Bronz

Bronz

Son dakika bronz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bronz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bronz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bronz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bronz gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.077 bronz haberi bulunmuştur. Tüm bronz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Olimpiyatlarda kaç para ödül verileceği açıklandı!
Olimpiyatlarda kaç para ödül verileceği açıklandı! Atletizmin uluslararası yönetim kurumu Dünya Atletizm Birliği, Paris 2024 Olimpiyatları’ndan başlamak üzere altın madalya alan sporculara 50 bin dolar para ödülü vereceğini açıkladı.
10.04.2024 Gündem
Nesrin Baş kimdir, nereli, kaç yaşında? Avrupa Güreş Şampiyonu Nesrin Baş'ın kariyeri
Nesrin Baş kimdir, nereli, kaç yaşında? Avrupa Güreş Şampiyonu Nesrin Baş'ın kariyeri Romanya'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Milli güreşçi Nesrin Baş, Avrupa şampiyonu oldu. Milli gururumuz Güreşçi Nesrin Baş’ın kariyeri ve özel hayatına yönelik detaylar şampiyonluk sonrası sorgulanmaya başlandı. 
17.02.2024 Diğer Sporlar
Yüreğirli atletlerden Türkiye rekoru
Yüreğirli atletlerden Türkiye rekoru Bursa’da düzenlenen U-14 Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası’nda Yüreğir Belediyespor Kulübü sporcuları 1 Türkiye Şampiyonluğu, 1 ikincilik, 1 üçüncülük ve 1 de Türkiye rekoru elde etti.
31.01.2024 Adana
Demir Kullanım Alanları Nelerdir? Demirin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Demir Kullanım Alanları Nelerdir? Demirin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Yeryüzünde en çok bulunan metaller içerisinde yer alan demir aynı zamanda en sık kullanılan metaller içerisinde de yerini almaktadır. Geçiş metalleri grubunda bulunan demirin atom numarası ise 26'dır. Periyodik tablo içerisindeki sembolü ise '' Fe '' dir. Doğada katı bir biçimde bulunan bu metalin yerkabuğunun büyük bir bölümünde hammadde olarak yer aldığı bilinmektedir.
13.01.2024 Yaşam
Silisyum Kullanım Alanları Nelerdir? Silisyumun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Silisyum Kullanım Alanları Nelerdir? Silisyumun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Silisyum, yer kabuğunun %25'ini meydana getiren ve dünyada oksijenden sonra en çok bulunan elementtir. Denizlerde yaşayan diatomların hücre duvar yapılarında, bitki dokularında ve hayvan iskeletlerinde de bulunur.
5.01.2024 Sağlık
Yüzde 90 görme engelli atlete, 'maç izleme' cinayetinde 22,5 yıl hapis
Yüzde 90 görme engelli atlete, 'maç izleme' cinayetinde 22,5 yıl hapis Bursa’da, futbol maçı izlemek için bir araya geldiği arkadaşı Kadir Şahin'i (38) çıkan tartışmada bıçakla öldürüp, Sedat İrtem’i de (30) yaralayan yüzde 90 görme engelli sporcu Suat Öner (40), tutuklu yargılandığı davada toplam 22,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Öner, son savunmasında, “Kendimi savunmak isterken bu olaylar yaşandı” dedi.
4.01.2024 Gündem
Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira’nın bronz heykeli dikildi
Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira’nın bronz heykeli dikildi Ünlü şarkıcı Shakira’nın dev bronz heykeli doğduğu Kolombiya’da dikildi. Shakira heykel ile ilgili olarak, “Heykeltıraş Yino Marquez ve bölge sanat okulu öğrencilerin ve ülkemin insanlarına muazzam sanatsal yeteneklerinin bu örneği için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.
28.12.2023 Magazin
Felipe Melo'nun kavgası finalin önüne geçti!
Felipe Melo'nun kavgası finalin önüne geçti! 2023 FIFA Kulüpler Dünya Kupası finalinde İngiliz ekibi Manchester City, Brezilya takımı Fluminense'yi 4-0 mağlup ederek şampiyon oldu. Maviler, 2023 yılını 5 kupayla tamamladı. Karşılaşmanın ardından ise Jack Grealish'in tavırlarından rahatsız olan Fluminense'nin oyuncusu Felipe Melo, İngiliz futbolcuyu itti. O sırada araya Kyle Walker girdi. Kyle Walker'a da kafa tutan Melo'nun maç sonundaki açıklaması ise dikkat çekti.
