Büyük Britanyalı

Büyük Britanyalı

Son dakika Büyük Britanyalı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Büyük Britanyalı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Büyük Britanyalı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Büyük Britanyalı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan büyük britanyalı gelişmeleri de dahil olmak üzere 485 büyük britanyalı haberi bulunmuştur. Tüm büyük britanyalı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lewis Hamilton ateşi yaktı 6 pilot kampanyayı başlattı
Lewis Hamilton ateşi yaktı 6 pilot kampanyayı başlattı Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve toplamda 10 ilimizi etkileyen depremin ardından Formula 1 pilotu Lewis Hamilton Türkiye için yardım kampanyası başlattı. Öte yandan diğer Formula 1 pilotlarından paylaşım geldi.
9.02.2023 Diğer Sporlar
Dünya ağır sıklet boks maçıyla tarihe geçecekti ama kaybetti! Gözyaşlarını tutamadı
Dünya ağır sıklet boks maçıyla tarihe geçecekti ama kaybetti! Gözyaşlarını tutamadı Tüm dünya Ukraynalı Oleksandr Usyk ile Büyük Britanyalı Anthony Joshua arasında gerçekleşen dünya ağır sıklet boks maçına kilitlendi. Suudi Arabistan'da oynanan dev maçı kaybeden boksör, Muhammed Ali’den sonra tarihe geçme fırsatını kaybetti. Öte yandan basın toplantısında gözyaşlarına hakim olamadı.
21.08.2022 Şampiy10
Tüm dünyanın beklediği maç 6 raunt sürdü! Boksörlüğü bıraktı
Tüm dünyanın beklediği maç 6 raunt sürdü! Boksörlüğü bıraktı Dün gece Wembley Stadı'nda 94 bin kişinin takip ettiği Tyson Fury ile Dillian Whyte kapışmasında Fury'nnin 6 rauntta Whyte'ı devirmesi ve 34 yaşındaki boksorün bu karşılaşmadan sonra kariyerini sonlandırması büyük dikkat çekti.
24.04.2022 Diğer Sporlar
Formula 1 Abu Dhabi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Formula Abu Dhabi GP sıralamaları
Formula 1 Abu Dhabi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Formula Abu Dhabi GP sıralamaları 2021 Formula 1 Dünya Şampiyonası Birleşik Arap Emirlikleri’nin Abu Dabi kentindeki Yas Marina Pisti’nde koşulacak. Motor sporları tutkunlarının gözü, Abu Dhabi Grand Prix'ine çevrildi. Cumartesi günü yapılan sıralama turlarında pole pozisyonunu Hollandalı pilot Verstappen elde etti. Peki, Formula 1 Abu Dhabi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Formula Abu Dhabi GP sıralamaları…
12.12.2021 Gündem
Hamilton pist rekoru kırdı! İşte Formula 1 Türkiye GP'sinde sıralama sonuçları
Hamilton pist rekoru kırdı! İşte Formula 1 Türkiye GP'sinde sıralama sonuçları Formula 1'de sezonun 16. yarışı olan Türkiye Grand Prix'sinde sıralama turları sonucunda en hızlı isim Lewis Hamilton oldu. Motor değişikliği sebebiyle 10 sıra cezası bulunan Hamilton yarışa 11. sıradan başlayacak. Sıralama turlarını ikinci bitiren Bottas ilk sıradan start alacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Fury Wilder 3 ne zaman? Wilder - Fury maçı TSİ kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak, canlı mı?
Fury Wilder 3 ne zaman? Wilder - Fury maçı TSİ kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak, canlı mı? Tyson Fury ve Deontay Wilder 3. maçı ne zaman, hangi kanalda? ABD'li Deontay Wilder ile Büyük Britanyalı Tyson Fury, Dünya Boks Konseyi (WBC) ağır sıklet kemeri bir araya geliyor. Üçüncü maçlarına çıkacak olan ikilinin maç saati ve yayınlanacağı kanal merak konusu oldu. Los Angeles’ya düzenlenecek Wilder Fury 3. maçı ne zaman?
