Bruce Willis

Bruce Willis

Son dakika Bruce Willis haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bruce Willis ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bruce Willis haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bruce Willis

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bruce willis gelişmeleri de dahil olmak üzere 166 bruce willis haberi bulunmuştur. Tüm bruce willis haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jeffrey Epstein kimdir? Milyarder Jeffrey Epstein'in davasında kimlerin adı geçiyor? İşte Jeffrey Epstein listesi
Jeffrey Epstein kimdir? Milyarder Jeffrey Epstein'in davasında kimlerin adı geçiyor? İşte Jeffrey Epstein listesi ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar ağı oluşturmaktan suçlanan ve yargılanmayı beklerken hapishanede intihar eden Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in davasıyla bağlantılı kişilerin isimleri açıklandı. Söz konusu gelişmenin ardından Jeffrey Epstein kimdir, sorusunun yanıtı sorgulanırken Jeffrey Epstein listesi için aramalar da arttı. Peki, Jeffrey Epstein olayı nedir? İşte Jeffrey Epstein listesi
4.01.2024 Gündem
Bruce Willis'in kızlarından duygusal mesaj: Bir kızın isteyebileceği en havalı baba
Bruce Willis'in kızlarından duygusal mesaj: Bir kızın isteyebileceği en havalı baba Afazi (söz yitimi) nedeniyle erken emekliliğe ayrılan, daha sonra hastalığı frontotemporal demans (FTD) olarak güncellenen Bruce Willis, bir süredir gözlerden uzak bir yaşam sürüyor. Sağlık sorunlarıyla mücadele eden aksiyon filmlerinin yıldız ismi, Babalar Günü'nde kızlarının duygusal paylaşımlarıyla gündeme geldi.
19.06.2023 Magazin
Bruce Willis, 42 yıllık kariyerine son filmiyle veda ediyor!
Bruce Willis, 42 yıllık kariyerine son filmiyle veda ediyor! Dünyaca ünlü oyuncu Bruce Willis, demans hastalığına yakalanmıştı. Hastalığı nedeniyle oyunculuk kariyerini bıraktığı açıklanan ünlü ismin sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama ise geçtiğimiz haftalarda gelmişti. Willis'in ailesinin yaptığı paylaşımda; dil ve harekette bozulma semptomları gösteren frontotemporal demans hastalığına yakalandığı duyurulmuştu. 42 yıllık meslek hayatında 145 yapımda rol alan Willis, önümüzdeki günlerde vizyona girecek olan son filmiyle kariyerine veda edecek.
23.03.2023 Magazin
Peter Werner hayatını kaybetti!
Peter Werner hayatını kaybetti! Başarılı televizyon dizileriyle tanınan Oscar ödüllü yönetmen Peter Werner, 76 yaşında yaşamını yitirdi.
23.03.2023 Magazin
Demi Moore'dan eski eşi Bruce Willis'e doğum günü kutlaması! 'Videolar kalbime bıçak saplıyor'
Demi Moore'dan eski eşi Bruce Willis'e doğum günü kutlaması! 'Videolar kalbime bıçak saplıyor' Dünyaca ünlü oyuncu Bruce Willis, demans hastalığına yakalanmıştı. Demi Moore pazar günü eski eşi Bruce Willis'in 68'inci yaşını sosyal medya hesabından kutladı. 60 yaşındaki oyuncu, doğum günü videosu. Ardından Bruce Willis'in şu anki eşi Emma Heming de duygusal bir paylaşımda bulundu. İşte Bruce Willis'in doğum gününden kareler...
20.03.2023 Magazin
Bruce Willis'in son durumunu ailesi açıkladı!
Bruce Willis'in son durumunu ailesi açıkladı! Aksiyon fillmlerinden tanıdığımız, afazi hastalığına yakalandığı için oyunculuğu bırakmak zorunda kalan Bruce Willis'in sağlık durumu hakkında ailesinden yeni bir açıklama geldi.
