Bodrum Belediyesi

Bodrum Belediyesi

Son dakika Bodrum Belediyesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bodrum Belediyesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bodrum Belediyesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bodrum Belediyesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bodrum belediyesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 782 bodrum belediyesi haberi bulunmuştur. Tüm bodrum belediyesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bodrum'da 'Nartugan' coşkusu
Bodrum'da 'Nartugan' coşkusu Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 4 bin yıllık geleneğin yaşatıldığı 'Nartugan' kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlik kapsamında; bando yürüyüşünün ardından yakılan ateşin etrafında müzik eşliğinde eğlenenler, sembolik hayat ağacına renkli çaputlar bağlayıp dilek tuttu.
23.12.2023 Gündem
'Havlunu da al' hareketi Türkiye'ye de sıçradı!
'Havlunu da al' hareketi Türkiye'ye de sıçradı! Sahil ve plajların özel işletmelerde olması nedeniyle giriş ücreti alınması vatandaşı kızdırdı. 'Havlu hareketi' yapmaya başlayan tatilciler yürüyüş düzenlemeye başladı.
16.08.2023 Gündem
Öğretmen çift, depremde yaşamını yitirdi
Öğretmen çift, depremde yaşamını yitirdi Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde Hatay'da oturdukları binanın çökmesi sonucu enkaz altında kalan öğretmen çift Hatice Yurt Ökmen (29) ile Gökhan Ökmen (32) hayatını kaybetti.
10.02.2023 Gündem
Bodrum'da yılbaşı hareketliliği; 24 saatte 15 bin araç giriş yaptı
Bodrum'da yılbaşı hareketliliği; 24 saatte 15 bin araç giriş yaptı Muğla'nın Bodrum ilçesinde, yılbaşına saatler kala trafik yoğunluğu artarken, son 24 saat içerisinde kente 15 bin aracın giriş yaptığı bildirildi.
31.12.2022 Yaşam
19'uncu Bodrum Bale Festivali'ne yoğun ilgi
19'uncu Bodrum Bale Festivali'ne yoğun ilgi Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Türkiye'nin ilk ve tek bale festivali olan 'Bodrum Bale Festivali' 19'uncu kez sanatseverlerle buluştu. Bodrum Kalesi'nde yapılan etkinliğe yerli ve yabancı turistler yoğun ilgi gösterdi.
7.08.2022 Kültür Sanat
Bodrum'da nüfus 1 milyonu buldu, 250 bin araç giriş yaptı! Tatil bitti, dönüş çilesi başladı
Bodrum'da nüfus 1 milyonu buldu, 250 bin araç giriş yaptı! Tatil bitti, dönüş çilesi başladı Kurban Bayramı tatili için Muğla'nın Bodrum ilçesine gelen tatilciler, dönüş yolculuğuna başladı. Arefe gününden itibaren ilçeye giren araç sayısı 250 bine ulaşırken, 181 bin olan nüfus 1 milyonu buldu. İlçede bu süre zarfında 10 bin ton çöp toplandı.
15.07.2022 Yaşam
Bodrum plajlarında bayram yoğunluğu
Bodrum plajlarında bayram yoğunluğu Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Kurban Bayramı'nın birinci gününde plajlarda yoğunluk yaşandı. Yerli ve yabancı turistler, denizin keyfini çıkardı.
9.07.2022 Yaşam
Bodrum Belediye Başkanı Aras: Sürdürülebilir turizm için bilgi ve teknolojiyi etkin hale getirmeliyiz
Bodrum Belediye Başkanı Aras: Sürdürülebilir turizm için bilgi ve teknolojiyi etkin hale getirmeliyiz Muğla'nın Bodrum ilçesi Belediye Başkanı Ahmet Aras, Malta'da Akdeniz Turizm Forumu'ndaki konuşmasında sürdürülebilir turizm için bilgi ve teknolojiyi daha etkin, hızlı ve duyarlı hale getirmek gerektiğine dikkati çekip, çevre ve iklim konusunda kaygılı olan ülkelerin orta ve uzun vadede kazançlı çıkacağını söyledi. Turizm sektöründeki dönüşümden de bahseden  Aras, turizmi karbon ayak izinden arındırmak için yeni çözümlerin üretilmesi ve yeniliği artıran yatırımların yapılması gerektiğini kaydetti.
