Bölük

Bölük

Son dakika Bölük haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bölük ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bölük haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bölük

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bölük gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.020 bölük haberi bulunmuştur. Tüm bölük haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hakan Kurtaş kimdir? Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı ne, Birce Akalay kaç yaşında?
Hakan Kurtaş kimdir? Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı ne, Birce Akalay kaç yaşında? Kuş Uçuşu dizisindeki başarılı performansıyla adından söz ettiren Birce Akalay ile Hakan Kurtaş sevgili oldu. Söz konusu iddiaların ardından Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı sorgulanırken, Hakan Kurtaş’ın kim olduğu sorgulanmaya başlandı.
22.02.2024 Magazin
Saldıray Berk neden öldü? Emekli Orgeneral Saldıray Berk kimdir, nereli, Saldıray Berk’in cenazesi ne zaman?
Saldıray Berk neden öldü? Emekli Orgeneral Saldıray Berk kimdir, nereli, Saldıray Berk’in cenazesi ne zaman? Eski 3'üncü Ordu Komutanı emekli Orgeneral Saldıray Berk (76), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Peki, Saldıray Berk neden öldü? Emekli Orgeneral Saldıray Berk kimdir, nereli?
15.02.2024 Gündem
İsrail'in Gazze'deki kara operasyonunda ölen asker sayısı 167’ye yükseldi
İsrail'in Gazze'deki kara operasyonunda ölen asker sayısı 167’ye yükseldi İsrail ordusu, çatışmalarda 3 askerinin daha ölmesiyle Gazze Şeridi’ndeki kara operasyonunda ölen toplam asker sayısının 167’e yükseldiğini duyurdu.
28.12.2023 Dünya
Kayseri'de "Can dostlarımız" operasyonu: 35 kişi yakalandı
Kayseri'de "Can dostlarımız" operasyonu: 35 kişi yakalandı Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde bahisle köpek dövüştüren 37 kişiye 150 bin TL para cezası kesilirken, 8 kişi jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Operasyon ayrıntılarını İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya paylaştı.
Musa Avsever kimdir, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever aslen nerelidir, kaç yaşında? Musa Avsever Genelkurmay Başkanı mı oldu? Orgeneral Avsever’in hayatı…
Musa Avsever kimdir, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever aslen nerelidir, kaç yaşında? Musa Avsever Genelkurmay Başkanı mı oldu? Orgeneral Avsever’in hayatı… Kara Kuvvetleri Komutanı Musa Avsever kimdir, nereli, kaç yaşında? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı kararları için araştırmalar devam ediyor. Yaşar Güler'in Milli Savunma Bakan olmasıyla Kara Kuvvetleri Komutanı Org. Musa Avsever Genelkurmay Başkanı olarak da görevlendirilmişti. Genelkurmay başkanlığını asli olarak yapacak isim bu toplantıda belli olacak. Peki, Musa Avsever kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever hayatı…
3.08.2023 Gündem
Genelkurmay Başkanı Musa Avsever kimdir? Musa Avsever nereli, kaç yaşında?
Genelkurmay Başkanı Musa Avsever kimdir? Musa Avsever nereli, kaç yaşında? Musa Avsever Genelkurmay Başkanı oldu. Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre Genelkurmay Başkanlığı ile görevlendirildi. Yaşar Güler'in Milli Savunma Bakanı olmasından sonra yerine bir isim atanıncaya kadar Genel Kurmay Başkanı olarak Musa Avsever isminde karar kılındı. Peki Musa Avsever kimdir? Musa Avsever nereli, kaç yaşında? İşte detaylar...
6.06.2023 Gündem
Genelkurmay Başkanlığı'na Musa Avsever atandı
Genelkurmay Başkanlığı'na Musa Avsever atandı İletişim Başkanlığı, Genelkurmay Başkanlığına Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever'in atandığını duyurdu. Yapılan açıklamada, "Avsever mevcut görevi uhdesinde kalmak suretiyle yerine bir isim atanıncaya kadar Genelkurmay Başkanı olarak görevlendirilmiştir." denildi.
5.06.2023 Gündem
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler 14 Mayıs seçimleri sonucunda AK Parti’den 48, CHP’den 26, MHP’den 4, İYİ Parti’den 5, TİP’ten 1 ve Yeşil Sol’dan 30 kadın milletvekili olarak TBMM’ye girdi.
16.05.2023 Gündem
MİT'ten Suriye'de nokta operasyon! Haydar Demirel etkisiz hale getirildi
MİT'ten Suriye'de nokta operasyon! Haydar Demirel etkisiz hale getirildi MİT, Suriye'nin kuzeyinde düzenlediği operasyonla PKK/YPG’nin sözde Hol eyaleti genel sorumlusu Haydar Demirel'i etkisiz hale getirdi.
