Bin Lira

Bin Lira

Son dakika bin lira haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bin lira ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bin lira haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bin Lira

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bin lira gelişmeleri de dahil olmak üzere 35.181 bin lira haberi bulunmuştur. Tüm bin lira haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekliye 25 bin lira ek ödeme! Anında hesaplara yatacak
Emekliye 25 bin lira ek ödeme! Anında hesaplara yatacak Emekliye ek ödeme müjdesi verildi. Başvuranın anında hesaba yatacak. Sıfır faizli kredi vatandaşların acil ihtiyaçlarına can suyu oluyor. Bankalar faizsiz kredi kampanyalarına Mayıs ayarı yaparak güncelledi. 0 faizli kredi ve nakit avans tutarları 25.000 TL'ye dayanıyor. İşte en uygun kredi veren bankalar listesi...
7.05.2024 Ekonomi
Çiftçiler buğday fiyatlarının açıklanmasını bekliyor! 1 milyon ton rekolte
Çiftçiler buğday fiyatlarının açıklanmasını bekliyor! 1 milyon ton rekolte Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, buğdayda 1 milyon tona yakın rekolte beklendiğini belirterek, “Çiftçilerimiz ve devlet güvencesinde olan lisanslı depolar, ürünleri ÇKS kayıtlarına göre almaları için buğday fiyatlarının açıklanmasını ve alım tebliğinin yayınlanmasını bekliyor” dedi.
6.05.2024 Adana
100 bin TL maaşla çalışacak eleman bulamıyorlar! 'Zor durumdayız'
100 bin TL maaşla çalışacak eleman bulamıyorlar! 'Zor durumdayız' 100 bin TL'ye eleman yok! Hiçbir deneyimi olmayan en az 60 bin TL kazanabiliyor. Ancak çalışacak kişi bulamıyorlar. Elazığ Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Sezer, kentte 100 bin lira maaşla çalıştıracak çoban bulamadıklarını belirterek, "Hayvancılık bitme noktasındadır. Gençlerimiz bu işe hevesli değil. Kırsalda kimse kalmadı. Yetiştiriciler olarak mera ve çalışan eleman istiyoruz” dedi.
5.05.2024 Gündem
Seçil Erzan olayında flaş gelişme: Mağdur sayısı 26’ya yükseldi
Seçil Erzan olayında flaş gelişme: Mağdur sayısı 26’ya yükseldi Yüksek kar getirili özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan’ın davasında 5 yeni mağdur daha ortaya çıktı. Mağdurlar hakkında hazırlanan iddianamelerin ana dava dosyasıyla birleşmesiyle şikayetçilerin sayısı 21’den 26’ya, Erzan hakkında istenen hapis cezası da 275 yıla yükseldi.
3.05.2024 Gündem
Aldatan kocaya ibretlik ceza: 1 milyon TL tazminat ödeyecek
Aldatan kocaya ibretlik ceza: 1 milyon TL tazminat ödeyecek  Samsun’da Ayşe A. (42), kendisini hem yakın arkadaşı hem de dayısının eşi A.S. (50) ile aldattığını öne sürerek eşi Ahmet A.’ya (48) boşanma davası açtı. Çifti boşayan mahkeme, A.S. ile 326 günde 828 kez telefon görüşmesi yaptığı tespit edilen Ahmet A.’nın 500 bin lira maddi, 500 bin lira da manevi tazminat ödemesine hükmetti.
2.05.2024 Gündem
Papaz Eriğinde hasat başladı! Kilo fiyatı açıklandı
Papaz Eriğinde hasat başladı! Kilo fiyatı açıklandı Türkiye'nin en önemli erik üretim merkezlerinden biri olan Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yetişen, bol sulu olması, iriliği, sertliği ve üzerindeki buğusuyla diğer erik türlerinden ayrılan Dumanlı Papaz Eriğinde hasat başladı. Geçen yıla göre rekoltenin daha yüksek olduğu Dumanlı Papaz Eriği Turgutlu’dan Türkiye’nin her yerine, Avrupa'ya, Dubai'ye ve Katar'a gönderiliyor.
1.05.2024 Ekonomi
Gabonlu Dina’nın ölümünde büyükelçi ve avukattan talep geldi!
Gabonlu Dina’nın ölümünde büyükelçi ve avukattan talep geldi! Karabük'ün Filyos Çayı'nın Yeşilköy mevkinde geçen yıl 26 Mart'ta Gabonlu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın cansız bedeni bulunması üzerine Gabon Büyükelçisi Jean Bernard Avouma, ölümünden saatler önce sokakta koştuğu anların araştırılması gerektiğini söyledi.
1.05.2024 Gündem
Adana’da buğday hasadı başladı, verim yüzleri güldürdü! "Çiftçi buğdayını ucuza satmasın"
Adana’da buğday hasadı başladı, verim yüzleri güldürdü! "Çiftçi buğdayını ucuza satmasın" Stratejik öneme sahip birçok ürünün hammaddesi olan buğdayın, Adana’da hasadı başladı.
