Caner

Caner

Son dakika caner haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan caner ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını caner haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Caner

haberleri sayfasında son dakika yaşanan caner gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.152 caner haberi bulunmuştur. Tüm caner haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tarık Emir Tekin'den Sadakatsiz itirafı: Çok özlüyorum
Tarık Emir Tekin'den Sadakatsiz itirafı: Çok özlüyorum Şarkıcı ve oyuncu Şevval Şam ile eski futbolcu Metin Tekin'in oğlu Tarık Emir Tekin, Kanal D ekranında 2020-2022 yılları arasında yayınlanan 'Sadakatsiz'in 'Selçuk'u olarak hafızalara kazındı. 26 yaşındaki oyuncu, katıldığı programda kariyerindeki ilk büyük rol hakkında konuştu.
30.04.2024 Magazin
Adana Demirspor - Galatasaray maçında rekor üstüne rekor! Sarı-kırmızılılar adım adım şampiyonluğa: 0-3
Adana Demirspor - Galatasaray maçında rekor üstüne rekor! Sarı-kırmızılılar adım adım şampiyonluğa: 0-3 Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray deplasmanda karşılaştığı Adana Demirspor'u 3-0 mağlup etti. Galatasaray bu galibiyetle Süper Lig’de puanını 93’e çıkardı ve lig tarihinde Fenerbahçe’ye ait olan en fazla puan toplama rekorunu egale ederken Süper Lig'deki yenilmezlik serisini de 22'ye çıkardı. Sarı-kırmızılılar Süper Lig’de üst üste 15. maçından galip ayrıldı ve kendisine ait galibiyet serisi rekorunu da geliştirmiş oldu. Galatasaray’ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi maçta attığı golle Süper Lig’deki gol sayısını 21’e çıkardı ve yarışta zirveye yerleşti.
26.04.2024 Galatasaray
Adana Demirspor-Galatasaray maçının VAR hakemi belli oldu
Adana Demirspor-Galatasaray maçının VAR hakemi belli oldu Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Adana Demirspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Mücadelenini VAR hakemi Portekizli Andre Narciso oldu.
26.04.2024 Galatasaray
Sivasspor-Fenerbahçe maçına Alman VAR hakemi
Sivasspor-Fenerbahçe maçına Alman VAR hakemi Sivasspor-Fenerbahçe maçında VAR hakemi olarak Alman hakem Benjamin Brand görev yapacak.
22.04.2024 Fenerbahçe
Alanyaspor - Galatasaray maçında gol yağmuru! Aslan liderliği geri aldı
Alanyaspor - Galatasaray maçında gol yağmuru! Aslan liderliği geri aldı Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray deplasmanda Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Zirve yarışında ezeli rakibi Fenerbahçe ile amansız bir yarışa giren Sarı Kırmızılılar, Alanyaspor deplasmanında Barış Alper (2) Ziyech ve Icardi'nin golleriyle 4-0 kazandı.
15.04.2024 Alanyaspor
Süper Lig'in yeni ekibi belli oldu
Süper Lig'in yeni ekibi belli oldu Trendyol 1. Lig’in 29. haftasında Eyüpspor, Altay’ı 4-1 mağlup ederek sezon bitimine 5 hafta kala Trendyol Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi.
7.04.2024 Futbol
Süper Lig şampiyonu, TFF 3. Lig’e düştü
Süper Lig şampiyonu, TFF 3. Lig’e düştü TFF 2. Lig Beyaz Grup 34. haftasında Bursaspor, sahasında karşılaştığı 1461 Trabzon'a 2-1 mağlup oldu.
7.04.2024 Futbol
Şükran Ovalı'dan doğum günü paylaşımı!
Şükran Ovalı'dan doğum günü paylaşımı! Futbolcu Caner Erkin'in oyuncu eşi Şükran Ovalı, 39'uncu yaşını kutladı. Ailesiyle pozlarını yayınlayan Ovalı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Son olarak 'Yargı' dizisinde 'Savcı Derya' karakterine hayat veren oyuncunun lüks evi çok konuşuldu.
