Boks

Boks

Son dakika boks haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan boks ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını boks haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Boks

haberleri sayfasında son dakika yaşanan boks gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.317 boks haberi bulunmuştur. Tüm boks haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çocukluğunda izlediği müsabakalardan esinlenip boksa başladı, Avrupa 3.'sü oldu! Hayali olimpiyat
Çocukluğunda izlediği müsabakalardan esinlenip boksa başladı, Avrupa 3.'sü oldu! Hayali olimpiyat Adana'da çocukken izlediği boks müsabakalarından esinlenerek boksa başlayan 18 yaşındaki milli boksör Hüseyin Ege Tekdemir, Hırvatistan'da düzenlenen Gençler Avrupa Şampiyonası'nda Avrupa 3.'sü oldu. Adana'dan dünya şampiyonu olarak çıkmayı hedefleyen Tekdemir, Olimpiyatlarda Türkiye'yi temsil etmenin hayalini kuruyor.
18.04.2024 Adana
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik katıldığı canlı yayın programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ömer Çelik, "Geçen seçim gibi AK Parti ve Cumhur İttifakı'na aşırı iddialı olanların yanıldığını ve neticenin bizim lehimize tecelli ettiğini göreceğiz" dedi.
29.03.2024 Gündem
Güzellik merkezinde şoke eden olay! Topuklu ayakkabı yüzünden dakikalarca işkence...
Güzellik merkezinde şoke eden olay! Topuklu ayakkabı yüzünden dakikalarca işkence... Tuzla'da Estetisyen Yasemin Er, çalıştığı güzellik merkezinin sahibi Abdulselam G. tarafından şiddete uğradığını iddia etti. Aldığı darbeler nedeniyle çene kemiği kırılan ve vücudunda morluklar oluşan Er, hastanede önce fiziksel, ardından psikolojik tedavi altına alındı. Er'in kardeşi Yeşim Er, "Topuklu ayakkabının sesinden rahatsız olmuş. Bildiğiniz boks torbasını yumruklar gibi ablamın suratına vurmuş. Utanmadan sadece karşısına oturup sırıtarak dükkanın kapısını kilitlemiş ve 20 dakika boyunca karşısında kahkaha atmış" dedi. Yasemin Er saldırgan hakkında suç duyurusunda bulundu. Abdulselam G. ise kadını suçlayarak sürekli para istediğini öne sürdü.
10.03.2024 Gündem
Fenerbahçe, olimpiyat şampiyonu Busenaz Sürmeneli'yi transfer etti!
Fenerbahçe, olimpiyat şampiyonu Busenaz Sürmeneli'yi transfer etti! Fenerbahçe, Trabzonspor'dan ayrılan olimpiyat şampiyonu Busenaz Sürmeneli'yi kadrosuna kattı.
16.02.2024 Şampiy10
Çöp evde kilitli tutulan Cem Muhammet'in kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar
Çöp evde kilitli tutulan Cem Muhammet'in kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar Bursa'da, kaçırdığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (11), çöp ev haline gelen dairede kilitli tuttuğu suçlamasıyla yargılanan Kamuran Pınar A.'nın (46) tahliyesine tepki gösterip, itiraz eden anne Yasemin A. (50), oğlunun yaşadığı ağır işkenceleri anlattığını belirterek, "Ağzını koli bandıyla bantlayıp, ellerini arkadan bağlayarak, soğukta balkondaki sandalyeye oturtup kafasından 5 litre su dökmüşler. Kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar. Saçlarını çekerek koparıp, üzerine idrar atmışlar. Oğlum bulunmasaydı, organları satılacaktı" dedi.
8.02.2024 Gündem
Rocky efsanesi Carl Weathers hayatını kaybetti! Carl Weathers kimdir? Carl Weathers neden öldü?
