Brezilyalı Model

Brezilyalı Model

Son dakika Brezilyalı model haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Brezilyalı model ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Brezilyalı model haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Brezilyalı Model

haberleri sayfasında son dakika yaşanan brezilyalı model gelişmeleri de dahil olmak üzere 360 brezilyalı model haberi bulunmuştur. Tüm brezilyalı model haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da Brezilyalı modele silahlı saldırı! 'Kargonuz var' yalanı ile dışarı çağırmış
İstanbul'da Brezilyalı modele silahlı saldırı! 'Kargonuz var' yalanı ile dışarı çağırmış İstanbul Kağıthane'de kargo teslimatı yapma bahanesiyle iletişim kuran şüpheli, iş yerinin önünde buluştuğu Brezilyalı model Diogo Da Silva Joaquım'a silahlı saldırıda bulundu. Brezilyalı model bacağından ve kolundan yaralanırken, şüpheli kaçtı. Güvenlik kamerasına yansıyan saldırı ile ilgili konuşan Brezilyalı model, "Türkiye'de böyle bir şey yaşadığım için şaşkınım" dedi.
23.03.2023 Yaşam
Tom Brady aşk acısıyla eridi!
Tom Brady aşk acısıyla eridi! Gösteri dünyasının gözde çifti Brezilyalı model Gisele Bündchen ile Amerikan futbolu oyuncusu Tom Brady, 13 yıllık evliliklerini geçtiğimiz aylarda sonlandırmıştı. Tom Brady, Gisele Bündchen ile evliliğini sonlandırmasının ardından 7 kilo verdi. Brady'nin çalkantılı özel hayatı nedeniyle futbol kariyerinin olumsuz etkilendiği ileri sürüldü.
29.01.2023 Magazin
Alessandra Ambrosio beyaz bikinisiyle göz kamaştırdı!
Alessandra Ambrosio beyaz bikinisiyle göz kamaştırdı! Alessandra Ambrosio, Amerika tatilinden sonra rotasını çevirdiği Meksika'da sıcak havanın ve denizin tadını doyasıya çıkardı. Dünyaca ünlü Brezilyalı model, denizde verdiği pozlarla beğeni topladı.
5.01.2023 Magazin
Adriana Lima'dan Pele'ye duygusal veda!  'Dünya onun karşısında eğilir'
Adriana Lima'dan Pele'ye duygusal veda! 'Dünya onun karşısında eğilir' Brezilya Milli Takımı ile 1958, 1962 ve 1970'te Dünya Kupası zaferi yaşayan, Pele olarak bilinen tam adıyla Edson Arantes do Nascimento, dün akşam saatlerinde hayata gözlerini yumdu. Kansere yenik düşen futbol efsanesi için art arda veda mesajları paylaşıldı. Dünyaca ünlü Brezilyalı model Adriana Lima da Pele için duygusal bir veda paylaşımı yaptı.
30.12.2022 Magazin
Adriana Lima oğlunun ilk fotoğrafını paylaştı!
Adriana Lima oğlunun ilk fotoğrafını paylaştı! Geçen Ağustos ayında üçüncü kez anne olan top model Adriana Lima, ailesinin en küçük üyesini sonunda sosyal medyadaki takipçileriyle tanıştırdı. Ünlü model hamilelik kilolarıyla da eleştirilerin hedefindeydi.
11.12.2022 Magazin
Adriana Lima hamilelik kilolarıyla tartışma konusu oldu! Yeniden hamile mi?
Adriana Lima hamilelik kilolarıyla tartışma konusu oldu! Yeniden hamile mi? Ünlü model Adriana Lima mesleği nedeniyle fiziksel görünümüne her zaman özen gösterdi. Daha önceki iki hamileliğinin ardından kısa sürede formuna kavuşan Lima da bu kez aynı durum tekrarlanmadı. Ünlü model kilolarıyla tartışma konusu oldu.
2.12.2022 Magazin
Brezilyalı model, Rus füzesiyle öldürüldü! Thalita do Valle Ukrayna ordusuna katıldığını açıklamıştı
Brezilyalı model, Rus füzesiyle öldürüldü! Thalita do Valle Ukrayna ordusuna katıldığını açıklamıştı Ukrayna ordusuna keskin nişancı olarak katılan Brezilyalı model Thalita do Valle, bir Rus füzesinin bulunduğu askeri sığınağı yerle bir etmesi sonucu hayatını kaybetti.
6.07.2022 Dünya
‘Sologami’ Hindistan’a sıçradı! ‘Ben kendimi her halimle seviyorum’
‘Sologami’ Hindistan’a sıçradı! ‘Ben kendimi her halimle seviyorum’ Hindistan’da Kshama Bindu adlı kadının kararı tartışmalara neden oldu. Avrupa’da ‘Sologami’ olarak adlandırılan kişinin kendisiyle evlenme geleneği Asya’ya da sıçradı. "İnsanın kendisiyle evlenmesi, ihtiyacı olduğunda kendinin yanında olacağına söz vermesi demek” diyen Bindu, “Ben kendimi her halimle, en çirkin taraflarımla bile seviyor ve kabul ediyorum” ifadelerini kullandı.
4.06.2022 Dünya
Survivor'da birleşme partisine gidecek isimler belli oldu! Birleşme partisini kimler garantiledi?
Survivor'da birleşme partisine gidecek isimler belli oldu! Birleşme partisini kimler garantiledi? Survivor'da birleşme partisine gidecek isimler belli oldu. Survivor 2022 All Star'da yarışmacılar üç hafta sonraki birleşme partisine direkt olarak katılabilmek için parkura çıktı. Birleşme partisi öncesi oynanacak dokunulmazlık oyunlarını kazanan dört yarışmacı, birleşme partisini garantileyecek. Dün akşam oynanan oyunlar sonrası iki kişi dokunulmazlık sembolünü kazandı.