9.10.2021 Gündem
Mete Gazoz, Dünya Şampiyonası'nda dördüncü oldu
Mete Gazoz, Dünya Şampiyonası'nda dördüncü oldu Olimpiyat şampiyonu milli okçu Mete Gazoz, ABD'de düzenlenen Açık Hava Dünya Okçuluk Şampiyonası erkekler klasik yay kategorisindeki bronz madalya maçını kaybetti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
TUR 2021'in şampiyonu Jose Manuel Diaz Gallego oldu
TUR 2021'in şampiyonu Jose Manuel Diaz Gallego oldu İspanyol bisikletçi Jose Manuel Diaz Gallego TUR 2021'in şampiyonu oldu.
18.04.2021 Şampiy10
56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu İspanyol bisikletçi Gallego kazandı
56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu İspanyol bisikletçi Gallego kazandı 56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu, Fransa'nın Delko takımından İspanyol bisikletçi Jose Manuel Diaz Gallego kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Lewis Hamilton'un Covid-19 testi pozitif çıktı
Lewis Hamilton'un Covid-19 testi pozitif çıktı Formula 1 takımlarından Mercedes'in Büyük Britanyalı sürücüsü Lewis Hamilton'ın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıktı.
1.12.2020 Arşiv
TBMM Başkanı Şentop hem ödülü verdi hem de gönderme yaptı!
TBMM Başkanı Şentop hem ödülü verdi hem de gönderme yaptı! Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, daha önce pisti eleştiren Lewis Hamilton'a 'Pist çok iyiymiş değil mi şampiyon' dedi.
15.11.2020 Şampiy10
Lewis Hamilton kimdir? Formula 1 Türkiye GP şampiyonu Lewis Hamilton'un kariyeri!
Lewis Hamilton kimdir? Formula 1 Türkiye GP şampiyonu Lewis Hamilton'un kariyeri! Formula 1 DHL Türkiye Grand Prix'sini lider tamamlayan Mercedes'in Büyük Britanyalı pilotu Lewis Hamilton, bu sonuçla birlikte 2020 Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda bitime 3 yarış kala şampiyonluğunu garantiledi. Hamilton, bu zaferle birlikte 7'nci şampiyonluğunu kazandı. Peki, Lewis Hamilton kimdir? Lewis Hamilton nereli? İşte Lewis Hamilton'un kariyeri hakkında merak edilenler...
15.11.2020 Gündem
Formula 1 saat kaçta? Formula 1 canlı yayın S Sport frekans bilgileri!
Formula 1 saat kaçta? Formula 1 canlı yayın S Sport frekans bilgileri! Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda, İstanbul'un ev sahipliği yapacağı sezonun 14'üncü yarışı DHL Türkiye Grand Prix'siyle devam ediyor. Sezonun 14'üncü etabı, 5.3 kilometrelik Intercity İstanbul Park Pisti'nde 58 tur üzerinden yapılacak. Organizasyon, koronavirüs salgını nedeniyle seyircisiz düzenlenecek. Formula 1 S Sport'tan şifresiz yayınlanacak. Peki, Formula 1 nereden izlenir? Formula 1 saat kaçta başlayacak? F1 hangi kanalda? İşte S Sport frenkans bilgileri...
15.11.2020 Gündem
Türkiye Grand Prix'sinde sıralama turlarının birincisi belli oldu
Türkiye Grand Prix'sinde sıralama turlarının birincisi belli oldu Formula 1 Türkiye Grand Prix'sinin sıralama turlarında birinci olan Racing Point'ten Lance Stroll, yarın düzenlenecek yarışa ilk cepten başlayacak.
14.11.2020 Arşiv
Formula 1 Türkiye GP sıralama turlarında kırmızı bayrak kararı
Formula 1 Türkiye GP sıralama turlarında kırmızı bayrak kararı 2020 Formula 1 Dünya Şampiyonası DHL Türkiye Grand Prix'sinde sıralama turlarında kırmızı bayrak kararı çıktı.2020 Formula 1 Dünya Şampiyonası DHL Türkiye Grand Prix'sinde ilk sıralama turu tamamlandı. Kevin Magnussen (Haas), Daniil Kvyat (AlphaTauri), George Russell (Williams), Romain Grosjean (Haas) ve Nicholas Latifi (Williams), sıralama turlarına veda etti.
