Bony

Bony

Son dakika Bony haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bony ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bony haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bony

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bony gelişmeleri de dahil olmak üzere 122 bony haberi bulunmuştur. Tüm bony haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hatayspor, Wilfried Bony transferini bitirmek üzere!
Hatayspor, Wilfried Bony transferini bitirmek üzere! Geçen sezona damga vuran Hatayspor, transferde de adından söz ettiriyor. Akdeniz ekibi dünyaca ünlü yıldız Wilfried Bony ile anlaşmak üzere...
8.07.2021 Süper Lig
Al Ittihad'dan flaş Garry Rodrigues açıklaması
Al Ittihad'dan flaş Garry Rodrigues açıklaması Al Ittihad ile Fenerbahçe arasında gidip gelen Garry Rodrigues için Ahmed Sadiq Diab açıklamalarda bulundu.
14.10.2020 Fenerbahçe
Wilfried Bony, Konyaspor yolunda
Wilfried Bony, Konyaspor yolunda Süper Ligde bu sezon gol yollarında büyük sıkıntı yaşayan ve 15 gol ile ligde en az gol atan ekiplerden olan İttifak Holding Konyaspor, forvet oyuncusu Wilfried Bony ile anlaşmaya yakın.
29.12.2019 Futbol
Mario Gomez, Süper Lig'e geri mi dönüyor?
Mario Gomez, Süper Lig'e geri mi dönüyor? Golcü arayışındaki Göztepe'de başkan Mehmet Sepil'in listesinin ilk sırasında Mario Gomez yer alıyor...
22.11.2019 Futbol
Köpeği otomobil kazandırdı!
Köpeği otomobil kazandırdı! DENİZLİ'de, 6 yıl önce sahiplendikleri köpeğin kirlettiği otomobillerinin koltuklarını temizletmek için oto yıkamacıya giden Kurtça çifti, iş yeri tarafından verilen çekiliş biletiyle otomobil kazandı.
20.11.2019 Yaşam
Muriç'in yerine Wilfried Bony!
Muriç'in yerine Wilfried Bony! Vedat Muriç’in boşluğunu henüz dolduramayan Çaykur Rizespor gözünü dünyaca ünlü bir yıldıza dikti. Atmacalar, Wilfried Bony’yi transfer etmek için düğmeye bastı. Deneyimli forvetle anlaşma yakın...
16.08.2019 Rizespor
Bony 4. Lig ekibiyle idmana çıkıyor
Bony 4. Lig ekibiyle idmana çıkıyor Bir dönem Manchester City'nin 32.3 milyon euro bonservis bedeli ödediği Wilfried Bony, kulüpsüz kaldı. Bir kulüple sözleşmesi bulunmayan 30 yaşındaki Fildişi Sahilli oyuncu, İngiltere 4. Lig ekiplerinden Newport ile antrenmanlara çıkıyor.
14.08.2019 İngiltere
Dev operasyon! İki golcü birden gelecek
Dev operasyon! İki golcü birden gelecek Trabzonspor'da bir forvet beklenirken iki golcü birden geliyor. Bu transferler için yoğun mesai harcayan bordo-mavili yönetim, en azından yeni santrforundan birini 8 Ağustos'ta oynanacak Sparta Prag karşılaşmasına yetiştirmeyi hedefliyor.
26.07.2019 Trabzonspor
Forvete son aday Caicedo!
Forvete son aday Caicedo! Golcü arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Lazio’nun Ekvadorlu yıldızı Felipe Caicedo’yu listesine aldı. 30 yaşındaki oyuncu için maliyet araştırmasına başlayan Fırtına önümüzdeki günlerde İtalyan ekibinin kapısını çalacak.
15.07.2019 Trabzonspor
Bony’de rakipler azalıyor
Bony’de rakipler azalıyor Golcü transferi için dört koldan çalışmalarını sürdüren Fırtına Wilfried Bony için bastırıyor... Fildişili oyuncunun,Marsilya ve Anderlecht’in tekliflerini reddetmesi sonrasında transferin önü iyice açılırken, Trabzonspor pazarlıklarda da büyük aşama kaydetti.
14.07.2019 Trabzonspor
Bony'de engel imza parası!
Bony'de engel imza parası! Wilfried Bony ile görüşen Trabzonspor, Fildişili golcü ile sıkı bir pazarlığa girdi. Transferin önündeki en büyük engel ise Bony'nin istediği imza parası.
13.07.2019 Trabzonspor
Bony transfer için yola çıktı!
Bony transfer için yola çıktı! Swansea City forması giyen Fildişi Sahilli golcü Wilfried Bony'nin adı uzun bir süredir Galatasaray'la birlikte anılıyordu. 30 yaşındaki futbolcunun yeni kulübünü hocası Graham Potter duyurdu.
