Canlı Kalkan

Canlı Kalkan

Son dakika canlı kalkan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan canlı kalkan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını canlı kalkan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Canlı Kalkan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan canlı kalkan gelişmeleri de dahil olmak üzere 697 canlı kalkan haberi bulunmuştur. Tüm canlı kalkan haberleri aşağıda listelenmiştir.
MİT'ten Suriye'de operasyon: Sözde sorumlu etkisiz
MİT'ten Suriye'de operasyon: Sözde sorumlu etkisiz MİT, terör örgütü PKK'nın sözde sorumlusu Vahide Atalay'ı Suriye Ayn El Arab'ta düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirdi.
5.04.2024 Gündem
Ünlü ABD’li oyuncu John Cusack'dan İsrail saldırılarına tepki: Son öldürmeleri mi hallediyorsun?
Ünlü ABD’li oyuncu John Cusack'dan İsrail saldırılarına tepki: Son öldürmeleri mi hallediyorsun? Dünyaca ünlü ABD’li oyuncu John Cusack, İsrail ile Hamas arasında başlaması beklenen 4 günlük duraklama öncesinde İsrail’in dün akşam yaptığı bombardımana tepki gösterdi. Cusack “Eğer ateşkesi kabul ettiyseniz son öldürmeleri mi hallediyorsun?” diye sordu.
23.11.2023 Magazin
15 Temmuz 7'nci yılında... Bakan Yerlikaya: Son sözü milletimiz söylemiştir
15 Temmuz 7'nci yılında... Bakan Yerlikaya: Son sözü milletimiz söylemiştir İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara'da 15 Temmuz anma töreninde açıklamalarda bulundu. Bakan Yerlikaya, "Milletimizin azim ve kararlılığı vatanı bir kez daha kurtarmış son sözü milletimiz söylemiştir. 15 Temmuz ikinci kurtuluş zaferimiz olarak tarihe geçmiştir. Bu zafer inancın eseridir. Bu zafer ölümü öldürenlerin eseridir" dedi.
15.07.2023 Gündem
Terör örgütü PKK'dan iğrenç taktik!
Terör örgütü PKK'dan iğrenç taktik! Birleşmiş Milletler, "2021 Çocuklar ve Silahlı Çatışmalar" raporuna göre geçen yıl 250'ye yakın çocuğu silah altına aldı. Bu resmi olarak da kayıtlara geçti. Peki terör örgütü çocukları neden kaçırıyor? Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar önemli değerlendirmelerde bulundu.
12.07.2022 Gündem
Türkiye harekât için düğmeye bastı! 30 kilometre boyunca...
Türkiye harekât için düğmeye bastı! 30 kilometre boyunca... Suriye’de sınır boyunca 30 kilometre derinliğinde güvenli bölge oluşturma ve Tel Rıfat ile Menbic’i terörden temizleme amaçlı harekat için sevkiyat başladı. Mühimmat ve lojistik destek malzemeleri taşıyan çok sayıda TIR Suriye tarafına geçti. Tel Rıfat’ta az sayıdaki Rusya güçleri ile YPG/PKK ile birlikte hareket eden Suriye rejim güçleri bu bölgeden çekildi. ABD tarafından YPG/PKK’ya verilen güdümlü tanksavar füzeleri ile ağır silahların ise Menbic’e taşındığı belirtildi.
11.06.2022 Gündem
Rusya Savunma Bakanlığı: Tren istasyonuna roketli saldırıyı Ukrayna tarafı gerçekleştirdi
Rusya Savunma Bakanlığı: Tren istasyonuna roketli saldırıyı Ukrayna tarafı gerçekleştirdi Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Belirlemelerimize göre Kramatorsk’taki tren garına saldırı, kentin 45 kilometre güneybatısında yer alan Dobropolye kasabasında konuşlu Ukrayna Silahlı Kuvvetlerine bağlı birlik tarafından düzenlendi" denildi.
8.04.2022 Dünya
Lavrov: Ukrayna’nın yasal yükümlülüklerini vicdani bir şekilde yerine getireceğine inanmıyoruz
Lavrov: Ukrayna’nın yasal yükümlülüklerini vicdani bir şekilde yerine getireceğine inanmıyoruz Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov yaptığı açıklamada, “Ukrayna’nın uluslararası insancıl hukuk kapsamındaki yükümlülüklerini vicdani bir şekilde yerine getireceğine inanmamız için bir nedenimiz yok” dedi.