17.02.2023 Magazin
Ünlü isimler takibe takıldı! Hepsine tek tek ceza kesildi
Ünlü isimler takibe takıldı! Hepsine tek tek ceza kesildi İndirim kampanyaları ve internet satışlarındaki reklamların ardından, ünlülerin Instagram hesaplarındaki tanıtımlar da “reklam” takibine yakalandı.
16.12.2022 Ekonomi
Demi Moore Bruce Willis'i paylaştı! Eski eş ve yeni eş aynı karede
Demi Moore Bruce Willis'i paylaştı! Eski eş ve yeni eş aynı karede ABD'li oyuncu Bruce Willis, geçtiğimiz aylarda afazi teşhisi almıştı. Hastalığı nedeniyle oyunculuk kariyerini bırakacağı açıklanan ünlü ismin, iletişim kurmakta zorlandığı ortaya çıkmıştı. Şimdilerde ailesinin bir an bile yalnız bırakmadığı aktörün eski eşi Demi Moore, Willis'in şimdi eşi Emma Heming ve çocuklarıyla birlikte kamera karşısına geçti. O anları Instagram hesabından yayınlayan aktrisin paylaşımı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
15.12.2022 Magazin
Bruce Willis'in hastalığı ilerledi! Eski eşi yalnız bırakmıyor
Bruce Willis'in hastalığı ilerledi! Eski eşi yalnız bırakmıyor Hastalığı nedeniyle oyunculuğu bırakma kararı alan Bruce Willis'in bu dönemde en büyük destekçisi eski eşi Demi Moore oldu. Bazı kaynaklara göre oyuncunun sağlığının giderek bozulduğu ve ailesiyle daha çok zaman geçirmek istediği biliniyor.
8.12.2022 Magazin
Tuvana Türkay, sevgilisi İzzet Antebi’nin ailesiyle tanıştı
Tuvana Türkay, sevgilisi İzzet Antebi’nin ailesiyle tanıştı Oyuncu Tuvana Türkay, önceki akşam sevgilisi İzzet Antebi’nin annesi ve babasıyla yemek yedi.
30.09.2022 Magazin
Bruce Willis dijital ikizinin haklarını sattı!
Bruce Willis dijital ikizinin haklarını sattı! 'Moonlighting', 'Die Hard' ve 'The Sixth Sense' gibi yapımlarla adını geniş kitlelere duyuran ABD'li oyuncu Bruce Willis, geçtiğimiz aylarda afazi teşhisi almıştı. Hastalığı ortaya çıktıktan sonra oyunculuk kariyerini bırakacağı açıklanan ünlü isim; haklarını sattığı, 'Deepfake' teknolojisi sayesinde yaratılan 'dijital ikizi' ile yeni projelerde yer almanın ilginç bir yolunu bulmuş oldu.
30.09.2022 Magazin
Ünlü çok sayıda isim müşterisi! Kapalıçarşı’daki halıcı, dükkanının önünde saldırıya uğradı
Ünlü çok sayıda isim müşterisi! Kapalıçarşı’daki halıcı, dükkanının önünde saldırıya uğradı Çok sayıda ünlünün müşterileri arasında olduğu Kapalıçarşı’daki halıcı Hakan Evin, 23 Temmuz günü dükkânının önünde saldırıya uğradı. Evin'i darp eden kişi gözaltına alındı ve ardından cezaevine gönderildi.
