Besteci

Besteci

Son dakika besteci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan besteci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını besteci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Besteci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan besteci gelişmeleri de dahil olmak üzere 955 besteci haberi bulunmuştur. Tüm besteci haberleri aşağıda listelenmiştir.
TBMM'de 23 Nisan Milli Egemenlik Konseri düzenlendi
TBMM'de 23 Nisan Milli Egemenlik Konseri düzenlendi Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen 23 Nisan Milli Egemenlik Konserini izledi.
22.04.2024 Gündem
Usta sanatçı Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti
Usta sanatçı Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan, Muğla'nın Bodrum ilçesinde tedavi gördüğü hastanede 82 yaşında hayatını kaybetti.
13.04.2024 Magazin
Fırat Tanış'a arkadaş koruması! Eski sevgilisi şiddete uğradığını iddia etmişti
Fırat Tanış'a arkadaş koruması! Eski sevgilisi şiddete uğradığını iddia etmişti Piyanist ve besteci İklim Tamkan'ın kendisini psikolojik şiddete maruz bıraktığı, tehdit ettiği ve ısrarlı takipte bulunduğu gerekçesiyle uzaklaştırma kararı aldırdığını belirttiği oyuncu Fırat Tanış, önceki akşam Ataşehir Duru Tiyatrosu'ndan çıkarken görüntülendi. Tanış'ın arkadaşları, gazetecilerin şiddet iddialarıyla ilgili sorularına yanıt verdi.
6.04.2024 Magazin
Kamboçya'ya gezmeye giden Ufuk öldürüldü! Bakanlık devreye girdi
Kamboçya'ya gezmeye giden Ufuk öldürüldü! Bakanlık devreye girdi İstanbul'da yaşarken kalp krizi geçiren ve ölümün eşiğinden dönünce dünyayı gezmek için çıktığı yolculukta 6 yıl önce gittiği Güneydoğu Asya'da Kamboçya'ya yerleşen Ufuk Öntürk (52), kaldığı pansiyonun sahibi ve çalışanlarının çekiçli saldırısında hayatını kaybetti. İzmir'deki yakınları, önce acı haberi, ardından Budist inancına göre cenazenin yakılması için vekalet istendiğini öğrenince, devlet yetkilileriyle temasa geçti. Türk Dışişleri Bakanlığı'nın devreye girmesiyle cenazenin Türkiye'ye getirileceğini öğrenen Öntürk'ün yakınları, İslami usullere göre cenazelerini toprağa vereceklerini belirtip, cinayete karışanların hak ettiği cezayı alması için de yine devletten destek beklediklerini söyledi.
2.03.2024 Gündem
Cem Adrian’ın eski mesleği şaşırttı! Fazıl Say açıkladı!
Cem Adrian’ın eski mesleği şaşırttı! Fazıl Say açıkladı! Ünlü besteci ve piyanist Fazıl Say, şarkıcı ve söz yazarı Cem Adrian ile tanışma hikayesini ilk kez anlattı. Hikaye okuyanları hem duygulandırdı hem şaşırttı.
18.12.2023 Magazin
Gülşen: Ben Azur'dan daha yaramazım!
Gülşen: Ben Azur'dan daha yaramazım! Şarkıcı Gülşen, aranjör ve besteci Ozan Çolakoğlu ile Haziran 2016'da nikâh masasına oturmuş, Ocak 2017'de Azur Benan'ın doğumuyla ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Etiler'de görüntülenen 47 yaşındaki popçu, ailesiyle birlikte Londra'ya taşındığı iddiasına açıklık getirirken, altı yaşındaki oğlu hakkında konuştu.
18.11.2023 Magazin
Barış Manço'nun Cumhuriyet'in 100. yılı için söyledikleri gündem oldu
Barış Manço'nun Cumhuriyet'in 100. yılı için söyledikleri gündem oldu Usta sanatçı Barış Manço, 1 Şubat 1999 tarihinde yaşamını yitirmişti. Barış Manço'nun seneler önce Osaka'da verdiği konserde Türkiye ve 2023 yılı için söylediği sözler sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada gündem olan video ile ilgili “Oğlu yerine getirmeli” yorumları geldi.
29.10.2023 Magazin
Liselerde 100. yıl coşkusu! Öğrenciler Atatürk’ün imzasını çizdiler
Liselerde 100. yıl coşkusu! Öğrenciler Atatürk’ün imzasını çizdiler Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla okullarda çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ederken Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi öğrencileri, ‘Cumhuriyetin 100. Yılı ve Atatürk İmzalı’, Biz Atatürk Gençleriyiz marşı koreografi oluşturdular. O anlar dron ile kaydedildi.