Rocky efsanesi Carl Weathers hayatını kaybetti! Carl Weathers kimdir? Carl Weathers neden öldü? Rocky serisinin ilk dört filminde Apollo Creed karakteriyle hafızalara kazınan usta oyuncu Carl Weathers, hayatını kaybetti. Carl Weathers, lise sırasında boks, futbol, jimnastik, judo, futbol ve güreşle uğraştı. Peki, Carl Weathers kimdir, kaç yaşında, neden öldü? Carl Weathers hangi filmlerde oynadı?
4.02.2024 Magazin
Okan Buruk'tan penaltı serzenişi: Boks ringlerinde atılacak cinsten bir yumruktu
Okan Buruk'tan penaltı serzenişi: Boks ringlerinde atılacak cinsten bir yumruktu Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, ilk yarıda Alexander Djiku'nun ceza sahası içerisinde Mauro Icardi'ye yaptığı hareketin penaltı olduğunu belirterek, "VAR odasından verilmeyen net bir penaltı vardı. Boks ringlerinde atılacak cinsten bir yumruktu belki de. Yayıncının da net göstermediğini öğrendik" dedi.
24.12.2023 Futbol
Avrupa şampiyonu milli boksör Gamze Soğuksu'ya coşkulu karşılama
Avrupa şampiyonu milli boksör Gamze Soğuksu'ya coşkulu karşılama Avrupa 22 Yaş Altı Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli boksör Gamze Soğuksu, memleketi Ordu’da coşkuyla karşılandı. Karşılama töreninde konuşan Soğuksu, “Çok zorlu süreçlerden geçerek altın madalyayı kazandım. Çok şükür Allah’ıma İstiklal Marşı’nı okuttum” dedi.
22.11.2023 Futbol
Avrupa Şampiyonu milli sporcu Buket Kaya kazada hayatını kaybetti
Avrupa Şampiyonu milli sporcu Buket Kaya kazada hayatını kaybetti Kayseri'de otomobilin TIR'a arkadan çarptığı kazada hayatını kaybeden Buket Kaya'nın (21), Wushu Kung Fu dalında Avrupa Şampiyonu milli sporcu olduğu ortaya çıktı.
23.10.2023 Gündem
Rocky filminin yıldız karakter oyuncusu Burt Young 83 yaşında hayatını kaybetti
Rocky filminin yıldız karakter oyuncusu Burt Young 83 yaşında hayatını kaybetti Sinema dünyasının efsane film serisi Rocky'de Rocky Balboa'nın en iyi arkadaşı Paulie rolüyle tanınan ve Oscar'a aday gösterilen usta karakter oyuncusu Burt Young 83 yaşında hayatını kaybetti.
19.10.2023 Magazin
Kaan Kazgan kimdir, Kaan Kazgan Savaş Cebeci kavgası neden çıktı? Kaan Kazgan kaç yaşında, nereli, kaç kilo, boyu kaç km? Kaan Kazgan’ın lisansı iptal edildi mi?
Kaan Kazgan kimdir, Kaan Kazgan Savaş Cebeci kavgası neden çıktı? Kaan Kazgan kaç yaşında, nereli, kaç kilo, boyu kaç km? Kaan Kazgan’ın lisansı iptal edildi mi? Sosyal medya üzerinden tartışan ve dün kavga eden vücut geliştirmeci Savaş Cebeci ile MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan hakkında polis ekipleri tarafından işlem yapıldı. İki ismin ifadeleri alınırken, Kazgan'ın "Kavga etmedik, spor müsabakası yaptık" dediği öğrenildi. Söz konusu videosunun sonra medyaya yansımasının ardından ardı sıra Kaan Kazgan kimdir, Kaan Kazgan Savaş Cebeci kavgası neden çıktı? Kaan Kazgan kaç yaşında, nereli, kaç kilo, boyu kaç km? Kaan Kazgan’ın lisansı iptal edildi mi?
