Branş

Branş

Son dakika branş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan branş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını branş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Branş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan branş gelişmeleri de dahil olmak üzere 953 branş haberi bulunmuştur. Tüm branş haberleri aşağıda listelenmiştir.
(MHRS randevu onaylama) Randevu onaylama nasıl yapılır, onaylı randevu sisteminden muaf olan gruplar var mı?
(MHRS randevu onaylama) Randevu onaylama nasıl yapılır, onaylı randevu sisteminden muaf olan gruplar var mı? Hastanelerde Onaylı Randevu Sistemi' başladı. Hasta, ertesi günkü randevusuna ya saat 20.00'ye kadar onay verecek ya da gelemeyeceğini bildirecek. Hastaneden randevu alan, randevu onayının nasıl yapıldığını sorguluyor. İşte MHRS randevu onaylama nasıl yapılır 2024 sorusunun yanıtı…
17.05.2024 Gündem
Ek atama olacak mı 2024? 20 bin öğretmen ataması sonrası öğretmenlere ek atama gelir mi?
Ek atama olacak mı 2024? 20 bin öğretmen ataması sonrası öğretmenlere ek atama gelir mi? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 20 bin öğretmen ataması yapılacağını açıkladı. Öğretmen atamalarında yüzde 50 KPSS puanı, yüzde 50 mülakat puanı belirleyici olacak. Ön başvurular 20 Mayıs’tan itibaren alınacak, sözlü sınavlar ise 1 Temmuz itibarıyla yapılmaya başlanacak. Atama sayısının bu yıl adaylar tarafından az olması nedeniyle ek atama olup olmayacağı sorusu gündeme geldi. Öğretmen adayları “Ek atama olacak mı, ek öğretmen ataması olur mu?” sorusuna yanıt arıyor.
8.05.2024 Çalışma Hayatı
Din Kültürü Öğretmenliği taban puanı 2024: Din Kültürü Öğretmenliği atama puanı ve atama sayısı
Din Kültürü Öğretmenliği taban puanı 2024: Din Kültürü Öğretmenliği atama puanı ve atama sayısı Öğretmen atama takvimi ile 20 bin öğretmen atamasında branş ve kontenjanlar belli oldu. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in atama kılavuzunu paylaşmasıyla birlikte sınıf öğretmenliği, rehber öğretmenliği, özel eğitim öğretmenliği yanı sıra Din Kültürü Öğretmenliğinde de atama sayısı ve atama puanı belli oldu. Peki 2024 Din Kültürü Öğretmenliği atama taban puanı kaç? İşte detaylar...
8.05.2024 Gündem
MEB öğretmen branş dağılımı (20 bin öğretmen ataması): Din Kültürü, rehberlik, özel eğitim kontenjanları kaç oldu?
MEB öğretmen branş dağılımı (20 bin öğretmen ataması): Din Kültürü, rehberlik, özel eğitim kontenjanları kaç oldu? MEB'in 20 bin öğretmen ataması hakkında son dakika bilgisini Bakabn Yusuf Tekin verdi. Canlı yayında konuşan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, en çok atam yapılacak branşın sınıf öğretmenliği olduğunu açıkladı. Tekin, 2024 yılında 20 bin öğretmen atamasının branş dağılımı ve kontenjan bilgisini de ayrıca paylaştı. Sürecin detayları 20 Mayıs'tan sonra belli olacak. Öğretmen atamalarında Din Kültürü öğretmenliği kontenjanı dikkat çekerken, özel eğitim ve rehberlik öğretmeliği branşları da ilgileri tarafından araştırılmaya başlandı. Peki 20 bin öğretmen ataması ne zaman yapılacak?
7.05.2024 Yaşam
(20 bin öğretmen ataması branş dağılımı 2024 ve atama kontenjanları) İllere göre 2024 öğretmen atama kontenjanları ne zaman açıklanacak? Öğretmen atamaları branş dağılımı (tahmini)
(20 bin öğretmen ataması branş dağılımı 2024 ve atama kontenjanları) İllere göre 2024 öğretmen atama kontenjanları ne zaman açıklanacak? Öğretmen atamaları branş dağılımı (tahmini) Öğretmen atama takvimi netleşti. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atama takvimi sürecinin ayrıntılarını paylaşırken 20 bin öğretmen atanacağını söyledi. Peki, 2024 öğretmen atama başvuruları ne zaman başlayacak? Öğretmen atamaları branş ve kontenjan dağılımı nasıl olacak? İşte 20 bin öğretmen ataması branş dağılımı 2024 ve atama kontenjanları hakkında merak edilenler...