27.10.2023 Gündem
Murat Yancı’ya ‘Yılın Televizyon Yöneticisi’ ödülü
Murat Yancı’ya ‘Yılın Televizyon Yöneticisi’ ödülü Buhara Medya Ödülleri, önceki akşam sahiplerini buldu. Ankara’da bu sene 12’ncisi düzenlenen törende, ‘Yılın Televizyon Yöneticisi’ ödülü Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı’ya verildi.
13.10.2023 Televizyon
Sertab Erener ve Emre Kula aynı sahnede
Sertab Erener ve Emre Kula aynı sahnede Sanatçı Sertab Erener ile gitarist, söz yazarı ve besteci Emre Kula, müzikseverlerle bir araya gelecek.
23.08.2023 Magazin
Sixto Rodriguez hayatını kaybetti
Sixto Rodriguez hayatını kaybetti 'Searching for Sugar Man' isimli belgeselle dünya çapında ün kazanan müzisyen ve besteci Sixto Rodriguez, yaşamını yitirdi.
10.08.2023 Magazin
Tan Taşçı kaza mı yaptı, sağlık durumu nasıl? Şarkıcı Tan Taşçı kimdir, nereli, kaç yaşında?
Tan Taşçı kaza mı yaptı, sağlık durumu nasıl? Şarkıcı Tan Taşçı kimdir, nereli, kaç yaşında? Burdur'un Bucak ilçesinde tırla çarpışan cipteki şarkıcı Tan Taşçı, menajeri ve yanlarındaki bir kişi yaralandı. Hastanede tedavi altına alınan Taşçı ile yanındaki iki kişinin hayati tehlikelerinin bulunmadığı aktarıldı.
10.08.2023 Magazin
Baha Boduroğlu kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı? İşte Baha Boduroğlu şarkıları…
Baha Boduroğlu kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı? İşte Baha Boduroğlu şarkıları… Baha Boduroğlu vefat etti. Bodruoğlu’nun vefatıyla birlikte kariyeri ve hayatı merak edilmeye başlandı. Baha Boduroğlu, Güzin Sokullu ile yolunun kesişmesinin ardından müziğe yöneldi. Gençlik Başımda Duman şarkısı bugün hala dinlenmeye devam ediyor. Peki, Baha Boduroğlu kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı? İşte Baha Boduroğlu şarkıları…
20.07.2023 Magazin
Usta sanatçı Baha Boduroğlu hayatını kaybetti
Usta sanatçı Baha Boduroğlu hayatını kaybetti Şarkıcı ve besteci Baha Boduroğlu hayatını kaybetti. 
20.07.2023 Magazin
'Evlerinin Önü Boyalı Direk' parçasıyla tanınmıştı! Berk Gürman şimdi ne yapıyor?
'Evlerinin Önü Boyalı Direk' parçasıyla tanınmıştı! Berk Gürman şimdi ne yapıyor? İkizi Öykü Gürman ile birlikte söylediği 'Evlerinin Önü Boyalı Direk' parçası ile üne kavuşan besteci ve şarkıcı Berk Gürman, 2019 yılından itibaren İspanya'da yaşıyor. Öykü Gürman, katıldığı programda, yıllar sonra ilk kez kardeşi hakkında konuştu.
20.06.2023 Magazin
Dünyaca ünlü keman virtüözü Suna Kan hayatını kaybetti!
Dünyaca ünlü keman virtüözü Suna Kan hayatını kaybetti! Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi keman virtüözlerinden birisi olarak tanınan ve uzun yıllar Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nda solist ve başkemancı olarak görev yapan Suna Kan, 86 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi Suna Kan'ın yakın dostu bir başka devlet sanatçımız Gülsin Onay duyurdu...
11.06.2023 Kültür Sanat
Mazlum Çimen kimdir? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Mazlum Çimen'in eşi kim?
Mazlum Çimen kimdir? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Mazlum Çimen'in eşi kim? Mazlum Çimen kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. 27 Mayıs Şarkılar Bizi Söyler programına konuk olan besteci, keman sanatçısı Mazlum Çimen, İstanbul Devlet Konservatuarı mezunudur. Peki Mazlum Çimen kaç yaşında, nereli?
27.05.2023 Gündem
Tekfen Filarmoni, bu yaz festivalden festivale koşuyor!
