Birce Akalay Kimdir

Birce Akalay Kimdir

Birce Akalay (d. 19 Haziran 1984, İstanbul) Türk oyuncu ve Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümü öğretim görevlisi. Yer Gök Aşk dizisindeki Havva rolüyle ilk ciddi rolünü oynayan Akalay, birçok dizide yer aldı. 2017 yılında Müjdat Gezen yönetmenliğindeki Yedi Kocalı Hürmüz oyunu ile tiyatroya atıldı. Bu oyun dışında 2020 yılından beri Keşanlı Ali Destanı oyununda "Zilha" rolüne de hayat vermektedir. Akalay, son olarak Star TV'de Ocak 2020 tarihinde başlamış olan Babil dizisinde başrol karakteri İlay'ı canlandırmıştır. 19 Haziran 1984 tarihinde İstanbul'da doğan Birce Akalay, 2003 yılında Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro bölümünde lise eğitimini tamamladı. Ardından İstanbul Üniversitesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji bölümünü kazanan Akalay üçüncü sınıftayken okulu bırakarak lise aşkı olan tiyatro için hazırlanmaya başladı. Yaş itibarıyla yirmi yaşını geçtiği için Devlet konservatuvarı için şansını kaybeden Akalay Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro bölümünü kazandı ve eğitimini orada tamamladı. 2004 yılında Miss Turkey yarışmasında 3.seçilerek Miss Europe'da ülkemizi temsil etti. 2007 yılında Asi dizisiyle birlikte televizyon dünyasına adım attı. Aynı yıl Son Ders: Aşk ve Üniversite filmiyle sinemaya da giriş yaptı. Kader dizisinde Lamia karakteriyle ilk kez başrol oldu ve son olarak aynı yıl Senin Uğruna dizisinde rol aldı. 2009 yılında Alayına İsyan ve Kış Masalı dizilerinde rol aldıktan sonra asıl çıkışını Yer Gök Aşk adlı diziyle 2010 yılında yaptı. Dizi çok beğenildi. 2 yıl boyunca başrol Havva karakterini canlandırdı. 2013 yılında Ben Onu Çok Sevdim dizisinde karakter Ayhan karakterine hayat verdi. 2014-2015 yılları arasında Küçük Ağa, 2015-2016 arasında Evli ve Öfkeli, 2016-2017 arasında Hayat Bazen Tatlıdır ve 2017-2018 arasında ise Siyah Beyaz Aşk dizilerinde rol aldı. 2018 yılının sonlarına doğru Ağlama Anne dizisinde rol aldıktan sonra 1 yıl boyunca herhangi bir yapımda rol almadı. Bu sırada Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde öğretim görevlisi olarak ders vermeye başladı ve Benimle Söyle müzik yarışması programında baş juri olarak yer aldı. 2020 Ocak ayından beri ise Star TV'de yayınlanan Babil dizisinde başrol karakteri İlay'ı canlandırdı. Akalay, ayrıca Tiyatro sahnelerinde de kendini göstermektedir ve 2020 yılından beri Keşanlı Ali Destanı oyununda "Zilha" rolüne de hayat vermektedir.

Birce Akalay Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan birce akalay kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 410 birce akalay kimdir haberi bulunmuştur. Tüm birce akalay kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kuş Uçuşu 4. sezon olacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon gelecek mi, ne zaman?
Kuş Uçuşu 4. sezon olacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon gelecek mi, ne zaman? Kuş Uçuşu 3. sezonu Netflix'te yayınlanmaya başlandı. İlk iki sezon büyük beğeni toplayan dizinin son sezonunda Lale Kıran (Birce Akalay) ve Aslı Tuna (Miray Daner) arasındaki savaş damgasını vurmuştu. Kuş Uçuşu"nun 3. sezonu sonrası 4. sezon aramaları arttı. Peki, Kuş Uçuşu 4. sezon var mı? Kuş Uçuşu 3. sezon final mi yaptı, Kuş Uçuşu 4. sezon gelecek mi, ne zaman?
14.04.2024 Magazin
Birce Akalay'dan sevgilisi ile ilk paylaşım: Beğeni yağmuruna tutuldu
Birce Akalay'dan sevgilisi ile ilk paylaşım: Beğeni yağmuruna tutuldu Meslektaşı Hakan Kurtaş ile yeni bir aşka yelken açan ünlü oyuncu Birce Akalay, aşka geldi. Sevgilisiyle çekilen bir karesini ilk kez takipçileriyle paylaşan ünlü isim, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
6.04.2024 Magazin
Birce Akalay: Oyuncu olmasaydım o mesleği kesin yapardım!
