Boyko Borisov

Boyko Borisov

Son dakika Boyko Borisov haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Boyko Borisov ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Boyko Borisov haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Boyko Borisov

haberleri sayfasında son dakika yaşanan boyko borisov gelişmeleri de dahil olmak üzere 176 boyko borisov haberi bulunmuştur. Tüm boyko borisov haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bulgaristan seçim sonuçları! 2022 Bulgaristan seçim sonuçları ne zaman, birinci parti kim oldu, hangi parti
Bulgaristan seçim sonuçları! 2022 Bulgaristan seçim sonuçları ne zaman, birinci parti kim oldu, hangi parti Bulgaristan’da sandık çıkış anketlerine göre eski Başbakan Boyko Borisov’un partisi Avrupalı Gelişimi İçin Yurttaşlar (GERB), genel seçimleri ilk sırada bitirdi. Peki, 2022 Bulgaristan seçim sonuçları ne zaman, birinci parti kim oldu?
3.10.2022 Dünya
Bulgaristan'da seçim sonuçları belli oldu!
Bulgaristan'da seçim sonuçları belli oldu! Bulgaristan’da sandık çıkış anketlerine göre, eski Başbakan Boyko Borisov’un partisi Avrupalı Gelişimi İçin Yurttaşlar (GERB), genel seçimleri ilk sırada bitirdi.
2.10.2022 Dünya
Putin kimdir? Vladimir Putin kaç yaşında? Putin kaç yıldır başkan? Putin ne zaman geldi? İşte bilinmeyen yönleriyle Putin’in hayatı!
Putin kimdir? Vladimir Putin kaç yaşında? Putin kaç yıldır başkan? Putin ne zaman geldi? İşte bilinmeyen yönleriyle Putin’in hayatı! Tüm dünya Vladimir Putin’i konuşuyor! Rusya-Ukrayna krizi ile birlikte pek çok kişinin merak ettiği isimlerin başında gelen Putin son 20 yıla damga vuran siyasetçilerin başında geliyor. Tüm dünyanın gözü Rusya – Ukrayna gerilimine çevrilirken, Putin’in hayatı da en çok merak edilen konuların başında geliyor. Peki, Putin kimdir? Vladimir Putin kaç yaşında? Putin ne zaman geldi? Putin kaç yıldır başkan? İşte Putin’in hayatı!
24.02.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bulgaristan Başbakanı ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bulgaristan Başbakanı ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bulgaristan'ın Avrupalı Gelişimi için Yurttaşlar Partisi (GERB) Lideri ve müstafi Başbakan Boyko Borisov ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
19.04.2021 Siyaset
Bulgaristan'daki genel seçimin galibi belli oldu
Bulgaristan'daki genel seçimin galibi belli oldu Bulgaristan'daki genel seçimi, sandık çıkış anketine göre Başbakan Boyko Borisov'un lideri olduğu Bulgaristan'ın Avrupalı Gelişimi İçin Yurttaşlar (GERB) kazandı.
4.04.2021 Dünya
Bulgaristan halkı milletvekili seçimleri için sandık başında
Bulgaristan halkı milletvekili seçimleri için sandık başında Ülkede 12 bin 630, yurt dışında ise 465 seçim merkezi açıldı. İlk kez kağıt pusulaya alternatif olarak 9 bin 398 seçim makinası kuruldu.
4.04.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: En kısa zamanda başlayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: En kısa zamanda başlayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremin etkilediği İzmir'e geldi. Erdoğan, İzmir AFAD Koordinasyon Merkezi'nde yetkililerden deprem sonrası yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldıktan sonra açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremde evi zarar görenlere kira yardımı yapılacağını belirterek, "En kısa zamanda da inşaat çalışmalarıyla birlikte, evleri yıkılan vatandaşlarımız için bu evler yapılıp buralara taşınmasını sağlamış olacağız. Ola ki vatandaşlarımız içerisinden kiralık bulan arkadaşlarımıza biz bizzat kira bedellerini ödemek kaydıyla oralara yerleşmesini sağlayacağız" dedi.
31.10.2020 Gündem
Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov koronavirüse yakalandı
Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov koronavirüse yakalandı Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) PSR testinin pozitif çıktığını bildirdi.
25.10.2020 Dünya
Avrupa ülkesi şokta! Kendini karantinaya aldı
Avrupa ülkesi şokta! Kendini karantinaya aldı Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan Bölgesel Geliştirme Bakan Yardımcısı Nikolay Nankov ile aynı mekanda bulunduğu gerekçesiyle kendisini izole edeceğini açıkladı.
23.10.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe önemli görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe önemli görüşmeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İtalya Başbakanı Giuseppe Conte ile telefonda görüştü.
15.09.2020 Gündem
Putin evli mi? Putin’in kaç kızı var? Rusya lideri Putin’in korona aşısı açıklaması sonra merak ediliyor! İşte Putin ailesi…
Putin evli mi? Putin’in kaç kızı var? Rusya lideri Putin’in korona aşısı açıklaması sonra merak ediliyor! İşte Putin ailesi… Rusya Devlet Başkanı Putin'in açıklamasına göre, Rusya Sağlık Bakanlığı, Gamaley Epidemiyoloji ve Mikrobiyoloji Enstitüsü tarafından geliştirilen koronavirüs aşısını tescil etti. Rusya böylece koronavirüs aşısını tescil eden ilk ülke oldu. Aşıyı ilk deneyen isimlerden biri de Putin'in kızı oldu. Putin’in aşı açıklaması dışında, aşının kızına da yapılması dikkatleri Putin’in ailesine çevirdi. Putin’in evli olup olmadığı, kaç tane çocuğu olduğu araştırılmaya başladı. Peki, Putin evli mi?
