Bozuk

Bozuk

Son dakika bozuk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bozuk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bozuk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bozuk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bozuk gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.517 bozuk haberi bulunmuştur. Tüm bozuk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Diş tedavisinde korkunç son! Vida beynine saplandı, doktor hastaneye bırakıp kaçtı
Diş tedavisinde korkunç son! Vida beynine saplandı, doktor hastaneye bırakıp kaçtı Bursa'da bir vatandaşın sızı yapan dişlerinin tedavisi için gittiği özel bir klinikte implant tedavisi başlatıldı. Doktor çeneye yerleştirecek vidayı zorlayınca vida çene kemiğini delip hastanın beynine saplandı. Hastaneye kaldırılan vatandaş saatler süren ameliyat sonrası hayata tekrar döndü.
21.04.2024 Gündem
Bozuk parası var diye panikledi! "IBAN atayım isterseniz?”
Bozuk parası var diye panikledi! "IBAN atayım isterseniz?” Son olarak 'Yasak Elma' ve Üç Kuruş' dizilerinde yer alan Nesrin Cavadzade, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Cavadzade, valeye ödeme yapmak için çantasını açınca, "Eyvah para çekeyim" diyerek kısa panik yaşadı.
11.04.2024 Magazin
Adana’da 2 bin 896 iş yeri denetlendi! Cezai işlem uygulandı
Adana’da 2 bin 896 iş yeri denetlendi! Cezai işlem uygulandı Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Ramazan öncesinde başlatılan ve Ramazan boyunca da devam eden gıda denetimleri Adana Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından da aralıksız devam etti.
10.04.2024 Adana
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Belki içinde çok önemli deliller var
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Belki içinde çok önemli deliller var Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok’un 16 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci’nın hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturma sürerken, baba Özer Aci CNN TÜRK'e konuştu.
7.04.2024 Gündem
Kuma teklifini reddeden sevgilisini öldürdü
Kuma teklifini reddeden sevgilisini öldürdü Konya'da evinin bahçesinde tabancayla vurulmuş cesedi bulunan Ayşenur Bedel'in (26) ölümüne ilişkin tutuklu yargılanan sevgilisi Ali Erensoy (51), ''Ben Ayşenur'u eğlence hayatından tanırım. Uyuşturucu kullanıyordu. Onu bu hayattan çektiğimde intihar etmeye çalıştı. Elif'in üzerine kuma olarak gelmeyi reddettiği için intihar etti. Ben, onun iyi ve kötü gününde hep yanındaydım. Onu neden öldürmek isteyeyim" dedi.
3.04.2024 Gündem
1 Nisan şakaları nelerdir? Aileye, kolay, 1 Nisan şaka günü önerileri: 1 Nisan şakası nasıl ortaya çıktı?
1 Nisan şakaları nelerdir? Aileye, kolay, 1 Nisan şaka günü önerileri: 1 Nisan şakası nasıl ortaya çıktı? 1 Nisan Şaka Günü geldiğinde, insanlar birbirinden komik espriler araştırıyorlar. Bugün, unutulmaz şakalar yaparak ve 1 Nisan'ı hafızalara kazıyarak eğlenmek için yaratıcı fikirler aranıyor. Her yıl 1 Nisan'da yapılan şakaların ardından "Nisan 1" ifadesini duymamak neredeyse imkansız.
