Boupendza

Boupendza

Son dakika Boupendza haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Boupendza ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Boupendza haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Boupendza

haberleri sayfasında son dakika yaşanan boupendza gelişmeleri de dahil olmak üzere 109 boupendza haberi bulunmuştur. Tüm boupendza haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aaron Boupendza'nın yerine Mauro İcardi!
Aaron Boupendza'nın yerine Mauro İcardi! Aaron Boupendza'yı 7 milyon euro'ya Cincinnati'ye gönderen Suudi Arabistan takımı Mauro İcardi için atağa geçti.
18.06.2023 Galatasaray
Sadece Aboubakar mı? 2 transfer bombası daha
Sadece Aboubakar mı? 2 transfer bombası daha Weghorst’tan sonra Montero ile vedalaşan Beşiktaş’ta Aboubakar transferi artık ıslak imzaya kaldı. Nkoudou’nun yerine sol kanada düşünülen Boupendza’nın durumunu yakından takip eden siyah-beyazlılar, Brezilyalı stoper Tormena için de Braga’ya yeni teklif yapmaya hazırlanıyor.
17.01.2023 Beşiktaş
Emre Kocadağ: Aboubakar gündemimizde
Emre Kocadağ: Aboubakar gündemimizde Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, “Weghorts gitti, bizim 2 senede yaptığımız transferler ortada. Dünyanın birçok yıldızını Beşiktaşa kazandırdık. Çok düşük maliyetlere kazandırdık. Gidenin yeri dolacaktır, bununla alakalı çalışıyoruz. Aboubakar da Beşiktaş’a çok büyük katkıları olmuş bir oyuncu kendisi de gündemimizde demek istiyorum. Tabi onun da sözleşmesi devam ediyor. Oradaki durumu netleşir netleşmez bakacağız. Boupendza da listede olabilecek bir oyuncu ama birkaç oyuncu daha var listemizde. Başka bölgeler için de var.” dedi.
14.01.2023 Beşiktaş
Arda Güler'in oynamama sebebini açıkladı! '2 tane canlı maçını izledim ve...'
Arda Güler'in oynamama sebebini açıkladı! '2 tane canlı maçını izledim ve...' Hatayspor'un eski teknik direktörü Bayram Toysal, Fenerbahçe'nin yıldız futbolcu Arda Güler hakkında çok çarpıcı detay paylaştı.
24.10.2022 Beşiktaş
Aaron Boupendza bombası patladı! Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş derken...
Aaron Boupendza bombası patladı! Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş derken... Süper Lig devlerinin transfer listesinde olan yıldız golcü Aaron Boupendza Al Shabab'a imza attı.
10.08.2022 Futbol
Ali Koç almaya gitmiş eli boş dönmüştü! Dursun Özbek yılın transfer sürprizine hazırlanıyor
Ali Koç almaya gitmiş eli boş dönmüştü! Dursun Özbek yılın transfer sürprizine hazırlanıyor Süper Lig'de gol kralı olan ve Ali Koç ile Krasnodar'ın kapısından dönen yıldız futbolcu için Galatasaray devreye girdi. Lille'le sözleşmesi sona eren Xeka'ya imza attırmaya hazırlanan sarı kırmızılılar Halil Dervişoğlu'nun yerine yeni forvetini buldu.
18.06.2022 Galatasaray
Sörloth olmadı Buksa kaptırıldı gözler Boupendza'ya çevrildi
Sörloth olmadı Buksa kaptırıldı gözler Boupendza'ya çevrildi Sörloth'un maliyetinden dolayı Norveçli golcüye yaklaşamayan Adam Buksa'yı ise Lens'e kaptıran Beşiktaş Süper Lig'de gol krallığı sevinci yaşayan Aaron Boupendza'nın peşine düştü.
7.06.2022 Beşiktaş
Aaron Boupendza son maçına çıktı imza atmak için Süper Lig devine geliyor
Aaron Boupendza son maçına çıktı imza atmak için Süper Lig devine geliyor Al Arabi - Umm Salal maçıyla ligi 4.tamamlayan ve Arabistan'dan ayrılan Aaron Boupendza, Beşiktaş'a imza atmak için yola çıktı.
12.03.2022 Futbol
Cenk Tosun - Boupendza derken Beşiktaş'tan yılın forvet sürprizi! Hem de bedavaya...
Cenk Tosun - Boupendza derken Beşiktaş'tan yılın forvet sürprizi! Hem de bedavaya... Batshuayi'yi İngiltere'ye geri göndermeye hazırlanan ve Cenk Tosun, Boupendza gibi yıldızları transfer listesine alan Beşiktaş'ın aslında bambaşka bir bir forvetle görüştüğü ortaya çıktı. İşte siyah beyazlı kulüpteki o sıcak gelişme...