1.05.2024 Adana
Beşiktaş'a yeni kaynak! 10 bin üyeden 50 milyon lira
Beşiktaş'a yeni kaynak! 10 bin üyeden 50 milyon lira Beşiktaş’ta 7 bin 500 kişi yeni üyelik için kulübe başvuru yaptı. Üyelik bedelinin 5 bin liradan 20 bin liraya yükseleceği 31 Mayıs’a kadar bu sayının 10 bine ulaşması bekleniyor. Siyah-beyazlı kulüp 10 bin yeni üyeden 50 milyon lira gelir elde edecek
30.04.2024 Beşiktaş
İlk çeyrek turizm gelirinde rekor! Bakan Ersoy rakamlarla açıkladı
İlk çeyrek turizm gelirinde rekor! Bakan Ersoy rakamlarla açıkladı Türkiye'de 2024 yılının ilk çeyreğine ilişkin turizm verileri açıklandı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy "Tarihimizdeki en yüksek ilk çeyrek turizm gelirini elde ettik. Yılsonu hedefi olan 60 milyon ziyaretçi hedefine uyumlu şekilde ilerliyoruz" dedi. Antalya'da milliyet farkı nedeniyle fazla ücret tahsil eden otele inceleme yapıldığını açıklayan Ersoy, 54 bin liralık cezanın otele uygulandığını ve fazla ücretin misafire geri iade edildiğini söyledi.
30.04.2024 Ekonomi
Bakan Göktaş açıkladı! Yaşlı destek programı için ödenek ayrıldı
Bakan Göktaş açıkladı! Yaşlı destek programı için ödenek ayrıldı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaşlıların korunması, desteklenmesi ve yaşamlarının kolaylaştırılması için belediyeler tarafından hazırlanacak projelerin değerlendirileceği Yaşlı Destek Programı'na (YADES 2024) başvuruların başladığını belirterek, bu yıl YADES için 11 milyon 278 bin lira ödenek ayırdıklarını bildirdi.
29.04.2024 Ekonomi
Müşterilerinin altınlarını çalan kuyumcuya 20 yıl hapis cezası!
Müşterilerinin altınlarını çalan kuyumcuya 20 yıl hapis cezası! İndirim çadırında satacağını söylen Konya'nın Meram ilçesindeki Sarraflar Çarşısı’nda kuyumculuk yapan Musa Göksu, sevgilisiyle birlikte 30 kilo altını alıp İstanbul'a kaçtı. Gözaltına alınarak, Konya'ya getirilen çift ile iş yerinde satış temsilcisi olan Mehmet Ali Doğan, 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan tutuklandı.
29.04.2024 Gündem
Buğdayda hasat yaklaştı, fiyat bekleniyor! “Bu sene rekolteyi yüksek bekliyoruz”
Buğdayda hasat yaklaştı, fiyat bekleniyor! “Bu sene rekolteyi yüksek bekliyoruz” Adana’da stratejik öneme sahip buğdayda hasat yaklaşırken üreticiler bir an önce fiyatların açıklanmasını bekliyor. Üreticiler ayrıca buğdayda bu sene verimi yüksek beklediklerini söyledi.
1.05.2024 Adana
Yaşlı Destek Programı'na başvurular başladı! Detaylar açıklandı
Yaşlı Destek Programı'na başvurular başladı! Detaylar açıklandı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaşlıların korunması, desteklenmesi ve yaşamlarının kolaylaştırılması için belediyeler tarafından hazırlanacak projelerin değerlendirileceği Yaşlı Destek Programı'na (YADES 2024) başvuruların başladığını belirterek, bu yıl YADES için 11 milyon 278 bin lira ödenek ayırdıklarını bildirdi.
28.04.2024 Ekonomi
Hastanede ‘yenidoğan’ vurgunu: Bebek başına günlük 8 bin TL! 300 kişilik şebeke çökertildi
Hastanede ‘yenidoğan’ vurgunu: Bebek başına günlük 8 bin TL! 300 kişilik şebeke çökertildi Bebekleri usulsüz yöntemlerle kamudan özel hastanelere sevk edip SGK’yı dolandıran 300 kişilik şebeke, polisin düzenlediği operasyonla çökertildi.
28.04.2024 Gündem
Bakan Yumaklı, tarımsal destek ödemelerinin başladığını açıkladı!
Bakan Yumaklı, tarımsal destek ödemelerinin başladığını açıkladı! Tarımsal desteklemeler kapsamında bu ay toplam 4 milyar 435 bin 821 lira tutarında ödemenin, çiftçilerin hesabına aktarılmaya başlandığını açıklayan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı,"Üreticilerimize ve çiftçilerimize desteklerimiz devam ediyor" dedi.
