Burun Ameliyatı

Burun Ameliyatı

Son dakika burun ameliyatı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan burun ameliyatı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını burun ameliyatı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Burun Ameliyatı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan burun ameliyatı gelişmeleri de dahil olmak üzere 437 burun ameliyatı haberi bulunmuştur. Tüm burun ameliyatı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ameliyat oldu, estetiği bozuldu! Tazminat davası açtı
Ameliyat oldu, estetiği bozuldu! Tazminat davası açtı Ankara'da yaşayan turizmci Gülizar Aras, 2021 yılında düğün öncesi İstanbul'da özel bir hastanede burun estetiği ameliyatı yaptırdı.Ancak 6 ay sonra burnunun uç kısmında çökme meydana geldi. Burnunun düzelmesi için aynı doktor tarafından 2 kez daha ameliyat edilen Aras, şekil bozukluğunun daha da arttığını ileri sürerek, savcılığı suç duyurusunda bulunup, 1 milyon liralık tazminat davası açtığını belirtti.
4.04.2024 Gündem
Estetik uzmanı uyardı: Buruna dolgu veya askı gerçek burun ameliyatı yerini tutmaz
Estetik uzmanı uyardı: Buruna dolgu veya askı gerçek burun ameliyatı yerini tutmaz Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Tekin Şimşek, buruna dolgu veya askı gibi minimal invaziv işlemlerin gerçek bir burun ameliyatının yerini tutmayacağını söyledi.
3.01.2024 Sağlık
Taksiciyle arkadaşları, sürücü adayı ve hocasını tekme tokat dövdü!
Taksiciyle arkadaşları, sürücü adayı ve hocasını tekme tokat dövdü! Eyüpsultan'da çıkan yol verme tartışmasında taksi sürücüsüyle arkadaşları sürücü kursu hocası ve öğrencisini, darp etti. Kurs hocası ve öğrencisinin darp edildiği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
4.05.2023 Yaşam
Estetik mağdurlarına Yargıtay'dan müjde
Estetik mağdurlarına Yargıtay'dan müjde Yargıtay, estetik ameliyatı mağdurlarını sevindiren emsal bir karara imza attı. Yargıtay 6. Hukuk Dairesi, "ameliyat sonrası ortaya çıkan komplikasyon ve görüntü bozukluğuna sebebiyet verilmesi hekim için kusurlu bir davranıştır" dedi.
4.03.2023 Gündem
Fenerbahçe derbisi öncesi Trabzonspor'da deprem! 4 ayrılık kapıya dayandı
Fenerbahçe derbisi öncesi Trabzonspor'da deprem! 4 ayrılık kapıya dayandı Süper Lig'de Fenerbahçe ile son derece kritik bir maça çıkmaya hazırlanan Trabzonspor'da Abdullah Avcı 4 futbolcunun performansından memnun değil.
12.12.2022 Trabzonspor
Burun eğriliği tedavisi cerrahi gerektirir mi?
Burun eğriliği tedavisi cerrahi gerektirir mi? Dr. Noyan Süalp, günümüzde sıklıkla tercih edilen burun dolgusunun tüm merak edilenlerini sizler için anlatıyor.
17.08.2022 Sağlık
Burun ameliyatı yaptıracaklar dikkat!
Burun ameliyatı yaptıracaklar dikkat! Kulak Burun Boğaz ve Boyun Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ertuğrul Kibar ultrasonik rinoplasti ameliyatları hakkında bilgiler verdi.
7.06.2022 Sağlık
Rinoplasti sonrası bakım nasıl olmalıdır?
Rinoplasti sonrası bakım nasıl olmalıdır? Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Prof. Dr. Özgür Pilancı, burun estetiği olarak da bilinen rinoplasti ve ameliyat sonrasındaki bakımının nasıl olması gerektiğini tüm ayrıntılarıyla sizler için anlattı.
20.05.2022 Sağlık
Rinoplasti sonrasında nelere dikkat edilmelidir?
Rinoplasti sonrasında nelere dikkat edilmelidir? KBB & Baş-Boyun Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Mithat Topal rinoplasti işlemi sonrası dikkat edilmesi gerekenleri tüm ayrıntılarıyla sizin için anlatıyor.
26.04.2022 Sağlık
Estetik operasyonlar için en uygun mevsim kış!
Estetik operasyonlar için en uygun mevsim kış! Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Oğuzhan Aydoğdu, estetik operasyonlar için en uygun mevsimin kış olduğunu belirterek, "Estetik ameliyatlar günümüzde her mevsimde başarıyla yapılabiliyor. Ancak sonbahar, özellikle de kış mevsimi, iyileşme süreci açısından çok daha avantajlı" dedi.
