Burak Dakak

Burak Dakak

Son dakika Burak Dakak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Burak Dakak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Burak Dakak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Burak Dakak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan burak dakak gelişmeleri de dahil olmak üzere 21 burak dakak haberi bulunmuştur. Tüm burak dakak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Güzel Günler Cafe nerede çekiliyor, Eganis Cafe’nin yeri neresi?
Güzel Günler Cafe nerede çekiliyor, Eganis Cafe’nin yeri neresi? Güzel Günler dizisinin çekildiği yerleri seyirci merak etti. Güzel Günler dizisi hangi şehirde- hangi semtte çekiliyor? Show TV’de yer alan Güzel Günler Cafe nerede çekiliyor, Eganis Cafe’nin yeri neresi?
10.05.2024 Yaşam
Burak Dakak'tan Leyla Tanlar'a romantik kutlama!
Burak Dakak'tan Leyla Tanlar'a romantik kutlama! Güzel Günler'in setinde aşk yaşamaya başlayan Leyla Tanlar ile Burak Dakak, birkaç ay önce evlilik yolunda ilk adımı atmış, çift nişanlanmıştı. Mutlu birliktelikleri devam eden çiftten Dakak, Tanlar'ın doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı.
15.12.2023 Magazin
Burak Dakak sahnede talihsiz bir kaza geçirdi! Acılar içinde hastaneye kaldırıldı
Burak Dakak sahnede talihsiz bir kaza geçirdi! Acılar içinde hastaneye kaldırıldı Burak Dakak sahnede talihsiz bir kaza geçirdi. Hastaneye kaldırılan Dakak’ın durumunun iyi olduğu belirtildi.
9.12.2023 Magazin
Leyla Tanlar -  Burak Dakak aşkında yeni gelişme!
Leyla Tanlar - Burak Dakak aşkında yeni gelişme! Bir süredir kendisi gibi oyuncu olan Burak Dakak ile aşk yaşayan Leyla Tanlar, sosyal medya hesabından bikinili pozunu paylaşmışt ve sevgilisinin ricasıyla fotoğrafını silmişti.Dizi setinde başlayan arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşen Leyla Tanlar ile Burak Dakak dün akşam evlilik yolunda ilk adımı attı.
17.09.2023 Magazin
Güzel Günler neden final yapıyor? Güzel Günler niye bitiyor?
Güzel Günler neden final yapıyor? Güzel Günler niye bitiyor? Güzel Günler dizisi neden final yapıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Binnur Kaya, Zeynep Çamcı, Burak Dakak, Olgun Toker'in yer aldığı dizi 26'ıncı bölümüyle ekrana veda ediyor. Selma ve Mihran'ın kimselere duyurmada yapacağı nikah töreniyle seyirciye veda edecek Güzel Günler dizisi niye bitiyor? İşte detaylar...
18.06.2023 Televizyon
Çiçeği burnunda aşıklar Burak Dakak ve Leyla Tanlar'ın kahve keyfi!
Çiçeği burnunda aşıklar Burak Dakak ve Leyla Tanlar'ın kahve keyfi! Oyuncu Burak Dakak (24) ile kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Leyla Tanlar (25), önceki gün Nişantaşı'nda el ele görüntülendi. Çiçeği burnunda sevgililerin mutluluğu objektiflere yansıdı.
22.03.2023 Magazin
Acun Ilıcalı sözleriyle sosyal medyada gündem oldu!  'Niye sabah bu kadar erken kalkılıyor?'
Acun Ilıcalı sözleriyle sosyal medyada gündem oldu! 'Niye sabah bu kadar erken kalkılıyor?' TV8 kanalının sahibi olan Acun Ilıcalı, ülkemizde uygulanan iş hayatı kuralına dair sözleriyle sosyal medyada gündem oldu. Ünlü televizyoncu, insanların daha fazla uyuması ve yaz aylarında çalışmaması gerektiğini söyleyerek, Türkiye'deki mesai saatlerini eleştirdi.
4.01.2023 Magazin
Leyla Tanlar ve Burak Dakak aşklarını ilan etti!
Leyla Tanlar ve Burak Dakak aşklarını ilan etti! 'Güzel Günler' dizisinin oyuncuları Leyla Tanlar ve Burak Dakak'ın set aşkı gerçek aşka dönüştü. İkili sosyal medyadan yayınladıkları pozlarla birlikteliklerini ilan etti.
20.02.2023 Magazin
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler? FOX TV'de yayınlanmaya başlayan Tozlu Yaka dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımcılığını NTC Medya'nın ve yönetmenliğini Semih Bağcı'nın üstlendiği Tozlu yaka dizisinde Emre Kınay, Nilsu Berfin Aktaş, Tayanç Ayaydın, Dolunay Soysert gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Peki, Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
27.06.2022 Televizyon
Çukur yeni bölüm fragmanı! Çukur'un 99. bölümünde neler olacak? Çukur 99. bölüm fragmanı
Çukur yeni bölüm fragmanı! Çukur'un 99. bölümünde neler olacak? Çukur 99. bölüm fragmanı Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü bu akşam ekranlara gelecek. 99. bölüm ile ekranlara gelecek olan Çukur'un yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümde Arık’ın ölüm haberi Erdenet ailesinde şok etkisi yaratırken Cengiz Yamaç’tan bunun sorumlularını isteyecek. Peki, Çukur yeni bölüm fragmanı! Çukur'un 99. Bölümünde neler olacak? İşte Çukur 99. bölüm fragmanı ve ilk sahnesi...