7.05.2024 Gündem
Öğretmenlere atama müjdesi! 20 bin atama, işte branş ve kadro sayıları..
Öğretmenlere atama müjdesi! 20 bin atama, işte branş ve kadro sayıları.. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Tekin, "Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla Hazine ve Maliye Bakanımız ve ilgili kurmaylarıyla görüşme ve toplantılar yaptık. 20 bin öğretmen ataması konusunda uzlaştık" dedi.
7.05.2024 Gündem
Öğretmen ataması bekleyenlere müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı
Öğretmen ataması bekleyenlere müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğretmen atamaları ilgili yaptığı açıklamada, "Milli Eğitim Bakanlığımız yarın atamaya esas branş dağılımlarını, başvuru takvimini ve süreci paylaşacaktır" dedi.
6.05.2024 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı.
6.05.2024 Gündem
Kabine toplantısı sonucu ne zaman açıklanacak? Öğretmen atamalarında branş ve kontenjanlar kabinenin gündeminde
Kabine toplantısı sonucu ne zaman açıklanacak? Öğretmen atamalarında branş ve kontenjanlar kabinenin gündeminde Kabine toplantısı ne zaman bitiyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığnda 2 haftada bir toplanan kabinenin bu haftaki gündeminde öğretmen atamaları var. Binlerce öğretmen adayının gözü ise bu haftaya çevrildi. Yapılacak Kabine toplantısında ana gündem maddesi öğretmen atamaları olacak. Peki, Kabine toplantısı ne zaman, bu hafta var mı? Peki Erdoğan'ın açıklaması saat kaçta?
6.05.2024 Gündem
Kabine yarın toplanıyor: İşte gündemdeki konular
Kabine yarın toplanıyor: İşte gündemdeki konular Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın Beştepe'deki kabine toplantısına başkanlık edecek. Toplantıda; ekonomideki son durumun yanı sıra öğretmen atamalarının ele alınması bekleniyor. Türkiye'nin, Güney Afrika'nın İsrail'e karşı Uluslararası Adalet Divanı'nda açtığı davada müdahil olma kararına ilişkin süreç de değerlendirilecek.
5.05.2024 Gündem
Bakan Tekin'den yeni müfredatla ilgili açıklama: Süreci hızlandıracağız
Bakan Tekin'den yeni müfredatla ilgili açıklama: Süreci hızlandıracağız Yeni eğitim müfredatına ilişkin konuşan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Yeni müfredat hazırlandığı zaman yeni eğitim dönemine yetişecek. İhale süreci olmayacağı için süreci hızlandıracağız." ifadelerini kullandı. Bakan Tekin öğretmen atamalarına ilişkin de açıklamalarda bulundu.
1.05.2024 Gündem
Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı ne zaman? Branş dağılımı nasıl, ÖSYM Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu yayımlandı mı?
Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı ne zaman? Branş dağılımı nasıl, ÖSYM Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu yayımlandı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı 2024 başvuru tarihi, kılavuz ve branş dağılımı ile ilgili aramalar arttı. Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurularına yönelik karar Resmi Gazete'de yayımlandı. 36 bin sağlık personeli alımı ilanına göre 1 diyetisyen, 9 ebe, 2 hemşire, 25 sağlık memuru, 1 sağlık teknikeri, 3 bin 498 tabip, 32 bin 464 de uzman tabip istihdam edilecek. Başvuru yapacak adaylar ÖSYM tarafından açıklanacak tercih kılavuzunu bekliyor. Peki, Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı ne zaman, Sağlık Bakanlığı personel alımı 2024 başvuru tarihi açıklandı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu yayımlandı mı?