13.05.2023 Gündem
Zilzal Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Zilzal Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Zilzal Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Zilzal Suresi okumanın yararları ve faziletleri Medine döneminde inen Zilzal Suresi 8 âyettir. Zilzâl, sarsıntı, deprem anlamına geliyor. Sûrede kıyamet kopması sırasındaki şiddetli yer sarsıntısının ardından kıyamet gününde yaşanacak olan sıkıntı ve dehşet verici haller anlatılıyor. Ayrıca dünyada işlenen hayır veya şerrin karşılığının âhirette ödül veya ceza olarak alınacağı bildiriliyor. Peki, Zilzal Suresi okumanın yararları ve faziletleri neler? İşte Zilzal Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
4.05.2023 Sureler
Nasr Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri
Nasr Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri Ramazan ayı Müslüman halk için bereketli ay olarak geçmektedir. Bu bereketi Müslümanlar bol bol ibadet ederek gerçekleştirmektedir. Bu ibadetleri namaz kılmak oruç tutmak ve dua etmek oluşturmaktadır.
3.05.2023 Sureler
Bakan Akar: Hudutlardan kaçak geçişe müsaade etmeyiz
Bakan Akar: Hudutlardan kaçak geçişe müsaade etmeyiz Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Şu anda hudut birliğinde yani kışla içindeyiz. Burada Mehmetçik ile beraberiz. Buralar siyasi değerlendirmelerin yapılacağı yerler değil. Siyasi konular, başka yerlerde yeri ve zamanı geldiğinde konuşulur” dedi. Deprem sonrası 60 bin Suriyeli 'nin gönüllü olarak ülkesine döndüğünü açıklayan Akar "Hudutlardan herhangi bir kaçak geçişe asla müsaade etmeyiz, böyle bir şey söz konusu olamaz" ifadesini kullandı.
27.03.2023 Gündem
Nebe Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
Nebe Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Amme (Nebe) Suresi iniş sırasına göre 80'inci ve Mushaftaki sıralamasında 78'inci suredir. Naziat Suresi'nden önce ve Mearic Suresi'nden sonra gelmektedir. Amme Suresi'nin genel olarak ölüm sonrası yaşam, kıyamet günü, hesap için toplanma konuları ele alınmıştır. Yüce Allah'ın varlığını ve birliğini gösteren delillere de sura içerisinde yer verilmiştir.
16.03.2023 Ramazan
Al-İ İmran Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Al-İ İmran Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Al-İ İmran Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Al-İ İmran Suresi okumanın yararları ve faziletleri Kuran-ı Kerim kitabımızın 3. Suresi olan Al-i İmran Suresi 200 ayetten oluşan bir suredir. Al-i İmran ismi, diğer surelerden ayırt edilmesi için verilmiştir. Surenin nüzul zamanı dört bölümden oluşmaktadır. Birinci yani 1 ile 32’inci ayetler arasındaki bölüm birinci bölümdür. 33 ile 63’üncü ayetleri arası ise ikinci bölümdür. Üçüncü bölüm 64’üncü ile 120’inci ayetlerdir. Dördüncü bölüm 121’inci bölüm ile 200’üncü ayetlerdir.
12.03.2023 Dini Bilgiler
Bakan Akar, Hatay'da Mehmetçik'i ziyaret etti
Bakan Akar, Hatay'da Mehmetçik'i ziyaret etti Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hatay'da Mehmetçik İrtibat Bürosu ile 2'nci Hudut Alay Komutanlığı'na bağlı arama kurtarma bölüğünü ziyaret etti.
9.03.2023 Gündem
Bakan Akar'dan 'sınırlardan sığınmacı akını' iddialarına sert tepki
Bakan Akar'dan 'sınırlardan sığınmacı akını' iddialarına sert tepki Milli Savunma Bakanı Akar, "Bazı fitne fesat yuvaları 'sınırlardan sığınmacı akını' iddialarını ortaya attı. Bu iddialar tamamen gerçek dışıdır. Depremden sonra 10 bin 633 Suriyeli topraklarına gönüllü olarak dönmüştür." dedi.
19.02.2023 Gündem
Hasan Kundakçı kimdir, kaç yaşında neden vefat etti? Emekli Korgeneral Hasan Kundakçı
Hasan Kundakçı kimdir, kaç yaşında neden vefat etti? Emekli Korgeneral Hasan Kundakçı Emekli Korgeneral Hasan Kundakçı'nın hastanede hayatını kaybettiği bildirildi. Peki, Hasan Kundakçı kimdir, kaç yaşında neden vefat etti?