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Ya tatilde ya büyükelçilerle balıkta
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Ya tatilde ya büyükelçilerle balıkta Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sultanbeyli Kent Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti. Erdoğan, 'İstanbul'da yerel yönetim hamlesi son 5 yıldır durdu, ibre tersine döndü. Şu anda İstanbul'u yöneten belediye başkanının Sultanbeyli'ye en ufak yatırımı oldu mu? 'Tam ileri' diyor, sen tam gaz geri gidiyorsun. İstanbul içler acısı bir hale gelmiştir. Lazım olduğunda, hava bozuk olduğunda ya tatilde ya da cumhurbaşkanı yardımcılığı peşinde ya büyükelçilerle Sarıyer'de balıkta. Bu şehrin sorunlarını bunlar çözebilir mi? İstanbul yönetimi yarı zamanlı mesai ile olacak iş değildir. İstanbul kendine ortak kabul etmez." dedi. Erdoğan, Sultanbeyli'nin ardından Sancaktepe mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. İBB Başkanı İmamoğlu'nu eleştiren Erdoğan, "Verdiği vaatleri unutan değil verdiği sözü tutacak başkanları seçeceğiz. İstanbul'un bir 5 yıl daha kaybetme lüksü yok." dedi. CHP'deki para sayma görüntülerini hatırlatan Erdoğan, "Bir tarafta temiz siyasetin temsilcileri diğer tarafta kaynağı karanlık, deste deste dolarlarla avrolarla para kulesi üretenler var. " ifadelerini kullandı.
29.03.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024 Gündem
Kolon kanseri genetik mi, belirtileri neler?
Kolon kanseri genetik mi, belirtileri neler? Her yıl milyonlarca insanı etkileyen kolon kanseri, önlenebilir ve tedavi edilebilir bir hastalık olmasına rağmen, erken teşhisin önemi çoğu zaman göz ardı ediliyor.
26.03.2024 Yaşam
Taksici ile yolcular birbirine girdi, gerçek güvenlik kamerası görüntüleri ile ortaya çıktı
Taksici ile yolcular birbirine girdi, gerçek güvenlik kamerası görüntüleri ile ortaya çıktı Küçükçekmece'de taksi uygulamasından hizmet alan kadın yolcu ve şoför arasında tartışma çıktı. Araç içinde başlayan tartışma yolcuların araçtan inmesiyle devam etti. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde araçtan inen kadın yolcunun aracı tekmelediği ve aynasını kırdığı görülürken, taksi şoförünün ise elindeki ingiliz anahtarıyla yolcuya saldırdığı görülüyor.
19.03.2024 Gündem
Uzun bir süredir araları bozuk! Ezgi Mola’ya Enis Arıkan sorusu
Uzun bir süredir araları bozuk! Ezgi Mola’ya Enis Arıkan sorusu Uzun süredir aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı ile Mayıs 2023’te dünyaevine giren Ezgi Mola, Kasım ayında doğan oğlu Can ile Kuruçeşme'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mola, oğlu ile ilgili konuşurken küskün oldukları yakın arkadaşı Enis Arıkan’a yönelik sorgulara da yanıt verdi.
13.03.2024 Magazin
Mahallenin bozuk yol isyanı! "Çocuklarımıza yeni ayakkabı almaya hasret kaldık"
Mahallenin bozuk yol isyanı! "Çocuklarımıza yeni ayakkabı almaya hasret kaldık" Adana’da çocukların ve hastaların yoğun yaşadığı bölgede asfalt yolu ve altyapısı olmayan mahalleli yetkililere tepki gösterdi.
11.03.2024 Adana
Adana'da milyonluk evlerin önü otlağa döndü
Adana'da milyonluk evlerin önü otlağa döndü Adana’da bilinçsiz kentleşme nedeniyle milyonluk dairelerin önü hayvan otlama alanına döndü.
10.03.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA Gençlik Buluşması'nda konuştu İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Netanyahu yönetimiyle yan yana anılmak bile başlı başına ağır bir cezadır, utanılacak bir ayıptır. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi katildir. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi zalimdir." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede Hamas'a terör iftirası atan İsrail muhiplerine asla inanmayın. Hamas bunların iddia ettiği gibi bir örgüt değildir; bilakis direniş hareketidir. Türkiye olarak hiçbir tehdide baskıya boyun eğmeden Gazze'de yaşanan katliamın, Filistin'de yaşayan zulmün sona ermesi için kalbimizle, dilimizle, elimizle her türlü çabayı gösteriyoruz." diye konuştu.
