Bıçaklama

Bıçaklama

Son dakika bıçaklama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bıçaklama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bıçaklama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bıçaklama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bıçaklama gelişmeleri de dahil olmak üzere 656 bıçaklama haberi bulunmuştur. Tüm bıçaklama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Anneler günü için para biriktiriyordu! Katledilen üniversite öğrencisi Akman'ın annesi herkesi göz yaşlarına boğdu
Anneler günü için para biriktiriyordu! Katledilen üniversite öğrencisi Akman'ın annesi herkesi göz yaşlarına boğdu Balıkesir’de, bir zincir restoranda motokurye olarak çalışan ve bir eve sipariş bıraktıktan sonra önünü kesen E.Ö. (17) tarafından bıçaklanarak öldürülen üniversite öğrencisi Ata Emre Akman’ın (20) annesi Zuhal Akman, o geceyi ve Ata’yı anlattı.
16.05.2024 Gündem
Eşi kapıyı geç açtı! Mutfak tezgahının altında arkadaşını yakaladı
Eşi kapıyı geç açtı! Mutfak tezgahının altında arkadaşını yakaladı Adana’da eşinin kapıyı geç açmasından şüphelenip odaları aradı. Eşiyle görüşmemesini istediği arkadaşını mutfak tezgahının altında saklanmaya çalışırken bulup, bacak ve kalçasından bıçakladı. Saldırgan El-Melhem, “Eşimin üzerinde sadece tişört vardı ve iç çamaşırları yoktu. Memduh’u tezgahın altında görünce bir anlık öfkeyle bıçakladım” dedi.
24.04.2024 Gündem
Taksisine aldığı yolcu tarafından öldürüldü! Son yolculuğuna uğurlandı
Taksisine aldığı yolcu tarafından öldürüldü! Son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'un Sarıyer İlçesinde taksisine aldığı yolcu tarafından gasbedildikten sonra bıçaklanarak öldürülen taksi şoförü Yaşar Yanıkyürek Beyoğlu Yenişehir Çarşı Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.
18.04.2024 Gündem
Yüksek mimar ve sosyal medya fenomeni eşini 58 yerinden bıçaklayan koca için istenen ceza belli oldu
Yüksek mimar ve sosyal medya fenomeni eşini 58 yerinden bıçaklayan koca için istenen ceza belli oldu Eşi, yüksek mimar ve sosyal medya fenomeni Merve Veziroğlu’nu 58 yerinden bıçaklayan Yunus Yıldırım, ilk kez hakim karşısına çıktı. İlk duruşmada sanık hakkında mütalaasını açıklayan Cumhuriyet savcısı sanığın, 30 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılmasını talep etti.
27.03.2024 Gündem
Esenyurt’ta sokak sokak gezerek 10 kişiyi bıçaklayan saldırgan yakalandı
Esenyurt’ta sokak sokak gezerek 10 kişiyi bıçaklayan saldırgan yakalandı Esenyurt’ta komşusunun evini taşladıktan sonra sokak sokak gezerek 10 kişiyi bıçaklayan şüpheli, yakalanarak gözaltına alındı.
22.01.2024 Gündem
Bir ay önce evlendiği kocasını bıçaklayarak öldürdü! Korkunç olay
Bir ay önce evlendiği kocasını bıçaklayarak öldürdü! Korkunç olay İzmir'in Bornova ilçesinde Şirin Bozkurt (47), 1 ay önce evlendiği eşi Fırat Bozkurt'u (43), göğsünden bıçaklayarak öldürdü. Şüpheli kadın ile 18 yaşındaki oğlu, gözaltına alındı.
9.01.2024 Gündem
Laf atma kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 2 yaralı
Laf atma kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 2 yaralı Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde iki grup arasında 'laf atma' nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi bıçaklanarak öldürülürken, 2 kişi de yaralandı.
1.01.2024 Gündem
12 yaşındaki Hürkan'ı tartıştığı arkadaşı öldürdü! 13 yaşında katil oldu
12 yaşındaki Hürkan'ı tartıştığı arkadaşı öldürdü! 13 yaşında katil oldu Kayseri'de Hürkan Samet Durmaz (12), tartıştığı arkadaşı T.Ş. (13) tarafından bıçaklanarak öldürüldü.
12.12.2023 Gündem
Arkadaşları ile gezdiği için kızını 24 yerinden bıçaklayıp, cinsel istismarda bulunan babanın cezası belli oldu
Arkadaşları ile gezdiği için kızını 24 yerinden bıçaklayıp, cinsel istismarda bulunan babanın cezası belli oldu Dışarda arkadaşlarıyla gezen kızını bıçaklayıp, cinsel istismarda bulunan babaya ceza yağdı. Erzurum'da 14 yaşındaki kızı D.Ş.'yi 24 yerinden bıçaklayarak yaralayıp, cinsel istismarda bulunmakla suçlanan E.S.Ş. (38), toplam 61 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.