14.12.2021 Sağlık
Uzmanından burun estetiğinin 8 faydası
Uzmanından burun estetiğinin 8 faydası Burun estetiği ameliyatının sağlık açısından birden çok faydası olduğunu belirten Operatör Dr. Erkan Uygur “Burun estetiğinde, doğru işlem yapıldığında sadece estetik görünüm açısından değil, sağlık açısından da olumlu sonuçlar elde etmek mümkün” dedi.
23.11.2021 Sağlık
Pandemi, erkeklerin burnunu küçülttü!
Pandemi, erkeklerin burnunu küçülttü! Salgın sonrası estetik operasyonlarda yüzde 40’a yakın artış gözlemlenirken, özellikle burun estetiğinde erkeklerin sayısının kadınlardan daha fazla olduğu belirtildi. Dr. Oğuzhan Oğuz, “Pandemi döneminde estetik kaygılarla burun ameliyat oranlarına baktığımızda erkek hastalarımızın sayısının kadınlardan fazla olduğunu gözlemledik” diye konuştu.
21.11.2021 Sağlık
Burun estetiği uyku kalitesini artırıyor!
Burun estetiği uyku kalitesini artırıyor! Burun estetiği günümüzde en sık yapılan estetik ameliyatlardan biri. Özellikle sosyal medyanın daha fazla kullanılması, yapılan filtreler ve beğenilen fotoğraflar sonucu burun estetiğine talep her geçen gün artıyor. Dr. Cavid Cabbarzade, burun estetiğinin başta uyku sorunları ve solunum sistemi açısından pek çok problemi ortadan kaldırdığını ve psikoloji açısından da olumlu hissettirdiğini söyledi. Dr. Cavid Cabbarzade burun estetiği ile ilgili merak edilenleri anlattı.
18.11.2021 Sağlık
Burun estetiği olacaklar için aşı uyarısı
Burun estetiği olacaklar için aşı uyarısı Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Bölümünden Doç. Dr. Erkan Soylu, "Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavisi henüz yok, korunmanın da en önemli yolu aşı olmaktır. Aşı olan hastalarımız aşıdan 10 gün sonra burun estetiği ameliyatı olabiliyor." ifadesini kullandı.
15.11.2021 Sağlık
Ünlü estetikçiye 20 bin lira tazminat!
Ünlü estetikçiye 20 bin lira tazminat! İstanbul'da yaşayan avukat Ayşen Atar, 2012 yılında mahkemeye başvurarak, ünlü estetikçi Prof. Dr. Nazım Durak’a 100 bin lirası manevi, 3 bin lirası da maddi olmak üzere toplam 103 bin liralık tazminat davası açtı.
13.11.2021 Yaşam
Nefes alma problemi ile ilgili açıklama
Nefes alma problemi ile ilgili açıklama İyi bir yaşam ile uyku, kaliteli nefes alma sayesinde olur. Burunda var olan herhangi bir problem nefes almanızı etkileyerek yaşam kalitenizi düşürecektir. Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi uzmanı Doç. Dr. Serdar Altun nefes alma problemlerine yönelik sıklıkla tercih edilen burun ameliyatını sizler için anlattı.
24.09.2021 Sağlık
Uzmanından ‘rinoplasti’ uyarısı! Burun içi muayene önemli!
Uzmanından ‘rinoplasti’ uyarısı! Burun içi muayene önemli! En yaygın plastik cerrahi türlerinden biri olan rinoplasti ile ilgili uzmanlar uyarıyor. Burunda yapılacak değişikliklerin hem sağlık hem de estetik açıdan değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayanKulak Burun Boğaz hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Köksal Yuca, “Burun ameliyatı yaptıracaklar, alanında uzman kişilere başvurmalıdır. Özellikle, rinoplasti için başvuran hastaların ayrıntılı bir burun içi muayenesi yapılarak nefes almayla ilgili problemi olup olmadığı saptanmalıdır. Tüm rinoplastiler, estetik nedenlerle yapılmaz, genel anestezi altında uygulandığı için operasyona uygunluk açısından rutin tetkikler yapılarak değerlendirilir” dedi.
12.09.2021 Sağlık
Uzmanından ‘rinoplasti’ uyarısı!
Uzmanından ‘rinoplasti’ uyarısı! Burun ameliyatı yaptıracak olanları uyaran Kulak Burun Boğaz hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Köksal Yuca, “Burun ameliyatı yaptıracaklar, alanında uzman kişilere başvurmalıdır. Özellikle, rinoplasti için başvuran hastaların ayrıntılı bir burun içi muayenesi yapılarak nefes almayla ilgili problemi olup olmadığı saptanmalıdır. Tüm rinoplastiler, estetik nedenlerle yapılmaz, genel anestezi altında uygulandığı için operasyona uygunluk açısından rutin tetkikler yapılarak değerlendirilir” dedi.