Birce Akalay: Oyuncu olmasaydım o mesleği kesin yapardım! Birce Akalay, Hakan Kurtaş’la ilişkisi hakkında konuştu. Kurtaş’tan sık sık ‘Çok güzelsin’ iltifatını duyduğunu dile getiren ünlü oyuncu oyuncu olmasaydı yapacağı mesleği de açıkladı.
28.03.2024 Magazin
Birce Akalay ve Hakan Kurtaş, Bebek’te sarmaş dolaş!
Birce Akalay ve Hakan Kurtaş, Bebek’te sarmaş dolaş! Çiçeği burnunda çift Birce Akalay ve Hakan Kurtaş, dün öğle saatlerinde ilk kez Bebek’te görüntülendi. Sarmaş dolaş sahili gezen sevgililer, güneşli havanın tadını çıkardı.
11.03.2024 Magazin
Aşk doğrulandı! Birce Akalay'dan Hakan Kurtaş açıklaması
Aşk doğrulandı! Birce Akalay'dan Hakan Kurtaş açıklaması Sarp Levendoğlu ile üç yıllık evliliği 2017'de sona eren Birce Akalay, meslektaşı Hakan Kurtaş ile yeni bir aşka yelken açtı. Sevgililer Günü’nde Beyoğlu’nda bir sinemada el ele film izleyen ünlü çiftten Akalay, ilişkisi hakkında ilk kez konuştu.
2.03.2024 Magazin
Hakan Kurtaş kimdir? Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı ne, Birce Akalay kaç yaşında?
Hakan Kurtaş kimdir? Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı ne, Birce Akalay kaç yaşında? Kuş Uçuşu dizisindeki başarılı performansıyla adından söz ettiren Birce Akalay ile Hakan Kurtaş sevgili oldu. Söz konusu iddiaların ardından Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı sorgulanırken, Hakan Kurtaş’ın kim olduğu sorgulanmaya başlandı.
22.02.2024 Magazin
Zaferin Rengi filmi hangi sinemalarda var,  Zaferin Rengi Fenerbahçe bilet fiyatları ne kadar? Zaferin Rengi neyi anlatıyor? İşte oyuncuları ve konusu
Zaferin Rengi filmi hangi sinemalarda var, Zaferin Rengi Fenerbahçe bilet fiyatları ne kadar? Zaferin Rengi neyi anlatıyor? İşte oyuncuları ve konusu Kubilay Aka, Gülper Özdemir, Nejat İşler, Timuçin Esen, Yiğit Özşener, Gonca Vuslateri, Yılmaz Adam Bayraktar ve Birce Akalay gibi isimlerin yer aldığı  Zaferin Rengi filmi vizyona girdi. Peki, Zaferin Rengi filmi hangi sinemalarda, Zaferin Rengi filmi bilet fiyatları ne kadar? Zaferin Rengi filmi konusu ve oyuncuları…
17.02.2024 Gündem
Birce Akalay'dan dikkat çeken İbrahim Çelikkol açıklaması
Birce Akalay'dan dikkat çeken İbrahim Çelikkol açıklaması 'Kuş Uçuşu' dizisinin yemeğinde bir araya gelen Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol arasındaki diyalog dikkat çekmişti. Akalay'ın "O normalin dışında bir adam olduğu için çok bulunmuyor" sözleri karşısında utanan Çelikkol, partnerini omzundan öperek teşekkür etmişti. Akalay, gündem olan görüntüler üzerine yeni bir açıklama yaptı.
22.12.2023 Magazin
İbrahim Çelikkol, Birce Akalay'ın omzundan öptü!
İbrahim Çelikkol, Birce Akalay'ın omzundan öptü! 'Kuş Uçuşu' dizisinin yemeğinde bir araya gelen Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’un diyaloğu dikkat çekti. Akalay'ın ''O birazcık normalin dışında bir adam olduğu için genel olarak çok bulunmuyor'' sözleri karşısında utanan Çelikkol, partnerini omzunda öperek teşekkür etti. Söz konusu görüntüler çok konuşuldu.
14.12.2023 Magazin
Bir Derdim Var dizisi hangi il, ilçede çekiliyor? Bir Derdim Var konusu nedir, başrolde kimler var?