24.03.2022 Dünya
Rusya korkunç görüntüleri paylaştı! Bakanlık duyurdu: 'AVM, roketatar sistemlerinin deposuydu’
Rusya korkunç görüntüleri paylaştı! Bakanlık duyurdu: 'AVM, roketatar sistemlerinin deposuydu’ Rusya Savunma Bakanlığı, önceki gün Ukrayna'nın başkenti Kiev'de vurduğu ve 8 kişinin hayatını kaybettiği alışveriş merkezinin vurulma anlarına dair görüntüleri yayınladı. Rusya Savunma Bakanlığı, alışveriş merkezinin roketatar sistemleri için depo olarak kullanıldığını ve bu nedenle vurulduğunu öne sürdü.
22.03.2022 Dünya
Rusya: Silahlarını bırakan herkese Mariupol’den güvenli çıkış garanti ediyoruz
Rusya: Silahlarını bırakan herkese Mariupol’den güvenli çıkış garanti ediyoruz Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'nın Mariupol kentinde kendilerine karşı savaşan Ukrayna askerlerine seslenerek silahını bırakan herkese Mariupol’den güvenli çıkışı garanti ettiklerini duyurdu.
21.03.2022 Dünya
​Ukrayna'dan dehşete düşüren iddia: Rusya, 500 sivili 'canlı kalkan' olarak kullanacak
​Ukrayna'dan dehşete düşüren iddia: Rusya, 500 sivili 'canlı kalkan' olarak kullanacak Ukrayna'nın liman kenti Mariupol'den savaşın 21. gününde acı haberler gelmeye devam ediyor. Bölge valisi Pavlo Kyrylenko Rus birliklerinin bir hastaneyi ele geçirdiğini ve 500 kişiyi canlı kalkan olarak kullanmak için esir tuttuğunu duyurdu. Kentteki diğer hastanelerde anne babalarını kaybetmiş yeni doğan bebekler hayatta kalma mücadelesi verirken uzmanlar Rusya'nın' insani koridor' teklifinin Suriye'deki oyun kitabından çıktığını iddia ediyor.
16.03.2022 Dünya
Lavrov: Çözüme hazırız, çözüm arayışında olmaya hazırız
Lavrov: Çözüme hazırız, çözüm arayışında olmaya hazırız Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, "Çözüme hazırız, çözüm arayışında olmaya hazırız. Öncelikle bir şey demekte yarar var. Şu an Türkiye’de yaptığımız bu görüşmeler faydalı olmalı ama aynı zamanda Ukraynalı mevkidaşlarımız tarafından istismar edilmemelidir bu durum" dedi.
10.03.2022 Dünya
Dünyanın gözü Türkiye'de! Çavuşoğlu, Lavrov ve Kuleba arasındaki tarihi zirve sona erdi...
Dünyanın gözü Türkiye'de! Çavuşoğlu, Lavrov ve Kuleba arasındaki tarihi zirve sona erdi... Rusya-Ukrayna savaşı başladıktan sonra en önemli görüşme Antalya'da gerçekleşti. Rusya ve Ukrayna Dışişleri Bakanları savaşın başlamasının ardından ilk kez Antalya'da masaya oturdu. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ve Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitri Kuleba’nın katıldığı kritik zirve sona erdi.
10.03.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan - Vladimir Putin görüşmesinin detayları belli oldu! Talimat verecek...
Cumhurbaşkanı Erdoğan - Vladimir Putin görüşmesinin detayları belli oldu! Talimat verecek... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in telefon görüşmesine ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.
7.03.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile görüştü! Kritik görüşme sonrası art arda açıklamalar geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile görüştü! Kritik görüşme sonrası art arda açıklamalar geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşme, yaklaşık bir saat sürdü. Kritik görüşme sonrası İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada "Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısı ele alındı" denildi. Görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'e "Sorunun barışçıl, yöntemlerle çözümü için katkıya hazırız" ifadelerini kullandı. iki liderin görüşmesinin ardından Rusya'dan da bir açıklama geldi. Kremlin'den yapılan açıklamada, “Operasyonların durması ancak Kiev’in Rusya’nın taleplerini karşılamasına bağlı” ifadelerini kullandı.
