'Bir Derdim Var' bugün başlıyor!
'Bir Derdim Var' bugün başlıyor! Kanal D’nin; Birce Akalay ve Mert Fırat’ın başrolünü paylaştığı, AyNA Yapım imzalı merakla beklenen dizisi ‘Bir Derdim Var’, bu akşam saat 20.00'de izleyiciyle buluşuyor. Dizinin oyuncuları, ilk bölüm öncesi projeyle ilgili duygularını dile getirdi.
9.11.2023 Televizyon
Dilek Taşı dizisi gün değiştirdi! Dilek Taşı hangi gün yayınlanıyor?
Dilek Taşı dizisi gün değiştirdi! Dilek Taşı hangi gün yayınlanıyor? Dilek Taşı dizisi gün değiştirdi. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Salih Bademci, Hazal Subaşı, Perihan Savaş'ın yer aldığı dizi Perşembe akşamları ekrana geliyordu. Ancak alınan son karar sonrası dizinin yayın günü değişti. Peki Dilek Taşı hangi gün? İşte detaylar...
23.10.2023 Televizyon
Kanal D’nin yeni dizisi 'Bir Derdim Var'ın çekimleri başladı! Gençlere ve ailelere umut ışığı olacak
Kanal D’nin yeni dizisi 'Bir Derdim Var'ın çekimleri başladı! Gençlere ve ailelere umut ışığı olacak Kanal D’nin yeni sezon dizilerinden AyNA Yapım imzalı 'Bir Derdim Var' dizisi, çarpıcı konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla seyircileri ekran karşısına kilitlemeye hazırlanıyor. Başrollerinde Birce Akalay ve Mert Fırat’ın yer aldığı dizinin çekimleri başladı. Yakında izleyici karşısına çıkacak olan dizi çekimlerin başladığını paylaştığı klaket ile duyurdu.
30.09.2023 Magazin
Serkan Keskin ve Şevval Sam'dan muhteşem düet
Serkan Keskin ve Şevval Sam'dan muhteşem düet Dün gece Beyaz Show'a katılan sevilen oyuncu Serkan Keskin, Şevval Sam'la 'Bir Derdim Var' adlı türküyü seslendi.
25.04.2015 Sinema-Dizi