16.06.2022 Siyaset
Makineden fırlayan taş, oğlunun ölümüne neden oldu
Makineden fırlayan taş, oğlunun ölümüne neden oldu Muğla’nın Bodrum ilçesinde ot biçme makinesinin fırlattığı taş, Nebi Kuş isimli vatandaşın boynuna çarptı. Talihsiz adam olay yerinde yaşamını yitirdi.
4.05.2022 Yaşam
Mahalle muhtarı, kadına tacizden tutuklandı!
Mahalle muhtarı, kadına tacizden tutuklandı! Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde, mahalle muhtarı H.Ö. bir kadını taciz ettiği iddiasıyla tutuklandı.
29.04.2022 Yaşam
Futbol sahasında kahreden ölüm! Kaleci kalp krizi sonucu hayatını kaybetti
Futbol sahasında kahreden ölüm! Kaleci kalp krizi sonucu hayatını kaybetti Ege Bölgesi Masterlar Futbol Federasyonu Ligi'nin final maçında veteran kaleci kalp krizine yenik düştü.
17.04.2022 Yaşam
Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdürü, 'taciz' ve 'darp' iddiasıyla görevden uzaklaştırıldı
Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdürü, 'taciz' ve 'darp' iddiasıyla görevden uzaklaştırıldı Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdürü S.A., belediye personeli M.A.'yı bir restoranda taciz ve darp ettiği iddiasıyla görevinden uzaklaştırıldı. S.A. hakkında adli ve idari işlem başlatıldı.
13.04.2022 Gündem
Bodrum Belediyesi'nde 'imar usulsüzlüğü' iddiasıyla inceleme
Bodrum Belediyesi'nde 'imar usulsüzlüğü' iddiasıyla inceleme Bodrum Belediyesi İmar Müdürlüğü'nde, savcılığın talebiyle imar usulsüzlükleri iddiası üzerine inceleme başlatıldı.
23.03.2022 Gündem
Bodrum Belediyesi’nin öğrencilere ücretsiz tiyatro etkinliği yoğun katılım ile sürüyor.
Bodrum Belediyesi’nin öğrencilere ücretsiz tiyatro etkinliği yoğun katılım ile sürüyor. Bodrum Belediyesi ve Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işbirliği ile başlatılan “Öğrencilere Ücretsiz Tiyatro” Programı Kapsamında, Bodrum Belediye Şehir Tiyatrosu’nun Harikalar Mutfağı adlı çocuk oyununun gösterimine Atatürk İlköğretim Okulu, Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlkokulu, Amiral Turgutreis okulu olmak üzere toplamda 350 öğrenci katıldı.
23.03.2022 Kültür Sanat
Bodrum, ralli ile yaza start verecek!
Bodrum, ralli ile yaza start verecek! Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından düzenlenen Shell Helix 2022 Türkiye Ralli Şampiyonası’nda heyecan, 15-17 Nisan tarihlerinde Bodrum Rallisi ile Muğla, Bodrum'da başlayacak.
16.03.2022 Otomobil
Akrep Nalan hayatını kaybetti!
Akrep Nalan hayatını kaybetti! Akrep Nalan lakaplı sanatçı Füsun Nalan Açın (67) hayatını kaybetti. Hayat Bilgisi dizisinde hayat verdiği Fidan Hoca karakteri ile hafızalarda yer edinen Akrep Nalan'ın ölüm haberini Özgür Aras, sosyal medya hesabından duyurdu.
4.03.2022 Magazin
Bodrum Tohum Takas Şenliği’nde ata tohumları el değiştirdi
Bodrum Tohum Takas Şenliği’nde ata tohumları el değiştirdi Muğla ilçeleri yanı sıra çevre illerden gelen tohum standı açan katılımcılar ile renkli görüntülere sahne olan tohum takas şenliğinde, vatandaşlar ata tohumları ile tanıştı. Ata tohumu olan karpuz, çıtır büyük domates, bamya, ince patlıcan, mısır, gibi yerel tohumlar minik poşetler içerisinde takas edildi.
