Birlikte

Birlikte

Son dakika birlikte haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan birlikte ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını birlikte haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Birlikte

haberleri sayfasında son dakika yaşanan birlikte gelişmeleri de dahil olmak üzere 202.618 birlikte haberi bulunmuştur. Tüm birlikte haberleri aşağıda listelenmiştir.
İşte Akıncı İHA'nın tarihi görevinin dakika dakika detayları!
İşte Akıncı İHA'nın tarihi görevinin dakika dakika detayları! Akıncı İHA, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin bulunduğu helikopterin enkaz bölgesinin tespit çalışmasını başarıyla tamamladı. Öte yandan Bayraktar Akıncı’nın görevinin detayları belli oldu. Akıncı İHA'nın toplamda 7 saat 27 dakika uçtuğu ifade edildi.
20.05.2024 Gündem
Gaziantep Şehir Hastanesi'nde yeni dönem! Artık vatandaşlar çevre illere gitmeyecek
Gaziantep Şehir Hastanesi'nde yeni dönem! Artık vatandaşlar çevre illere gitmeyecek Gaziantep Şehir Hastanesi, 3 boyutlu aritmi cihazları ile kalp çarpıntısı ve ritim bozukluğu tedavisinde sayılı merkez haline gelecek.
20.05.2024 Gaziantep
Gaziantep’teki vatandaşların çevre illere gitmesine son veren 3 boyutlu cihaz! Kolaylık sağlayacak
Gaziantep’teki vatandaşların çevre illere gitmesine son veren 3 boyutlu cihaz! Kolaylık sağlayacak Gaziantep Şehir Hastanesi, 3 boyutlu aritmi cihazları ile kalp çarpıntısı ve ritim bozukluğu tedavisinde sayılı merkez haline gelecek.
20.05.2024 Gaziantep
Şahin, Alleben Göleti civarındaki 6. etap hobi bahçesinin müjdesini verdi!
Şahin, Alleben Göleti civarındaki 6. etap hobi bahçesinin müjdesini verdi! Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 5’inci etap hobi bahçesindeki hak sahipleriyle bir araya geldi.
20.05.2024 Gaziantep
Seyhan Nehri'nde kaybolan gencin cesedi bulundu! Soruşturma başlatıldı
Seyhan Nehri'nde kaybolan gencin cesedi bulundu! Soruşturma başlatıldı Adana'da serinlemek için dün Seyhan Nehri'ne giren 18 yaşındaki gencin bugün cesedi bulundu.
20.05.2024 Adana
Çorlu tren kazasında 25 kişi ölmüştü!  Davasında karar açıklandı
Çorlu tren kazasında 25 kişi ölmüştü! Davasında karar açıklandı Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 25 kişinin hayatını kaybettiği tren kazası davasında 9 sanığın 8 yıl 4 ay ile 17 yıl 6 ay arasında değişen hapis cezaları alması, 4 sanığın da beraatine ilişkin mahkemenin gerekçeli kararı açıklandı. 4 sanığın tutuklanması ile sonuçlanan davanın 370 sayfalık gerekçeli kararında, sanıkların 'kusur' ve 'ihmalleri' tek tek sıralandığı davada karar açıklandı.
20.05.2024 Gündem
İran'ın yeni Cumhurbaşkanı kim olacak, İbrahim Reisi yerine kim gelecek? İran’da Cumhurbaşkanı nasıl seçilir?
İran'ın yeni Cumhurbaşkanı kim olacak, İbrahim Reisi yerine kim gelecek? İran’da Cumhurbaşkanı nasıl seçilir? İran'ın resmi haber ajansı IRNA, Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve heyetini taşıyan helikopterin yerinin bulunduğunu duyurdu. İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reis’ini hayatını kaybetmesiyle yeni İran Cumhurbaşkanı kim olacak, Reisi yerine kim gelecek? İran Cumhurbaşkanı kim oldu, açıklandı mı?
