Çalgı Çengi İkimiz

Çalgı Çengi İkimiz

Son dakika Çalgı Çengi İkimiz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çalgı Çengi İkimiz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çalgı Çengi İkimiz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çalgı Çengi İkimiz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çalgı çengi ikimiz gelişmeleri de dahil olmak üzere 42 çalgı çengi ikimiz haberi bulunmuştur. Tüm çalgı çengi ikimiz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Cemcir ve Ahmet Kural neden küs? LCV nedir?
Murat Cemcir ve Ahmet Kural neden küs? LCV nedir? Ahmet Kural ile Murat Cemcir’in neden küstüğü merak ediliyor. Murat Cemcir ile Ahmet Kural, 'Çalgı Çengi’,'İşler Güçler', 'Kardeş Payı', 'Düğün Dernek' serisi, 'Çalgı Çengi İkimiz', 'Ailecek Şaşkınız' ve 'Baba Parası' gibi yapımlarda başrolü paylaşmıştı. Peki, Murat Cemcir ve Ahmet Kural neden küs? LCV nedir?
13.03.2024 Magazin
Murat Cemcir: Sokakta röportaj vermiyorum
Murat Cemcir: Sokakta röportaj vermiyorum 2020 yılında vizyona giren 'Baba Parası' filminden sonra ekranlardan uzak kalan oyuncu Murat Cemcir, önceki akşam Nişantaşı'nda bir kafeden çıkarken objektiflere yansıdı.
23.07.2022 Magazin
Çalgı Çengi İkimiz oyuncuları isimleri nedir? Çalgı Çengi İkimiz konusu ve müzikleri…
Çalgı Çengi İkimiz oyuncuları isimleri nedir? Çalgı Çengi İkimiz konusu ve müzikleri… Çalgı Çengi İkimiz filmi bu akşam FOX TV'de ekranlarında izleyici ile buluştu. Çalgı Çengi İkimiz fimini izleyenler arama motorlarından film ile ilgili araştırmalara başladı. Çalgı Çengi İkimiz oyuncu kadrosu ise aranan konuların başını çekiyor. Çalgı Çengi İkimiz oyuncuları isimleri nedir? Çalgı Çengi İkimiz konusu ve müzikleri…
28.04.2020 Gündem
Necati Kocabay kimdir? Nurgül Yeşilçay’ın sevgili Necati Kocabay nerelidir, kaç yaşındadır?
Necati Kocabay kimdir? Nurgül Yeşilçay’ın sevgili Necati Kocabay nerelidir, kaç yaşındadır? Oyuncu Nurgül Yeşilçay, 44. yaşını evde karantinasında kutladı. Sevgilisi Necati Kocabay’ın el yapımı doğum günü pastasıyla yeni yaşını karşılayan güzel oyuncu, sosyal medyadan evde gerçekleşen anlarını takipçileriyle paylaştı. Nurgül Yeşilçay’ın paylaşımının ardından Necati Kocabay kimdir? soruları da sorulmaya başlandı.
28.03.2020 Gündem
Ahmet Kural kimdir? Ahmet Kural ve Sıla arasında neler yaşandı?
Ahmet Kural kimdir? Ahmet Kural ve Sıla arasında neler yaşandı? Ahmet Kural kimdir? Başarılı oyunculuğuyla ve beğenilen sinema filmleriyle tanınan Ahmet Kural gündemden düşmüyor. Sıla ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Ahmet Kural, dün Sıla'nın darp sebebiyle şikayetçi olmasından dolayı dikkatleri üzerine topladı. Peki Ahmet Kural kimdir? Sıla ve Ahmet Kural arasında neler yaşandı?
2.11.2018 Gündem
Tüm zamanların  gişe rekoru kırıldı
Tüm zamanların gişe rekoru kırıldı Türk sinema sektöründe, 2017’de hem vizyona giren film hem seyirci hem de gişe hasılatında tüm zamanların rekoru kırıldı. 2017’de sinemaya giden toplam izleyici sayısı, geçen yıla kıyasla, yüzde 22 artarak 71 milyon 188 bin 594’e ulaştı
31.12.2017 Yaşam
Sinemada tüm zamanların rekoru kırıldı!
Sinemada tüm zamanların rekoru kırıldı! Türk sinema sektöründe 2017'de, vizyona giren film, yerli ve yabancı film izleyici sayısı ile toplam gişe hasılatında tüm zamanların rekoru kırıldı.
31.12.2017 Kültür Sanat
Bu yıl en çok komedi izledik
Bu yıl en çok komedi izledik Yeni yıla sayılı günler kala 2017’nin ‘en’leri açıklanmaya devam ediyor. Türkiye’de bu yıl en çok izlenen 10 filmden 6’sı yerli komedi. Listenin ilk 4 sırasında da yerli filmler yer alıyor
26.12.2017 Magazin
2017 sinemada rekor yılı oldu
2017 sinemada rekor yılı oldu 2017’de 68 milyon izleyici sinemaya gitti, tüm zamanların seyirci rekoru kırıldı. Şubat ayında vizyona giren Recep İvedik 5 ise, sinema tarihimizin en çok izlenen filmi oldu.