6.03.2022 Siyaset
Putin resmen açıkladı: Operasyonlarımız devam ediyor
Putin resmen açıkladı: Operasyonlarımız devam ediyor Ukrayna lideri Zelenski'nin ardından Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin de kameralar karşısına geçti. Operasyonların devam ettiğini belirten Putin, sivil kayıpları önlemek için Rus güçlerinin elinden gelen her şeyi yaptığını belirtti. Putin, "Bu büyük, çok uluslu bir halkın parçası olmaktan gurur duyuyorum. Aynı zamanda Rusların ve Ukraynalıların tek halk olduğu kararından vazgeçmeyeceğim." ifadelerini kullandı. Ayrıca Putin, ölenlerin yakınlarına 7 milyon ruble verileceğini ve yakınlarının maaşa bağlanacağını söyledi.
3.03.2022 Dünya
Ukrayna Rusya müzakerelerinde son dakika kararı! Anlaşmaya vardılar, resmen açıkladılar
Ukrayna Rusya müzakerelerinde son dakika kararı! Anlaşmaya vardılar, resmen açıkladılar Ukrayna - Rusya savaşı 8'inci gününde de tüm şiddetiyle sürüyor. İki ülke heyetleri ikinci tur müzakereler için Brest'te bir araya gelmişti. Bölgeden gelen son dakika haberine göre; toplantı sonra erdi. İkinci toplantıdan çıkan somut sonuç iki tarafın da insani koridor etrafında geçici ateşkes üzerinde uzlaşıya varması oldu. Bu gelişmelerden hemen önce Ukrayna lideri Zelenski ve Putin peş peşe açıklamalar yaptı. Zelenski, "Putin'in endişelerinin farkındayım, konuşmak zorundayız" mesajı verdi. Putin ise söyleminde bir değişime gitmedi ve "Nazilerle savaşıyoruz" dedi. Öte yandan İkinci tur görüşmelerin ardından Rus heyetinden de bir açıklama geldi. Başmüzakereci Vladimir Medinski, "Ciddi ilerleme sağlandığını düşünüyoruz" derken, sivillerin tahliyesi için oluşturulacak insani koridor etrafından muhtemel ateşkeste anlaşma sağlandığını açıkladı. İşte son dakika haberinin detayları...
3.03.2022 Dünya
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika gelişmesi! İşgalde Rusları şok eden gelişme...
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika gelişmesi! İşgalde Rusları şok eden gelişme... Ukrayna - Rusya savaşında 6'ncı günde de kan dökülmeye devam ediyor... 'Kağıtların gücü bitti, insanlar ölüyor' diyen Zelenski, AP'ye seslendi ve 'Artık siz Ukrayna'yı seçmelisiniz' dedi. Öte yandan Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, İsviçre'de düzenlenen 'Silahsızlanma Konferansı'nda önceden kaydedilmiş bir video mesajıyla katıldı. Lavrov'un konuşması başlar başlamaz büyükelçiler ve diplomatlar salonu terk etti. Rusya, Kiev'deki sivillere çağrıda bulundu. Açıklamada vurulacak alanlara ait bilgi verildi ve sivillerin bölgeden ayrılması istendi. Rus RIA haber ajansı ise Ukrayna ile Rusya arasındaki görüşmelerin ikinci turunun yarın yapılacağını duyurdu. Rusya, Kiev'deki TV kulesine yönelik füze saldırısı gerçekleştirdi. Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, kulenin olduğu bölgenin 29-30 Eylül 1941'de Naziler'in 33 binden fazla Yahudi'yi katlettiği yer olduğunu belirterek, "80 yıl sonra bugün Rus Nazileri, Ukraynalıları yok etmek için aynı yeri vurdu" dedi. İşte dakika dakika bölgede yaşananlar...
1.03.2022 Dünya
Ukrayna'dan Rus askerlerine çarpıcı silah bırakma teklifi!
Ukrayna'dan Rus askerlerine çarpıcı silah bırakma teklifi! Ukrayna, silah bırakan Rus askerlerini affedeceğini açıklayıp para teklif etti. Teklif Ukrayna Savunma Bakanı Oleksii Reznikov tarafından duyuruldu. Reznikov pazartesi günü Ukrayna'da çatışmaya katılan Rus askerlerine, "Katil olup ölmek istemeyenler kendini kurtarabilir" diye çağrıda bulundu.