20.05.2024 Gündem
Tarihi Kapalı Çarşı’da restorasyon maliyeti açıklandı!
Tarihi Kapalı Çarşı’da restorasyon maliyeti açıklandı! 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerde ağır hasar alan tarihi Kapalı Çarşı’nın restorasyonu, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin koordinesinde yapılacak. Restorasyona 1 milyar TL'den fazla harcama yapılacağı açıklandı.
20.05.2024 Gündem
Zeynep Sever Demirel kimdir, Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel kaç yaşında, aslen nereli?
Zeynep Sever Demirel kimdir, Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel kaç yaşında, aslen nereli? Hatayspor'un eski teknik direktörü Volkan Demirel ile eşi Zeynep Demirel'in boşanma aşamasında olduğu iddia edildi. İddiaların ardından Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel kimdir? Zeynep Sever Demirel kaç yaşında, nereli? Sorularına yanıt aranıyor.
20.05.2024 Gündem
Beşiktaş'tan Jose Mourinho hamlesi! İşte görüşmelerde son durum
Beşiktaş'tan Jose Mourinho hamlesi! İşte görüşmelerde son durum İkinci Başkan Hüseyin Yücel’in İstanbul’da geçen ay bir araya geldikleri Portekizli teknik adama teklif yaptıklarını açıklaması siyah-beyazlıları heyecanlandırdı. Yönetimin yeni sezon için ilk hedefinin Jose Mourinho olduğu aktarıldı.
20.05.2024 Beşiktaş
Velilerin ilkokul önünde tır sürücülüğü eğitimi isyanı! Yetkililerden çözüm bekliyorlar
Velilerin ilkokul önünde tır sürücülüğü eğitimi isyanı! Yetkililerden çözüm bekliyorlar Adana'nın merkez Yüreğir ilçesindeki Yahya Kemal Beyatlı 100. Yıl İlkokulu önünde verilen sürücü kursu eğitimleri çocuklar için tehlikeli olduğu gerekçesiyle veliler tepki gösterdi.
20.05.2024 Adana
Fenerbahçe'de Efekan Karayazı'dan Mauro Icardi'ye gönderme!
Fenerbahçe'de Efekan Karayazı'dan Mauro Icardi'ye gönderme! Fenerbahçe'de genç futbolcu Efekan Karayazı, Galatasaray derbisinin ardından Mauro Icardi'ye göndermede bulundu.
20.05.2024 Fenerbahçe
‘Anneni neden dövüyorsun’ diyen dedesini darp etti! Kafasına 4 dikiş atıldı
‘Anneni neden dövüyorsun’ diyen dedesini darp etti! Kafasına 4 dikiş atıldı Mersin’de uyuşturucu müptelası genç, üvey annesini döverken kendisine ‘oğlum anneni neden dövüyorsun’ diye tepki gösteren dedesini hastanelik etti. Yaşlı adamın kafasına 4 dikiş atıldı. Torunundan şikayetçi olan dede ve gelini, korkup minibüsleriyle Adana’ya gelip yaşamaya başladı.
20.05.2024 Adana
İlk Çinli tıpçılar kullandı, şimdi Türkiye'de revaçta:  Bağırsakları tertemiz yapıyor! FODMAPS oranı düşük, kan şekeri dengede kalıyor
İlk Çinli tıpçılar kullandı, şimdi Türkiye'de revaçta: Bağırsakları tertemiz yapıyor! FODMAPS oranı düşük, kan şekeri dengede kalıyor Son zamanlarda yapılan diyetlerde kendine muhakkak yer bulan karabuğday teknik olarak tahıl bile kabul edilmiyor. Çinli tıpçıların ilaç yapımında da kullandığı karabuğday ravent familyasına ait bir bitki. Ancak her şekilde insan sağlığına iyi gelen faydalara sahip. Bu mucizeye gelin birlikte bakalım.