5.03.2022 Magazin
Brezilyalı model Suzy Cortez, Putin'i anlattı, sözleri olay oldu: Beni korkuttu!
Brezilyalı model Suzy Cortez, Putin'i anlattı, sözleri olay oldu: Beni korkuttu! Miss BumBum yarışmasını kazanarak ‘En İyi Kalça’ seçilen Brezilyalı model Suzy Cortez, 2018 yılında Vladimir Putin ile tanıştığını söyledi. Bir akşam yemeği sırasında Rus liderle karşılaştığını ifade eden Cortez, Rusya'nın Ukrayna'yı işgali sırasında onu 'şiddet içeren bir psikopat' olarak damgaladı.
4.03.2022 Magazin
Adriana Lima ilk kez poz verdi, bebek göründü!
Adriana Lima ilk kez poz verdi, bebek göründü! Yapımcı Andre Lemmers ile aşk yaşayan Brezilyalı model Adriana Lima, geçtiğimiz haftalarda üçüncü kez anne olmaya hazırlandığını açıklamıştı. Bir giyim markasının davetine katılan 40 yaşındaki güzel, neşeli halleriyle dikkat çekerken, objektif karşısında ilk kez hamilelik pozu verdi.
4.03.2022 Magazin
Gisele Bündchen'den hayat dersleri: Ya panikler boğulursunuz...
Gisele Bündchen'den hayat dersleri: Ya panikler boğulursunuz... Brezilyalı model Gisele Bündchen, 2021'in kendisine verdiği dersleri takipçileriyle paylaştı. Hayatı sörf yapmaya benzeten Bündchen, "Ya panikler boğulursunuz ya da sakin kalıp rahatlamayı seçersiniz. Hayat da böyledir" ifadelerini kullandı
4.01.2022 Magazin
Kendisiyle evlenen model Cris Galera'dan flaş hamle!
Kendisiyle evlenen model Cris Galera'dan flaş hamle! Erkeklere artık güvenmediğini söyleyerek kendisiyle evlendiğini duyuran Brezilyalı model Cris Galera, başkasına aşık olduğu için 90 gün sonra boşandı. Galera, başka birine aşık olduğunu açıkladı.
24.11.2021 Magazin
Survivor 2021 basketbol yarışması konuğu Marko Jaric mi? Marko Jaric kimdir? Kaç yaşında, Marko Jaric kariyeri…
Survivor 2021 basketbol yarışması konuğu Marko Jaric mi? Marko Jaric kimdir? Kaç yaşında, Marko Jaric kariyeri… Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında yarışmacılar ve Acun Medya ekibi arasında önümüzdeki günlerde basketbol yarışması oynanacak. Oynanan voleybol müsabakası sonrası gerçekleşecek basketbol oyununda sürpriz bir isim de yer alacak. NBA kariyeri olan basketbolcu Marko Jaric kimdir, kaç yaşında?
5.04.2021 Gündem
Adriana Lima'dan Nusret Gökçe paylaşımı!
Adriana Lima'dan Nusret Gökçe paylaşımı! Eski Victoria Secret modeli Adriana Lima ile Nusret Gökçe, Miami'de karşılaştı. Güzel model Lima, Nusret Gökçe ile verdiği pozu sosyal medyadan paylaştı.
1.03.2021 Magazin
Metin Hara'dan Adriana Lima açıklaması! 'Sadece hayret ettim'
Metin Hara'dan Adriana Lima açıklaması! 'Sadece hayret ettim' Instagram canlı yayınında iş ve özel hayatına dair soruları yanıtlayan Metin Hara, Brezilyalı model Adriana Lima ile ayrılığı hakkında konuştu.
6.02.2021 Magazin
Ünlü oyuncu Merve Boluğur: Henüz o kadar sıyırmadım
Ünlü oyuncu Merve Boluğur: Henüz o kadar sıyırmadım Ünlü oyuncu Merve Boluğur "Evde gelen çiçeklerime bakarak zaman geçiriyorum. Kendim go¨ndermiyorum. O¨yle bir şey okudum. Hiç alakası yok. Daha o kadar sıyırmadım. Kendime niye çiçek göndereyim? Kendime çiçek 'alırım', o ayrı" dedi.
29.05.2020 Magazin
Çağla Demir: Alessandra Ambroso'ya benzetiliyorum ama...
Çağla Demir: Alessandra Ambroso'ya benzetiliyorum ama... Dünyaca ünlü model Alessandra Ambrosio'ya olan benzerliğiyle dikkat çeken oyuncu Çağla Demir, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı.
17.01.2020 Magazin
Hayatı yoga!
Hayatı yoga! Gisele Bündchen, Harper’s Bazaar dergisi için kamera karşısına geçti.
26.12.2019 Magazin
Film tadında klip
Film tadında klip Oyuncu ve müzisyen Metin Çanak, 'Son Dileğim'adlı yeni single’ını müzikseverlerin beğenisine sundu.
5.11.2019 Magazin
Hamile Rachel Araz yıldızlarla podyuma çıktı
Hamile Rachel Araz yıldızlarla podyuma çıktı 7 aylık hamile olan stil danışmanı Rachel Araz, Fransa'da katıldığı defilede ünlü mankenlerle aynı podyumda yürüdü
30.09.2019 Magazin
Adriana Lima-Emir Uyar'ın sanat aşkı
Adriana Lima-Emir Uyar'ın sanat aşkı İlk olarak Venedik tatilinde birlikte görüntülenen Adriana Lima ile Emir Uyar, şimdi de Londra'da sanat sergilerini geziyor.
21.09.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Brezilyalı Model ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki brezilyalı model haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.