Bisiklet Yolu

Bisiklet Yolu

Son dakika bisiklet yolu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bisiklet yolu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bisiklet yolu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bisiklet Yolu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bisiklet yolu gelişmeleri de dahil olmak üzere 487 bisiklet yolu haberi bulunmuştur. Tüm bisiklet yolu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sirkeci-Kazlıçeşme hattı dünya listesinde! Avrupa’da gezilmesi gereken 6 rota arasında gösterdi
Sirkeci-Kazlıçeşme hattı dünya listesinde! Avrupa’da gezilmesi gereken 6 rota arasında gösterdi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yenilenerek hizmete alınan Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı’na övgü. Hat dünyanın önde gelen gezi sitelerinden “loneyplanet.com” tarafından Avrupa’da gezilmesi gereken 6 demiryolu rotası arasında gösterildi.
16.05.2024 Gündem
AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar projelerini açıkladı
AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar projelerini açıkladı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik ile AK Parti ve MHP Milletvekillerinin de katıldığı lansman ile Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, projelerini ‘Yüreğir’e Yakışacak” başlığı altında açıkladı.
11.03.2024 Adana
Murat Kurum'dan İBB yönetimine ulaşım tepkisi: İstanbullu trafikte canından bezdi
Murat Kurum'dan İBB yönetimine ulaşım tepkisi: İstanbullu trafikte canından bezdi AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, 'Çilesiz İstanbul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Kurum, "Mevcut İBB yönetimi her alanda olduğu gibi ulaşımda da başarısız oldu. 35 ulaşım vaadinden 4'ünü yapabildiler. Bu trafik İstanbul'u çileden çıkaran hale geldi. Paradan, zamandan, her şeyden kaybediyoruz. 1 yılda 288 saat kaybediyoruz. İstanbullunun ömründen 3 yıl çalınıyor" diye konuştu.
27.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta gereken dersi vereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta gereken dersi vereceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "5 yıl boşa geçti. Niye birşey yapılmadı, yapamazlar. Yapmazlar. Bunların böyle bir derdi yok. İşte Sirkeci'den geldiğimiz noktaya kadar tüm binalar yıkık dökük. Surlar yıkık. İşte bunları da yine inşallah biz yapacağız. Bugün amacımızı gerçekleştirmenin sevincini yaşıyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'nın 15 gün ücretsiz olacağını açıkladı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin 'Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, konuşmasında "Ben seçimi kazanırsam yine AK Parti'de olacağım diyen sirk cambazlarına pirim vermeyin. Ben şimdi buradan aday oldum ama seçimden sonra yine AK Parti'ye gideceğim diyen sirk cambazlarına da aldanmayın. " dedi.
26.02.2024 Gündem
Sirkeci Kazlıçeşme tren durakları: Sirkeci Kazlıçeşme tren sefer saatleri, güzergah haritası
Sirkeci Kazlıçeşme tren durakları: Sirkeci Kazlıçeşme tren sefer saatleri, güzergah haritası Sirkeci Kazlıçeşme tren hattı yeniden açılıyor. İki yön arasındaki 8.3 kilometre uzunluğundaki istasyonlarda değişim ve yenilemeler yapıldı. Bununla beraber, raylı sistemin yanında yürüyüş yolu, bisiklet yolu ve yeşil alan gibi sosyal alanlar da inşa edildi. Peki Sirkeci Kazlıçeşme treni hangi duraklardan geçiyor? Sirkeci Kazlıçeşme tren sefer saatleri...
26.02.2024 Gündem
İstanbul'da bisiklet yolları kaderine terk edildi
İstanbul'da bisiklet yolları kaderine terk edildi İstanbul'un özellikle sahil şeritlerinde bulunan bisiklet yollarının bakımsız olması ve yollarda sürücülerin karşılaştığı engeller bisiklet sürücülerinin güvenliğini riske atıyor.
11.07.2023 Gündem
Bakan Özhaseki: 1.643 kilometre bisiklet yolu ve 373 kilometre yeşil yürüyüş yolunu tamamladık
Bakan Özhaseki: 1.643 kilometre bisiklet yolu ve 373 kilometre yeşil yürüyüş yolunu tamamladık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, resmî sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ülkemize kazandırılan bisiklet ağları ve yeşil yürüyüş yollarıyla hava kalitesinin arttırıldığına vurgu yaparak, “Nefes Alan Şehirler ve Sağlıklı İnsanlar şiarıyla, ülkemizi bisiklet ağlarıyla örüp hava kalitesini iyileştiriyor; yeşil yürüyüş yollarıyla vatandaşlarımızın sağlıklı yaşamlarına katkı sunuyoruz. 3 bin kilometre bisiklet yolu ve 3 bin kilometre yeşil yürüyüş yolu hedefiyle, şu ana kadar 1.643 kilometre bisiklet yolu ve 373 kilometre yeşil yürüyüş yolunu tamamladık.” ifadelerine yer verdi.