28.02.2022 Dünya
Fransız İHA’sını sapanla düşürdü ulusal kahraman ilan edildi
Fransız İHA’sını sapanla düşürdü ulusal kahraman ilan edildi Afrika ülkesi Burkina Faso'da Fransız ordusunun geçişine karşı düzenlenen protestolarda bir çocuk sapan ile insansız hava aracını (İHA) düşürdü. Çocuk daha sonra göstericiler tarafından omuzlarda taşındı.
24.11.2021 Dünya
Tezkere için "hayır" çağrısı yapan HDP'li Pervin Buldan yanlışlıkla "evet" dedi
Tezkere için "hayır" çağrısı yapan HDP'li Pervin Buldan yanlışlıkla "evet" dedi Tezkere Meclis'te 2 yıl daha uzatıldı. Irak ve Suriye’ye sınır ötesi operasyon ile asker gönderme konusunda hükümete yetki veren tezkerinin süresi iki yıl daha uzatıldı. AK Parti, MHP ve İYİ Parti’nin oylarıyla Meclis’te kabul edilen tezkere için CHP ve HDP ‘hayır’ oyu kullandı. Günlerdir "hayır" oyu için çağrı yapan HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, oylamada yanlışlıkla "Evet" oyu için elini kaldırması ise dikkatlerden kaçmadı.
27.10.2021 Siyaset
AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz'dan 'tezkere' değerlendirmesi
AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz'dan 'tezkere' değerlendirmesi AK Parti Sivas Milletvekili, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı İsmet Yılmaz, "Türkiye’nin terörle mücadelesi devam ettiği sürece, terörle mücadele eden hükümetimiz; büyük bir inançla, cesaretle, fedakarlıkla görevlerini yapan asker, polis, jandarma ve güvenlik korucularımızın yanında olmayı sürdürecek." dedi.
26.10.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan o benzetmeye sert sözler: Meral Hanım yolun açık olsun
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan o benzetmeye sert sözler: Meral Hanım yolun açık olsun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Rize Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan Meral Akşener'in İBB Başkanı İmamoğlu için 'Fatih' benzetmesine tepki göstererek, "Ne diyor Meral Hanım? Kalkıp fethetmiş? Kim, şu anda İstanbul'un belediye başkanı. 'Zulüm 1453'te başladı' diye duvarlara yazdılar. Nasıl onlarla beraber aynı yola giriyorsun? Meral Hanım sen bu Gezicilerle berabersin. Yolun açık olsun" dedi.
4.09.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş altın açıklaması: Tamamını ülkemize getirdik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş altın açıklaması: Tamamını ülkemize getirdik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, " Gece yarısı operasyonları ile kuru hareketlendirerek, ülkemizi ekonomik krizlerin altında ezmek için atağa kalktılar. Biz tabi yurt dışındaki altınlarımızın tamamını ülkemize getirerek, döviz rezervimizi güçlendirerek önlemimizi almıştık. Önlemlerimiz ve güçlü ekonomi politikalarımız ile bu süreçleri de hamdolsun atlattık. " dedi.
8.07.2021 Siyaset
Meclis'te istismar polemiği!
Meclis'te istismar polemiği! TBMM'deki bütçe görüşmelerinde gerilim düşmüyor. AK Parti ile CHP arasında bu kez de taciz polemiği yaşandı. Tartışma AK Partili Eyüp Özsoy'un, CHP'li Serra Kadıgil'in yaptığı konuşmayı eleştirmesi üzerine başladı. Grup başkanvekillerinin karşılıklı açıklamalarıyla tansiyon bir hayli yükseldi. Tank palet fabrikası tartışması da iki partiyi karşı karşıya getirdi. Tartışma oturuma verilen arayla sona erdi.
17.12.2020 Gündem
PKK/KCK operasyonu... 19 kişi gözaltında! Belediye yöneticileri de var
PKK/KCK operasyonu... 19 kişi gözaltında! Belediye yöneticileri de var Bölücü terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik Kars merkezli operasyonda, HDP'li belediye yöneticilerinin de arasında olduğu 19 kişi gözaltına alındı.
1.10.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Canlı Kalkan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki canlı kalkan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.