Tekfen Filarmoni, bu yaz festivalden festivale koşuyor! Tekfen Filarmoni, haziran ayı konserleri ile festivalden festivale koşuyor. Festival turnesi kapsamında orkestra, ilk olarak yıldız piyanist Jan Lisiecki ile birlikte 51. İstanbul Müzik Festivali Açılış Konseri ile seyirci karşısına çıkacak. Tekfen Filarmoni, 4 Haziran’da 36. Uluslararası İzmir Festivali’nde keman sanatçısı Veriko Tchumburidze ile dinleyicisiyle büyülü Efes Antik Tiyatro’da buluşacak. “O da Tekfen” oluşumuyla ise 8 Haziran’da 9. AIMA Müzik Festivali’ni bakır üflemeli beşlisinin renkli programıyla açacak.
22.05.2023 Kültür Sanat
'Orhan Gencebay öldü' haberlerine yalanlama!
'Orhan Gencebay öldü' haberlerine yalanlama! Ünlü sanatçı Orhan Gencebay'ın hayatını kaybettiği yönünde iddialar ortaya atıldı. Bunun üzerine "Orhan Gencebay öldü mü?" sorusu sosyal medyada gündem olurken, usta sanatçı ve oğlu Altan Gencebay'dan açıklama geldi.
17.05.2023 Magazin
Sosisli sandviç satıcılığından milyarderliğe! Wagner’in patronu Putin’e savaş açtı...
Sosisli sandviç satıcılığından milyarderliğe! Wagner’in patronu Putin’e savaş açtı...   Ukrayna'daki savaşta ülkenin doğusundaki cephede zor durumda kalan Rus ordusuna destek olan ve Bahmut kentinde ilerleme kaydeden Wagner'in patronu Putin'e savaş açmış durumda. Rus paralı asker grubu Wagner’in sosisli sandviç satıcısından milyardere dönüşen lideri Yevgeny Prigozhin, açıklamaları nedeniyle Rusya’ya da dönemiyor.
17.05.2023 Dünya
Yedi dilde şarkı söyleyen Linet'e Komşu'dan teklif
Yedi dilde şarkı söyleyen Linet'e Komşu'dan teklif İsrail'de doğup büyüyen, Türkiye'deki ilk albümünü 1995 yılında çıkaran müzik dünyasının güçlü seslerinden Linet, Yunanistan'ın ünlü bestecisi George Theophanous'ten teklif aldı.
15.05.2023 Magazin
12 yaşındaki şef, CSO’yu yönetecek
12 yaşındaki şef, CSO’yu yönetecek Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın (CSO) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle gerçekleştireceği konserinde 6’ncı sınıf öğrencisi Atahan Dinç (12), şef ve solist olarak yer alacak.
19.04.2023 Kültür Sanat
Şarkısı yayından kaldırılan Linet: Demek ki yorumum birilerini rahatsız etti!
Şarkısı yayından kaldırılan Linet: Demek ki yorumum birilerini rahatsız etti! Sözü Hakkı Yalçın'a, bestesi Ayla Çelik ve Serdar Aslan'a ait olan 'Söz' isimli şarkıyı seslendirip geçtiğimiz hafta Youtube kanalında yayınlayan Linet, tüm izinlerin alınmasına rağmen parçanın yayından kaldırıldığını açıkladı.
14.04.2023 Magazin
Bakanlar için 3 il! Erdoğan'ın önündeki 1200 kişilik liste
Bakanlar için 3 il! Erdoğan'ın önündeki 1200 kişilik liste 14 Mayıs seçimleri yaklaşırken partilerde liste mesaisi sürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bakanların milletvekili adayı olarak gösterileceğinin açıklamasının ardından yeni bilgiler ortaya çıktı.
4.04.2023 Gündem
Beethoven’ı ölüme götüren hastalığın sırrını 200 yıllık saç telleri çözdü!
Beethoven’ı ölüme götüren hastalığın sırrını 200 yıllık saç telleri çözdü! Ünlü Alman besteci Ludwig van Beethoven'ın hastalığındaki gizemi 200 yıllık saç telleri çözdü. İngiltere merkezli Cambridge Üniversitesi liderliğindeki bilim insanlarından oluşan uluslararası bir ekip, ünlü Alman besteci Ludwig van Beethoven’ın 5 farklı kaynaktan gelen saç tellerini inceleyerek sağlığı ve genetiği hakkında bilgiler edindi. Beethoven’ın tam ölüm nedeninin tespit edilemediği ancak karaciğer hastalıkları konusunda genetik risk faktörleri içerdiğini buldu.
23.03.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Besteci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki besteci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.