17.01.2023 Gündem
1 Ocak Mekke'nin Fethi sözleri resimli mesajlarıi! Hadisli, resimli, dualı, ayetli, anlamlı, kısa uzun Mekke’nin fethi için farklı görseller, sözler, mesajlar, hadisler
1 Ocak Mekke'nin Fethi sözleri resimli mesajlarıi! Hadisli, resimli, dualı, ayetli, anlamlı, kısa uzun Mekke’nin fethi için farklı görseller, sözler, mesajlar, hadisler Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.) doğduğu şehir Mekke’yi, 10 bin kişilik ordu ile 20 Ramazan’da (11 Ocak 630) tarihinde fethetti. Mekke’nin Fethi olarak tarihe geçen bu olay 31 Aralık’ı 1 Ocak 2023’e bağlayan gece kutlanır. Mekke’nin Fethi Müslümanlar ile Kureyş kabilesi arasındaki sekiz yıl süren savaşların sonunu getirmiş ve Arap Yarımadası'nda İslam'ın yayılışını daha da hızlandırmıştır. Mekke’nin fethinin 1.393’üncü yıl dönümünü için biz de Hadisli, resimli, dualı, ayetli, anlamlı, kısa uzun Mekke’nin fethi mesajları ve sözleri derledik.
1.01.2023 Gündem
Taziyeye gidenlerin minibüsü ile kamyon çarpıştı: 2'si çocuk 10 yaralı
Taziyeye gidenlerin minibüsü ile kamyon çarpıştı: 2'si çocuk 10 yaralı Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde taziyeye gidenleri taşıyan minibüs ile kamyonun çarpıştığı kazada 2'si çocuk 10 kişi yaralandı.
4.12.2022 Yaşam
Deprem duası nedir, deprem anında ve sonrasında hangi dualar okunur? Depremden korunmak için hangi sure okunur? Zilzal Deprem duası Arapça Türkçe okunuşu!
Deprem duası nedir, deprem anında ve sonrasında hangi dualar okunur? Depremden korunmak için hangi sure okunur? Zilzal Deprem duası Arapça Türkçe okunuşu!   Depremde okunacak dua… Kandilli Rasathanesi tarafından 6.0 şiddetinde olduğu belirtilen deprem birçok ilde korku saldı. Vatandaşlar panikleyince deprem duası ile ilgili aramalar yoğunlaştı. Peki, Deprem duası nedir, deprem anında ve sonrasında hangi dualar okunur? Depremden korunmak için hangi sure okunur? İşte Deprem duası
23.11.2022 Gündem
İzmir'de 'kumar' baskını; 47 kişiye 85 bin lira ceza
İzmir'de 'kumar' baskını; 47 kişiye 85 bin lira ceza İzmir'in Bornova ilçesinde, son 1 ayda 3 kez mühürlenen kahvehaneye jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda kumar oynarken yakalanan 47 kişiye toplam 85 bin 493 lira ceza kesildi.
7.11.2022 Yaşam
Hakime Emine Erdoğan kimdir? İdlib’te şehit olan Tuğgeneral Sezgin Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Yargıtay üyesi seçildi!
Hakime Emine Erdoğan kimdir? İdlib’te şehit olan Tuğgeneral Sezgin Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Yargıtay üyesi seçildi! Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Genel Kurulu, Yargıtay'a 10 yeni üye seçti. 2020’de İdlib harekat bölgesinde rahatsızlanarak şehit olan Tuğgeneral Sezgin Erdoğan’ın eşi hakim Emine Erdoğan Yargıtay üyeliğine seçildi. Peki, Hakime Emine Erdoğan kimdir?
12.10.2022 Gündem
Orgeneral Yaşar Güler kimdir, nereli, kaç yaşında? Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler’in görev süresi uzatıldı mı?
Orgeneral Yaşar Güler kimdir, nereli, kaç yaşında? Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler’in görev süresi uzatıldı mı? Yüksek Askeri Şura toplantısında albayların terfileri, görev sürelerinin uzatılması veya emekliye ayırma işlemleri ile generallerin terfi ve atama dosyaları ele alındı. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler’in görev süresinin uzayıp uzamadığı merak konusu oldu. Peki, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler’in görev süresi uzatıldı mı? Orgeneral Yaşar Güler kimdir, nereli, kaç yaşında?
4.08.2022 Gündem
Çevik Bir tahliye oldu mu, hastalığı ne? 28 Şubat davası hükümlüsü Çevik Bir kimdir, kaç yaşında, nereli, ne zamandır tutukluydu?
Çevik Bir tahliye oldu mu, hastalığı ne? 28 Şubat davası hükümlüsü Çevik Bir kimdir, kaç yaşında, nereli, ne zamandır tutukluydu? 28 Şubat davası hükümlüsü  Çevik Bir'in sağlık sorunları nedeniyle tahliyesine karar verildi. Bir'in cezasının infazı 1 yıl süreyle ertelendi. Peki, Çevik Bir tahliye oldu mu, hastalığı ne? 28 Şubat davası hükümlüsü Çevik Bir kimdir, kaç yaşında, nereli, ne zamandır tutukluydu?
2.08.2022 Gündem
Bakan Akar'dan terörle mücadele açıklaması
Bakan Akar'dan terörle mücadele açıklaması Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Komşularımızın toprak bütünlüğüne saygılıyız, tek hedefimiz teröristler. Onlara fırsat vermeden mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.
9.07.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Bölük ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bölük haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.