12.10.2023 Gündem
Kavgayı ayırdığı için bıçaklanmıştı! Hastanede hayatını kaybetti
Kavgayı ayırdığı için bıçaklanmıştı! Hastanede hayatını kaybetti Bursa'da yolda yürürken tartıştığı İ.D. (38) tarafından göğsünden bıçaklanan Nazım Kahraman (38), tedavi gördüğü hastanede kurtarılamadı. Güvenlik kameralarına yansıyan olay sonrası yakalanıp, gözaltına alınan İ.D.’nin ifadesinde, "Olay öncesi bir taksici ile tartışıyordum. Bu sırada tanımadığım bu kişi gelip bizi ayırmaya çalıştı. Ben de bizi ayırmasına sinirlendim. Yolda kendisiyle tekrar karşılaşınca kavga ettik” dediği belirtildi.
12.09.2023 Yaşam
'Kız meselesi' yüzünden kan aktı! Kuzenini yaralayıp, intihar etti; haberi alan kız arkadaşı da yaşamına son verdi
'Kız meselesi' yüzünden kan aktı! Kuzenini yaralayıp, intihar etti; haberi alan kız arkadaşı da yaşamına son verdi Gümüşhane’nin Kürtün ilçesinde ‘kız meselesi’ nedeniyle çıkan kavgada Salihcan Kaya’nın (21) bıçakladığı kuzeni Serhat Kaya (20), ağır yaralandı. Olayın ardından durumu ailesine anlatan Salihcan Kaya, tabancayla başına ateş ederek intihar etti. Erkek arkadaşının ölüm haberini alan Havva Bayrak da, başına tabancayla ateş ederek yaşamına son verdi.
4.09.2023 Yaşam
Polis memuru neye uğradığını şaşırdı! Kavgayı ayırırken bıçaklandı
Polis memuru neye uğradığını şaşırdı! Kavgayı ayırırken bıçaklandı Muğla'nın Bodrum ilçesinde minibüs şoförü ile yolcular arasında çıkan kavgayı ayırmaya çalışan trafik polisi, bıçakla bacağından yaralandı.
24.08.2023 Yaşam
Wagner'den kırmızı 'intikam' videosu: Başlıyoruz
Wagner'den kırmızı 'intikam' videosu: Başlıyoruz Wagner Grubu'nun St. Petersburg'daki binasından pencere ışıklarıyla mesaj verildi, sokağa çıkma çağrısını "Başlıyoruz, bize karşı hazırlıklı olun" mesajının yer aldığı video izledi. Özel jeti 30 saniyede 2,4 kilometre irtifa kaybedip paramparça olan Yevgeni Prigojin'in yerine kimin geçeceği merak edilirken, The Guardian'da yayımlanan analiz gözden kaçacak gibi değil.
24.08.2023 Dünya
Sevgilisini 15 bıçak darbesi ile öldüren adam intihar girişiminde bulundu!
Sevgilisini 15 bıçak darbesi ile öldüren adam intihar girişiminde bulundu! Sultangazi'de bir adam, bir süredir birlikte yaşadığı kadını çalıştığı iş yerinde 15 bıçak darbesi ile öldürdü. Bununla yetinmeyen adam, daha sonra aynı bıçakla kendini yaralayarak intihar girişiminde bulundu.
13.08.2023 Yaşam
Çin'de kreşe bıçaklı saldırı: Üçü çocuk altı kişi öldü
Çin'de kreşe bıçaklı saldırı: Üçü çocuk altı kişi öldü Sabah saatlerinde bir anaokuluna yönelik düzenlenen saldırıda 3'ü çocuk 6 kişi bıçaklanarak hayatı kaybetti. Olayın görüntülerini ise bölgede bulunan bir kişi anbean kaydetti.
10.07.2023 Dünya
Beyoğlu'nda kavga: Ara sokakta yakalayıp defalarca bıçakladı
Beyoğlu'nda kavga: Ara sokakta yakalayıp defalarca bıçakladı Beyoğlu’nda gece kulübünde çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Bıçakla kovaladığı kişiyi ara sokakta yakalayıp defalarca bıçaklayan saldırgan polis ekipleri tarafından yakalandı.
