Beyazıt Öztürk

Beyazıt Öztürk

Son dakika beyazıt öztürk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan beyazıt öztürk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını beyazıt öztürk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beyazıt Öztürk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beyazıt öztürk gelişmeleri de dahil olmak üzere 922 beyazıt öztürk haberi bulunmuştur. Tüm beyazıt öztürk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beyazıt Öztürk'ten 'Beyaz Show' açıklaması: Bekliyoruz
Beyazıt Öztürk'ten 'Beyaz Show' açıklaması: Bekliyoruz Şovmen Beyazıt Öztürk, geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülendi. Yürüyüşe çıkan Beyaz Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtladı. Beyaz Show ile ilgili de konuşan ünlü isim, “İnsanlar, 'Yine aynı şey mi?' demesinler” diye çok çalıştıklarını söyledi.
28.02.2024 Magazin
Kubat ve Beyaz yalnızlar için söylediler
Kubat ve Beyaz yalnızlar için söylediler Kubat ve Beyazıt Öztürk, Sevgililer Günü için ‘Bekar Gezelim’ şarkısını özel bir versiyonla yeniden yorumladı.
13.02.2024 Magazin
Beyazıt Öztürk'ten 'Beyaz Show  açıklaması! ‘Farklı şeyler yapmak istiyoruz’
Beyazıt Öztürk'ten 'Beyaz Show  açıklaması! ‘Farklı şeyler yapmak istiyoruz’ Acun Ilıcalı’nın geçtiğimiz aylarda Beyaz Show'un ekrana döneceğinin müjdesini vermesinin ardından Beyaz Show sabırsızlıkla beklenilmeye başlandı. Beyazıt Öztürk programla ilgili yaptığı açıklamada "Öyle bir niyetimiz var ama izleyiciye en iyisini vermek için bekliyoruz" dedi.
10.02.2024 Magazin
Ceren Karakoç'a O Ses Yılbaşı programında laf attılar: Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı sahnede o hareketle cevap verdi!
Ceren Karakoç'a O Ses Yılbaşı programında laf attılar: Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı sahnede o hareketle cevap verdi! O Ses Yılbaşı 2024 için geri sayım başladı. Birbirinden ünlü isimlerin sahneye çıkacağı O Ses Yılbaşı'nda Acun Ilıcalı, Meryem Uzerli, Murat Boz ve Ebru Gündeş yer alacak. Beyazıt Öztürk ise programın sunuculuğunu yapacak. Sahneye çıkan ünlülerden Ceren Karakoç ise çekimlerde şok bir olayla karşılaştı. Seden Gürel'in "Çalkala" isimli şarkısını yorumlayan Kızılcık Şerbeti dizisinin Nursema'sı Ceren Karakoç, kendisine laf atan seyirciye bu hareketle cevap verdi.
28.12.2023 Televizyon
Ünlülerin nostaljik fotoğrafları! Beyaz “1980, Ankara Yenimahalle...” İstanbul'a geldiği gün hayatı değişti!
Ünlülerin nostaljik fotoğrafları! Beyaz “1980, Ankara Yenimahalle...” İstanbul'a geldiği gün hayatı değişti! Çocukluğu Eskişehir ve Ankara arasında geçen Beyazıt Öztürk, yıllar önce çekilen aile fotoğrafını sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı.
13.10.2023 Magazin
Akılalmaz dolandırıcılık oyunu: Ünlülerin sesiyle 'ünlüleri' kandırdılar
Akılalmaz dolandırıcılık oyunu: Ünlülerin sesiyle 'ünlüleri' kandırdılar Doğukan Manço ve Erhan Güleryüz'in sesini taklit eden bir dolandırıcı çetenin ünlüleri arayarak para istediği ortaya çıktı.
28.08.2023 Magazin
Beyazıt Öztürk’ten 'Beyaz Show' açıklaması! 'Ekrana dönüyorum'
Beyazıt Öztürk’ten 'Beyaz Show' açıklaması! 'Ekrana dönüyorum' Beyazıt Öztürk, ekrana geri dönüyor. 'Beyaz Show'un ardından yakın arkadaşı Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği 'O Ses Türkiye' adlı müzik yarışmasında jüri üyeliği yapmıştı. Öztürk, katıldığı bir canlı yayında 'Beyaz Show'un yazın yeniden yayınlanacağını duyurdu.