14.11.2020 Formula 1
Formula 1 Türkiye GP'de son antrenman seansı yoğun yağışla tamamlandı
Formula 1 Türkiye GP'de son antrenman seansı yoğun yağışla tamamlandı 2020 Formula 1 Dünya Şampiyonası DHL Türkiye Grand Prix'sinde 3'üncü antrenman seansı, yoğun yağış altında tamamlandı.
14.11.2020 Arşiv
Pistte şartlar sürücüler için zor ancak yarışseverlerde heyecan dorukta
Pistte şartlar sürücüler için zor ancak yarışseverlerde heyecan dorukta Formula 1 severler, anketlerde yüzde 80'nin üzerinde bir sonuçla İstanbul Park'ı destekledi.
14.11.2020 Arşiv
Formula 1 Dünya Şampiyonası 11. yarışını Lewis Hamilton kazandı!
Formula 1 Dünya Şampiyonası 11. yarışını Lewis Hamilton kazandı! Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 11. yarışı Almanya Grand Prix'ni, Mercedes takımının Büyük Britanyalı pilotu Lewis Hamilton kazandı. Hamilton, 91. zaferini kazanarak Michael Schumacher'in en çok yarış kazanan pilot rekorunu Almanya'da egale etti.
11.10.2020 Formula 1
Formula 1 saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? İşte Formula 1 sıralamaları
Formula 1 saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? İşte Formula 1 sıralamaları Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda heyecan, Büyük Britanya'da yapılacak sezonun dördüncü yarışıyla devam ediyor. Peki, Formula 1 Britanya saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? İşte Formula 1 yarışı saati, kanalı ve Formula 1 sıralamaları...
2.08.2020 Gündem
Dünyanın beklediği maçta müthiş son! Dünya Ağır Siklet Şampiyonu...
Dünyanın beklediği maçta müthiş son! Dünya Ağır Siklet Şampiyonu... Dünya Boks Konseyi (WBC) ağır sıklet unvan maçında Büyük Britanyalı Tyson Fury, ABD'li Deontay Wilder'ı nakavtla mağlup ederek şampiyonluk kemerinin sahibi oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Formula 1 tarihinin 1000. yarışını Hamilton kazandı
Formula 1 tarihinin 1000. yarışını Hamilton kazandı Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın 3. yarışı Çin Grand Prix'sinde, Mercedes takımının Büyük Britanyalı pilotu Lewis Hamilton birinci oldu.
31.01.2023 Formula 1
Formula 1'de Bottas fırtınası
Formula 1'de Bottas fırtınası Formula 1'de Avustralya'da düzenlenen sezonun ilk yarışını, Mercedes'in Fin sürücüsü Bottas kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Avustralya Açık'ta finalin adı Djokovic-Nadal
Avustralya Açık'ta finalin adı Djokovic-Nadal Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta, yarın oynanacak tek erkekler finali büyük çekişmeye sahne olacak.
26.01.2019 Şampiy10
Federer ve Wozniacki üçüncü turda!
Federer ve Wozniacki üçüncü turda! Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta teklerde son şampiyonlar Roger Federer ile Caroline Wozniacki üçüncü tura yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Andy Murray'dan veda açıklaması! "Çok acı çekiyorum..."
Andy Murray'dan veda açıklaması! "Çok acı çekiyorum..." Kariyerinde üç grand slam şampiyonluğu bulunan Büyük Britanyalı tenisçi Andy Murray, kalçasındaki sakatlıktan dolayı çektiği acılara daha fazla dayanamayacağını ve Avustralya Açık'ın son turnuvası olabileceğini duyurdu.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Büyük Britanyalı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki büyük britanyalı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.