Boğulma Tehlikesi

Boğulma Tehlikesi

Son dakika boğulma tehlikesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan boğulma tehlikesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını boğulma tehlikesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Boğulma Tehlikesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan boğulma tehlikesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 395 boğulma tehlikesi haberi bulunmuştur. Tüm boğulma tehlikesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kayıplar kırık kalp sendromunu tetikliyor! Ayrılık, aldatılma ve hayal kırıklığı
Kayıplar kırık kalp sendromunu tetikliyor! Ayrılık, aldatılma ve hayal kırıklığı Yoğun duygusal travmalar kalp kırıklığına yol açsa da aslında fiziki olarak da kalp üzerinde belirgin etkiler yaratabiliyor. Ani gelişen şiddetli üzüntü, hayal kırıklığı ve stresin kırık kalp sendromuna yol açabileceğini belirten Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Ali Buturak, hastada ani başlayan göğüs ağrısı, nefes darlığı, çarpıntı, baş dönmesi ve bayılma gibi şikayetlerin ortaya çıkabileceğini söyledi. Kişinin, eş, sevgili veya birinci derece yakını ya da çok sevdiği bir yakınını kaybetmesi, uzun süreli bir ilişki sonrası ayrılık, boşanma veya aldatılma gibi ağır duygusal durumlar veya kişiyi derinden sarsacak haberler alması gibi ani psikolojik travmaların hastalığı tetiklediğini söyleyen Buturak, bunun yanı sıra kişinin yaşadığı boğulma tehlikesi, deprem gibi doğal afetler ve bazı fiziksel travmaların da kırık kalp sendromuna sebep olabileceğini vurguladı.
14.02.2024 Sağlık
Fırtınalı havada denize açılan kanocular ölümle burun buruna geldi
Fırtınalı havada denize açılan kanocular ölümle burun buruna geldi Kocaeli'de kanoyla denize açılan sporcular, fırtına sebebiyle boğulma tehlikesi geçirdi. Kanoları alabora olan ve denizin ortasında mahsur kalan sporcular, kendilerine atılan can simidiyle kurtarıldı.
25.11.2023 Vatan TV
Karadeniz'de yine can pazarı! Çocukların feryadı yürekleri dağladı
Karadeniz'de yine can pazarı! Çocukların feryadı yürekleri dağladı Yozgat’tan Samsun'a gelen ve serinlemek için denize giren aileden 5 kişi boğulma tehlikesi geçirdi. Denizde kaybolan aile fertlerini dalgıçlar kısa sürede bularak sağ çıkardı, çocukların anne-babalarının peşinden feryatları ise yürekleri dağladı.
18.08.2023 Yaşam
6 gün önce emekli oldu! Tatilde hayatını kaybetti
6 gün önce emekli oldu! Tatilde hayatını kaybetti Sakarya'da, 6 gün önce emekli olduktan sonra oğluyla Kocaeli'nin Kandıra ilçesine tatile giden Reşat Mertoğlu (51), boğulma tehlikesi geçiren kadını kurtarırken dalgalara kapılıp, boğuldu. Mertoğlu, Sakarya'da toprağa verildi.
8.08.2023 Yaşam
Van Gölü'nde dalgalarla açığa sürüklenen genç ile onu kurtarmaya çalışan kişi boğuldu
Van Gölü'nde dalgalarla açığa sürüklenen genç ile onu kurtarmaya çalışan kişi boğuldu Van'ın Erciş ilçesinde serinlemek için girdiği Van Gölü'nde dalgalarla açığa sürüklenen Muhammet Kabir Pacal (16) ile genci kurtarmak için suya giren Murat Koç (51), hayatını kaybetti.
6.08.2023 Gündem
Karadeniz'de büyük tehlike!  'Rip akıntısı' 304 can aldı
Karadeniz'de büyük tehlike! 'Rip akıntısı' 304 can aldı Karadeniz'deki 12 kentin kıyı şeridinde, 10 yılda 'rip akıntısı' nedeniyle açığa sürüklenip, boğulma tehlikesi geçiren 648 kişiden 304'ü hayatını kaybetti. En fazla boğulma vakası Samsun'da, en azsa Artvin'de gerçekleşti. Giresun Üniversitesi'nden Doç. Dr. Mustafa Serkan Abdüsselam, "Vakalar ne yazık ki yıldan yıla artıyor. Yaş bakımından incelersek; vakaların yüzde 70'i, 30 yaş altı. Boğulma olaylarının yüzde 80’i erkek, yüzde 20’si kadın" dedi.