20.06.2023 Magazin
Beyaz Show yeniden başlıyor! Beyazıt Öztürk müjdeyi canlı yayında verdi!
Beyaz Show yeniden başlıyor! Beyazıt Öztürk müjdeyi canlı yayında verdi! Beyaz Show yeniden başlıyor. Ekranların sevilen programı Beyaz Show'un yeniden başlayacağını ünlü şovmen Beyazıt Öztürk verdi. Katıldığı bir canlı yayında programın yeniden yayınlanacağını söyleyen Öztürk, ayrıca bir yarışma programı da sunacağını açıkladı.
19.06.2023 Televizyon
Ata Demirer'den gündem olan poz! Beğeni yağdı
Ata Demirer'den gündem olan poz! Beğeni yağdı Ünlü komedyen Ata Demirer, son günlerde verdiği kilolarla gündemde... 18 kilo veren Ata Demirer, sosyal medya hesabından yeni bir fotoğraf paylaştı. Demirer'in son haline beğeni yağdı.
31.03.2023 Magazin
Beyazıt Öztürk'ten yeni proje! Bu sene O Ses Türkiye'de olmayacak
Beyazıt Öztürk'ten yeni proje! Bu sene O Ses Türkiye'de olmayacak Dört senedir ekranların sevilen yarışması O Ses Türkiye ile izleyiciyle buluşan Beyazıt Öztürk’ün yarışmanın yeni sezonunda jüri koltuğunda olmayacağı sosyal medyada çok konuşuluyordu. Beyazıt Öztürk’ün O Ses Türkiye’nin yeni sezonunda yer almamasının sebebi netleşti.
11.12.2022 Magazin
İpek Erdem'den nostaljik paylaşım: İlk karşılaşmamdı, 19 yaşındaydım
İpek Erdem'den nostaljik paylaşım: İlk karşılaşmamdı, 19 yaşındaydım 'Hayat Bilgisi' dizisinde canlandırdığı 'Barbie Gamze' rolü ile geniş kitlelerce tanınan ve bir süredir ekranlardan uzak olan İpek Erdem, 19 yaşındayken yaşadığı bir anıyı takipçileriyle paylaştı.
28.11.2022 Magazin
Beyazıt Öztürk: Annemi hasta yaptınız
Beyazıt Öztürk: Annemi hasta yaptınız Beyazıt Öztürk, annesinin beyin kanaması geçirdiği haberlerine yanıt vererek, kendisinin gayet sağlıklı olduğunu söyledi.
12.11.2022 Magazin
Nurten Öztürk kimdir, kaç yaşında? Nurten Öztürk’ün sağlık durumu nasıl?
Nurten Öztürk kimdir, kaç yaşında? Nurten Öztürk’ün sağlık durumu nasıl? Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk’ün annesi Nurten Öztürk’ün sağlık durumu ile ilgili haber gündem oldu. Beyazıt Öztürk’ün annesinin beyin kanaması geçirdiği iddia edildi. Haberleri yalanlayan Beyazıt Öztürk, iddiaların doğru olmadığını açıkladı. Peki, Nurten Öztürk kimdir, kaç yaşında? Nurten Öztürk’ün sağlık durumu nasıl? İşte detaylar…
8.11.2022 Magazin
Beyazıt Öztürk’ün annesinin sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi!
Beyazıt Öztürk’ün annesinin sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi! Ünlü sunucu Beyazıt Öztürk’ün annesi Nurten Öztürk’ün beyin kanaması geçirdiği iddia edildi. Fakat çıkan iddiaların kısa sürede gerçeği yansıtmadığı bilgisine ulaşıldı.
8.11.2022 Magazin
Ünlülerin herkesten gizlediği hastalıkları ortaya çıktı! 'Beynimin küçük bir kısmını kaybettim' diyerek ilk kez açıkladı
Ünlülerin herkesten gizlediği hastalıkları ortaya çıktı! 'Beynimin küçük bir kısmını kaybettim' diyerek ilk kez açıkladı Çok sayıda ünlü ismin farklı hastalıkları bulunuyor. Kimisinde takıntı şeklinde oluşan hastalıklar mevcut, kimisi ise fizyolojik rahatsızlıklar geçiriyor. Ünlülerden bazıları hala hastalıklarını yenebilmiş değil. Aralarında iyileşen de var, tedavi gören de, doktor kontrolü altında yaşamını sürdürmek zorunda olan da... Ünlü isimlerin geçirdiği bazı hastalıklar hayati tehlike de içeriyor. İşte Sertab Erener’den Kıvanç Tatlıtuğ’a, Beren Saat’ten Beyazıt Öztürk’e kadar ünlülerin hiç bilmediğiniz gizli hastalıkları...