27.07.2022 Yaşam
Ünlülerin gizlediği hastalıklar! Yakışıklı oyuncu 'kimse bana inanmıyor' deyip korkutan haberi verdi
Ünlülerin gizlediği hastalıklar! Yakışıklı oyuncu 'kimse bana inanmıyor' deyip korkutan haberi verdi Hollywood yıldızı Bruce Willis, beyninde meydana gelen işlev bozukluğu yani ‘afazi’ hastalığı nedeniyle geçtiğimiz günlerde kariyerini noktalamak zorunda kaldığını duyurdu. Bu açıklamadan sonra dünyaca ünlü bir yıldızdan daha korkutan haber geldi. ‘Egoist değilim sadece hastayım’ açıklaması yapan yakışıklı oyuncu Brad Pitt de ‘yüz körlüğü’ne yakalandığını duyurdu. Hastalığın ünlü oyuncunun kariyerini nasıl etkileyeceği merak konusu olurken, daha önce yerli ve yabancı ünlü birçok ünlü ismin geçirdiği hastalık gündeme geldi. Türkiye’de bu ünlü isimlerin başında Arda Kural geliyor. Kural şu sıralar yeniden sektöre dönerken, yaşadığı psikolojik rahatsızlık nedeniyle uzun süre gündemden düşmedi. İşte Mehmet Ali Erbil’den Kıvanç Tatlıtuğ’a, Beren Saat’ten Sezen Aksu’ya kadar ünlülerin gizli hastalıkları...
6.07.2022 Magazin
Oyunculuğa veda ettiğini duyurmuştu! Bruce Willis ilk kez görüldü: Eşi Emma Hemming paylaştı
Oyunculuğa veda ettiğini duyurmuştu! Bruce Willis ilk kez görüldü: Eşi Emma Hemming paylaştı 'Afazi' hastalığına yakalanan ünlü aktör Bruce Willis, oyunculuğa veda ettiğini duyurmasının ardından ilk kez görüldü. Emma Hemming, eşi ile ormanda çekilen fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı.
9.04.2022 Magazin
Jim Carry oyunculuğu bırakıp emekli olacağını açıkladı! 'Bu işi yeterince yaptım'
Jim Carry oyunculuğu bırakıp emekli olacağını açıkladı! 'Bu işi yeterince yaptım' Dünyaca ünlü aktör Bruce Willis'in hastalığı sebebiyle oyunculuğu bırakmasının ardından Hollywood dünyasından sinemaseverleri üzen bir haber daha geldi. Usta oyuncu Jim Carrey de oyunculuk kariyerini bırakıp emekli olacağını açıkladı.
3.04.2022 Magazin
Bruce Willis’in hastalığı afazi nedir, neden olur? Afazi hastalığının belirtileri nelerdir, tedavisi var mı?
Bruce Willis’in hastalığı afazi nedir, neden olur? Afazi hastalığının belirtileri nelerdir, tedavisi var mı? Emmy ve Altın küre ödüllü 67 yaşındaki ünlü yıldızın ailesi 'Bruce Willis'in sağlık sorunlarıyla mücadele ettiğini ve 'afazi' teşhisi konulduğunu belirtildi. Söz konusu gelişmenin ardından afazi hastalığı ile ilgili yapılan aramalar arttı. Peki, Afazi hastalığı nedir, neden olur, belirtileri nelerdir? Afazi hastalığının tedavisi var mı, hangi doktora gidilir?
31.03.2022 Sağlık
Ünlülerin bilinmeyen hastalıkları
Ünlülerin bilinmeyen hastalıkları Hollywood yıldızı 67 yaşındaki Bruce Willis'e beynin bazı bölgelerinde meydana gelen işlev bozukluğu sonucu ortaya çıkan konuşma, konuşulanı anlama ve okuma-yazma gibi becerileri etkileyen 'afazi' adı verilen söz yitimi hastalığı teşhisi koyuldu. Bu hastalık ünlü aktörün kariyerini bitirirken daha önce yerli ve yabancı ünlü birçok ünlü ismin geçirdiği hastalık gündeme geldi. Türkiye’de bu ünlü isimlerin başında Arda Kural geliyor. Kural şu sıralar ekranlarda boy göstermeye başlasa da uzun yıllar geçirdiği psikolojik rahatsızlık nedeniyle işini yapamadı. İşte Mehmet Ali Erbil’den Kıvanç Tatlıtuğ’a Hazal Kaya’dan Cem Yılmaz’a ünlülerin bilinmeyen hastalıkları...