30.06.2023 Ekonomi
Bakan Özhaseki duyurdu: 2028'e kadar 500 Millet Bahçesi yapılacak
Bakan Özhaseki duyurdu: 2028'e kadar 500 Millet Bahçesi yapılacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye genelinde hizmete sunulan millet bahçeleri hakkında yaptığı açıklamada, “81 ilimize 100 milyon metrekare millet bahçesi kazandırmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Millet bahçelerimiz; Sayın Cumhurbaşkanımızın ortaya koydukları 2053 Net Sıfır Emisyon ve Yeşil Kalkınma hedeflerimize ulaşma yolunda büyük bir lokomotif güçtür. Vatandaşlarımıza şehrin merkezinde kazandırdığımız millet bahçelerimizle yeni sosyal yaşam alanları hediye ediyoruz. Bununla beraber millet bahçelerimiz deprem gibi doğal afetler sırasında şehrin en güvenli alanlarından birisi olarak toplanma alanı görevi görüyor.” dedi.
29.06.2023 Ekonomi
Bakan Özhaseki'den millet bahçeleri ile ilgili açıklama: Çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz
Bakan Özhaseki'den millet bahçeleri ile ilgili açıklama: Çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye genelinde hizmete sunulan millet bahçeleri hakkında açıklamada bulundu.
29.06.2023 Gündem
İstanbul'a yeni raylı sistem geliyor! Bakan Karaismailoğlu müjdeyi verdi
İstanbul'a yeni raylı sistem geliyor! Bakan Karaismailoğlu müjdeyi verdi Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattında açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu,  "Sirkeci-Kazlıçeşme arasında atıl vaziyette duran 8,3 kilometrelik hattı gerekli iyileştirmeler ve değişimler yapılarak 8 istasyonla tekrar kullanıma başlatıyoruz" dedi.  
6.04.2023 Ekonomi
Başakşehir'de yeni bağlantı yolunun yapımında sona gelindi
Başakşehir'de yeni bağlantı yolunun yapımında sona gelindi Altınşehir Mahallesi'ndeki Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi ile Olimpiyat yan yol arasında bağlantıyı sağlayacaklarını belirten Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, asfalt çalışmasın ardından güzergâhında viyadüğün de bulunduğu yolun hizmete açılacağını söyledi.
1.04.2023 Gündem
Türkiye’nin en büyük kütüphanesi bugün açılıyor!
Türkiye’nin en büyük kütüphanesi bugün açılıyor! Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye’nin en büyük kütüphanesi İstanbul Rami Kışlası’nı bugün açıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açılışını yapacağı 36 bin metrekare kapalı alanla hizmet verecek olan kütüphane, Central Park ve Hyde Park’a benzetilen 51 bin metrekarelik bir millet bahçesine de sahip.
13.01.2023 Gündem
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum: 20 yılda 3 milyon 200 bin konutumuzu yeniledik
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum: 20 yılda 3 milyon 200 bin konutumuzu yeniledik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TBMM Genel Kurulunda Bakanlığının 2023 yılı bütçesine ilişkin yaptığı konuşmada, “20 yılda 3 milyon 200 bin konutumuzu yeniledik; 81 il 922 ilçede 250 bin konutumuzu canla başla yenilemeye devam ediyoruz” dedi.
7.12.2022 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: İstanbul'da hizmet fırtınası estirmeye devam ediyoruz
Bakan Karaismailoğlu: İstanbul'da hizmet fırtınası estirmeye devam ediyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Türkiye'nin dört bir köşesinde olduğu gibi dünyanın sayılı metropollerinden biri olan İstanbul'da da hizmet ve eser fırtınası estirmeye devam ediyoruz. Tüm çalışmalarımızı 2023 yılının mayıs ayına kadar tamamlamayı hedefliyoruz. Projemizin tamamlanmasıyla 2023-2053 yılları arasındaki ekonomik kazancımız; toplamda 785 milyon 77 bin euro olacaktır" dedi.  
4.11.2022 Siyaset
Scooter’la seyahat 'kabus' oldu! ‘Karıncalarda saklı’ deyip çözümü açıkladı
Scooter’la seyahat 'kabus' oldu! ‘Karıncalarda saklı’ deyip çözümü açıkladı Hızlı bir şekilde yaygınlaşan elektrikli scooter’lar, ulaşımda kolaylığın yanı sıra pek çok sorunu da beraberinde getirdi. Art arda yaşanan ölümlü kazalardan sonra denetimler artarken, bakanlık yeni tedbirlerin sinyalini verdi. Scooter kazasında yaralanan vatandaşlar ise; ‘önlem alınmalı’ çağrısında bulunurken, Uluslararası Yol ve Sürüş Güvenliği Uzmanı Mert İntepe’den dikkat çeken çözüm önerileri geldi.