2.04.2024 Magazin
Kayseri yerel seçim sonuçları 2024: Kayseri'da kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kayseri'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Kayseri yerel seçim sonuçları 2024: Kayseri'da kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kayseri'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Kayseri geldi. Kayseri yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Kayseri'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Kayseri yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Kilis yerel seçim sonuçları 2024: Kilis belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kilis'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Kilis yerel seçim sonuçları 2024: Kilis belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kilis'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Kilis geldi. Kilis yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Kilis Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Kilis'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. Kilis belediyesi hangi parti? İşte 31 Mart 2024 Kilis yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Tahkim Kurulu'ndan Caner Erkin kararı! Cezası değişti
Tahkim Kurulu'ndan Caner Erkin kararı! Cezası değişti Tahkim Kurulu'ndan yapılan açıklamada onaylanan cezalar ve indirimler belli oldu. Kararda dikkat çeken ise Caner Erkin'in cezası oldu.
22.03.2024 Fenerbahçe
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
16.03.2024 İddaa
Bodrumspor - Eyüpspor maçında ortalık karıştı! Arda Turan yaralandı, Uğur Demirok hastaneye kaldırıldı
Bodrumspor - Eyüpspor maçında ortalık karıştı! Arda Turan yaralandı, Uğur Demirok hastaneye kaldırıldı Bodrumspor ile Eyüpspor'u karşı karşıya getiren maçta olaylar çıktı. Teknik direktör Arda Turan ve Uğur Demirok yaralandı.
2.03.2024 TFF 1.Lig
Ligdeki sarı kart cezası kupada geçerli mi? Ligdeki kırmızı kart kupada geçerli mi?
Ligdeki sarı kart cezası kupada geçerli mi? Ligdeki kırmızı kart kupada geçerli mi? Süper Lig'de futbolcular, 4 sarı karta ulaştıklarında 1 maç ceza alırlar. Bu ceza, lig maçlarında geçerli olur ve oyuncu bir sonraki müsabakada forma giyemez. Peki, sarı kart cezası kupada geçerli mi, Ligdeki kırmızı kart kupada geçerli mi?
26.02.2024 Şampiy10
Son yılların en umut aşılayan filmi ‘Hayatla Barış’ için geri sayım başladı!
Son yılların en umut aşılayan filmi ‘Hayatla Barış’ için geri sayım başladı! Küçük yaşta yaşadığı talihsiz kazadan sonra bir bacağını kaybeden Barış Telli'nin, Ampute Futbol Milli Takımı oyunculuğuna ve ardından da Avrupa şampiyonluğuna uzanan mücadele dolu hayat hikayesinin anlatıldığı 'Hayatla Barış' filminin basın toplantısı yapıldı. Taner Ölmez'in Barış Telli’yi canlandırdığı filmin muhteşem oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler ise Nazan Kesal, Bülent İnal, Gürkan Uygun, Biran Damla Yılmaz, Sinan Tuzcu, Erkan Üçüncü, Arben Akış, Alara Turan, Mekin Sezer, Gurur Çiçekoğlu ve Devrim Kabacaoğlu. 'Hayatla Barış', 23 Şubat'ta vizyona girecek.
16.02.2024 Magazin
Caner Erkin itiraf etti: Ali Koç benden kaçtı, Pereira'ya saldırdım, sen kimsin?
Caner Erkin itiraf etti: Ali Koç benden kaçtı, Pereira'ya saldırdım, sen kimsin? Caner Erkin'den yıllar sonra bomba itiraf geldi. Kariyerinde Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş formaları giyen, A Milli Takım'da önemli başarılara imza atan ve şu anda Eyüpspor ile Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren Caner Erkin, kariyerinde yaşadıklarına dair önemli açıklamalar yaptı.