30.01.2019 Futbol
Galatasaray'da Bony sesleri!
Galatasaray'da Bony sesleri! Bünyesindeki birçok yıldızı iyi fiyatlara satan Galatasaray kadrosuna katacağı yeni isimlerin çalışmalarına devam ediyor. Gündeme gelen son isim ise Wilfried Bony.
17.01.2019 Galatasaray
Beşiktaş'ta Andy Carroll sesleri!
Beşiktaş'ta Andy Carroll sesleri! Santrafor arayışlarını sürdüren Beşiktaş'a menajerler tarafından Andy Carroll önerildi. Yönetim, Carroll için teknik direktör Şenol Güneş’in raporunu bekliyor.
15.07.2018 Beşiktaş
Osmanlı'nın yıldızları Kartal oluyor!
Osmanlı'nın yıldızları Kartal oluyor! Yerli harekatına devam eden Siyah-Beyazlılar, Serdar Gürler ve Musa Çağıran için Osmanlıspor’a toplam 3 milyon euroluk kiralama teklifinde bulundu. İki yıldızla da her konuda el sıkışan Beşiktaş, artık Başkent ekibinden gelecek yanıtı bekliyor.
6.07.2018 Beşiktaş
Dünyaca ünlü golcü için görüşmeler başladı!
Dünyaca ünlü golcü için görüşmeler başladı! Beşiktaş Yönetimi, forvet transferinde rotayı Wilfried Bony’ye çevirdi. Swansea City’den ayrılmak için izin alan Fildişi Sahilli oyuncu için harekete geçen Kara Kartal, Ada temsilcisiyle görüşmelere başladı.
3.07.2018 Beşiktaş
RvP korkusundan ünlü golcüyü reddetti!
RvP korkusundan ünlü golcüyü reddetti! Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Premier Lig ekibi Swansea'de forma giyen Wilfried Bony'yi reddettiği ortaya çıktı.
18.04.2018 Fenerbahçe
Eto’o’dan vazgeçmek yok
Eto’o’dan vazgeçmek yok Fenerbahçe; Perez, Bony, Gignac, Remy gibi isimlerle temaslarını sürdürüyor. Sarı-Lacivertliler, bu isimlerden birine imza attırmaya kararlı. Ancak bu transfer gerçekleşse bile, Samuel Eto’o’dan da vazgeçilmeyecek.
1.08.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçe forvet arıyor
Fenerbahçe forvet arıyor Fenerbahçe’nin elindeki tek forvet Van Persie de sakatlanınca golcü transferi aciliyet kazandı. Moussa Sow’u bitirmeye çalışan yönetim, diğer adaylar için de gaza bastı.
27.07.2017 Fenerbahçe
Beşiktaş'ın asıl hedefi: Jackson Martinez
Beşiktaş'ın asıl hedefi: Jackson Martinez Merakla beklenen forvet transferi için yönetim çalışmayı sürdürüyor. Listede sır gibi saklanan ilk ismin Martinez olduğu iddiası var. “İstanbul’a tatil yapmaya mı gelecek” denen Negredo ise düşündürüyor.
27.07.2017 Beşiktaş
Fenerbahçe forvetini arıyor!
Fenerbahçe forvetini arıyor! Forvet transferi, 3. ön eleme turuna yetişmedi. Yönetim, golcü işini daha da geciktirmemek için vites yükseltti. Gündemde birçok aday olsa da listenin ilk sırasında onlar var...
24.07.2017 Fenerbahçe
Isla tamam sıra Bony’de
Isla tamam sıra Bony’de Forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Manchester City'de forma şansı bulamayan Bony'nin peşinde...
20.07.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçe rakiplerini onlarla vuracak! Bony ve Sow...
Fenerbahçe rakiplerini onlarla vuracak! Bony ve Sow... Aykut Kocaman sabırsızlıkla Wilfried Bony’den gelecek haberi bekliyor. Hem Manchester City hem de Bony ile el sıkışan yönetim ise her an müjdeyi verebilir. Fenerbahçe, hücum hattı için sadece Fildişi Sahilli yıldızla yetinmeyecek. Aykut Kocaman’ın talebi sonrası Moussa Sow için girişimler yeniden başladı.
20.07.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin golcü planı hazır! 21 Temmuz...
Fenerbahçe'nin golcü planı hazır! 21 Temmuz... Wilfried Bony'i kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe'de, Fildişili santrforun alternatifinin Lucas Perez olduğu öğrenildi
16.07.2017 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Bony ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bony haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.