Çağrı

Çağrı

Son dakika çağrı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çağrı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çağrı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çağrı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çağrı gelişmeleri de dahil olmak üzere 12.176 çağrı haberi bulunmuştur. Tüm çağrı haberleri aşağıda listelenmiştir.
(MHRS randevu onaylama) Randevu onaylama nasıl yapılır, onaylı randevu sisteminden muaf olan gruplar var mı?
(MHRS randevu onaylama) Randevu onaylama nasıl yapılır, onaylı randevu sisteminden muaf olan gruplar var mı? Hastanelerde Onaylı Randevu Sistemi' başladı. Hasta, ertesi günkü randevusuna ya saat 20.00'ye kadar onay verecek ya da gelemeyeceğini bildirecek. Hastaneden randevu alan, randevu onayının nasıl yapıldığını sorguluyor. İşte MHRS randevu onaylama nasıl yapılır 2024 sorusunun yanıtı…
17.05.2024 Gündem
Adana’da KOBİ’lerin yeşil dönüşümü desteklenecek! Çözüm ortağı olacaklar
Adana’da KOBİ’lerin yeşil dönüşümü desteklenecek! Çözüm ortağı olacaklar Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Türkiye Yeşil Sanayi Projesi kapsamında KOBİ'lerin yeşil dönüşüm mevzuatlarına uyum sağlamaları için alacakları teknik yardım hizmetlerine ilişkin çözüm ortağı olduklarını söyledi.
17.05.2024 Adana
Kontrolden çıkan tır köprüden uçtu! İki hayatını kaybetti
Kontrolden çıkan tır köprüden uçtu! İki hayatını kaybetti Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu'nda çarpışan 2 tırdan biri kontrolden çıkararak köprüden aşağı uçtu. Feci kazada tırda bulunan 2 kişi olay yerinde hayatını kaybetti.
16.05.2024 Gaziantep
Sulama kanalında boğulan çocuk yüzme bilmiyormuş! "Cep telefonu ortada yok"
Sulama kanalında boğulan çocuk yüzme bilmiyormuş! "Cep telefonu ortada yok" Adana’da dün girdiği sulama kanalında cansız bedenine ulaşılan 13 yaşındaki Muhammet Şerif Aras'ın dayısı Yusuf Karayiğit, "Muhammet yüzme bilmiyordu. Cep telefonu ve çantası ortada yok. Bu durum bizi çok şüphelendiriyor" dedi
16.05.2024 Adana
Halasını öldürdü, babaannesini yaraladı! Aile şikayetçi olmadı
Halasını öldürdü, babaannesini yaraladı! Aile şikayetçi olmadı Bursa'nın Osmangazi ilçesi Demirtaş Sakarya Mahallesi Çambir Sokak'taki harçlık isteğine olumsuz yanıt veren halası Safiye Vardar'ı öldüren, babaannesi Sabriye Balaban'ı da bıçakla boğazından yaralayan Yiğit Balaban, halasının kendisini ağır sözlerle tahrik ettiğini iddia edip, niyetinin onu öldürmek olmadığını söyledi.
16.05.2024 Gündem
Psikolojik sorunları olan kadın elektirik panosunu yumrukladı! Apartmanın elektiriğini kesti
Psikolojik sorunları olan kadın elektirik panosunu yumrukladı! Apartmanın elektiriğini kesti Antalya'nın Muratpaşa ilçesine bağlı Gençlik Mahallesi Tınaztepe Caddesi’ndeki bir apartmanda psikolojik sorunları olduğu iddia edilen T.A kadın, "Elektrik panosunu yumruklayınca apartmanın elektriği kesildi. Binada oturanlardan Yaprak Sipahioğlu, "En büyük korkumuz apartmanda yangın çıkması" dedi.
16.05.2024 Gündem
"Falstaff Operası" 18 Mayıs'ta AKM'de perde açacak
"Falstaff Operası" 18 Mayıs'ta AKM'de perde açacak Giuseppe Verdi’nin son başyapıtı “Falstaff”, 18 Mayıs Cumartesi günü Atatürk Kültür Merkezi Türk Telekom Opera Salonu'nda operaseverlerle buluşacak.
16.05.2024 Yaşam
Türkiye'de bir ilk! Togg sahiplerinin yüzde 80’i D-Smart GO’yu kullanmaya başladı
Türkiye'de bir ilk! Togg sahiplerinin yüzde 80’i D-Smart GO’yu kullanmaya başladı Nisan ayından itibaren Togg T10X’te erişime açılan D-Smart GO, Togg sahiplerinin yüzde 80’i tarafından kullanılmaya başlandı. Togg kullanıcıları, platform üzerinden 100’den fazla TV kanalına canlı olarak ulaşabiliyor. Seyahat sırasında yolcu ekranı açık kalırken; sürücünün dikkatini dağıtmaması için ana ekran kapanıyor.