Bir Derdim Var dizisi hangi il, ilçede çekiliyor? Bir Derdim Var konusu nedir, başrolde kimler var? Bir Derdim Var dizisi hangi il, ilçede çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Mert Fırat, Birce Akalay, Engin Hepileri gibi yıldız oyuncuların yer aldığı dizi bu akşam ilk bölümüyle seyircinin karşısına çıkıyor. Peki Bir Derdim Var konusu nedir, oyuncuları kimler? Bir Derdim Var hangi diziden uyarlamadır? İşte detaylar...
9.11.2023 Televizyon
'Bir Derdim Var' bugün başlıyor!
'Bir Derdim Var' bugün başlıyor! Kanal D’nin; Birce Akalay ve Mert Fırat’ın başrolünü paylaştığı, AyNA Yapım imzalı merakla beklenen dizisi ‘Bir Derdim Var’, bu akşam saat 20.00'de izleyiciyle buluşuyor. Dizinin oyuncuları, ilk bölüm öncesi projeyle ilgili duygularını dile getirdi.
9.11.2023 Televizyon
Birce Akalay: ‘Şimdilerde kendi merkezimdeyim’
Birce Akalay: ‘Şimdilerde kendi merkezimdeyim’ Geçmişte hızlı yaşadığını belirten Birce Akalay, “Biraz savruktum, hatta kendime çoğu zaman hoyrat davranıyordum. Şimdilerde daha çok kendi merkezimdeyim” dedi.
6.10.2023 Magazin
Bir Derdim Var nerede çekiliyor? Bir Derdim Var dizisi hangi diziden uyarlama mı?
Bir Derdim Var nerede çekiliyor? Bir Derdim Var dizisi hangi diziden uyarlama mı? Bir Derdim Var dizisi nerede çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de yayın hayatına başlayacak olan Bir Derdim Var dizisinin başrollerinde Birce Akalay ve Mert Fırat yer alıyor. Ergenlik sorunlarının işleneceği dizinin konusu ve oyuncuları da şimdiden merak konusu oldu. Peki Bir Derdim Var hangi il, ilçede çekiliyor? İşte detaylar...
1.10.2023 Televizyon
Kanal D’nin yeni dizisi 'Bir Derdim Var'ın çekimleri başladı! Gençlere ve ailelere umut ışığı olacak
Kanal D’nin yeni dizisi 'Bir Derdim Var'ın çekimleri başladı! Gençlere ve ailelere umut ışığı olacak Kanal D’nin yeni sezon dizilerinden AyNA Yapım imzalı 'Bir Derdim Var' dizisi, çarpıcı konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla seyircileri ekran karşısına kilitlemeye hazırlanıyor. Başrollerinde Birce Akalay ve Mert Fırat’ın yer aldığı dizinin çekimleri başladı. Yakında izleyici karşısına çıkacak olan dizi çekimlerin başladığını paylaştığı klaket ile duyurdu.
30.09.2023 Magazin
Birce Akalay ile Burak Deniz'in keyifli anları!
Birce Akalay ile Burak Deniz'in keyifli anları! Birce Akalay ve Burak Deniz önceki gün Bodrum’da kürek sörfü yaptı. İkilinin samimi anları, objektiflere yansıdı.
19.07.2023 Magazin
Eski sevgililer yan yana poz verdi!
Eski sevgililer yan yana poz verdi! Eski sevgililer Nesrin Cavadzade -Burak Deniz ile Birce Akalay-Fırat Çelik uzun zaman sonra yan yana geldi. Geçtiğimiz günlerde de Dilan Çiçek Deniz'in küs olduğu Aybüke Pusat, eski sevgilisi Furkan Andıç ve yeni aşkı Mert Yazıcıoğlu aynı karede yer almıştı.
17.07.2023 Magazin
Ünlüler Bodrum'da tatilde! Denizde tanıştığı kızla arkadaş oldu
Ünlüler Bodrum'da tatilde! Denizde tanıştığı kızla arkadaş oldu Birce Akalay, Nesrin Cevadzade ve Fırat Çelik, bir organizasyon için geldikleri Bodrum’da bir otelin plajında görüntülendi. Tek başına denize giren Fırat Çelik, denizde tanıştığı bir kadınla arkadaş olup, yarım saat sohbet etti. Dubalara yaslanıp güneşlenen Cavadzade, fit haliyle dikkat çekti.
16.07.2023 Magazin
Birce Akalay arkadaşlarıyla yaz sezonunu açtı!