9.07.2023 Yaşam
Denize girecek olan vatandaşlara çok kritik uyarı! Ölüme sebebiyet veriyor
Denize girecek olan vatandaşlara çok kritik uyarı! Ölüme sebebiyet veriyor Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Kocaeli Sahilleri Su Kazalarını Engelleme Merkezi (KOSKEM), Karadeniz sahillerinde rüzgarlı, dalgalı ve fırtınalı havalarda görülen rip akıntısına karşı vatandaşları uyardı.
7.07.2023 Gündem
Kız arkadaşını kurtarmak isterken kendisi de boğuluyordu
Kız arkadaşını kurtarmak isterken kendisi de boğuluyordu Aydın’ın Kuşadası ilçesinde boğulma tehlikesi geçiren kız arkadaşını kurtarmak için denize giren genç, az kalsın kendi de boğuluyordu. Kuşadası Belediyesi cankurtaranlar tarafından karaya çıkarılan iki genç ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
6.06.2023 Yaşam
Üsküdar'da denizde can pazarı: Piknik örtüsü ile kurtarmaya çalıştılar
Üsküdar'da denizde can pazarı: Piknik örtüsü ile kurtarmaya çalıştılar Üsküdar'da yüzmek için denize giren bir çocuk boğulma tehlikesi yaşadı. Çocuğun boğulduğunu fark eden vatandaşlar uzun uğraşlar sonrası çocuğu Kıyı Emniyet ekiplerinin yardımı ile denizden çıkardı.
2.06.2023 Vatan TV
Üsküdar'da denizde can pazarı! Piknik örtüsüyle hayata tutunmaya çalıştılar
Üsküdar'da denizde can pazarı! Piknik örtüsüyle hayata tutunmaya çalıştılar Üsküdar'da yüzmek için denize giren bir çocuk boğulma tehlikesi yaşadı. Çocuğun boğulduğunu fark eden vatandaşlar uzun uğraşlar sonrası çocuğu Kıyı Emniyet ekiplerinin yardımı ile denizden çıkardı.
2.06.2023 Yaşam
DSİ'den Batman Çayı uyarısı!
DSİ'den Batman Çayı uyarısı! Batman Çayı'nda 25 kişinin mahsur kalmasının ardından Devlet Su İşleri (DSİ) 103'üncü Şube Müdürlüğü'nce yapılan açıklamada, enerji üretimi nedeniyle gün içinde suyun seviyesinin azalıp arttığı, bu nedenle suda oluşan adacıklara gidilmemesi gerektiği belirtildi.
21.05.2023 Gündem
Emre Altuğ babasını son yolculuğuna uğurladı!
Emre Altuğ babasını son yolculuğuna uğurladı! Oyuncu ve şarkıcı Emre Altuğ'un bir süredir zatürre tedavisi görmekte olan babası Tuncer Altuğ, 12 Mayıs'ta hayatını kaybetti. Acı haber sonrası ünlü şarkıcı İstanbul'da bir mekanda vereceği konserini iptal ettiğini duyurdu. Altuğ babasını son yolculuğuna uğurladı.
15.05.2023 Magazin
İki kişiyi boğarak öldürdü! İdam cezasına çaptırılan kadının şaşırtan sonu
İki kişiyi boğarak öldürdü! İdam cezasına çaptırılan kadının şaşırtan sonu 2009 yılında borçlu olduğu iki kişiyi boğarak öldüren 49 yaşındaki kadın idam cezasına çaptırıldı. Suçlu kadın, tek yıllarca tek kişilik hücrede kaldı. Geçtiğimiz günlerde hücresinde yemek yiyen kadın kimsenin beklemediği bir sonla hayatını kaybetti. İşte haberin detayları...
17.01.2023 Dünya
Boğulma tehlikesi geçirene 'cankurtaran dron' ile müdahale
Boğulma tehlikesi geçirene 'cankurtaran dron' ile müdahale Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye'de ilk kez kullanımına başlanan 'cankurtaran dron' ile kente gelen milyonlarca yerli ve yabancı turistin can güvenliği sağlanacak. Kamera sayesinde yeri tespit edilen boğulma tehlikesi geçiren kişiye can yeleğini ulaştırılan dron, aynı zamanda suya inip hareket edebiliyor.
25.09.2022 Yaşam
İstanbul Boğazı'nda can pazarı! Akıntıya kapıldı
İstanbul Boğazı'nda can pazarı! Akıntıya kapıldı Üsküdar, Salacak sahilinde denize giren bir kişi, akıntıya kapılarak boğulma tehlikesi geçirdi. Kıyıdaki vatandaşlardan yardım isteyen şahıs, balıkçılar tarafından kurtarıldı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
12.09.2022 Yaşam
Sultangazi'de kahreden olay! 15 yaşındaki Mehmet arkadaşını kurtardı kendisi hayatını kaybetti
Sultangazi'de kahreden olay! 15 yaşındaki Mehmet arkadaşını kurtardı kendisi hayatını kaybetti Sultangazi Alibeyköy Barajı Gölü'ne giren 15 yaşındaki çocuk, boğulma tehlikesi geçiren 11 yaşındaki arkadaşını kurtardıktan sonra kendisi boğularak can verdi.