25.07.2022 Magazin
Beyaz'dan 'O Ses Türkiye' yorumu!
Beyaz'dan 'O Ses Türkiye' yorumu! Geçtiğimiz yıl O Ses Türkiye'de jüri olan Beyazıt Öztürk yeni işini anlattı. İstanbul'u terk eden Beyaz, Eskişehir’de heykel atölyesi kurduğunu açıkladı. Ünlü isim, O Ses Türkiye yeni sezonuyla ilgili de konuştu. Beyazıt Öztürk ayrıca İstanbul'u terk eden ünlüler kervanına katıldı.
19.06.2022 Magazin
Beyazıt Öztürk'ten 'O Ses Türkiye' ve yeni proje açıklaması
Beyazıt Öztürk'ten 'O Ses Türkiye' ve yeni proje açıklaması Uzun yıllar 'Beyaz Show' programı ile zirvede yer alan, son yıllarda Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'O Ses Türkiye' adlı müzik yarışmasında jüri üyeliği yapan Beyazıt Öztürk, Alaçatı'da objektiflere yansıdı. Yılın büyük bölümünü annesiyle birlikte Alaçatı'da geçiren 53 yaşındaki şovmen, "Ekranları özlediniz mi?" ve "Yeni projeler var mı? sorularını cevapladı.
18.06.2022 Magazin
Bülent Serttaş gayrimenkul zengini çıktı! Yatırımlarını ilk kez açıkladı...
Bülent Serttaş gayrimenkul zengini çıktı! Yatırımlarını ilk kez açıkladı... Şarkıcı Bülent Serttaş, gayrimenkul zengini çıktı. Şarkıcı, yatırımlarını ilk kez açıkladı. Çok şanslı biri olduğunu söyleyen Bülent Serttaş, 'sahnelerden çok para kazanıyor ve kazandırıyorum' dedi.
23.01.2022 Magazin
'O Ses Türkiye'de Oğuzhan Koç'a Demet Özdemir göndermesi! 'Araya girelim'
'O Ses Türkiye'de Oğuzhan Koç'a Demet Özdemir göndermesi! 'Araya girelim' Demet Özdemir-Oğuzhan Koç ayrılığı ile ilgili 'O Ses Türkiye' finali ilginç bir diyaloğa sahne oldu. Oğuzhan Koç, keyifsiz olmadığına dair yapılan yorumlara "Üzücü bir hafta" yanıtını verdi. Acun Ilıcalı, Beyazıt Öztürk ve Ebru Gündeş'in art arda yorumları ise gündem oldu. İşte finalde yaşananlar...
22.01.2022 Magazin
O Ses Türkiye 2022 şampiyonu Hasan Koçak kimdir? Hasan Koçak kaç yaşında ve nereli?
O Ses Türkiye 2022 şampiyonu Hasan Koçak kimdir? Hasan Koçak kaç yaşında ve nereli? O Ses Türkiye'de şampiyon belli oldu. Büyük finalde mücadele eden yarışmacılardan Oğuzhan Koç'un takımında yer alan Hasan Koçak O Ses Türkiye 2022 birincisi oldu. O Ses Türkiye'de birincinin açıklanmasının ardından Hasan Koçak'ın hayatı merak ediliyor. Peki, O Ses Türkiye 2022 şampiyonu Hasan Koçak kimdir? Hasan Koçak kaç yaşında ve nereli? İşte Hasan Koçak'ın hayatı hakkında merak edilenler...
22.01.2022 Gündem
O Ses Türkiye şampiyonu kim oldu? O Ses Türkiye şampiyonu ödülü ne kadar? İşte O Ses Türkiye'nin kazananı ve yaşananlar!