19.10.2020 Gündem
Gülperi 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Dizi konusu ve oyuncuları...
Gülperi 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Dizi konusu ve oyuncuları... Gülperi dizisi ilk bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizi konusu ve oyuncularıyla daha şimdiden dikkatleri üzerine toplayan Gülperi dizisinin fragmanı da heyecanlandırdı.
14.09.2018 Gündem
Diriliş Ertuğrul'da Engin Öztürk bombası!
Diriliş Ertuğrul'da Engin Öztürk bombası! TRT1’in reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul, oyuncu kadrosuna yeni isimleri katmaya devam ediyor. Diriliş Ertuğrul’a Sinem Uslu ve Hasan Küçükçetin’in ardından, Engin Öztürk ve Burak Dakak’ta dahil oldu.
27.02.2018 Magazin
Umuda Kelepçe Vurulmaz 2. bölüm fragmanında Fırat okuldan kaçacak mı?
Umuda Kelepçe Vurulmaz 2. bölüm fragmanında Fırat okuldan kaçacak mı? Umuda Kelepçe Vurulmaz 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Umuda Kelepçe Vurulmaz'ın yeni bölümünde Fırat okuldan kaçma planları yapıyor, peki bunu başarabilecek mi? Tüm gelişmeler bu akşam Umuda Kelepçe Vurulmaz'da...
29.09.2021 Gündem
Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisi ne zaman başlıyor?
Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisi ne zaman başlıyor? Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisi ilk bölümüyle ekranlarda olacak. Tanıtım fragmanları yayınlanan Umuda Kelepçe Vurulmaz'ın konusu pek çok kişiyi meraklandırdı. Islah evindeki gençlerin yaşamını konu alan Umuda Kelepçe Vurulmaz izleyenleri gözyaşlarına boğacak.
29.09.2021 Gündem
Muhteşem Yüzyıl Kösem 31. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Muhteşem Yüzyıl Kösem 31. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Star Tv ekranlarında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem reyting listelerini alt üst etmeye devam ediyor. Son yayınlanan bölümü ile izleyicileri ekrana kilitleyen Muhteşem Yüzyıl Kösem 31. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Merakla beklenen Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde yer alıyor...
10.06.2016 Magazin
Muhteşem Yüzyıl Kösem 26. bölüm fragmanında şoke eden sahne!
Muhteşem Yüzyıl Kösem 26. bölüm fragmanında şoke eden sahne! Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşan Muhteşem Yüzyıl Kösem 26. bölüm fragmanı yayınlandı. Büyük bir ilgi ile takip edilen Muhteşem Yüzyıl Kösem'de neler yaşanacak? Merak edilen tüm soruların yanıtları ve Muhteşem Yüzyıl 26. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor...
12.05.2016 Magazin
Muhteşem Yüzyıl Kösem 23.bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Muhteşem Yüzyıl Kösem 23.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşan Muhteşem Yüzyıl Kösem izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Beğeniyle izlenen Muhteşem Yüzyıl Kösem 23.bölüm fragmanı merakla bekleniyor. İşte tüm Muhteşem Yüzyıl Kösem ayrıntılarının yer aldığı haberimiz...
15.04.2016 Magazin
Muhteşem Yüzyıl Kösem 21. bölüm fragmanında nefes kesen anlar!-izle
Muhteşem Yüzyıl Kösem 21. bölüm fragmanında nefes kesen anlar!-izle Star Tv ekranının ilgiyle takip edilen dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem 21. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Muhteşem Yüzyıl Kösem'de işler kızışıyor. Ahmet zehirlenecek mi? Muhteşem Yüzyıl Kösem 21. yeni bölüm fragmanları ve tüm merak edilenler haberimizde...
7.04.2016 Magazin
Kanal D'nin dizisi yayından kaldırıldı!
Kanal D'nin dizisi yayından kaldırıldı! Kanal D'nin iddialı dizi 'Benim Adım Gültepe'nin ömrü 7 bölüm sürdü.
23.10.2014 Magazin
Ekranlara geri mi dönüyor?
Ekranlara geri mi dönüyor? Kanal D’nin iddialı dizilerinden “Benim Adım Gültepe” dün akşam yayınlanan ilk fragmanı ile ses getirdi.
12.08.2014 Magazin
Eski rol arkadaşları yeniden buluştu!
Eski rol arkadaşları yeniden buluştu! Kanal D'nin yeni sezon dizisinden ilk kareler yayınlandı.
1.08.2014 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Burak Dakak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki burak dakak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.