14.05.2024 Gündem
Çağrı merkezi kurup yatırım vaadiyle dolandırmışlardı! 9 İlde operasyon yapıldı
Çağrı merkezi kurup yatırım vaadiyle dolandırmışlardı! 9 İlde operasyon yapıldı Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 9 ilde gerçekleştirilen dolandırıcılık operasyonunda 38 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin, çağrı merkezi kurarak, mağdurları, ‘internetten yatırım vaadiyle’ dolandırdığı tespit edildi.
13.05.2024 Gündem
Herkes İçin Hareketlilik uygulaması bu yıl hayata geçiyor
Herkes İçin Hareketlilik uygulaması bu yıl hayata geçiyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye’de engellilerin temel hak ve özgürlüklerden faydalanmasını teşvik edecek ve toplumsal hayata diğer bireylerde eşit şartlarda katılımını sağlamak amaçlı ilk kanunun 2005 yılında imzalandığını belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde her alanda fırsat eşitliğini ön planda tutan hükümetlerimiz, engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmaya, umut ve özlemlerini gerçekleştirmeye gayret etmiştir.” dedi.
13.05.2024 Ekonomi
Eylem Tok’a Oğuz Murat Aci’nin annesi Pervin Aci'den  Anneler Günü’nde çağrı: Çocuğunu al ve gel
Eylem Tok’a Oğuz Murat Aci’nin annesi Pervin Aci'den Anneler Günü’nde çağrı: Çocuğunu al ve gel Timur Cihantimur’un ehliyetsiz kullandığı lüks otomobil ile ATV aracına çarparak ölümüne neden olduğu Oğuz Murat Aci’nin annesi Pervin Aci, oğlu olmadan geçirdiği ilk Anneler Günü’nde Eylem Tok’a seslendi: “Onun Anneler Günü’nü kutlamıyorum. Hiç mi vicdanı sızlamadı çocuğunu kaçırırken? Alsın çocuğunu gelsin.”
13.05.2024 Gündem
Hastanelerde yeni dönem yarın başlıyor! 65 yaş üstü muaf olacak
Hastanelerde yeni dönem yarın başlıyor! 65 yaş üstü muaf olacak Merkezi Hekim Randevu Sisteminde (MHRS) "Onaylı Randevu" dönemi 13 Mayıs Pazartesi (yarın) günü başlıyor. Yeni dönemde, hasta randevu tarihinden bir gün önce ya onay verecek ya da gelemeyeceğini bildirmek zorunda olacak.
12.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunan basınına konuştu: Önyargı duvarını yıkmak elimizde
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunan basınına konuştu: Önyargı duvarını yıkmak elimizde Yunanistan'ın Kathimerini gazetesine konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan ile Türkiye arasındaki ilişkilere dair yeni mesajlar verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Önyargı duvarını yıkmak elimizde. Ebedi huzur için çalışıyoruz." dedi.
12.05.2024 Gündem
PASSOLİG ÇÖKTÜ MÜ? ⚽ Passolig’e neden girilmiyor, çöktü mü?
PASSOLİG ÇÖKTÜ MÜ? ⚽ Passolig’e neden girilmiyor, çöktü mü? Passolig'e giriş yapamama sorunu giderek artıyor. Kullanıcılar, Passolig'e neden giriş yapamadıklarını sorgularken, sistemin çöküp çökmediğini sorguluyor.
10.05.2024 Sağlık
MEB'den yeni açıklama! Öğretmenler mülakatta sadece ders anlatacak
MEB'den yeni açıklama! Öğretmenler mülakatta sadece ders anlatacak Milli Eğitim Bakanlığı mülakatta sisteminde bir değişiklik yapacak. MEB, yönetmeliğin Resmi Gazete'de yayınlamaya hazırlanıyor.
9.05.2024 Gündem
Evine giren hırsıza çağrı yaptı: Parası neyse vereceğim
Evine giren hırsıza çağrı yaptı: Parası neyse vereceğim Edirne'nin Keşan ilçesinde Uğur Saygı (35), sosyal medya hesabından yayınladığı videoyla evine giren hırsızı tebrik edip, çaldığı eşyaları geri getirmesi halinde parasını vereceğini söyledi.
8.05.2024 Vatan TV
Acılı baba Özer Aci, CNN TÜRK'ten çağrı yaptı: Eylem Tok'a sesleniyorum, dönün
Acılı baba Özer Aci, CNN TÜRK'ten çağrı yaptı: Eylem Tok'a sesleniyorum, dönün Türkiye'nin konuştuğu kazada Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlu hala firari. Aci ailesinin kederli bekleyişi tam 68 gündür devam ediyor. Kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nin babası Özer Aci, 68 günde yaşananları CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz'a anlattı. Eylem Tok'a seslenen Baba Aci, 'Senin oğlun torunumu babasız bıraktı." dedi.