12.09.2021 Sağlık
Burun estetiği talebi pandemide arttı
Burun estetiği talebi pandemide arttı Pandemi döneminde burun estetiğine (rinoplasti) talebin arttığını belirten Op. Dr. Bilal Sarataş, "Kapalı ve açık teknik rinoplasti yapılabilir. İz kalmaması bakımından kapalı ameliyat avantajlı iken, açık ameliyatın ise daha açık ve net bir görüş alanı sağlaması bakımından avantajları vardır. Ameliyattan sonra genellikle hastanın burnunun son hali, cilt yapısına göre, 6 -12 ay sonra ortaya çıkar. Olası bir sorunda revizyon ameliyatı için en az 1 yıl beklenmelidir" dedi.
29.08.2021 Sağlık
Burun sorunları uyku bozukluklarına zemin hazırlıyor!
Burun sorunları uyku bozukluklarına zemin hazırlıyor! Tedavi edilmemiş bir burun kemiği deviasyonu kişinin nefes almasını olumsuz etkileyebiliyor. Burun sorunları, ileri dönemde kronikleşen ve ağrı kesiciye yanıt vermeyen baş ağrıları, uyku bozuklukları, horlama, kalitesiz uyku beraberinde gelişen gün içinde yorgunluk hali gibi problemlere zemin hazırlayabilir. Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Emre Üregen konu hakkında bilgiler verdi.
22.08.2021 Sağlık
'Burun estetiği maske takmaya engel değil'
'Burun estetiği maske takmaya engel değil' Pandemi kısıtlamalarının hafifletilmesiyle estetik ameliyatlara talebin arttığını belirten Doç. Dr. İlker Koçak, “Özellikle burun estetiğine talep oldukça arttı. Maske takmanın burun ameliyatlarına engel teşkil ettiğine dair bir kanı var. Ancak buruna baskı uygulamayan üst tarafı metalden oluşan cerrahi maskeler bu tür durumlarda kullanılabilir” dedi.
9.08.2021 Sağlık
'Yaz sezonunda meme büyütme ameliyatı yüzde 50 arttı'
'Yaz sezonunda meme büyütme ameliyatı yüzde 50 arttı' Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erol Kesiktaş, yaz mevsimiyle meme büyütme ameliyatı başvurularının yüzde 50 arttığını söyledi. Bir dönem tabu olarak görülen ve gizli yapılan bu ameliyatlara artık kişilerin aileleriyle geldiğini vurgulayan Prof. Dr. Kesiktaş, randevuların şimdiden dolduğunu belirtti.
27.06.2021 Sağlık
'Burun estetiğinde güzelleşmeyi hedefleyin'
'Burun estetiğinde güzelleşmeyi hedefleyin' Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Hasan Karataş, burun estetiği (rinoplasti) ameliyatına karar vermeden önce kişinin neden ameliyat olmak istediğini ve bu ameliyattan ne beklediğini kendisine sorarak hekimiyle bunları detaylı şekilde konuşmasını önerdi. Op. Dr. Karataş, “Estetik burun ameliyatı için en uygun hastalar mükemmellik arayanlar değil, dış görünümlerinde güzelleşme ve daha iyiye doğru gelişme bekleyenlerdir" dedi.
9.06.2021 Sağlık
Burun estetiği prezantabl bir görünüm sağlar mı?
Burun estetiği prezantabl bir görünüm sağlar mı? Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, burun estetiğinin hem prezantabl bir görünüm sağladığı hem de özgüveni artırdığı için kariyere katkısı olduğunu belirtti.
17.05.2021 Sağlık
Sosyal medya burun ameliyatlarını arttırıyor
Sosyal medya burun ameliyatlarını arttırıyor Her ne kadar insan yüzünün tüm unsurlarının birbiriyle uyumunun yüz güzelliğine katkı sağladığını kabul etsek de burun estetiğinin yüz güzelliğindeki güçlü etkisini yadsınamaz. Burun estetiğinin tüm dünyada en çok yapılan estetik ameliyatların başında geldiğine, özellikle de sosyal medyanın estetik ameliyatları arttırdığına dikkat çeken Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Halil İbrahim Canter, “Plastik cerrahiye başvuran hastaların büyük bir kesimi estetik talepleriyle başvururken; nefes almayla ilgili şikayetlerini de muayeneleri sırasında paylaşıyorlar. Zaten esas şikâyeti nefes alma problemi olup estetik bir talebi olmayan hastaya burun estetiğine yönelik ameliyatın önerilmesi etik bir yaklaşım olarak kabul edilemez” açıklamasında bulundu.
10.05.2021 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Burun Ameliyatı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki burun ameliyatı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.