Caner Turp

Caner Turp

Son dakika Caner Turp haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Caner Turp ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Caner Turp haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Caner Turp

haberleri sayfasında son dakika yaşanan caner turp gelişmeleri de dahil olmak üzere 14 caner turp haberi bulunmuştur. Tüm caner turp haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven'den flaş hamle!
Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven'den flaş hamle! "Sihirli Annem" dizisinde 'Ceren' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Gizem Güven, 10 yıl aşk yaşadığı futbolcu Caner Turp ile 1 buçuk yıl önce nikah masasına oturmuştu. Çiftten geçtiğimiz günlerde kötü haber gelmişti. Gizem Güven, Instagram hesabından Caner Turp ile fikir ayrılıkları yaşadıklarını ve evlilikleri sonlandırma kararı aldıklarını duyurmuştu. Eski eşiyle yaşadığı evi terk edip yeniden İstanbul'a dönen Güven, kendisine yeni bir hayat kurdu.
3.04.2022 Magazin
Boşanma kararının ardından Gizem Güven'den yeni hamle
Boşanma kararının ardından Gizem Güven'den yeni hamle 2020 yılında ilişkilerini evlilikle taçlandıran Gizem Güven-Caner Turp çifti, boşanma kararı almış ve ortak bir açıklama yayınlamışlardı. "Geçmişimize ve birbirimize olan olan saygımız baki kalacaktır" diyen ünlü çiftten Güven, eşini hayatından tamamen çıkarttı.
12.02.2022 Magazin
Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven ve futbolcu eşi Caner Turp boşanıyor!
Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven ve futbolcu eşi Caner Turp boşanıyor! Bir döneme damga vuran Sihirli Annem dizisinin yıldızı Gizem Güven,2020 yılında evlendiği futbolcu Caner Turp ile boşanma kararı aldığını, sosyal medya hesabından duyurdu. Ortak bir açıklama yayınlayan ikili, "Geçmişimize ve birbirimize olan olan saygımız baki kalacaktır" dedi.
10.02.2022 Magazin
Gizem Güven'den düğün açıklaması
Gizem Güven'den düğün açıklaması Bir döneme damga vuran 'Sihirli Annem' dizisinin oyuncusu Gizem Güven, futbolcu Caner Turp ile dünya evine girdi. Kadıköy Wyndham Grand Otel'de evlenen çift keyifli halleriyle dikkat çekti.
8.09.2020 Magazin
Sihirli Annem'in küçük yıldızı evlendi
Sihirli Annem'in küçük yıldızı evlendi Yıllar önce Sihirli Annem dizisi ile adını duyuran Gizem Güven,Caner Turp ile dünya evinde girdi.
7.09.2020 Magazin
Muğlaspor'da 9 futbolcu ile yollar ayrıldı
Muğlaspor'da 9 futbolcu ile yollar ayrıldı TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta ilk yarıyı 21 puanla 14'üncü sırada tamamlayan Muğlaspor'da 9 futbolcu ile yolların ayrıldığı açıklandı.
27.12.2017 Futbol
Selena'nın 'Leyla'sı evleniyor!
Selena'nın 'Leyla'sı evleniyor! 'Selena'da 'Leyla' karakterini canlandıran Gizem Güven, futbolcu Caner Turp'la sözlendi.
24.07.2017 Magazin
Türkiye'de bir ilk
Türkiye'de bir ilk Bayrampaşaspor, Beşiktaş’la yaptığı işbirliği çerçevesinde, 11 Beşiktaşlı futbolcu için imza töreni düzenledi.
31.07.2015 Futbol
Beşiktaş'lı 3 oyuncu 3. Lig'e gidiyor!
Beşiktaş'lı 3 oyuncu 3. Lig'e gidiyor! Beşiktaş'ın genç yıldızları Caner Turp, Kadir Arı ve Tugay Eyiyol Gaziosmanpaşaspor yolunda.
3.08.2014 Beşiktaş
Antalya'da Tokat yağmuru
Antalya'da Tokat yağmuru Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 3. maçlarda Antalyaspor evinde Tokatspor'u konuk etti.
22.01.2014 Futbol
5 futbolcunun biletini kesti
5 futbolcunun biletini kesti Beşiktaş'ta yolcular belli oldu
27.07.2012 Futbol
Beşiktaş gençlerle güzel
Beşiktaş gençlerle güzel Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, kampın ilk hazırlık maçını rahat geçti.
17.07.2012 Futbol
A2 derbisinde Beşiktaş güldü
A2 derbisinde Beşiktaş güldü A2 Ligi Marmara Grubu’nda dün Beşiktaş, F.Bahçe’yi 2-0 yendi
7.04.2010 Futbol
TV’ler Ajdar’la gurur duyuyor!
TV’ler Ajdar’la gurur duyuyor! Tülin-Caner’li, Ahu Tuğba’lı programların üstüne bir de ‘Nane’ olan Ajdar, artık Türk milletine ‘yeter’ dedirtti. Eleştirildiği kadar da izlenen bu programlar, RTÜK’ün hatlarını kilitledi...
18.11.2006 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Caner Turp ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki caner turp haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.