Brisa

Brisa

Son dakika Brisa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Brisa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Brisa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Brisa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan brisa gelişmeleri de dahil olmak üzere 144 brisa haberi bulunmuştur. Tüm brisa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sabancı Holding'den 36,7 milyar lira kar
Sabancı Holding'den 36,7 milyar lira kar 2023 yılının ilk 9 ayına ilişkin finansal sonuçlarını açıklayan Sabancı Holding, söz konusu dönemde kombine satışlarını yüzde 65 artışla 457,3 milyar TL seviyesine yükseltirken, Holding’in konsolide net kârı ise 36,7 milyar TL oldu.
9.11.2023 Finans
Şirketlerde 100’üncü yıl hareketliliği
Şirketlerde 100’üncü yıl hareketliliği Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl coşkusunun yaşandığı bugünlerde farklı sektörlerde çok sayıda şirket hem sosyal sorumluluk kapsamında yaptıkları hazırlıkları duyuruyor hem de müşterilerine yönelik çok sayıda kampanyayı hayata geçiriyor.
30.10.2023 Ekonomi
Altın fiyatları uçuşa geçti! Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Altında böylesi görülmedi! Gram altın...
Altın fiyatları uçuşa geçti! Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Altında böylesi görülmedi! Gram altın... Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Altın fiyatları uçuşa geçti. Altında uzun zamandır böyle yükseliş görülmedi. Rusya’nın sabah saatlerinde Ukrayna'ya hava saldırısı başlatmasıyla küresel piyasalarda hareketlilik yaşanmaya başladı. Ons altın 1940 dolara yükselirken iç piyasada gram altın 887 liraya ulaştı. Altın ile ilgili tahminler ise peş peşe geldi. İşte gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm gelişmeler...
24.02.2022 Ekonomi
Altın fiyatlarında son dakika tahmini! Tarih verildi tersine dönecek, gram altın 1000 lira...
Altın fiyatlarında son dakika tahmini! Tarih verildi tersine dönecek, gram altın 1000 lira... Altın fiyatları yükselişe geçti, uyarılar art arda geldi. Tarih belli oldu, her şey tersine dönebilir. Aylar sonra zirveye çıkan altın fiyatlarında kararsız seyir söz konusu. Altın yatırımcıları Rusya ile Ukrayna arasındaki krizi yakından takip ediyor, savaş ihtimali fiyatlardaki etkisini devam ettiriyor. ABD ve Avrupa’nın Rusya’ya uyguladığı yaptırımlar sonrası altın fiyatları yataya döndü. Geçtiğimiz gün 1918 dolara çıkarak 8 ayın zirvesini yenileyen ons altın, bugün 1900 dolar sınırında işlem görüyor. Bugüne 841 liradan başlayan gram altın ise geçen haftaya göre; hafif geri çekilerek 840 liradan işlem görüyor. Yatırımcılar ise ‘Gram altının ne zaman 1000 lira olacak?’ sorusuna cevap arıyor. Gram altın fiyatları ile ilgili uzmanlardan flaş açıklamalar gelirken; çeyrek altın, tam altın, yarım altın ve Cumhuriyet altını fiyatlarında son durum da belli oldu... İşte altın fiyatları ile ilgili tüm detaylar....
23.02.2022 Ekonomi
Altın fiyatları uçuşa geçti! 13 aydır ilk kez oldu! Tarih belli oldu! Gram altında son dakika tahmini
Altın fiyatları uçuşa geçti! 13 aydır ilk kez oldu! Tarih belli oldu! Gram altında son dakika tahmini Altın fiyatları uçuşa geçti! Rusya ile Ukrayna arasındaki gerginlik altın fiyatlarına tavan yaptırdı. Altın fiyatları 13 ay sonra ilk yeni gelişme yaşandı. Ons Altın güne 1904 dolardan başladı. Gün içinde en düşük 1904 dolar, en yüksek de 1914 dolar seviyesi görüldü. Saat 09:09 itibarıyla ons altın 1910 dolardan alıcı buluyor. Gram Altın fiyatları da ons altına paralel olarak yükseliş gösteriyor. Gram altın güne 837.4 liradan başladı. Gün içinde en düşük 835.7 lira, en yüksek de 842.9 lirayı gördü. Saat 09:09 itibarıyla 839.8 liradan alıcı buluyor. Öte yandan gram altının ne zaman 1000 lira olacağı ile ilgili uzmanlardan peş peşe açıklamalar geldi. İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm gelişmeler...