11.09.2022 Yaşam
17 yaşındaki Efe, kardeşini kurtarmak isterken boğuldu
17 yaşındaki Efe, kardeşini kurtarmak isterken boğuldu İzmir'de, denizde boğulma tehlikesi geçiren kardeşini kurtarmak isterken başını kayalıklara çarpan lise öğrencisi Efe Bazu (17), hayatını kaybetti. Bazu, memleketi Edirne'nin Keşan ilçesinde toprağa verildi.
10.09.2022 Yaşam
17 yaşındaki Efe'den acı haber! Kardeşini kurtarmak isterken boğuldu
17 yaşındaki Efe'den acı haber! Kardeşini kurtarmak isterken boğuldu İzmir'de, denizde boğulma tehlikesi geçiren kardeşini kurtarmak isterken başını kayalıklara çarpan lise öğrencisi Efe Bazu (17), hayatını kaybetti. Bazu, memleketi Edirne'nin Keşan ilçesinde toprağa verildi.
9.09.2022 Yaşam
İnşaat temelinde biriken suya girmişti! 14 gün sonra acı haber
İnşaat temelinde biriken suya girmişti! 14 gün sonra acı haber Aksaray'da serinlemek için bir inşaatın temelinde biriken suya giren ve boğulma tehlikesi geçiren İhsan Şahin (15), tedavi gördüğü hastanede 14 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.
4.09.2022 Yaşam
Bakırköy sahilde kıyafetleriyle denize atladı
Bakırköy sahilde kıyafetleriyle denize atladı Bakırköy sahilde bir kişi kıyafetleri ile denize atladı. Deniz yüzeyinde hareketsiz kalan kişiyi, sahilde bulunan Batuhan Kuruş kurtardı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
30.08.2022 Ekonomi
Piknik faciasında ölü sayısı 3’e yükseldi
Piknik faciasında ölü sayısı 3’e yükseldi Şanlıurfa’da piknik faciasında boğularak hayatını kaybeden baba ve kızının ardından, durumu ağır olan Mehmet Kahraman da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
24.08.2022 Yaşam
Piknikte aile faciası! Kurtarmaya çalıştığı kızıyla birlikte boğuldu
Piknikte aile faciası! Kurtarmaya çalıştığı kızıyla birlikte boğuldu Şanlıurfa'da Serdal Karaman (40), serinlemek için Atatürk Barajı Gölü'ne giren çocukları Mehmet Karaman (13) ile Esra Karamanın (15) boğulduğunu düşünerek suya atladı. Baba- kız hayatını kaybederken, Mehmet ise hastanede tedaviye alındı. 
21.08.2022 Yaşam
Dalgalara kapıldığı bölgeden 3 kilometre uzaklıkta cansız bedeni bulundu
Dalgalara kapıldığı bölgeden 3 kilometre uzaklıkta cansız bedeni bulundu Sakarya’nın Karasu ilçesinde dalgalara kapılan 13 yaşındaki kız çocuğunun cansız bedenine ulaşıldı. Kaybolduğu bölgeden yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta cansız bedenine ulaşılan çocuktan geriye ise sahilde oynadığı anlardaki görüntüler kaldı.
10.08.2022 Yaşam
Plajı karıştıran olay! Herkesin içinde şortunu çıkaran iki erkek...
Plajı karıştıran olay! Herkesin içinde şortunu çıkaran iki erkek... Sakarya’nın Karasu ilçesinde iki vatandaş şortlarını çıkarıp uygunsuz hareketlerde bulununca vatandaşlar tarafından darp edildi. Şahıslardan biri ise denize kaçıp boğulma tehlikesi yaşadı. Kurtarılıp tekrar kıyıya getirilen şahıs da darp edildi.
7.08.2022 Yaşam
Boğulma tehlikesi geçiren Ali, 13 gün sonra yaşam savaşını kaybetti
Boğulma tehlikesi geçiren Ali, 13 gün sonra yaşam savaşını kaybetti Gaziantep'te baraj gölünde boğulma tehlikesi geçirip, hastaneye kaldırılan Ali Kızıkoğlu (10), 13 gün sonra yaşam savaşını kaybetti.
4.08.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Boğulma Tehlikesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki boğulma tehlikesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.