3.03.2022 Yaşam
Gamze’nin ölümünde flaş gelişme: Anne ve babası tutuklandı
Gamze’nin ölümünde flaş gelişme: Anne ve babası tutuklandı Muğla’nın Bodrum ilçesinden yatağında ölü bulunan 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu’nun anne ve babası tutuklanarak cezaevine gönderildi.
26.01.2022 Gündem
Yatağında ölü bulunmuştu... Korkunç gerçek ortaya çıktı! Annesinden kan donduran iddia
Yatağında ölü bulunmuştu... Korkunç gerçek ortaya çıktı! Annesinden kan donduran iddia Muğla’nın Bodrum ilçesinde yatağında ölü bulunan 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu'nun boynu kırılarak öldüğü ortaya çıkınca genç kızın anne ve babası gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Annesi, “Hakkımın aranmasını istiyorum. Hiçbir suçum yok. Hiç bilmiyorum, yatağında ölü buldum. Öldürmüşler çocuğumu. Birileri öldürmüş çocuğumu. Nazlı veya şeyden şüpheleniyorum. Gelinimden şüpheleniyorum. Anasından şüpheleniyorum. Başkası da olabilir" dedi.
26.01.2022 Yaşam
Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çiftinden sokak hayvanları için destek sözü
Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çiftinden sokak hayvanları için destek sözü Bodrum Belediyesi Veteriner İşler Müdürlüğü Turgutreis Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret eden oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile stil danışmanı eşi Başak Dizer Tatlıtuğ, Bodrum'da sokak hayvanlarına yönelik düzenlenecek projelere destek vermek istediklerini söyledi.
15.01.2022 Magazin
Bodrum'da yağmurun bilançosu: 131 ev ve iş yerini su bastı
Bodrum'da yağmurun bilançosu: 131 ev ve iş yerini su bastı Muğla'nın Bodrum ilçesinde 3 gündür etkili olan kuvvetli yağmur nedeniyle 131 ev ve iş yerini su bastı. Kent merkezinde metrekareye 150, Turgutreis ve Yalıkavak bölgesine 160 kilogram yağış düşerken, belediye ekiplerinin bölgede temizlik ve su tahliye çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü bildirildi.
12.01.2022 Gündem
Görenler şoke oldu! Köpeğin yüzünden 90 saçma çıktı
Görenler şoke oldu! Köpeğin yüzünden 90 saçma çıktı Muğla'nın Bodrum ilçesinde yüzüne yakın mesafeden ateş edilen köpek tedavi altına alındı. Röntgeni çekilen köpeğin yüzündeki çok sayıda saçmayı görenler şoke oldu.
5.01.2022 Yaşam
Türkiye'de yılbaşı kutlamaları başladı! 16 gün boyunca sürecek
Türkiye'de yılbaşı kutlamaları başladı! 16 gün boyunca sürecek Muğla'nın Bodrum ilçesi yeni yılı 16 gün sürecek yılbaşı partisiyle kutlayacak. Bugün başlayacak kutlamalar öncesinde ilçede tüm hazırlıklar tamamlandı. Meydan ve sokakların süslenmesinin yanı sıra otel ve restoranlar yılbaşına özel 'gala yemekli' eğlence programları hazırladı. Bodrum Otelciler Derneği Genel Sekreteri Yiğit Girgin, "Şu an da yılbaşı programlarını soran birçok müşterimiz mevcut. Yılbaşı yaklaştıkça talebin artacağı ve kalabalıklaşacağını bekliyoruz" dedi.
19.12.2021 Yaşam
Donanma gemisi 'T.C.G. Güven' müze oluyor
Donanma gemisi 'T.C.G. Güven' müze oluyor Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Türk donanmasına 'dalgıç gemisi' olarak hizmet verdikten sonra hurdaya ayrılan ve iş insanı Aydoğan Acarer tarafından satın alınan 'T.C.G. Güven' adlı gemi müze oluyor.
27.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Bodrum'da Güz Panayırı gerçekleştirildi
Bodrum'da Güz Panayırı gerçekleştirildi Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Güz Panayırı’nda Bodrumlular gastronomi, müzik ve sanat dolu bir gün geçirdi.
1.11.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Bodrum Belediyesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bodrum belediyesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.