile Zeynep Tuğçe Bayat denizde aşka geldi! Cansel Elçin ile kendisi gibi oyuncu olan eşi Zeynep Tuğçe Bayat, Çeşme tatillerinde objektiflere takıldı. Keyiflerinin yerinde oldukları gözlenen ikili, bir ara sarılıp yakınlaşarak kısa süreli romantizm yaşadı.
28.07.2023 Magazin
GESS Fuarı’nda Yeni 3D printer model lansmanı
GESS Fuarı’nda Yeni 3D printer model lansmanı Teknoloji firması Genix, 24-26 Mayıs tarihlerinde devam edecek GESS Fuarı'nda, distribütörlüğünü üstlendiği, 3D printer markası Creality’nin yeni modelini tanıttı.
26.05.2023 Bilim ve Teknoloji
Cansel Çördük son paylaşımıyla olay yarattı! "Eski haline dönüyorsun"
Cansel Çördük son paylaşımıyla olay yarattı! "Eski haline dönüyorsun" Kısmetse Olur yarışmasının gelin adayı olarak tanınan Cansel Çördük değişimiyle adından söz ettiriyor. Yarışmadaki hallerini unutturan pozlara imza atan Cansel Çördük son pozunu paylaşınca "Eski haline dönüyorsun" yorumları aldı.
22.05.2023 Magazin
2. Uluslararası Tayf Kısa Film Festivali başlıyor
2. Uluslararası Tayf Kısa Film Festivali başlıyor İstanbul Nişantaşı Üniversitesi tarafından düzenlenen Uluslararası Tayf Kısa Film Festivali haftaya başlıyor. Festivalde 4 farklı kategoride toplam 40 film yarışacak.
17.04.2023 Kültür Sanat
Kısmetse Olur yeni gelin adayı Öykü kime talip geldi? Kısmetse Olur Öykü kimdir, kaç yaşında?
Kısmetse Olur yeni gelin adayı Öykü kime talip geldi? Kısmetse Olur Öykü kimdir, kaç yaşında? Fenomen yarışma Kısmetse Olur'a yeni gelin adayı olarak katılan Öykü hakkında araştırmalar başladı. Uzman psikolog olduğunu söyleyen Öykü'nün Kısmetse Olur evinde kime talip olduğu da merak konusu oldu. Peki Kısmetse Olur Öykü kimdir, kaç yaşında?
27.01.2023 Televizyon
Kısmetse Olur'da kavga çıktı! "Sevgilini çaldım"
Kısmetse Olur'da kavga çıktı! "Sevgilini çaldım" Kısmetse Olur'un dün yayınlanan bölümünde Zeyd ve Oğulcan arasında kavga çıktı. Oğulcan'ın kız arkadaşı Cansel'i kucağına alarak havuza atan Zeyd'in "Sevgilini ödünç aldım" sözleri tansiyonu yükseltti. Çılgına dönen Oğulcan ile Zeyd arasında temaslı bir kavga yaşanırken araya diğer yarışmacılar girip ikiliyi sakinleştirdi. Gün sonunda ikilinin kavgası hakkında konuşan sunucu Öykü Serter, yarışmacılara uyarı cezası verdi.
3.01.2023 Magazin
Kısmetse Olur Aşkın Gücü hangi kanalda ve günlerde, saat kaçta? Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacıları kimler?
Kısmetse Olur Aşkın Gücü hangi kanalda ve günlerde, saat kaçta? Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacıları kimler? Kısmetse Olur Aşkın Gücü 5 yılın ardından yeni başladı. İzdivaç programının yayınlanmasıyla en çok konuşulan konu başlıklarından olmayı başardı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur'un ardından Kısmetse Olur Aşkın Gücü programının hangi kanalda ise izlemek isteyenler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Öykü Serter'in sunduğu Kısmetse Olur Aşkın Gücü hangi kanalda, hangi günlerde, saat kaçta yayınlanıyor? Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacıları kimlerdir?
15.12.2022 Televizyon
Erdal Uğurlu son yolculuğuna uğurlandı! Sanat dünyası yasa boğuldu
Erdal Uğurlu son yolculuğuna uğurlandı! Sanat dünyası yasa boğuldu İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nde balet ve koreograf olarak görev yapan 57 yaşındaki Erdal Uğurlu, hayatını kaybetti. Uğurlu'nun ölümü televizyon ve sanat dünyasının ünlülerini yasa boğdu. Pek çok ünlü isim, acı haber sonrasında üzüntülerini sosyal medya hesaplarından dile getirdi. Uğurlu, Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen törenin ardından Taksim Camii'nde kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı.
12.12.2022 Magazin
Kısmetse Olur Cansel Çördük'ün yeni imajı olay oldu!
Kısmetse Olur Cansel Çördük'ün yeni imajı olay oldu! Yeniden ekranlara dönmeye hazırlanan Kısmetse Olur yarışmasından sonra ünlenen Cansel Çördük şarkıcılığa soyunmuştu. Yaptığı paylaşımlarla ve değişimiyle dikkat çeken Kısmetse Olur Cansel siyah saçlarını sarı yaptı. Cansel Çördük'ün son hali sosyal medyada çok konuşuldu.
11.12.2022 Magazin
Kısmetse Olur Cansel Çördük cesur pozuyla dikkat çekti!