31.03.2022 Magazin
Bruce Willis 'afazi' hastalığı nedeniyle oyunculuğa ara verdi
Bruce Willis 'afazi' hastalığı nedeniyle oyunculuğa ara verdi Hollywood yıldızı Bruce Willis'e (67) beynin bazı bölgelerinde meydana gelen işlev bozukluğu sonucu ortaya çıkan konuşma, konuşulanı anlama ve okuma-yazma gibi becerileri etkileyen 'afazi' (söz yitimi) hastalığı teşhisi koyuldu. Ünlü yıldızın ailesi tarafından yapılan ortak açıklamada, Willis'in oyunculuk kariyerini bırakacağı bilgisi de yer aldı.
30.03.2022 Magazin
Petek Dinçöz - Serkan Kodaloğlu çifti boşanıyor
Petek Dinçöz - Serkan Kodaloğlu çifti boşanıyor Petek Dinçöz, 2014 yılında Serkan Kodaloğlu ile nikah masasına oturmuştu. İrfan Aslan adında bir de oğulları olan çift 8 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldı.
15.03.2022 Magazin
Bruce Willis hakkında hayranlarını üzen 'hafıza kaybı' iddiası!
Bruce Willis hakkında hayranlarını üzen 'hafıza kaybı' iddiası! Ünlü oyuncu Bruce Willis hakkında ortaya atılan iddialar, hayranlarını üzdü. Willis'in, hafıza kaybı sorunları yaşadığı ve bu nedenle de replikleri ezberleyemediği ileri sürüldü.
15.03.2022 Magazin
Demans nedir, nasıl anlaşılır? Demans hastalığının belirtileri nelerdir, demans hastası nasıl olur?
Demans nedir, nasıl anlaşılır? Demans hastalığının belirtileri nelerdir, demans hastası nasıl olur? Hollywood'un efsane ismi Bruce Willis'in hafıza kaybı sorunu yaşadığı iddia edildi. 29 Nisan'da yeni filmi 'Fortress: Sniper's Eye'ın vizyona girmesi öncesi 66 Yaşındaki oyuncunun demans hastalığı ile boğuştuğu iddiaları gündeme geldi. Söz konusu gelişmenin ardından Demans nedir? Demans hastalığının belirtileri nelerdir, demans hastası nasıl olur? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
15.03.2022 Sağlık
Bruce Willis-Emma Heming çifti malikaneden zarar ettiler
Bruce Willis-Emma Heming çifti malikaneden zarar ettiler Bruce Willis-Emma Heming çifti, Westchester County’deki evlerini 7.6 milyon dolar’a (yaklaşık 45.2 milyon TL) sattı.
26.01.2020 Magazin
İlk Kurşun filmi konusu ve oyuncuları
İlk Kurşun filmi konusu ve oyuncuları İlk Kurşun filmi TV’de ilk kez bu aksam ekranlara gelecek. Aksiyon dolu bir film olan İlk Kurşun filmi konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? Eleştiriler nelerdir?
10.10.2019 Televizyon
Dünya yıldızı oyuncuyu elleriyle besledi
Dünya yıldızı oyuncuyu elleriyle besledi 'Saltbae' hareketiyle dünya çapında üne kavuşan sosyete kasabı Nusret Gökçe, ünlü oyuncu Bruce Willis'i restoranında ağırladı.
8.12.2018 Magazin
'Trump benimle birlikte olduktan sonra para teklif etti'
'Trump benimle birlikte olduktan sonra para teklif etti' Eski Playboy modeli Karen McDougal, Trump ile yasak ilişki yaşadığını iddia eden bir diğer kadın oldu. McDougal, 2006 yılında Trump ile 10 ay süren 'gerçek bir ilişki' yaşadıklarını öne sürdü. Sansasyon yaratan model, bir dönem oyuncu Bruce Willis'le yaşadığı aşkla da gündeme gelmişti.
23.03.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Bruce Willis ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bruce willis haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.