O Ses Türkiye şampiyonu kim oldu? O Ses Türkiye şampiyonu ödülü ne kadar? İşte O Ses Türkiye'nin kazananı ve yaşananlar! O Ses Türkiye şampiyonu belli oldu! Ekranların ilgiyle takip edilen programı O Ses Türkiye'de büyük final heyecanı yaşandı. Heyecanın dorukta yaşandığı gecede, Beyazıt Öztürk, Ebru Gündeş, Murat Boz ve Oğuzhan Koç'un yarışmacıları birincilik için son kez sahneye çıktı. Büyük finalde, bir kişi SMS oylamasıyla birinci oldu ve büyük ödülün de sahibi oldu. Peki, O Ses Türkiye Şampiyonu kim oldu? O Ses Türkiye Ödülü nedir? O Ses Türkiye şampiyonu ödülü ne kadar? İşte O Ses Türkiye'nin 2021-2022 şampiyonu...
22.01.2022 Gündem
O Ses Türkiye Şampiyonu belli oldu!  O Ses Türkiye şampiyonu kim oldu, birinci olan yarışmacı kim? İşte 2021-2022 O Ses Türkiye birincisi...
O Ses Türkiye Şampiyonu belli oldu! O Ses Türkiye şampiyonu kim oldu, birinci olan yarışmacı kim? İşte 2021-2022 O Ses Türkiye birincisi... O Ses Türkiye yarışmasında 2021 sezonun şampiyonu belli oldu. Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Oğuzhan Koç'un jüri koltuğunda oturduğu O Ses Türkiye yarışması 2021 sezonu 21 Ocak 2022 Cuma akşamı ekrana geldi. Noterden gelen verilere göre O Ses Türkiye'nin kazanan ismini Acun Ilıcalı açıkladı. Peki, O Ses Türkiye şampiyonu kim oldu, birinci olan yarışmacı kim? İşte 2021-2022 O Ses Türkiye birincisi
21.01.2022 Magazin
O Ses Türkiye finalistleri kimler oldu? O Ses Türkiye finali 2021-2022 ne zaman, kimin takında kimler finale kaldı?
O Ses Türkiye finalistleri kimler oldu? O Ses Türkiye finali 2021-2022 ne zaman, kimin takında kimler finale kaldı? O Ses Türkiye finalistleri ile finalin ne zaman olacağı sorgulanamaya başlandı. O Ses Türkiye yarışma programında dün yarı final heyecanı yaşandı. TV8 ekranlarında yayınlanan ve ilgiyle takip edilen O Ses Türkiye yarışmasında 2021 sezonu sona eriyor. Şampiyonun kim olacağı merak edilirken, O Ses Türkiye finalinde kimler yarışacak, O Ses Türkiye 2021 finalistleri kim oldu? Sorularına da yanıt aranıyor. Peki, O Ses Türkiye final ne zaman? İşte O Ses Türkiye finale kalanlar…
21.01.2022 Televizyon
O Ses Türkiye finali ne zaman? O Ses Türkiye’de çeyrek finale kalan yarışmacılar kim?
O Ses Türkiye finali ne zaman? O Ses Türkiye’de çeyrek finale kalan yarışmacılar kim? Ekranların sevilen yarışma programlarından O Ses Türkiye’de adım adım finale yaklaşılıyor. 8 Ocak 2022 Cumartesi akşamı yayınlanan son bölümünde O Ses Türkiye’de çeyrek finale kalan yarışmacılar belli olmuştu. MasterChef finali nedeniyle O Ses Türkiye’de çeyrek finalin yaşanacağı yeni bölüm ertelendi. Peki, O Ses Türkiye finali ne zaman? O Ses Türkiye’de çeyrek finale kalan yarışmacılar kim? İşte detaylar…
16.01.2022 Gündem
O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konukları! O Ses Türkiye yılbaşı konukları kimler olacak, yılbaşı eğlencesi kadrosunda kimler var?
O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konukları! O Ses Türkiye yılbaşı konukları kimler olacak, yılbaşı eğlencesi kadrosunda kimler var? O Ses Türkiye Yılbaşı konukları kimler? O Ses Türkiye Yılbaşına kimlerin geleceği merak ediliyor. TV 8 ekranlarında yayınlan O Ses Türkiye’de her sene yılbaşında özel konular sahne alıyor. Jüri üyeliklerini Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Oğuzhan Koç'un yaptığı O Ses Türkiye'nin 31 Aralık Cuma akşamı ekrana gelecek, O Ses Türkiye yılbaşı özel programına hangi ünlü isimlerin geleceği sorgulanıyor. Peki, O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konuları kimler olacak? O Ses Türkiye yılbaşında kimler gelecek? İşte O Ses Türkiye yılbaşı konukları...
27.12.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Beyazıt Öztürk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beyazıt öztürk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.