Bilal Sonses

Bilal Sonses

Son dakika Bilal Sonses haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bilal Sonses ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bilal Sonses haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bilal Sonses

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bilal sonses gelişmeleri de dahil olmak üzere 15 bilal sonses haberi bulunmuştur. Tüm bilal sonses haberleri aşağıda listelenmiştir.
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 48’inci kez sahiplerini buldu.
4.12.2022 Magazin
Radyo D ve Dream Türk'e bu hafta Bilal Sonses konuk oluyor!
Radyo D ve Dream Türk'e bu hafta Bilal Sonses konuk oluyor! Radyo D ve Dream Türk her çarşamba müzik dünyasının başarılı isimlerini stüdyosunda ağırlamaya devam ediyor.
27.09.2022 Televizyon
Barış Yurtçu konser öncesi açıklama yaptı: Deniz ile işlerden dolayı görüşemiyoruz!
Barış Yurtçu konser öncesi açıklama yaptı: Deniz ile işlerden dolayı görüşemiyoruz! Aydın Buharkent Belediyesi tarafından düzenlenen 16. Kültür-Sanat ve Taze İncir Festivali'nde Bedia Akartürk, Bilal Sonses ve Kolpa grubu konser verdi. Binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen ve iki gün süren festivalde sahneye çıkan Kolpa, hareketli ve duygusal şarkılarıyla katılımcılara müzik ziyafeti sundu. Ünlü müzisyen Barış Yurtçu, konser öncesi açıklamalarda bulundu.
9.08.2022 Magazin
Alişan: Beni hayatta tutan evlatlarım ve yeğenlerim!
Alişan: Beni hayatta tutan evlatlarım ve yeğenlerim! Kardeşi Selçuk Tektaş'ın vefatından sonra ilk kez konuşan ünlü sanatçı Alişan, içinden geçtiği zor günleri anlattı. Alişan, “Evli olmasaydım, ailem olmasaydı böyle bir kayıpta her şeyi bırakıp gitmiştim. Beni hayatta tutan evlatlarım ve yeğenlerim” sözleriyle anlattı.
16.01.2022 Magazin
Bilal Sonses: Aldatıldığımı tesadüfen öğrendim
Bilal Sonses: Aldatıldığımı tesadüfen öğrendim Şarkıcı Bilal Sonses, uzman psikolog Gökhan Çınar’ın YouTube’da yayınlanan 'Katarsis' programına konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulunan Sonses, 'İçimdeki Sen' şarkısının hikâyesini anlattı.
31.12.2021 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Doğuş'tan Bilal Sonses'e 5 kuruşluk tazminat davası!
Doğuş'tan Bilal Sonses'e 5 kuruşluk tazminat davası! Şarkıcı Doğuş, kendisine ait bir parçayı taklit ettiği iddiasıyla meslektaşı Bilal Sonses'e 5 kuruşluk tazminat davası açtı.
23.04.2021 Magazin
Bilal Sonses, Yıldız Tilbe ile düet yapmıştı! Beste için 'çalıntı' davası
Bilal Sonses, Yıldız Tilbe ile düet yapmıştı! Beste için 'çalıntı' davası Besteci Belma Şahin, Bilal Sonses'in Yıldız Tilbe ile düet yaptığı ve YouTube'de 115 milyon kez izlenen 'Hasbelkader' adlı şarkının bestesinin kendisine ait olduğu iddiasıyla Sonses ve iki müzik şirketi aleyhine dava açtı.
17.04.2021 Magazin
2020'nin en çok dinlenen sanatçıları belli oldu
2020'nin en çok dinlenen sanatçıları belli oldu Türkiye'nin dijital müzik platformu Fizy, 2020 yılının en çok dinlenen sanatçılarını açıkladı. Müslüm Gürses, Tarkan ve Ebru Gündeş yılın en çok dinlenen isimleri oldu.
26.12.2020 Magazin
Radyo D'de yeni program Popüler D!
Radyo D'de yeni program Popüler D! Radyo D’de yeni bir program daha dinleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Müzik dünyasının önemli isimleri Radyo D stüdyosundan dinleyenlerine seslenecek.
12.10.2020 Televizyon
Ebru Yaşar'la istek saati
Ebru Yaşar'la istek saati Ebru Yaşar, müzisyen arkadaşları Tarık İster ve Melda Gürbey’le Instagram’dan canlı yayın yaptı.
18.04.2020 Magazin
Murat Boz küvete girdi
Murat Boz küvete girdi Müzik kariyerinde 14 yılı geride bırakan Murat Boz, yeni şarkısını sevenlerinin beğenisine sundu.
14.02.2020 Magazin
fizy Müzik Ödülleri’nde Türkçe müziğin en çok dinlenen isimleri belli oldu
fizy Müzik Ödülleri’nde Türkçe müziğin en çok dinlenen isimleri belli oldu Müzik ve kültür festivali fizy İstanbul Müzik Haftası kapsamında düzenlenen fizy Müzik Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Yılın En Çok Dinlenen Kadın Sanatçısı Sıla, En Çok Dinlenen Erkek Sanatçısı ise Ben Fero oldu.
6.11.2019 Magazin
Bengü’nün başarısı sınırları aştı
Bengü’nün başarısı sınırları aştı Kızın kucağına almak için gün sayan Bengü’nün başarısı Türkiye sınırlarını aştı
18.04.2019 Magazin
Yatırım gençlere
Yatırım gençlere Volkan Konak, geçtiğimiz günlerde Marmara Ereğlisi Festivali’nde sahne aldı
11.09.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bilal Sonses ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bilal sonses haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.