26.04.2024 Çalışma Hayatı
Öğretmen atamaları branş dağılımı 2024 ne zaman açıklanacak? Kabine toplantısı ile öğretmen atama takvimi açıklanacak mı, 2024 öğretmen atama kontenjanları ne zaman belli olur?
Öğretmen atamaları branş dağılımı 2024 ne zaman açıklanacak? Kabine toplantısı ile öğretmen atama takvimi açıklanacak mı, 2024 öğretmen atama kontenjanları ne zaman belli olur? 2024 Öğretmen atamaları için gözler Kabine Toplantısı’na çevrildi. MEB tarafından açıklanacak olan atama takvimine ilişkin detayların toplantıda belli olacağı konuşuluyor. Söz konusu gelişmelerin ardından 2024 öğretmen atama takvimi belli oldu mu, öğretmen atama kontenjanları açıklandı mı, öğretmen atamaları branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Sorularına tek tek yanıt aranmaya başlandı.
16.04.2024 Çalışma Hayatı
2024 öğretmen atama takvimi belli oldu mu? Öğretmen atamaları ne zaman olacak 2024, öğretmen atama kontenjanları ne zaman açıklanacak?
2024 öğretmen atama takvimi belli oldu mu? Öğretmen atamaları ne zaman olacak 2024, öğretmen atama kontenjanları ne zaman açıklanacak? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak öğretmen atamalarına yönelik araştırmalar devam ediyor. Mart ayıyla öğretmen atama takvimi ve branş dağılımı için beklentiler arttı. Bakan Tekin'in "2023 KPSS puanıyla öğretmen atamasını yapacağız ve tahmin ediyorum önümüzdeki günlerde Hazine ve Maliye Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı Strateji Başkanlığı ve Cumhurbaşkanlığımızın bize vereceği kadro sayısı doğrultusunda takvimimizi oluşturacağız." açıklamasında bulunmuştu. Söz konusu açıklamanın ardından “2024 öğretmen atama takvimi belli oldu mu? Öğretmen atamaları ne zaman olacak 2024, öğretmen atama kontenjanları ne zaman açıklanacak?” sorularına yanıt aramaya çalışıyor.
16.03.2024 Gündem
2024 öğretmen ataması ne zaman yapılacak? Öğretmen ataması branş dağılımı ve kontenjan belli mi, öğretmen atama takvimi açıklandı mı?
2024 öğretmen ataması ne zaman yapılacak? Öğretmen ataması branş dağılımı ve kontenjan belli mi, öğretmen atama takvimi açıklandı mı? 2024 öğretmen atamaları branş ve kadro dağılımı beklenirken, öğretmen atama takvimi için bekleyiş sürüyor. Bakan Yusuf Tekin, olabilecek en yüksek oranda öğretmen atamasının müjde geçtiğimiz haftalarda vermişti. Sınıf öğretmenliği, okul öncesi öğretmenliği, ilköğretim matematik, din kültürü ve ahlâk bilgisi gibi farklı branşlarda atama bekleyen öğretmenler, yeni öğretmen ataması ne zaman olacak? Sorusuna yanıt arıyor. Pek, öğretmen ataması 2024 ne zaman?
7.03.2024 Gündem
Bakan Koca açıkladı! Sözleşmeli personel yerleştirme sonuçları belli oldu
Bakan Koca açıkladı! Sözleşmeli personel yerleştirme sonuçları belli oldu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, KPSS-2024/5 Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli Personel pozisyonlarına yerleştirme sonuçlarının açıklandığını bildirdi. "Aramız hoş geldiniz" diyen Bakan Koca, "27 bin yeni çalışma arkadaşımız bize güç verecek." ifadelerini kullandı.
4.03.2024 Çalışma Hayatı
MEB resmen açıkladı! Okul yöneticileri için değişti, yazılı sınav geliyor
MEB resmen açıkladı! Okul yöneticileri için değişti, yazılı sınav geliyor Millî Eğitim Bakanlığı tarafından, okullarda yönetici seçme ve görevlendirme faaliyetlerinde değişiklik yapıldı. Buna göre, ilk defa yönetici olacaklar için yazılı sınav şartı getirildi.
2.03.2024 Gündem
DKAB öğretmen alımı ne zaman, öğretmen alımı DKAP kontenjanı alımı açıklandı mı?