20.09.2023 Gündem
İstanbul’da yaşanan sokak kavgaları kamerada: Sokaklar boks maçını aratmadı
İstanbul’da yaşanan sokak kavgaları kamerada: Sokaklar boks maçını aratmadı Beyoğlu’nda 15 kişi parkta birbirine tekme ve yumruklarla saldırdı. Esenler’de ise taksi şoförü ile araç sürücüsü bir anda yol ortasında yumruklaşmaya başladı. Yaşanan kavgalar vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.
27.07.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya: Son 2 ayda 905 FETÖ operasyonu gerçekleştirildi
Bakan Yerlikaya: Son 2 ayda 905 FETÖ operasyonu gerçekleştirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör örgütü FETÖ’ye yönelik son 2 ayda gerçekleştirilen 905 operasyonda yakalanan bin 329 şüpheliden 212’sinin tutuklandığını bildirdi.
27.07.2023 Gündem
Öldüresiye dövülen akaryakıt istasyonu çalışanı dehşeti anlattı! 'Polisin de silahını almaya çalıştı'
Öldüresiye dövülen akaryakıt istasyonu çalışanı dehşeti anlattı! 'Polisin de silahını almaya çalıştı' Şişli'de Akaryakıt istasyonu çalışanı 19 yaşındaki Ali Kemal Şimşek, 3 kişi tarafından öldüresiye dövüldü. Saldırı sonrası kendisini dövenlerden şikayetçi olmayan Şimşek o gece yaşananları anlattı.
2.07.2023 Yaşam
Emine Arslan ve Buse Naz Çakıroğlu Avrupa'da tarih yazdı
Emine Arslan ve Buse Naz Çakıroğlu Avrupa'da tarih yazdı Avrupa Oyunları kadınlar kick boks 'full contact' 52 kg'da ülkemizi temsil eden Emine Arslan, finalde İtalyan rakibini 3-0 yenerek altın kazandı. Buse Naz Çakıroğlu ise boks 50 kiloda Fransız rakibi Wassila Lkhadiri'yi mağlup ederek zirvenin sahibi oldu.
2.07.2023 Diğer Sporlar
Buse Naz Çakıroğlu Paris 2024'e gitme hakkı kazandı
Buse Naz Çakıroğlu Paris 2024'e gitme hakkı kazandı Avrupa Oyunları kadınlar 50 kilo boks müsabakalarında Buse Naz Çakıroğlu, Polonyalı rakibini mağlup ederek yarı finale yükseldi ve Paris 2024'e gitme hakkı kazandı.
28.06.2023 Diğer Sporlar
Survivor Sabriye Şengül yeni imajıyla herkesi şoke etti!
Survivor Sabriye Şengül yeni imajıyla herkesi şoke etti! Survivor Sabriye Şengül değişimiyle sık sık gündeme geliyor. Katıldığı Survivor yarışmasıyla adını duyuran Milli sporcu Sabriye Şengül son olarak da imaj değişikliğine gitti ve saç rengini değiştirdi. Survivor Sabriye son halini paylaşarak "Nasıl olmuş?" diye sordu.
2.06.2023 Magazin
Mehmet, Aslı'nın gönlünü alıyor! Veda Mektubu 11. bölümde neler oldu?
Mehmet, Aslı'nın gönlünü alıyor! Veda Mektubu 11. bölümde neler oldu? Kanal D'nin pazartesi günlerine damga vuran dizisi Veda Mektubu'nun 11. bölümü dün akşam ekrana geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. Veda Mektubu dizisinin 11. bölümünde yaşananlar ise haberimizde.
16.05.2023 Magazin
Hadise'den 'Mutluluktan uçuyorum' pozu!
Hadise'den 'Mutluluktan uçuyorum' pozu! Hadise son günlerde müzik kariyeriyle ve özel hayatıyla magazin gündemine sık sık geliyordu.Ünlü şarkıcı Hadise, son paylaşımıyla akıllarda soru işareti bıraktı. 37 yaşındaki ünlü şarkıcı o anlarını "Mutluluktan uçtuğumu görmüyorsunuz" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.