8.03.2024 Gündem
Ümraniye'de imam nikahlı eşi ve iki kızını öldüren cani yakalandı: Ben öldürmedim. Uzaylılar öldürdü
Ümraniye'de imam nikahlı eşi ve iki kızını öldüren cani yakalandı: Ben öldürmedim. Uzaylılar öldürdü İstanbul Ümraniye’de tartıştığı Yasemin Ünlü ile kızları Mine Güney ve Zeliha Güney’i tabancayla vurarak katleden Suat Güney yakalandı. Suat Güney’in saklanmak için gittiği kickboks salonunda gözaltına alındığı ortaya çıktı. İş insanın üzerinden 3 tabanca çok sayıda mermi ve bir bıçak ile yüklü miktarda döviz ele geçirildiği öğrenildi. Psikolojik durumunun iyi olmadığı belirtilen şüpheli, adliyeye gönderilirken “Ben öldürmedim. Uzaylılar öldürdü" ifadelerini kulandı.
24.02.2024 Yaşam
Hırsız çalmaya çalıştığı kasanın altında kaldı! O anlar güvenlik kamerasına yansıdı
Hırsız çalmaya çalıştığı kasanın altında kaldı! O anlar güvenlik kamerasına yansıdı Esenler'de eczaneye giren hırsızlar yeşil ve kırmızı reçeteli ilaçların olduğu çelik kasayı çaldı. Hırsızlardan biri çelik kasayı sürüklerken, kasanın altında kaldı. Kasanın altında kalan hırsız arkadaşları kurtardı. Hırsızlık anları iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
14.02.2024 Gündem
Zarf Fiil Ekleri Nelerdir, Nasıl Kodlanır? Zarf Fiil Örnekleri...
Zarf Fiil Ekleri Nelerdir, Nasıl Kodlanır? Zarf Fiil Örnekleri... Fiilimsiler konusu öğrencileri zorlayan konulardan birisidir. Fiillere getirilen ekler ile fiilimsiler oluşur ve 3’e ayrılır. Bunlar isim, sıfat ve zarf fiil olmak üzeredir. Bu sebeple fiilimsiler konusunda gelen eklerin ezberlenmesi önemlidir. Sorulara doğru yanıt verebilmek içinde öğrenilmesi gereken bir konudur.
5.02.2024 Gündem
Diz önü ağrısının kendiliğinden geçmesini beklemeyin
Diz önü ağrısının kendiliğinden geçmesini beklemeyin Gündelik yaşam içinde merdiven inip çıkarken ya da çömeldikten sonra diz önünde ağrı yaşanması çoğu kişinin başına gelebilen yaygın bir durum. Ancak ağrı hastanın hayatını ciddi şekilde etkilemediği için genelde hekime başvurmak için geç kalınabildiğini söyleyen Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Budak Akman, “Dizin önündeki ağrı birkaç günde düzelmezse, dizi hareket ettirmede zorluk yaşanırsa zaman kaybetmeden hekime başvurulmalı” dedi. Prof. Dr. Akman, özellikle son yıllarda çok daha yaygın olarak kullanılan diz içi enjeksiyonlar ile bu ağrıların kontrol altına alınabileceğine işaret etti.
31.01.2024 Sağlık
Nikel Kullanım Alanları Nelerdir? Nikelin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Nikel Kullanım Alanları Nelerdir? Nikelin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Nikel, periyodik cetvelin 8. grubunda bulunur ve 1751 senesinde keşfedilmiştir. Günümüzde genellikle sanayi alanında kullanılan nikel uçak ve tren üretiminde de kullanılır.