7.05.2024 Gündem
Adana'da serinlemek için denize giren Melih'den kahreden haber
Adana'da serinlemek için denize giren Melih'den kahreden haber Adana'nın Karataş ilçesinde serinlemek için denize giren Melih Bozkurt (14), boğuldu.
5.05.2024 Adana
Yargı’nın yardım gecesine yoğun ilgi! Tüm biletler 24 saat içinde tükendi
Yargı’nın yardım gecesine yoğun ilgi! Tüm biletler 24 saat içinde tükendi Üç sezondur Kanal D ekranında Pazar gecelerine damga vuran Ay Yapım imzalı dizi ‘Yargı’, final gecesiyle de uzun yıllar unutulmayacak. 26 Mayıs’ta Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde tüm geliri Türk Eğitim Vakfı’na bağışlanacak seyircili gösterim ile final yapmaya hazırlanan Yargı’nın biletleri satışa çıktığı gibi 24 saat dolmadan tükendi. Gösterim biletlerinin yanı sıra geceye katılamayacak olanların da satın alarak destek sağlayabileceği ‘Eğitime Destek Bileti’ne ise yoğun ilgi devam ediyor.
5.05.2024 Magazin
'Yargı' unutulmaz bir geceyle veda ediyor!
'Yargı' unutulmaz bir geceyle veda ediyor! Üç sezondur ekrana gelen dizi Yargı’nın büyük final gecesine ilişkin detaylar belli oldu. 26 Mayıs Pazar günü İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan seyircili gösterimin tüm gelirinin Türk Eğitim Vakfı’na bağışlanacağı açıklandı. Biletleri satışa çıkan gecede, katılımcıları birçok sürpriz bekliyor.
4.05.2024 Magazin
MHP Lideri Bahçeli'den '3 Mayıs Türkçülük Günü' mesajı
MHP Lideri Bahçeli'den '3 Mayıs Türkçülük Günü' mesajı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 3 Mayıs Türkçülük Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. Bahçeli, "3 Mayıs meşalesi, esas itibariyle Türk milliyetçilerinin iç ve dış çalkantılar karşısında göstermiş oldukları direncin aydınlığı; baskı, dayatma ve zor şartlarda sivil, meşru ve demokratik duruşun ahkamıdır. Merhum Hüseyin Nihal Atsız’ın dediği gibi, 3 Mayıs milli şuurun ayağa kalkışı, küresel güç blokları arasında sarkaç gibi gidip gelen köşesiz politikalara karşı Türk milliyetçilerinin hür ve ahlaki direniş kararıdır" ifadelerini kullandı.
3.05.2024 Gündem
Süper Lig ekibinden Dursun Özbek'e sert çağrı!
Süper Lig ekibinden Dursun Özbek'e sert çağrı! Süper Lig ekiplerinden İstanbulspor, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek hakkında sert bir açıklama paylaştı.
1.05.2024 Süper Lig
1 Mayıs nedeniyle Ankara’da hangi yollar kapalı, bugün Ankara’da kapalı yollar ne zaman açılacak? 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle Ankara’daki kapalı yollar ne zaman açılacak?
1 Mayıs nedeniyle Ankara’da hangi yollar kapalı, bugün Ankara’da kapalı yollar ne zaman açılacak? 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle Ankara’daki kapalı yollar ne zaman açılacak? Ankara’da 1 Mayıs İşçi Bayramı, Tandoğan Meydanı’nda kutlanacak. DİSK, KESK, TMMOB, ATO ve ADO tarafından yapılan çağrı ile saat 12.00’de AKM önünden yürüyüşe başlanacak ve 13.30’da ise Tandoğan Meydanı’nda miting başlayacak. Peki, Ankara’da 1 Mayıs nedeniyle hangi yollar kapalı? 1 Mayıs’ta yollar ne zaman kapanacak, saat kaçta açılacak?
1.05.2024 Yaşam
Kızı cinayete kurban gitti! Cenazedeki sözleri yürekleri dağladı
Kızı cinayete kurban gitti! Cenazedeki sözleri yürekleri dağladı Manisa’nın Alaşehir ilçesinde kocası tarafından tüfekle öldürülen Buse Demirkıran memleketi Denizli’de toprağa verildi. Cezaevinde tutuklu bulunan babası jandarma eşliğinde kızının cenaze törenine katıldı.
30.04.2024 Gündem
Araba alacaklara hayati uyarı! 'Sazan sarmalına düşmeyin'
Araba alacaklara hayati uyarı! 'Sazan sarmalına düşmeyin' Bursa İl Emniyet Müdürlüğü sosyal medya hesabında yapılan açıklamada, araç alıp satacak vatandaşlar uyarılarak, "Çok ucuza buldum demeyin, sazan sarmalı oyununa gelmeyin" denildi.
30.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Çağrı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çağrı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.