29.10.2022 Gündem
Zeytinburnu Millet Bahçesi nerede, nasıl gidilir?
Zeytinburnu Millet Bahçesi nerede, nasıl gidilir? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Zeytinburnu Belediyesi iş birliğiyle Beştelsiz Mahallesi'ndeki askeri lojmanların taşınmasının ardından boşalan alan, millet bahçesi olarak düzenlendi. Peki, Zeytinburnu millet bahçesi nerede, nasıl gidilir?
14.10.2022 Gündem
Bakan Kurum: CHP’nin tehdit dili masanın 6 yanını da sarmış
Bakan Kurum: CHP’nin tehdit dili masanın 6 yanını da sarmış Aksaray’da 500 milyon liraya mal olan 24 eserin açılışına katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CHP’yi eleştirerek, “CHP’nin tehdit dili masanın 6 yanını da sarmış” dedi.
9.09.2022 Siyaset
Bodrum’un gözde projesi Velux Yalıkavak muhteşem bir gecede görücüye çıktı
Bodrum’un gözde projesi Velux Yalıkavak muhteşem bir gecede görücüye çıktı Bodrum’da, 18 rezidans ve 65 özel villadan oluşan Velux Yalıkavak’ın proje lansmanı görkemli bir gecede gerçekleşti. Cemiyet hayatından yoğun katılımın olduğu etkinlikte, ünlü Piyanist Kerem Görsev orkestrasıyla sahne alarak misafirlere gün batımında keyifli bir dinleti sundu.
8.09.2022 Advertorial
Bakan Kurum: 81 ilde 81 milyon metrekare millet bahçesi projemiz var
Bakan Kurum: 81 ilde 81 milyon metrekare millet bahçesi projemiz var Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep’te yaz Kur’an kurslarında başarılı olan 3 bin öğrenciye bisiklet dağıtım töreninde, “Bu millet bahçelerinde gençler bisiklete binecek, huzur içinde sürecek. Gençler bizlerden aldığı bayrağı çok daha ileriye taşıyacak" dedi.
12.08.2022 Siyaset
Elektrikli skuterleri 2 kişi kullananlara ceza
Elektrikli skuterleri 2 kişi kullananlara ceza Antalya'da elektrikli skuterlere 2 kişi binenlere ve bisiklet yolunu kullanan motorlu araçlara ceza yazıldı. 2 saatlik uygulamada 22 kişiye toplam 8 bin 239 lira ceza uygulandı.
25.07.2022 Yaşam
Bisiklet yolları işgal altında
Bisiklet yolları işgal altında  Bisikletlilerin güvenliği için yapılan bisiklet yolları, park eden araçlar nedeniyle işgal altında. Bunun yanı sıra yollarda bulunan mazgal ve kasisler de sürücü güvenliğini riske atıyor. Bisikletliler Derneği Genel Başkanı Murat Suyabatmaz, "Bisiklet yollarından istediğimiz verimi alamıyoruz. Hem bisikleti koruyan hem de bisikletliye karşı işlenen suçlarda cezaların artırılması gerekiyor" dedi.  
13.07.2022 Yaşam
Konya'da 'Güvenli Okul Yolları Projesi' hayata geçirildi
Konya'da 'Güvenli Okul Yolları Projesi' hayata geçirildi Konya'da ‘Güvenli Okul Yolları Projesi’ ile öğrenciler bisikletleri ile okullarına motorize polis ve zabıta eşliğinde güvenli bir şekilde gidebilecek.
20.05.2022 Gündem
Bakan Kurum Köyceğiz Bisiklet Yolu'nun açılışını yaptı
Bakan Kurum Köyceğiz Bisiklet Yolu'nun açılışını yaptı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde 2 bin 100 metre uzunluğundaki bisiklet yolunun açılışını yaptı.
28.04.2022 Siyaset
Ekrem İmamoğlu koltuğunu 4. sınıf öğrencisi Arif'e devretti
Ekrem İmamoğlu koltuğunu 4. sınıf öğrencisi Arif'e devretti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle  koltuğunu, Fatih Hekimoğlu Ali Paşa İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Arif Yiğit Kabasakal'a devretti.
23.04.2022 Siyaset
Bakan Kurum: Birileri bu eser siyasetinden son derece rahatsız oluyor
Bakan Kurum: Birileri bu eser siyasetinden son derece rahatsız oluyor Türkiye’nin 443. Millet Bahçesi’nin temeli Malatya’da düzenlenen törenle atıldı. Törene katılan temeli atıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Türkiyenin hemen hemen yarısında 70 milyon metrekare büyüklüğünde millet bahçesinin yapıldığını hatırlatarak, ’’Birileri bu eser siyasetinden son derce rahatsız oluyor’’ dedi.
22.04.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Bisiklet Yolu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bisiklet yolu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.