6.03.2022 Beşiktaş
Ekuban - Boupendza derken Sörloth aşkı alevlendi! Yıldız golcü Süper Lig'e geri dönüyor
Ekuban - Boupendza derken Sörloth aşkı alevlendi! Yıldız golcü Süper Lig'e geri dönüyor Ekuban, Boupendza gibi golcülerle ilgilenen, hatta bu oyuncuların menajerleriyle masaya oturan Süper Lig devinin asıl hedefinde Sörloth olduğu ortaya çıktı. Trabzonspor'un onayının alınması halinde Norveçli forvetin Türkiye'ye geleceği iddia edildi.
14.02.2022 Beşiktaş
Gedson Fernandes'ten sonra Beşiktaş'tan iki flaş transfer daha!
Gedson Fernandes'ten sonra Beşiktaş'tan iki flaş transfer daha! Gedson Fernandes transferiyle gelecek sezonun kadro mühendisliğini şimdiden oluşturmaya başlayan Beşiktaş yönetimi iki flaş yıldıza daha siyah beyazlı formayı giydirmeye hazırlanıyor...
12.02.2022 Beşiktaş
Boupendza bombası! Menajeri resmen açıkladı
Boupendza bombası! Menajeri resmen açıkladı Batshuayi'den beklenen verimi alamayan Beşiktaş'ın Hatayspor'dan Al Arabi'ye giden Boupendza'nın peşine düştüğü ortaya çıktı.
8.02.2022 Beşiktaş
Ahmet Nur Çebi şok oldu! Yıldız futbolcu resmen kulübün anahtarlarını istedi
Ahmet Nur Çebi şok oldu! Yıldız futbolcu resmen kulübün anahtarlarını istedi Her ne kadar Batshuayi'den memnun olduklarını açıklasalar da golcü arayışlarına devam eden Beşiktaş 2 yıldız futbolcuyu gündemine aldı. Listede bulunan dünyaca ünlü forvetin yıllık 6 milyon euro maaş istemesi ise siyah beyazlı yönetimi şok etti.
6.02.2022 Beşiktaş
Boupendza yola çıktı yıldız golcü eşyalarını topladı!
Boupendza yola çıktı yıldız golcü eşyalarını topladı! Hatayspor'dan Al Arabi'ye transfer olan Aaron Boupendza'nın Süper Lig'e döneceği ortaya çıktı. Katar'da mutsuz olduğu anlaşılan Gabonlu forvetin dev kulübün formasını giymek için gün saydığı anlaşıldı.
4.02.2022 Beşiktaş
Ve Boupendza bombasına çok az kaldı! Diagne'nin, Serdar Dursun'un yerine derken...
Ve Boupendza bombasına çok az kaldı! Diagne'nin, Serdar Dursun'un yerine derken... Hatayspor'dan Al Arabi'ye giden ve menajerine Katar'da mutsuz olduğunu söyleyen Boupendza'nın yeniden Türkiye'ye döneceği ortaya çıktı. Gabonlu yıldızın temsilcisi flaş açıklamalarda bulunurken, tecrübeli golcünün Süper Lig'den sürpriz bir kulübe imza atmaya hazırlandığı bildirildi.
31.01.2022 Beşiktaş
Transfer listesinden tam 4 yıldız çıktı! İşte İsmail Kartal'ın istediği futbolcular
Transfer listesinden tam 4 yıldız çıktı! İşte İsmail Kartal'ın istediği futbolcular Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal'ın transfer listesinden Boupendza, Lato, Sallai ve Angileri gibi futbolcular çıktı.
21.01.2022 Fenerbahçe
'İkisi de Fenerbahçe'nin golcüsü değil' dedi Ali Koç'tan 2 yıldız istedi! İşte İsmail Kartal'ın forvet raporu
'İkisi de Fenerbahçe'nin golcüsü değil' dedi Ali Koç'tan 2 yıldız istedi! İşte İsmail Kartal'ın forvet raporu Dün Antalyaspor karşısında ilk maçına çıkan ve forvet hattında şans verdiği Serdar Dursun'la Rossi'den memnun kalmayan İsmail Kartal'ın Ali Koç'tan 2 golcü istediği ortaya çıktı. İşte Kartal'ın verdiği raporda yer alan o isimler...
16.01.2022 Fenerbahçe
Dün Tetteh'den yumruk yemişti! Boupendza Süper Lig'e geri dönüyor! Önce kiralama sonra satın alma...