29.06.2023 Gündem
Eski sevgilisi tarafından 12 yerinden bıçaklandı! Dehşet anlarının görüntüleri ortaya çıktı
Eski sevgilisi tarafından 12 yerinden bıçaklandı! Dehşet anlarının görüntüleri ortaya çıktı Eskişehir'de hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Fatih Durmaz'ın (42), eski sevgilisi spor eğitmeni Gamze C.'yi (34) 12 yerinden bıçaklayıp, yaraladığı saldırı anına ilişkin görüntüler çıktı. Görüntülerde; Durmaz'ın, arkadaşı ile sokakta bekleyen Gamze C.'nin arkasından koştuğu, yere düşen kadını defalarca bıçakladığı görüldü. Gamze C.'nin avukatı Kübra Bozer, saldırının tasarlanarak yapıldığını belirterek, "Bunu canavarca işlediğini düşünüyoruz. Çünkü 1 kere, 2 kere değil; 15-16 kere bıçağı sallıyor" dedi.
7.06.2023 Yaşam
Ayrılmak isteyen sevgilisini bıçaklayan kadın serbest kaldı
Ayrılmak isteyen sevgilisini bıçaklayan kadın serbest kaldı Bursa'nın İnegöl ilçesinde ayrılmak isteyen sevgilisi Savaş D.'yi (47) çıkan tartışmada bacağından bıçaklayan Arnavutluk uyruklu Pravnera M. (34), ifadesinin ardından Cumhuriyet savcısının talimatıyla polis merkezinden serbest bırakıldı.
5.06.2023 Gündem
Lise öğrencisi genç kız, eski erkek arkadaşı tarafından defalarca bıçaklandı!
Lise öğrencisi genç kız, eski erkek arkadaşı tarafından defalarca bıçaklandı! Giresun’un Tirebolu ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle lise öğrencisi kız, bir genç tarafından birçok yerinden bıçaklanarak ağır yaralandı.
24.05.2023 Yaşam
Eski sevgilisini defalarca bıçakladı! 'İlişki yaşadıklarını öğrendim'
Eski sevgilisini defalarca bıçakladı! 'İlişki yaşadıklarını öğrendim' Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde ayrıldığı Buket Y.'yi (49) evinin önünde 6 bıçak darbesi ile ağır yaralayan Murat Dursun P. (51), adliyeye sevk edildi.
23.05.2023 Yaşam
Antrenörü bıçakla yaralayan zanlı adliyeye sevk edildi! 'Pişman değilim'
Antrenörü bıçakla yaralayan zanlı adliyeye sevk edildi! 'Pişman değilim' Zonguldak'ta antrenörü bıçakla yaralayan Murat P., sabah saatlerinde Zonguldak Adliyesi'ne getirildi. Murat P., "Pişman değilim" dedi.
23.05.2023 Gündem
Okulda korkunç olay! Kendisine borç para vermeyen kız öğrenciyi bıçakladı
Okulda korkunç olay! Kendisine borç para vermeyen kız öğrenciyi bıçakladı Kayseri'de, ortaokulda B.Y. (13) adlı erkek öğrenci, kendisine borç para vermeyen Ö.K. (11) isimli kız öğrenciyi bacağından bıçakla yaraladı.
4.05.2023 Yaşam
Sevgilisine arkadaşlık isteği gönderen kişiyi karnından bıçakladı!
Sevgilisine arkadaşlık isteği gönderen kişiyi karnından bıçakladı! Erzurum'da, Enes A. (17), kız arkadaşına sosyal medyadan arkadaşlık isteği gönderen Muhammet E.A.'yı (20) karnından bıçakladı. Kavgayı ayırmaya çalışan Haktan T. (17) ise kolundan yaralandı.
20.04.2023 Yaşam
Eşini 6 yerinden bıçakladı! 'Beni makasla yaraladığında affettim, o da affetsin'
Eşini 6 yerinden bıçakladı! 'Beni makasla yaraladığında affettim, o da affetsin' Bursa’da, 3 yıllık eşi Yüce Can Yılmaz’ı (39), 6 yerinden bıçaklayan Kenan Yılmaz (42), ‘Tasarlayarak kadına karşı kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle tutuklu yargılandığı davada yazılı savunma sundu. Yılmaz savunmasında, “Eşim bir sefer beni makasla yaraladı, ben onu o zaman affettim, o da beni affetsin. Çok pişmanım” diyerek, tahliyesini ve beraatini talep etti. Mahkeme heyeti, duruşmayı erteleyerek, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.
18.04.2023 Yaşam
Arnavutköy'de iş arkadaşını sokak ortasında bıçakladı
Arnavutköy'de iş arkadaşını sokak ortasında bıçakladı Arnavutköy'de aynı fabrikada çalıştığı ve husumetli olduğu arkadaşı Ayhan Ö.'nün iş çıkışı otomobil ile önünü kesen M.H.ve yanındaki S.H., Ayhan Ö.'yü tekme yumruk ve sopayla darbettikten sonra bıçakladı. Ayhan Ö. ağır yaralı olarak hastaneye götürülürken, M.H. yanındaki kişiyle birlikte olay yerinden kaçtı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
7.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bıçaklama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bıçaklama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.