23.12.2023 Futbol
VakıfBank ve Eczacıbaşı, FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda finalde karşılaşacak
VakıfBank ve Eczacıbaşı, FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda finalde karşılaşacak Eczacıbaşı Dynavit'in ardından VakıfBank da FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda finale yükseldi. Tarihte ilk kez iki Türk takımı bu turnuvada karşı karşıya gelecek. Kazanan takım, kupayı kazanacak.
16.12.2023 Voleybol
Boomads, Felis Ödülleri'nden 32 Ödülle Döndü!
Boomads, Felis Ödülleri'nden 32 Ödülle Döndü! Influencer marketing ajansı Boomads, pazarlama dünyasının önemli ödül törenlerinden FELİS'ten büyük bir başarı kazanarak döndü.
23.11.2023 Vitrin
3 bin yıllık kayıp dil Türkiye'de keşfedildi
3 bin yıllık kayıp dil Türkiye'de keşfedildi Ülkemiz toprakları için kullanılan "medeniyetler beşiği" sözünün doğruluğunu bir kez daha kanıtlayan, güzel bir haberle karşınızdayız.
22.11.2023 Kültür Sanat
İşte Atatürk'ün işaret ettiği zeki, çevik ve ahlaklı sporcular
İşte Atatürk'ün işaret ettiği zeki, çevik ve ahlaklı sporcular Türkiye, cumhuriyetin 100 yıllık tarihinde milli takım, kulüp ve bireysel anlamda birçok sportif başarıya imza attı. Bu süreçte sayısız kupa ve madalya kazanılırken Ay-Yıldızlılar, dünya sporuna damga vurdu. İşte 100 yıl içinde öne çıkan en büyük başarılar.
29.10.2023 Şampiy10
Bakan Ersoy 'UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne 20'inci varlığımızı da kaydettirdik' diyerek duyurdu! Gordion Antik Kenti listede...
Bakan Ersoy 'UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne 20'inci varlığımızı da kaydettirdik' diyerek duyurdu! Gordion Antik Kenti listede... Ankara'nın Polatlı ilçesindeki en önemli tarihi bölge Gordion Antik Kenti, UNESCO tarafından 'Dünya Mirası' ilan edildi. Kararı sosyal medya hesabından duyuran Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ""Bir müjdemiz var! UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne 20'inci varlığımızı da kaydettirdik. Ankara'mızın eşsiz kültür varlıklarından biri olan Gordion Antik Kenti 'Dünya Mirası' oldu." dedi.
18.09.2023 Gündem
Basketbol Dünya Kupası Başlıyor, Heyecan Süper Oranlarla Misli’de Yaşanıyor!
Basketbol Dünya Kupası Başlıyor, Heyecan Süper Oranlarla Misli’de Yaşanıyor! 2023 FIBA Basketbol Dünya Kupası heyecanı başlıyor. 25 Ağustos - 10 Eylül arasında oynanacak olan turnuvaya Asya ülkeleri Filipinler, Japonya ve Hindistan ev sahipliği yapacak. 32 takımın mücadele edeceği FIBA Basketbol Dünya Kupası’nda Avrupa’yı 12 ülke temsil edecekken; Asya ve Okyanusya’dan 8, Kuzey ve Güney Amerika’dan 7, Afrika’dan ise 5 ülke turnuvada yer alacak.
24.08.2023 İddaa
Bakan Bak: 7 bin 491 engelli öğrencimiz yetenek taramasından geçirildi
Bakan Bak: 7 bin 491 engelli öğrencimiz yetenek taramasından geçirildi Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı Kapsamında engelli öğrencilerin de taramaya tabi tutulduğunu belirterek, altyapı programının başladığı 2017 yılından bu yana 7 bin 491 engelli öğrencinin yetenek taramasından geçirildiğini açıkladı.
22.08.2023 Şampiy10
İstanbul'da akılalmaz olay! Çantadan timsah çıktı
İstanbul'da akılalmaz olay! Çantadan timsah çıktı İstanbul'da tarihi eser kaçakçılarına yönelik 6 ayrı operasyon düzenleyen İstanbul İl Jandarma Ekipleri, eski dönemlere ait sikke, altın ve bronz takılar ele geçirdi. Ekipler operasyonda ayrıca, bir araçta timsah başı ve derisi de yakalandı.