Dün Tetteh'den yumruk yemişti! Boupendza Süper Lig'e geri dönüyor! Önce kiralama sonra satın alma... Hatayspor'da oynadığı futbolla 4.250 bin euro karşılığında Al Arabi'ye transfer olan Aaron Boupendza Süper Lig'e geri dönüyor... Dün Gana - Gabon maçında yediği yumrukla Afrika Kupası'nda olay olan Boupendza'nın Katar'da oldukça mutsuz olduğu ortaya çıktı.
15.01.2022 Fenerbahçe
Süper Lig'in iki yıldızı Afrika Kupası'nı allak bullak etti! Yumruk yumruğa kavga
Süper Lig'in iki yıldızı Afrika Kupası'nı allak bullak etti! Yumruk yumruğa kavga Dün akşam Afrika Kupası C Grubu'nda mücadele eden Gabon ile Gana arasında oynanan maçta Süper Lig'de forma giyen iki yıldız ortalığı birbirine kattı. Yumruk yumruğa kavga eden futbolcuları Cezayirli hakem bile ayıramadı.
15.01.2022 Futbol
Süper Lig devinden Aaron Boupendza hamlesi! Transfer için girişimler başladı...
Süper Lig devinden Aaron Boupendza hamlesi! Transfer için girişimler başladı... Süper Lig'in 2020-2021 sezonunda Atakaş Hatayspor'la gol kralı olan Aaron Boupendza, Türkiye'ye geri dönüş hazırlığında. Gabonlu golcünün transferi için girişimler başladı. İşte devre arasına damga vuracak transfer hamlesi...
13.01.2022 Fenerbahçe
Katar'da mutsuzum dedi Süper Lig devi için yola çıktı! Boupendza adım adım...
Katar'da mutsuzum dedi Süper Lig devi için yola çıktı! Boupendza adım adım... Katar'da mutsuz olduğunu belirten ve yeniden Süper Lig'e dönmek isteyen Aaron Boupendza için Süper Lig devi harekete geçti.
3.01.2022 Beşiktaş
Mesut Özil transferinde büyük kıyak yapmıştı! Acun Ilıcalı'dan Ali Koç'a hiç beklenmedik çalım
Mesut Özil transferinde büyük kıyak yapmıştı! Acun Ilıcalı'dan Ali Koç'a hiç beklenmedik çalım Ocak ayında kadrosunu güçlendirmek için harekete geçen ve golcü arayışlarını sürdüren Ali Koç'a Acun Ilıcalı'dan şok bir haber geldi. Hull City'i satın alan Ilıcalı'nın Fenerbahçe'nin transfer listesinde 1 numarada olan yıldız futbolcu için araya girdiği öğrenildi.
28.12.2021 Fenerbahçe
Vedat Muriç, Bakambu, Boupendza derken Ali Koç yeni forvetini Süper Lig'den buldu!
Vedat Muriç, Bakambu, Boupendza derken Ali Koç yeni forvetini Süper Lig'den buldu! Vedat Muriç, Bakambu, Boupendza gibi golcülerle ilgilenen Fenerbahçe aradığı forveti Süper Lig'den buldu. Sarı lacivertliler ocak ayında İstanbul kulübüyle masaya oturmaya hazırlanıyor...
28.12.2021 Galatasaray
Süper Lig devinden Aaron Boupendza bombası! Gabonlu golcü İstanbul'a geliyor...
Süper Lig devinden Aaron Boupendza bombası! Gabonlu golcü İstanbul'a geliyor... Geçen sezon Hatayspor'da gösterdiği performansla Süper Lig'e damgasını vuran ve sezonu gol kralı olarak tamamlayan Aaron Boupendza Katar’ın Al-Arabi takımına transfer olmuştu. Yeni takımında işleri istediği gibi gitmeyen Gabonlu golcü için Süper Lig devi harekete geçti. İşte olay transfer gelişmesinde son detaylar...
25.12.2021 Fenerbahçe
Fatih Terim onun için 'manevi oğlum' demişti! Galatasaray'da 2 flaş transfer! Menajeri resmen açıkladı
Fatih Terim onun için 'manevi oğlum' demişti! Galatasaray'da 2 flaş transfer! Menajeri resmen açıkladı Mostafa Mohamed, Diagne ve Halil Dervişoğlu'ndan beklenen verimi alamayan Fatih Terim'in yönetimden net bir golcü istediği öğrenilirken, ayrıca tecrübeli teknik adamın 'manevi oğlum' yakıştırmaları yaptığı yıldız oyuncuyu da yeniden takımında görmeyi planladığı anlaşıldı. İşte Galatasaray'daki sıcak transfer gelişmeleri...
7.12.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Boupendza ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki boupendza haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.