10.02.2024 Fenerbahçe
DEM Parti'nin İstanbul adayları belli oldu
DEM Parti'nin İstanbul adayları belli oldu Dem Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları belli oldu. Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan yaptığı açıklamada "Adaylarımız Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni'dir." dedi.
9.02.2024 Gündem
Caner Erkin Galatasaray'a! Transfer patladı, Rıdvan Yılmaz olmayınca daha ucuzu geliyor
Caner Erkin Galatasaray'a! Transfer patladı, Rıdvan Yılmaz olmayınca daha ucuzu geliyor TRANSFER HABERLERİ... Süper Lig'de şampiyonluk heyecanı tüm hızıyla devam ederken, üst üste gelen transfer haberleri ortalığı yangın yerine çevirdi. Transfer görüşmesi yapılanlar, ayrılacak olanlar ve gelen teklifler... İşte günün diğer öne çıkan bomba transfer haberleri...
6.02.2024 Fenerbahçe
Turgut Altınok: Tarımın başkenti Ankara olacak
Turgut Altınok: Tarımın başkenti Ankara olacak AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, "Başkent, layık olduğu yerde değil. 2 yılda bütün köylerimizin altyapısını, üstyapısını yapacağız. Tarımın başkenti Ankara olacak. Sera şehri bir Ankara olacak. Çiftçilerimize 50 litre mazot desteği vereceğiz. Tohum desteğini 2 ile 5 ton arasına çıkaracağız" dedi.
3.02.2024 Gündem
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
2.02.2024 İddaa
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı AK Parti'nin Ankara ilçe belediye başkan adayları, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından tanıtıldı. Erdoğan, ATO konferans salonunda gerçekleşen törende açıklamalarda bulundu. Muhalefete eleştiriler yönelten Erdoğan, "Bol bol şov ve tatil yaptılar. Milletimiz bunun hesabını 31 Mart'ta sandıkta soracaktır. AK Parti kurulduğu günden bu yana milletimizin gönlünde yer etmiştir." dedi.
24.01.2024 Gündem
Caner Erkin çılgına döndü! Rakip taraftar tepki gösterdi
Caner Erkin çılgına döndü! Rakip taraftar tepki gösterdi 1. Lig'de Eyüpspor'un Kocaelispor'a 2-1 mağlup olduğu maçta Caner Erkin sinirlerine hakim olamadı. O anların ardından rakip taraftarlardan tepki geldi.
21.01.2024 Şampiy10
Evinde 25 bin 357 sentetik hapla yakalanan şüpheli tutuklandı
Evinde 25 bin 357 sentetik hapla yakalanan şüpheli tutuklandı Samsun’un İlkadım ilçesinde evinde 25 bin 357 sentetik hapla yakalanan Caner Yiğit (25), tutuklandı.
19.01.2024 Gündem
Sivasspor - Galatasaray! İlk 11'ler belli oldu
Sivasspor - Galatasaray! İlk 11'ler belli oldu Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de ertelenen 16. hafta maçında EMS Yapı Sivasspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.
11.01.2024 Galatasaray
Evliliklerinin 7'nci yılı kutlayan Caner Erkin'den Şükran Ovalı'ya: İyi ki Mihran Ela’mızın annesisin
Evliliklerinin 7'nci yılı kutlayan Caner Erkin'den Şükran Ovalı'ya: İyi ki Mihran Ela’mızın annesisin Eyüpspor'un futbolcusu Caner Erkin (35) ile oyuncu Şükran Ovalı (38), 2017 yılında İtalya'nın başkenti Roma'da hayatlarını birleştirmişti. Mihran Ela'nın anne ve babası, evliliklerinde 7'nci yılı kutladı. Ünlü çift, sosyal medya hesaplarından duygulandıran paylaşımlarda bulundu.
3.01.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Caner ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki caner haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.