22.02.2022 Ekonomi
Brisa, 'Arvento'yu alıyor
Brisa, 'Arvento'yu alıyor Brisa, ortakları Bridgestone ve Sabancı Holding’in de onayıyla, Arvento Mobil Sistemler’in (Arvento) %88,89 sermaye payını satın alıyor.
15.12.2021 Otomobil
Arabası olanlar dikkat! Bunu yapmayanlar...
Arabası olanlar dikkat! Bunu yapmayanlar... Arabası olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Birçok kişi bilmiyor. Araba sahiplerinin mutlaka eksiksiz olarak yapması gerekiyor. Artan sıcaklıklar insanları zorladığı gibi otomobiller üzerinde de etkili oluyor. Bakımsız otomobilleri yol kenarlarında bolca görmek mümkünken tam bakımlı otomobillerin sıcaktan etkilenmesi zorlaşıyor. Otomobilin sıcaklıkla mücadele etmesi için ana etken bakımların eksiksiz olmasından geçiyor.
5.08.2021 Otomobil
Altın, dolar ve euro ile ilgili flaş tahmin! Yatırımcılar...
Altın, dolar ve euro ile ilgili flaş tahmin! Yatırımcılar... Yatırımcılar güvenli liman arayışında. Altın, dolar ve euroda son durum ne? Altına mı dövize mi yatırım yapmak daha karlı? Parasına değer katmak isteyenler uzun vadeli yatırımlarında altını tercih ediyor. Kısa süreli kazan. sağlamak isteyenler dolar ve altına yöneliyor. Altın, dolar ve euro ile ilgili flaş tahmin!
1.08.2021 Ekonomi
Mitsubishi Türkiye'ye yeni genel müdür!
Mitsubishi Türkiye'ye yeni genel müdür! Sabancı Grubu bünyesindeki TEMSA Motorlu Araçlar Genel Müdürlüğü görevine, Ilgaz Korkmaz atandı.
10.06.2021 Otomobil
Türkiye’nin “En Etkin 50 CMO”su belli oldu!
Türkiye’nin “En Etkin 50 CMO”su belli oldu! DataExpert işbirliğiyle yürütülen araştırma kapsamında belirlenen Fortune Türkiye “En Etkin 50 CMO” listesi açıklandı. Listede yer alan pazarlama yöneticilerinin 2020’de gerçekleştirdikleri çalışmalarda dijitale ayırdıkları bütçeler, pandeminin etkisiyle bir önceki yıla oranla yüzde 74 arttı.
2.03.2021 Ekonomi
Pandemi kış lastiği kullanımını azaltmadı
Pandemi kış lastiği kullanımını azaltmadı Lastik sektörünün önde gelen firmalarından Brisa, kış lastiği pazarına ait rakamsal verileri açıkladı. Buna göre kış lastiği pazarı, geçtiğimiz yıl 4.4 milyon adetlik satışa ulaşırken, 2020 ve 2021 yıllarında da kış lastiği pazarının, benzer bir düzeyde olması öngörülüyor.
17.12.2020 Otomobil
Kış lastiği pazarı pandemiden etkileniyor!
Kış lastiği pazarı pandemiden etkileniyor! Türkiye’de yılda yaklaşık 4.4 milyon kış lastiği satılıyor. 2020 ve 2021’de pandemi kapanmalarının satışları direkt etkilemesi öngörülüyor.
14.12.2020 Otomobil
Son Dakika! 'Fazla mesai'nin hesaplanmasına dair kritik karar! Emsal niteliğinde!
Son Dakika! 'Fazla mesai'nin hesaplanmasına dair kritik karar! Emsal niteliğinde! İşveren ile işçi arasında aralıklarla tartışma konusu olan fazla mesainin hesaplanması, iş davalarının uzamasına ve hak kaybına da yol açmakta. Özellikle fazla mesainin hesaplanması, iş davalarında büyük önem taşıyor. Konuyla ilgili olarak Yargıtay'dan, fazla mesainin hesaplanmasına dair emsal niteliğinde bir karar geldi. İşte Yargıtay'ın fazla mesainin hesaplanmasına dair verdiği kritik kararın ayrıntıları…
Ar-Ge gücüyle 1 milyar TL’lik ihracata koşuyor
Ar-Ge gücüyle 1 milyar TL’lik ihracata koşuyor Brisa, İzmit fabrikasındaki Ar-Ge merkezinde yerli teknolojiye ağırlık verecek.