Birce Akalay arkadaşlarıyla yaz sezonunu açtı! Rol aldığı dizilerin yanı sıra güzelliğiyle de gözleri üzerine çeken Birce Akalay, yaz sezonunu arkadaşlarıyla birlikte açtı. Birce Akalay ilk olarak makyajsız halini ardından ise bikinili karesini yayınladı.
27.06.2023 Magazin
Birce Akalay köpeği Cipsy'le deniz ve güneşin tadını çıkarttı!
Birce Akalay köpeği Cipsy'le deniz ve güneşin tadını çıkarttı! Ünlü oyuncu Birce Akalay,sezonu Bodrum'da açtı. Önceki gün Torba’da görüntülenen oyuncu, güneşin ve denizin tadını çıkardı. Köpeği Cipsy’le ilgilenen oyuncu, günü arkadaşıyla sohbet ederek geçirdi.
23.06.2023 Magazin
Birce Akalay 'Bu tuzağa düşmeyin' diyerek takipçilerini uyardı!
Birce Akalay 'Bu tuzağa düşmeyin' diyerek takipçilerini uyardı! Sosyal medyada kendisini arkadaşı olarak tanıtan bir kişi tarafından az kalsın dolandırılan oyuncu Birce Akalay, "Fake hesap olduğunu anladım ve ucuz kurtardım" demişti. Ünlü oyuncu, önceki gün Etiler'de objektiflere yansıdı. Kötü bir deneyim yaşadığını belirten Birce Akalay, "Herkes dikkat etsin" uyarısında bulundu.
7.06.2023 Magazin
Tamer Karadağlı'ya büyük şok! Tahliye kararı verildi
Tamer Karadağlı'ya büyük şok! Tahliye kararı verildi Bir dönemin efsane dizisi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği Haluk karakteri ile hafızalarımıza kazınan Tamer Karadağlı ev sahibiyle kira bedeli yüzünden mahkemelik olmuştu. 10 bin TL olan kirasını 18 bine çıkaran ama ev sahibini mutlu edemeyen oyuncuya ev sahibi dava açmıştı. Tamer Karadağlı'nın kira davasında karar çıktı.
3.06.2023 Magazin
Birce Akalay açıkladı: Bu kadarına hiç şahit olmamıştım!
Birce Akalay açıkladı: Bu kadarına hiç şahit olmamıştım! Birce Akalay, dün gece Beyoğlu'nda bir otelde gerçekleşen partiye katıldı. Sosyal medyada kendisini arkadaşı olarak tanıtan bir kişi tarafından dolandırılmaya çalışılan oyuncu, olayın detaylarını anlattı.
3.06.2023 Magazin
İbrahim Çelikkol aşka geldi! Sevgilisiyle paylaştı...
İbrahim Çelikkol aşka geldi! Sevgilisiyle paylaştı... 2017'de nikah masasına oturduğu Mihre Mutlu ile evliliğini Mayıs 2022'de sonlandıran İbrahim Çelikkol, boşanmanın ardından yemek kitapları yazarı Natali Yarcan ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan çiftten yeni bir paylaşım geldi.
10.05.2023 Magazin
İbrahim Çelikkol'dan Birce Akalay'lı paylaşım! Kafa karıştırdı...
İbrahim Çelikkol'dan Birce Akalay'lı paylaşım! Kafa karıştırdı... Son olarak 'Kuş Uçuşu' dizisinde başrolü paylaşan Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol hakkında sık sık aşk dedikoduları ortaya atılıyor. İkili, söylentileri yalanlasa da yaptıkları paylaşımlarla dedikoduları yeniden alevlendiriyor. Çelikkol'un paylaştığı son fotoğraf yine akıllarda soru işareti bıraktı.
8.05.2023 Magazin
Nesrin Cavadzade göğüslerini çiçeklerle kapattı! 'Modellere taş çıkarırsın'
Nesrin Cavadzade göğüslerini çiçeklerle kapattı! 'Modellere taş çıkarırsın' Ekranlardan bir süredir uzak olan oyuncu Nesrin Cavadzade, sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden biri. Güzelliği ve fiziği ile dikkat çeken güzel oyuncu iddialı tarzıyla da sık sık gündem oluyor. Nesrin Cavadzade'nin son pozu yine olay oldu. Tamamen transparan bir elbise giyen Cavadzade, göğüslerini ise çiçeklerle kapattı.
8.05.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Birce Akalay Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki birce akalay kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.