Kısmetse Olur Cansel Çördük cesur pozuyla dikkat çekti! 'Kısmetse Olur' programında Eser West ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren Cansel Çördük son dönemde iddialı pozlarıyla dikkat çekiyor. Cesur pozları ve değişimiyle sık sık adından söz ettiren Cansel Çördük, bu defa yeleğinin önünü açarak verdiği pozla dikkat çekti.
25.10.2022 Magazin
Cansel Çördük kendisine gelen çirkin mesajları ifşa etti!
Cansel Çördük kendisine gelen çirkin mesajları ifşa etti! Cansel Çördük, bir döneme damga vuran evlilik yarışması Kısmetse Olur programıyla adını geniş kitlelere duyurmuştu. Pozlarıyla adından söz ettiren Cansel Çördük son olarak kendisine gelen kötü yorumları ifşa etti.
25.09.2022 Magazin
İrem Helvacıoğlu ile Yolaç Özcan ayrılığı kısa sürdü!
İrem Helvacıoğlu ile Yolaç Özcan ayrılığı kısa sürdü! Bir süre önce ayrıldıklarını açıklayan İrem Helvacıoğlu ve Yolaç Özcan önceki akşam Bebek'te görüntülendi. HElvacıoğlu ve Özcan çifti ilişkisine bir şans verdi.
25.09.2022 Magazin
İrem Helvacıoğlu ile Yolaç Özcan barıştı! Kafaları karıştıran açıklama
İrem Helvacıoğlu ile Yolaç Özcan barıştı! Kafaları karıştıran açıklama Oyuncu Cansel Elçin, 50'nci doğum gününü kutladı. Yanında kendisi gibi oyuncu eşi Zeynep Tuğçe Bayat ve dostları vardı. Geceye katılanlar arasında, kısa bir ayrılık sonrası yeniden bir araya gelen oyuncu İrem Helvacıoğlu ile gurme Yolaç Özcan çiftinin olması dikkatlerden kaçmadı. Barıştıktan sonra ilk kez birlikte görüntülenen ünlü çift, ilişkileri hakkında konuştu.
24.09.2022 Magazin
59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ulusal yarışma filmleri belli oldu
59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ulusal yarışma filmleri belli oldu Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla 1-8 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin, Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda yer alacak 10 film belli oldu.
1.09.2022 Kültür Sanat
Cansel Çördük bikinisiyle sere serpe güneşlendi!
Cansel Çördük bikinisiyle sere serpe güneşlendi! Kısmetse Olur yarışmasıyla milyonlarca kişi tarafından tanınan Cansel Çördük minik bikinisiyle sere serpe verdiği pozu paylaştı. Cansel Çördük çektiği pozda bir eliyle göğsünün yarısını da eliyle kapadı.
30.08.2022 Magazin
Arsa fiyatları yükseliyor! Yüzde 78 arttı, İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa...
Arsa fiyatları yükseliyor! Yüzde 78 arttı, İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa... Arsa fiyatları artıyor. Yükselen konut fiyatları ve pandemi karşısında arsa yatırımına olan talep artışı devam ederken, arsa fiyatları da hızlı yükseliyor. İmarlı arsada bir yıllık değer artışı yüzde 78 oldu. Öte yandan İstanbul’da Başakşehir, Kayaşehir, Arnavutköy, Çekmeköy, Beykoz-Riva; Ankara’da Çankaya, Etimesgut, Mamak, Sincan; İzmir’de Çiğli, Bornova, Menemen ve Bursa’da Osmangazi, Nilüfer, Yıldırım ve Mudanya ilçeleri arsa yatırımına açık bölgeler olarak gösteriliyor.
6.08.2022 Ekonomi
Kısmetse Olur ile ünlenen Cansel Çördük’ten yeni imaj
Kısmetse Olur ile ünlenen Cansel Çördük’ten yeni imaj Kısmetse Olur yarışmasının gelin adayı olarak tanınan Cansel Çördük değişimi ve paylaşımlarıyla sosyal medyada öne çıkan bir isim. Bir süredir Miami'de olan Cansel Çördük yeni saç rengiyle dikkat çekti. Kısmetse Olur Cansel minicik bikinisini giyip teknede poz vermeyi de ihmal etmedi.
28.07.2022 Magazin
Cansel Çördük son paylaşımıyla adından söz ettirdi!
Cansel Çördük son paylaşımıyla adından söz ettirdi! Kısmetse Olur yarışmasının gelin adayı olarak tanınan Cansel Çördük değişimiyle adından söz ettiriyor. Yarışmadaki hallerini unutturan pozlara imza atan Cansel Çördük son paylaşımında kasığına kadar uzanan dekoltesiyle kendine hayran bıraktı.
20.07.2022 Magazin
Cansel Çördük tatilde! Sere serpe uzandı ve...
Cansel Çördük tatilde! Sere serpe uzandı ve... Kısmetse Olur yarışmasının gelin adayı olarak tanınan Cansel Çördük son haliyle adından söz ettiriyor. Yarışmadaki hallerini unutturan pozlara imza atan Cansel Çördük son olarak bikinisiyle sere serpe uzanıp fotoğraf çekti.
14.07.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cansel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cansel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.