19.08.2018 Otomobil
‘Turkish Fuji’ye en akıllı fabrika
‘Turkish Fuji’ye en akıllı fabrika Brisa’nın 300 milyon dolara Aksaray’da inşa ettiği yeni tesisi bu yıl açılacak. Japon ortaklarının ‘Turkish Fuji’ dedikleri Hasandağı eteklerine kurulan fabrika Bridgestone’un en akıllısı olacak.
1.04.2018 Otomobil
"7'den 75'e korttayız"
"7'den 75'e korttayız" İpek Şenoğlu, Bridgestone Cup'la isteyen herkesin her yaşta tenis oynayabileceğini gösterdiklerini söyledi:
10.11.2021 Diğer Sporlar
Sabancı: Yüksek faize önlem alınmalı
Sabancı: Yüksek faize önlem alınmalı 2017’nin enflasyonda ve yüksek reel faizde artış görülen bir yıl olduğunu belirten Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, “Yüksek faizle ilgili önlemlerin alınması gerekiyor” dedi
26.02.2018 Ekonomi
Sabancı: OECD ülkeleri arasında en hızlı büyümeyi yakaladık
Sabancı: OECD ülkeleri arasında en hızlı büyümeyi yakaladık Sabancı Holding 2017 yılı finansal sonuçlarını açıkladı. Buna göre 2017 yılı kombine net satışları yüzde 22 artışla 65 Milyar 600 Milyon TL, konsolide net karı ise yüzde 31 artışla 3 Milyar 481 Milyon TL olarak gerçekleşti. Kombine EBITDA ise, yüzde 34 artışla 15 Milyar TL oldu.
26.02.2018 Ekonomi
Sabancı’dan 6 ayda 19.2 milyar TL gelir
Sabancı’dan 6 ayda 19.2 milyar TL gelir Sabancı Holding’in konsolide satışları ilk 6 ayda % 11 artışla 19.2 milyar liraya çıktı. Operasyonel kârlılığı % 21 büyüyerek 4.3 milyar lira oldu
18.08.2017 Ekonomi
"Türk malı otomobili her il yapmak istiyor"
"Türk malı otomobili her il yapmak istiyor" Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, yerli otomobil çalışmalarına ilişkin, "Cumhurbaşkanımız yerli otomobille ilgili Türkiye'deki babayiğitleri arıyordu. Bunlarla görüşmenin son aşamasına geldik. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımızla yapmış olduğumuz çalışmada yarın belli bir noktaya gelmiş olacağız. Ondan sonra yatırımcıları, Cumhurbaşkanımıza takdim ettikten sonra özel sektörümüz kararını verecek. Tabii Türk malı otomobili her il yapmak istiyor. Aslında bu bizim için bir şeref." dedi.
12.08.2017 Ekonomi
Sabancı'nın torununa asgari ücret
Sabancı'nın torununa asgari ücret Sevil Sabancı'nın kızı Melisa Tapan çalıştığı aile şirketinde asgari ücret düzeyinde maaş alıyor
20.04.2017 Magazin
Sabancı Holding’de yeni etap dönüşümle başlıyor
Sabancı Holding’de yeni etap dönüşümle başlıyor Sabancı Holding CEO’su Mehmet Göçmen yeni dönemi bu sözlerle anlattı. Yapılan atamalarla Sabancı Perakende Grup Başkanlığı’na Ata Köseoğlu, Sanayi Grup Başkanlığı’na Cenk Alper ve Çimento Grup Başkanlığı’na Mehmet Hacıkamiloğlu atandı
8.03.2017 Ekonomi
İhracat sa Lassa
İhracat sa Lassa Brisa, yatırım ve ihracat atağına kalkıyor. 3 bin 100 kişinin çalışacağı Aksaray tesisi bu yıl test üretimine başlıyor. İran ile Çin’i keşfeden şirketin gelirlerinde ihracatın payı % 50’yi geçecek
26.02.2017 Otomobil
Rüzgar nereden eserse essin biz büyüyeceğiz
Rüzgar nereden eserse essin biz büyüyeceğiz Sabancı Holding Sanayi Grubu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu, “2017’de 1.5 milyar TL’lik yatırım yapacağız. Rüzgar nereden eserse essin % 15 büyüme hedefimize ulaşacağız” dedi
25.01.2017 Ekonomi
Biz de faizin düşük olmasını istiyoruz
Biz de faizin düşük olmasını istiyoruz Sabancı Holding CEO’su Zafer Kurtul, TL kredilerinde faiz oranlarının ucuz olmadığını belirterek, “Belirleyici olan bankaların fonlaması ve TL mevduata ne faiz verildiği” dedi
21.10.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Brisa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki brisa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.