20.05.2024 Yaşam
Evden çıkarken bu hatayı yapmayın! Hırsızların bilinmeyen yöntemi deşifre oldu
Evden çıkarken bu hatayı yapmayın! Hırsızların bilinmeyen yöntemi deşifre oldu Tatil sezonunun gelmesiyle birlikte evlerin hırsızlık riskine karşı korunması önem kazanıyor. Evde uzun süre olmadığınızda alınacak basit önlemlerle bu riskler minimize etmek mümkün. Çilingir Emir Şatak konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak vatandaşı uyardı.
20.05.2024 Gündem
Ali Koç müdüre 'dayak yiyeceksin' deyip Selahattin Baki'ye fena saldırdı, yer yerinden oynadı
Ali Koç müdüre 'dayak yiyeceksin' deyip Selahattin Baki'ye fena saldırdı, yer yerinden oynadı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig'in 37. haftasında uzun süre 10 kişi mücadele ettiği maçta Galatasaray'ı 1-0 yenen Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, sürpriz bir şekilde Rams Park'a geldi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, oyuncular ve teknik ekibi tebrik ederken takımı sahaya tekrar çıkartarak galibiyeti birlikte kutladı. Bu anlarda Galatasaraylı yöneticilerle Fenerbahçeli yöneticiler arasında tartışma yaşanırken olaylar kavgaya dönüştü. İşte derbi sonrası yaşanan gelişmeler...
20.05.2024 Fenerbahçe
İran lideri Reisi'yi taşıyan helikopterle irtibat kuruldu! Türkiye'den yardım istediler
İran lideri Reisi'yi taşıyan helikopterle irtibat kuruldu! Türkiye'den yardım istediler İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi taşıyan helikopter kaza yaptı. Sisli bölgeden ilk görüntüler ülke basınında yer aldı. İçişleri Bakanı Ahmed Vahidi konu ile ilgili resmi açıklamada bulundu. İranlı yetkililer "Umudumuzu koruyoruz ancak bilgiler endişe verici" açıklamasında bulundu. İran liderinin helikopterine ulaşıldı. İran Dini Lideri Hamaney, kazaya ilişkin yaptığı ilk açıklamada, “İran halkı endişelenmesin, ülkenin işlerinde herhangi bir aksama olmayacak” dedi. Öte yandan Türkiye, İran'a geçmiş olsun mesajı yayınlayarak, "Her türlü destek için harekete geçilmiştir" denildi. Ayrıca AFAD, İran'ın Türkiye'den yardım talep ettiğini duyurdu. İran'dan yapılan son açıklamada ise helikopterden 2 kişiyle irtibat kurulduğu belirtildi.
19.05.2024 Dünya
Süper Lig'de namağlup şampiyon olan takım hangisi? Türkiye ve dünyada namağlup şampiyon olan takımlar listesi!
Süper Lig'de namağlup şampiyon olan takım hangisi? Türkiye ve dünyada namağlup şampiyon olan takımlar listesi! Türkiye'de namağlup şampiyon olan takımlar hangileri sorusunun yanıtı merak ediliyor. Bu akşam oynanacak Galatasaray Fenerbahçe maçıyla birlikte 2023-2024 sezonu şampiyonu büyük ölçüde belli olacak. Galatasaray'ın maçtan 1 puan alması halinde sarı kırmızılılar 24'üncü şampiyonluğunu ilan edecek. Futbolseverler bu büyük maç öncesi Süper Lig'de namağlup şampiyon olan takım var mı merakla araştırmaya başladı.
19.05.2024 Şampiy10
Ev sahibi ile kirada uzlaşamayan kadın geceyi çocuklarıyla sokakta geçirdi
Ev sahibi ile kirada uzlaşamayan kadın geceyi çocuklarıyla sokakta geçirdi Ev sahibi ile kira bedelinde uzlaşamayan Ayşe Yüce iki çocuğuyla sokakta kaldı. Yüce, 18 bin TL ödediği yıllık kirasının ev sahibi tarafından 75 bin TL'ye çıkarılmak istendiğini, bu bedeli ödeyemeyeceğini belirterek ev sahibinin hesabına 35 bin lira yatırmasına rağmen evinden atıldığını söyledi.