DKAB öğretmen alımı ne zaman, öğretmen alımı DKAP kontenjanı alımı açıklandı mı? DİKAB Öğretmenliği Son 3 yılda toplamda 6.657 kontenjan alarak en yüksek kontenjan alan dördüncü bölüm. En düşük 2022 KPSS atama puanı 78,75. Peki, DKAB öğretmen alımı ne zaman, öğretmen alımı DKAP kontenjanı alımı açıklandı mı?
1.03.2024 Çalışma Hayatı
Öğretmen atama tarihleri 2024: MEB Sözleşmeli öğretmen atama takvimi belli mi, branş ve kadro dağılımı açıklandı mı?
Öğretmen atama tarihleri 2024: MEB Sözleşmeli öğretmen atama takvimi belli mi, branş ve kadro dağılımı açıklandı mı? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından Öğretmen atama takvimi duyuruluyor. Bilindiği gibi en son Mayıs ayında alımlar gerçekleşmişti. Peki, MEB 2024 Öğretmen ataması ne zaman, kadro dağılımı ve branş sıralaması açıklandı mı?
25.02.2024 Gündem
Bakan Koca: Hastanelerdeki yoğunluk geride kaldı, normale döndük
Bakan Koca: Hastanelerdeki yoğunluk geride kaldı, normale döndük Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastanelerin yoğun bakım servislerindeki yoğunluğun geride kaldığını belirterek "Normale döndüğümüzü söyleyebilirim" dedi. Koca, yeni alınacak 35 bin sağlık personeli ile ilgili takvimin başladığını da ifade ederken "Branş dağılımını ve nihai takvimi ÖSYM ile birlikte hazırladığımız kılavuz ile ilan edeceğiz. Zannediyorum bir hafta içinde yetiştirebileceğiz" açıklamasını yaptı.
13.02.2024 Gündem
Kabine toplantısı öğretmen ataması! Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? 2024 öğretmen ataması branş dağılımı açıklandı mı, şubatta öğretmen ataması olacak mı 2024?
Kabine toplantısı öğretmen ataması! Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? 2024 öğretmen ataması branş dağılımı açıklandı mı, şubatta öğretmen ataması olacak mı 2024? Kabine, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplantı. İç ve dış siyasette öne çıkan konular, toplantıda ele alınırken on binlerce öğretmen adayı da gözünü Beştepe'ye çevirdi. Öğretmen atamalarına ilişkin takvimin toplantıda gündeme gelmesi bekleniyor. Peki, Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? 2024 öğretmen ataması branş dağılımı açıklandı mı?
12.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.
12.02.2024 Gündem
Kabine bugün toplanıyor! Gündem öğretmen ataması olacak
Kabine bugün toplanıyor! Gündem öğretmen ataması olacak Kabine toplantısı, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında yapılacak. İç ve dış siyasette öne çıkan konular, toplantıda ele alınacak. On binlerce öğretmen adayının gözü de Beştepe'de olacak. Öğretmen atamalarına ilişkin takvimin toplantıda gündeme gelmesi bekleniyor.
12.02.2024 Galeri
Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman? Hemşireler, ebeler, hekimler… 2024 Sağlık Bakanlığı personel alımı şartları nelerdir?
Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman? Hemşireler, ebeler, hekimler… 2024 Sağlık Bakanlığı personel alımı şartları nelerdir? Sağlık Bakanlığı bünyesine 35 bin yeni personel alımı yapılacağını duyurmuştu. Yapılan bu açıklama, "35 bin Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman? 2024 Sağlık Bakanlığı personel alımı şartları neler, kadro branş dağılımı nasıl olacak?" Sorularını gündeme getirdi. Peki, 2024 Sağlık bakanlığı personel alımı ne zaman, şartları neler?
10.02.2024 Çalışma Hayatı
Murat Kurum: İstanbul’umuzu küresel sporun başkenti yapmak istiyoruz
Murat Kurum: İstanbul’umuzu küresel sporun başkenti yapmak istiyoruz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum; "2027 Avrupa Oyunları ve 2036 Olimpiyat Oyunları’nı İstanbul’a getirmek için çalışacağız" dedi.
10.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Branş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki branş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.