22.12.2017 Arşiv
Salon arttı seyirci azaldı
Salon arttı seyirci azaldı Sinema salonlarının sayısı, yeni alışveriş merkezleri sayesinde 2016’da yüzde 5.4 artarak 2 bin 483’e çıktı. Koltuktaki artışa rağmen seyirci sayısı yüzde 3.3 azaldı, bu yıl yeniden yükseliş başladı
28.06.2017 Ekonomi
Sinemada yerli film fırtınası
Sinemada yerli film fırtınası Interpress’in, Box Office Türkiye verilerinden elde ettiği sonuçlara göre, 2017 yılında vizyona giren projeler içinde en fazla seyirciyi Şahan Gökbakar’ın ‘Recep İvedik 5’ filminin çektiği tespit edildi.
18.05.2017 Magazin
Recep İvedik 5'i 7.3 milyon kişi izledi!
Recep İvedik 5'i 7.3 milyon kişi izledi! Yılın ilk 4 ayında sinema salonlarında Recep İvedik rüzgarı esti. Film 7.3 milyon kişiyle 85 milyon lira gişe yaptı.
3.05.2017 Magazin
Maganda kurbanını ziyaret ettiler!
Maganda kurbanını ziyaret ettiler! Ahmet Kural ve Murat Cemcir, geçen yıl bir magandanın tabancasından çıkan kurşunla felç olan lise öğrencisi Ahmet Emre Çavuş'u ziyaret etti.
7.04.2017 Magazin
Sinemada rekor: 13 haftada 25.4 milyon seyirci
Sinemada rekor: 13 haftada 25.4 milyon seyirci Sinema sektörü 2017 yılının ilk 13 haftasında, geçen yılın aynı dönemine göre bilet satışını yüzde 16 artırarak 25 milyon seyirciye ulaştı.
6.04.2017 Kültür Sanat
Kaçtı ama yakalandı!
Kaçtı ama yakalandı! Son olarak 'Çalgı Çengi İkimiz' adlı sinema filminde boy gösteren Murat Cemcir, önceki akşam Zorlu PSM'deydi.
14.02.2017 Magazin
Çalgı Çengi üçümüz
Çalgı Çengi üçümüz ‘Çalgı Çengi İkimiz’, filmiyle üç haftada 2 milyondan fazla seyirciye ulaşan Ahmet Kural ve Şinasi Yurtsever önceki gün Nişantaşı’nda bir barda eğlendi
1.02.2017 Magazin
Sır proje ortaya çıktı
Sır proje ortaya çıktı Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in yeni filmleri ‘Çalgı Çengi İkimiz’, Türkiye turnesine devam ediyor
21.01.2017 Magazin
Gaziantep'te 'Çalgı Çengi İkimiz' heyecanı
Gaziantep'te 'Çalgı Çengi İkimiz' heyecanı 'Çalgı Çengi İkimiz' filminin galası Gaziantep'te yapıldı. Galaya filmin başrol oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir de katıldı.
20.01.2017 Kültür Sanat
Ata Demirer'den flaş sözler: '15 Temmuz'dan sonra vazgeçtim'
Ata Demirer'den flaş sözler: '15 Temmuz'dan sonra vazgeçtim' ‘Olanlar Oldu’ adlı yeni filmiyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanan Ata Demirer, “Ölene kadar mizah yapmak istiyorum. Drama pek başarılı olduğum bir alan değil. Ama birisi benim için böyle bir kıyafet dikerse, giyerim. Bundan korkmam” diye konuştu.
15.01.2017 Magazin
Stüdyoda duygusal anlar
Stüdyoda duygusal anlar ‘Beyaz Show’ bu hafta Avusturya’nın Başkenti Viyana’dan ekranlara geldi...
14.01.2017 Magazin
Romantik korku yapacağız!
Romantik korku yapacağız! ‘Çalgı Çengi İkimiz’ filmin oyuncuları ve yönetmeni, önceki gün İzmir’deydi. Ahmet Kural’ın sürekli yeni filmlerini soran sevenlerine “Romantik korku yapacağız” cevabı kahkaha fırtınası estirdi.
14.01.2017 Magazin
Kapıda izleyici bekledik
Kapıda izleyici bekledik Türkiye turnesinin ilk ayağına Ankara’dan başlayan ‘Çalgı Çengi İkimiz’ oyuncularından Ahmet Kural, Murat Cemcir ile filmin yönetmeni ve senaristi Selçuk Aydemir, Ankara’da bulunan Taurus AVM’de hayranlarıyla buluştu
12.01.2017 Magazin
Viyana’da mahsur kaldılar
Viyana’da mahsur kaldılar ‘Çalgı Çengi İkimiz’ filmi için Türkiye turnesine çıkmaya hazırlanan Murat Cemcir ve Ahmet Kural, hava koşullarından dolayı İstanbul’a uçakların iniş yapamaması nedeniyle Viyana’da mahsur kaldı...
10.01.2017 Magazin
Çalgı Çengi İkimiz'in bütçesi dudak uçuklattı!
Çalgı Çengi İkimiz'in bütçesi dudak uçuklattı! İlk filmlerini sadece 30 bin TL bütçeyle çeken Ahmet Kural ve Murat Cemcir, yeni vizyona giren devam filmi Çalgı Çengi İkimiz'in bütçesini açıkladı.
9.01.2017 Magazin
Altı yıldır hala aynı Murat aynı Ahmet’iz
Altı yıldır hala aynı Murat aynı Ahmet’iz Altı yıl önce 30 bin TL bütçeli ilk ‘Çalgı Çengi’ ile karşımıza çıktılar. ‘Çalgı Çengi İkimiz’ ise 4 milyon dolar bütçeyle çekildi. Murat Cemcir ve Ahmet Kural ikilisi, ‘Para bizi değiştirmedi’ diyor
7.01.2017 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Çalgı Çengi İkimiz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çalgı çengi ikimiz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.