17.08.2023 Yaşam
Lal Mira Gürgen, Avrupa üçüncüsü oldu
Lal Mira Gürgen, Avrupa üçüncüsü oldu 20-23 Temmuz tarihleri arasında Kronberg Almanya’da düzenlenen At Terbiyesi Yıldız ve Genç Biniciler Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi temsil eden Kemer Atlı Spor Kulübü Sporcusu Lal Mira Gürgen, Yıldızlar Kategorisinde Avrupa 3‘sü olarak Bronz Madalya aldı.
23.07.2023 Diğer Sporlar
İncil ve Tevrat ile çok sayıda sikke ele geçirildi! Tarihi eser operasyonu
İncil ve Tevrat ile çok sayıda sikke ele geçirildi! Tarihi eser operasyonu İstanbul'da dikkat çeken operasyon. Tarihi eser kaçakçılığı yapan 5 kişi yakalandı. Operasyonlarda üzerlerinde Hz. İsa ve Hz. Meryem figürleri bulunan İncil ve İbranice yazılar olan Tevrat'ın da bulunduğu çok sayıda tarihi eser ele geçirildi. Ele geçirilen eserler İstanbul Emniyet Müdürlüğü bahçesinde sergilendi.
14.07.2023 Gündem
İstanbullu cimnastikçiler 5 ödül aldı
İstanbullu cimnastikçiler 5 ödül aldı Uluslararası Estetik Grup Cimnastik Federasyonu tarafından Bulgaristan’ın Burgas kentinde düzenlenen Balkan Oyunları’na İstanbullu cimnastikçiler damga vurdu. 8 farklı ülkeden 62 takımın katıldığı yarışmada, İstanbul Şavkar Cimnastik Kulübü sporcuları, rakiplerini geride bırakarak 3 altın, 1 gümüş, 1 bronz madalya kazandı.
12.07.2023 Şampiy10
Bakan Osman Aşkın Bak, 3. Avrupa Oyunları’nı değerlendirdi: Gurur duyulacak bir tablo
Bakan Osman Aşkın Bak, 3. Avrupa Oyunları’nı değerlendirdi: Gurur duyulacak bir tablo Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, milli sporcuların Polonya’da düzenlenen 3. Avrupa Oyunları’nda elde ettiği sonucu “Gurur duyulacak bir tablo” olarak değerlendirirken, elde edilen bu başarının önümüzdeki süreçte başta 2024 Paris Olimpiyat Oyunları olmak üzere artarak devam edeceğine inandığını ifade etti.
3.07.2023 Gündem
Hadise dekolteli elbisesini giyip poz verdi!
Hadise dekolteli elbisesini giyip poz verdi! Cesur pozları ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Hadise, Bodrum’da yaptığı tatil sonrası önceki gün İstanbul’a geri döndü. Bronz teni, altın rengi elbisesiyle yeni pozlarını sosyal medya hesabından paylaşan Hadise’ye beğeni ve yorum yağdı.
27.06.2023 Magazin
Influencer Marketing Ajansı Boomads’e üç ödül
Influencer Marketing Ajansı Boomads’e üç ödül Global ve lokal pek çok markanın influencer marketing stratejilerini belirleyen ve çözüm ortağı olan Boomads bu sene Effie Awards’tan tam 3 ödülle döndü.
27.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Avrupa Oyunları’nda 2'si altın 5 madalya geldi
Avrupa Oyunları’nda 2'si altın 5 madalya geldi Polonya'da düzenlenen 3’üncü Avrupa Oyunları'nda (Krakow-Malopolska 2023) milli sporcular Nafia Kuş ve Sude Yaren Uzunçavdar altın madalya kazandı.
26.06.2023 Diğer Sporlar
2023’te 3 bine yakın tarihi eser ait oldukları topraklara döndü
2023’te 3 bine yakın tarihi eser ait oldukları topraklara döndü Yurt dışına yasa dışı yollarla kaçırılan tarihi eserler, Türkiye’ye getirilmeye devam ediyor. 2023’ün başından bu yana 2 bin 956 eser daha Türkiye’ye iade edilerek müzelerde koruma altına alındı.
20.06.2023 Gündem
MIXX Awards Europe’tan Türkiye’ye 5 ödül
MIXX Awards Europe’tan Türkiye’ye 5 ödül Dünyanın en büyük dijital pazarlama ve reklamcılık sektör derneği olan Interactive Advertising Bureau (IAB)’nin Avrupa bölgesel kuruluşu IAB Europe tarafından düzenlenen MIXX Awards Europe 2023'te en başarılı dijital reklamlar ödüllerini aldı.
31.05.2023 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Bronz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bronz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.