19.05.2024 Adana
Mayıs’ta sıcak ve nemli hava bunalttı! Hissedilen sıcaklık 37 dereceye kadar çıktı
Mayıs’ta sıcak ve nemli hava bunalttı! Hissedilen sıcaklık 37 dereceye kadar çıktı Adana’da Mayıs ayında hava sıcaklığının 31 derece, nemin ise yüzde 49 olması nedeniyle hissedilen sıcaklık 37 dereceye kadar çıktı.
19.05.2024 Adana
Milli mücadele ruhu 105 yılında: 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlanıyor...
Milli mücadele ruhu 105 yılında: 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlanıyor... 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, sabahın erken saatleriyle birlikte yurt dört bir yanında coşkuyla kutlanmaya başlandı.
19.05.2024 Gündem
Yay dolunayının 12 burç için etkilerini Astrolog Dinçer Güner açıkladı! Mayıs sonu ilişkilere nokta koyuyor
Yay dolunayının 12 burç için etkilerini Astrolog Dinçer Güner açıkladı! Mayıs sonu ilişkilere nokta koyuyor Astrolog Dinçer Güner, 23 Mayıs Yay Dolunayı'nın etkilerini 12 burç için açıkladı. Gizlenmiş gerçeklerin ifşa olacağına dikkat çeken Güner, Mayıs ayıyla birlikte birçok ilişkiye nokta konulacağını belirtti. İşte 20-26 Mayıs 2024 haftasında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
19.05.2024 Astroloji
19 Mayıs kutlanıyor! Devlet erkanı Anıtkabir'de
19 Mayıs kutlanıyor! Devlet erkanı Anıtkabir'de Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla 81 il ve KKTC'den gelen temsilci gençler, Bakanlık personeli, federasyon temsilcileriyle birlikte Anıtkabir'i ziyaret ederek Anıtkabir Özel Defterini imzaladı.
19.05.2024 Gündem
Maltepe 19 Mayıs konseri saat kaçta 2024, 19 Mayıs Maltepe konserinde kimler sahne alacak? Maltepe konser 19 Mayıs 2024 programı
Maltepe 19 Mayıs konseri saat kaçta 2024, 19 Mayıs Maltepe konserinde kimler sahne alacak? Maltepe konser 19 Mayıs 2024 programı 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında İstanbul ve tüm Türkiye'de konserler düzenlenecek. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında konser düzenlenecek yerlerden biri de Maltepe olacak. Pazar gününe denk gelen 19 Mayıs kutlamalarında İstanbul Maltepe etkinlik alanında ise Edis, Simge, Gülşen gibi birbirinden değerli sanatçılar sahne alacak. Peki, 19 Mayıs etkinlikleri nerede, kimler, hangi sanatçılar geliyor? Maltepe 19 Mayıs konseri saat kaçta 2024? İşte 19 Mayıs konserleri kapsamında Maltepe konser 19 Mayıs 2024 programı
18.05.2024 Gündem
Eşini ve baldızını öldürüp intihar etti! Cinayetin detayları ortaya çıktı
Eşini ve baldızını öldürüp intihar etti! Cinayetin detayları ortaya çıktı Çorum'da boşanma aşamasındaki eşi tarafından vurularak öldürülen Nazegül Orhan ve kardeşi Meryem Karakoçak, toprağa verildi. Nazegül Orhan’ın Ağustos 2023'te kendisini ölümle tehdit ettiği gerekçesiyle şikayetçi olduğu eşi Hasan Orhan hakkında ‘Kadına karşı tehdit’ suçundan dava açıldığı ortaya çıtı.
18.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Birlikte ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki birlikte haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.