26.04.2024 Gündem
27 Nisan Fenerbahçe-Beşiktaş maçının biletleri satışa çıktı mı, Fenerbahçe Beşiktaş bilet fiyatları ne kadar?
27 Nisan Fenerbahçe-Beşiktaş maçının biletleri satışa çıktı mı, Fenerbahçe Beşiktaş bilet fiyatları ne kadar? Süper Lig 34. hafta derbi mücadelesi Fenerbahçe Beşiktaş arasında olacak. Karşılaşmayı tribünden takip etmek isteyen taraftarlar FB-BJK derbisinin biletlerinin satışa çıkacağı tarih sorguluyor. Peki, Fenerbahçe Beşiktaş maçının biletleri ne zaman satışa çıkıyor, 27 Nisan Fenerbahçe Beşiktaş derbisi için bilet ne zaman satışa çıkacak 2024? Beşiktaş Fenerbahçe maçının bilet fiyatları ne kadar, derbinin biletleri satışa çıktı m?
26.04.2024 Şampiy10
Ticaret Bakanlığı’ndan satılık Michael Jordan imzalı ayakkabı! 5 milyon liradan satılacak
Ticaret Bakanlığı’ndan satılık Michael Jordan imzalı ayakkabı! 5 milyon liradan satılacak Ticaret Bakanlığı, mevzuata uygun şekilde gümrük işlemi tamamlanmadığı için gümrükte terk edilen ABD’li eski basketbolcu Michael Jordan imzalı 3 çift spor ayakkabıyı 5 milyon liraya satışa çıkarttı.
25.04.2024 Ekonomi
Dilan Polat mahkemede ağladı! Engin Polat mesleğini itiraf etti! İşte aylık gelirleri
Dilan Polat mahkemede ağladı! Engin Polat mesleğini itiraf etti! İşte aylık gelirleri Banu Parlak'ın güzellik merkezine geçen yıl 1 Ekim’de düzenlenen silahlı saldırıyı Dilan ve Engin Polat çiftinin azmettirdiği iddiasıyla ilgili 11 sanıklı dava bugün görülmeye başlandı. Banu Parlak dava için Küçükçekmece Adliyesi'ne geldi. Duruşmaya tutuklu sanıklar Sezgin, Engin ve Dilan Polat, bulunduğu cezaevinden getirildi. Dilan Polat salona girer girmez Engin Polat’la göz göze geldiği an gözyaşlarına boğuldu. Öte yandan Engin Polat mesleğini açıklayarak aylık ne kadar kazandığını itiraf etti. İşte detaylar...
25.04.2024 Gündem
Vergi dairesinde rüşvete suçüstü operasyon yapıldı! O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yakalandı
Vergi dairesinde rüşvete suçüstü operasyon yapıldı! O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yakalandı İstanbul'da vergi borcu olan bir kişi, Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek vergi Dairesi'nde görevli vergi uzmanı ile icra memuru hakkında suç duyurusunda bulunması üzerine mali şube ekipleri tarafından para aldıkları sırada suçüstü yakalandı. Şüphelilerin rüşvet aldıkları anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.
23.04.2024 Gündem
Yazlıklarını belgesiz kiraya veren 6 kişiye 600 bin lira ceza! Jandarma tespit etti
Yazlıklarını belgesiz kiraya veren 6 kişiye 600 bin lira ceza! Jandarma tespit etti Edirne'de Saros Körfezi sahillerinde yazlıklarını internet sitesi üzerinden ‘turizm amaçlı kiralama izin belgesi’ olmadan kiraya verdikleri tespit edilen 6 kişiye, 600 bin lira idari para cezası kesildi.
22.04.2024 Ekonomi
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımaları
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımaları Türkiye enflasyonla mücadelede yürüttüğü politikaları sürdürüyor. Ancak restoran ve kafelerdeki fahiş artışlar enflasyonun çok ötesine geçmiş durumda. On binlerce vatandaş lokanta ve kafelerdeki fahiş fiyat boykotuna katıldı. İşte detaylar
21.04.2024 Ekonomi
Bakan Yumaklı duyurdu: 694 milyon 461 bin TL'yi hesaplara aktarıyoruz
Bakan Yumaklı duyurdu: 694 milyon 461 bin TL'yi hesaplara aktarıyoruz Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "694 milyon 461 bin TL tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz" dedi.
19.04.2024 Ekonomi
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor Her yıl ortalama 600 bin kişinin evlendiği Türkiye’de, yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte düğün hareketliliği de başladı. İzmir’deki düğün salonlarında ise eylül ayına kadar rezervasyonların yüzde 70’i doldu.
19.04.2024 Ekonomi
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. "Orta Vadeli Plan ile yol haritamızı belirledik" diyen Bolat, "Hedef dış ticaret açıklarının ve cari açığının azaltılması, istikrarlı ve orta düzeyli büyüme trendine girmekti. Şu an hedeflerimizin ilerisindeyiz." dedi. Gazze'ye ihracat tartışmalarına da değinen Bakan Bolat, "Türkiye, İsrail'e jet yakıtı satmıyor. Sosyal medya üzerinden büyük bir yalan uydurdular." dedi.
17.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Bin Lira ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bin lira haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.