11.08.2020 Gündem
Avrupa "normale dönüş" sürecinde ikinci adım atılıyor
Avrupa "normale dönüş" sürecinde ikinci adım atılıyor Yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan önlemleri kademeli olarak kaldıran Avrupa ülkeleri, "normale dönüş" sürecinde ikinci kapsamlı adımı yarın atacak.
17.05.2020 Corona Virüsü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bulgaristan Başbakanı Borisov ile telefonda  görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bulgaristan Başbakanı Borisov ile telefonda görüştü Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
25.04.2020 Siyaset
Bulgaristan'da korkutan ayin: Yüzlerce kişi aynı tastan kutsanmış su içti
Bulgaristan'da korkutan ayin: Yüzlerce kişi aynı tastan kutsanmış su içti Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını tüm dünyayı etkisi altına alırken, Hristiyan dünyası Paskalya kutlamalarını karantina şartları altında gerçekleştiriyor. Bulgaristan'da Ortodoks Hristiyanların Paskalya öncesi kilise ibadetlerine izin verildi. Ayine giden yüzlerce kişi corona virüs salgına rağmen papazların ayin sırasında ikram ettiği gümüş kaşıkla kutsanmış suyu aynı kaşıktan içmesi ülkede tartışma konusu oldu.
13.04.2020 Dünya
Bulgaristan Türk modelini uygulayacak
Bulgaristan Türk modelini uygulayacak Edirne Valisi Canalp ile Bulgaristan Başbakanı Borisov tamponda buluştu. Borisov ve Canalp, tır geçişleri konusunu görüştü
30.03.2020 Gündem
Türkiye’den Bulgaristan’a ‘corona virüs’ desteği
Türkiye’den Bulgaristan’a ‘corona virüs’ desteği Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov, 2 Mart’ta Ankara ziyaretinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinin ardından, Türkiye’nin Bulgaristan’a corona virüse karşı koruyucu tıbbi malzemeleri göndereceğini duyurmuştu. Türkiye’den gelen ilk tıbbi koruyucu ürünler, bugün Kapıkule sınırı yakınında bulunan Svilengrad şehrine ulaştı.
11.03.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan üçlü zirvenin tarihini verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan üçlü zirvenin tarihini verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brüksel ziyareti dönüşünde değerlendirmelerde bulunarak gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, İstanbul'da Almanya Şansölyesi Angela Merkel ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un katılacağı zirve ilgili konuşarak, "Fransa’da yerel seçimler olması hasebiyle önümüzdeki hafta salı günü bu buluşmayı gerçekleştireceğiz." dedi.
10.03.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş ateşkes açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş ateşkes açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan, İdlib'deki ateşkesle ilgili "Rejimin olası ihlal ve saldırılarına karşı her an teyakkuz halinde olacağız. Bir yerde çatlak olursa hemen müdahale edeceğiz." dedi.
6.03.2020 Gündem
İbrahim Kalın: Hiçbir hükmü yok
İbrahim Kalın: Hiçbir hükmü yok Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılan kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu, soruları yanıtladı.
4.03.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: AB'den gelecek parayı da istemiyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: AB'den gelecek parayı da istemiyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bulgaristan Başbakanı Borisov ile yaptığı ortak basın toplantısında "Biz artık AB'den gelecek parayı da istemiyoruz" dedi.
2.03.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Borisov'u kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Borisov'u kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov'u kabul etti.
2.03.2020 Siyaset
Bulgaristan Başbakanı Borisov Türkiye'ye geliyor
Bulgaristan Başbakanı Borisov Türkiye'ye geliyor Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov, yarın Türkiye'ye çalışma ziyaretinde bulunacak.
1.03.2020 Gündem
Bulgaristan, Türkiye sınırında güvenlik önlemlerini arttırdı
Bulgaristan, Türkiye sınırında güvenlik önlemlerini arttırdı Türkiye'nin Avrupa'ya gitmek isteyen mültecileri durdurmama kararı aldığı yönündeki açıklamalardan sonra Bulgaristan, Türkiye sınırında ek güvenlik önlemleri aldı.
28.02.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yoğun diplomasi trafiği
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yoğun diplomasi trafiği Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic ile görüşütü. Erdoğan daha sonra Bulgaristan Başbakanı'nı kabul etti
8.01.2020 Siyaset
TürkAkım doğal gaz boru hattı açıldı! Burhan Özcan kimidir?
TürkAkım doğal gaz boru hattı açıldı! Burhan Özcan kimidir? TürkAkım doğal gaz boru hattı açılmasından sonra, BOTAŞ Genel Müdürü Burhan Özcan hakkında yapılan aramalar da arttı.
8.01.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Boyko Borisov ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki boyko borisov haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.