27.01.2024 Yaşam
Kartal'da satırlı komşu dehşeti: 'Öldüreceğim seni' diyor, artık hareket etmeye korkuyorum evde
Kartal'da satırlı komşu dehşeti: 'Öldüreceğim seni' diyor, artık hareket etmeye korkuyorum evde Kartal'da İlginç Cihan Biricik, eline aldığı satırla komşusu Nermin Gümrükçü'nün kapısına dayandı. Kapıyı açan Gümrükçü'nün üzerine Yürüyen Biricik, kapatılan kapıyı satırla vurarak açmaya çalıştı. Gözaltına alınan İlginç Cihan Biricik'in akli dengesinin yerinde olmadığı ortaya çıktı. Biricik'in daha önce de annesini yaraladığı ve bir süre Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördüğü öğrenildi. Neriman Gümrükçü " Gürültüler olduğu zaman şahıs rahatsız oluyormuş. Ama bir apartmanda yaşıyoruz yani. İnsanın olduğu yerde gürültüde olur. Her şey olur. Artık hareket etmeye korkuyordum evimde" dedi.
25.01.2024 Gündem
Adlaşmış Sıfat Nedir, Özellikleri Nelerdir? Adlaşmış Sıfat Örnekleri Nelerdir?
Adlaşmış Sıfat Nedir, Özellikleri Nelerdir? Adlaşmış Sıfat Örnekleri Nelerdir? Varlıkları ve kavramları betimlemek ve onlar hakkında bilgi vermek amacıyla isim soylu sözcüklerin başına getirilen kelimelere sıfat ya da ön ad denir. Örneğin "mavi elbise" tamlamasında elbisenin rengi hakkında bilgi veren "mavi" sözcüğü niteleme sıfatıdır.
21.01.2024 Eğitim
Ara tatilde otobüsle yolculuk yapacaklar dikkat
Ara tatilde otobüsle yolculuk yapacaklar dikkat Eskişehir’de bir otobüs firmasında vardiya amirliği yapan Gökhan Güldaş, son dönemlerde artan otobüs kazalarının çok üzücü olduğunu ve kayıpların azaltılması için mutlaka emniyet kemeri kullanılması gerektiğini söyledi.
19.01.2024 Gündem
Biotin İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Biotin Barındıran Gıdalar Listesi...
Biotin İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Biotin Barındıran Gıdalar Listesi... Biotin, B vitamini ailesinden bir vitamindir ve H vitamini ya da B7 vitamini olarak da bilinir. Suda çözündüğünden vücutta depolanmaz bu nedenle besinler ya da takviye yolu ile vücuda alınması gerekir.
16.01.2024 Sağlık
Rüyada Beyaz Peynir Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Beyaz Peynir Yemek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Beyaz Peynir Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Beyaz Peynir Yemek Nasıl Yorumlanır? Doğru kararlar vermek üzerinden rüyada beyaz peynir görmek ifade edilir. Özellikle hem iş hayatında hem de sosyal yaşantısında vereceği kararlar ile istediği noktaya geleceğine yönelik yorumlanır. Ancak yine de içerisindeki insanlara danışması gerektiğine dair delalet eder.
9.01.2024 Eğitim
Ortak Kullanım Alanları Nerelerdir? Ortak Kullanım Alanlarına Örnekler...
Ortak Kullanım Alanları Nerelerdir? Ortak Kullanım Alanlarına Örnekler... Sadece kişiye özel olmayan, diğer insanların da yararlanabildiği birçok mekan bulunmaktadır. Bu mekan ya da yerleşim bölgelerine ortak kullanım alanları adı verilmektedir. Adından anlaşıldığı üzere bulunanların yerlerin ortaklaşa kullanılıyor oluşu kişiler açısından birçok sorumluluk getirmektedir. Bu sorumluluklardan birisi ise bu alanları temiz tutmaktır. Temiz ve dağıtılmamış bir biçimde başka kişilerin de kullanmasına olanak sağlamalı gelecek nesillerin kullanımı için de özen gösterilmelidir.
4.01.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Bozuk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bozuk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.