9.04.2023 Magazin
Zayıflamak için gittiler, 'botoks'an zehirlendiler!
Zayıflamak için gittiler, 'botoks'an zehirlendiler! İstanbul Tuzla’da özel bir hastanede obezite tedavisi için yapılan 'mide botoksu' işlemi sonrası fenalaşan onlarca hasta, işlemin yapıldığı merkez ile çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Türk Klinik Mikrobiyoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, çok sayıda botulizm (boks zehirlenmesi) olgusu bildirildiğini, bunun bir 'salgın' olarak nitelendirilmesi gerektiğini söyledi.
12.03.2023 Sağlık
Yüsra Geyik ilham kaynağını açıkladı!
Yüsra Geyik ilham kaynağını açıkladı! Son olarak Camdaki Kız'da rol alan Yüsra Geyik kendini korumak için boks dersleri aldığını söyledi. Oyuncu “Hocam çok yetenekli olduğumu söylüyor ama biraz kilo almam şart. Bir kadın olarak bileğimin güçlenmesi maalesef bana iyi geliyor. Kendimizi korumayı her şekilde öğrenmek zorundayız" dedi. Ünlü oyuncu hayatında ilham kaynağı olarak gördüğü kişiyi de açıkladı.
6.03.2023 Magazin
Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanlığı’na Murat Aksu seçildi
Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanlığı’na Murat Aksu seçildi Türkiye Milli Paralimpik Komitesi (TMPK) Kurucu Başkanı, A. Yavuz Kocaömer’in 18 Kasım 2022’de hayatını kaybetmesinin ardından TMPK’nın yeni Başkanı belli oldu.
13.12.2022 Diğer Sporlar
Andrew Tate Müslüman mı oldu? 4 kez Dünya Boks Şampiyonu olan Andrew Tate kimdir? Andrew Tate kaç yaşında, nereli?
Andrew Tate Müslüman mı oldu? 4 kez Dünya Boks Şampiyonu olan Andrew Tate kimdir? Andrew Tate kaç yaşında, nereli?  Andrew Tate Müslüman mı oldu? 4 kez Dünya Boks Şampiyonu olan ABD'li boksör Andrew Tate, Müslüman olduğunu ilan etti. Tate'in ilk kez namaz kıldığı anlar görüntülendi. Peki, Andrew Tate kimdir? Andrew Tate kaç yaşında, nereli? 
25.10.2022 Dünya
Buse Naz Çakıroğlu, Avrupa şampiyonu oldu
Buse Naz Çakıroğlu, Avrupa şampiyonu oldu Avrupa Kadınlar Boks Şampiyonası'nda 50 kiloda mücadele eden milli boksör Buse Naz Çakıroğlu, finalde İrlanda'dan Caitlin Fryers'ı 5-0 mağlup ederek altın madalya kazandı.
22.10.2022 Diğer Sporlar
14 Ekim BİM kataloğu 2022! BİM 14 Ekim 2022 kataloğu aktüel ürünler listesinde hangi ürünler indirimli? 14 Ekim BİM aktüel ürünleri!
14 Ekim BİM kataloğu 2022! BİM 14 Ekim 2022 kataloğu aktüel ürünler listesinde hangi ürünler indirimli? 14 Ekim BİM aktüel ürünleri! BİM 14 Ekim 2022 kataloğu yayınlandı. BİM aktüel ürünle kataloğunda bu hafta birbirinden farklı indirimli ürünler raflardaki aldı. BİM indirimli ürünler listesinde spor ve kozmetik ürünlerinden, mutfak araç gereçlere, teknolojik aletlerden, bisiklete kadar birçok ürünler ön plana çıkıyor. Peki, BİM 14 Ekim 2022 kataloğu aktüel ürünler listesinde hangi ürünler indirimli? İşte 14 Ekim BİM kataloğu 2022…
14.10.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Boks ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki boks haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.