Besime Konca

Besime Konca

Son dakika Besime Konca haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Besime Konca ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Besime Konca haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Besime Konca

haberleri sayfasında son dakika yaşanan besime konca gelişmeleri de dahil olmak üzere 43 besime konca haberi bulunmuştur. Tüm besime konca haberleri aşağıda listelenmiştir.
HDP Milletvekili Yıldırım hakkında "yakalama" kararı çıkarıldı
HDP Milletvekili Yıldırım hakkında "yakalama" kararı çıkarıldı Diyarbakır'da görülen terör örgütü PKK'nın üst yapılanması KCK ana davasında yargılanan HDP Van Milletvekili Nadir Yıldırım hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkartıldı.
22.01.2018 Siyaset
HDP'li 19 vekil hakkında fezleke
HDP'li 19 vekil hakkında fezleke HDP'li 19 vekil hakkında fezleke Adalet Bakanlığı'na gönderildi.
4.12.2017 Siyaset
Besime Konca'nın milletvekilliği düşürüldü
Besime Konca'nın milletvekilliği düşürüldü HDP Milletvekili Besime Konca'nın milletvekilliği düşürüldü.
3.10.2017 Siyaset
HDP Siirt Milletvekili Besime Konca tahliye edildi
HDP Siirt Milletvekili Besime Konca tahliye edildi Diyarbakır'da güvenlik güçlerince etkisiz hale getirilen PKK'nın sözde Sur sorumlusu "Çiyager" kod isimli Cihat Türkan adlı teröristin, Batman’daki cenazesine katıldığı gerekçesiyle Cumhuriyet Başsavcılığınca hakkında soruşturma açılan HDP Siirt Milletvekili Besime Konca tutuklanmıştı.
29.07.2017 Siyaset
Meclis'e yeni dokunulmazlık dosyaları gönderildi
Meclis'e yeni dokunulmazlık dosyaları gönderildi 31 milletvekiline ait 43 dokunulmazlık dosyası TBMM Başkanlığına sunuldu. Böylece Meclise gelen dosya sayısı 246'ya ulaştı.
29.09.2021 Gündem
7 yıl süren KCK ana davasının maliyeti 238 bin lira
7 yıl süren KCK ana davasının maliyeti 238 bin lira KCK ana davasında 111 sanığı çeşitli hapis cezasına çarptıran Diyarbakır 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nin gerekçeli kararında, davanın yargılama giderinin 238 bin lira olduğu belirtildi.
29.09.2021 Gündem
HDP'li vekile 2.5 yıl hapis
HDP'li vekile 2.5 yıl hapis HDP milletvekili Besime Konca'ya tutuklu yargılandığı davada 2.5 yıl hapis cezası verildi
29.09.2021 Gündem
HDP’li Konca tutuklandı
HDP’li Konca tutuklandı Batman Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde hakkında yakalama kararı çıkartılan HDP Kadın Meclisi Sözcüsü ve Siirt Milletvekili Besime Konca tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
HDP’li Konca hakkında yakalama kararı
HDP’li Konca hakkında yakalama kararı HDP Siirt Milletvekili Besime Konca'nın tahliye edilmesine yapılan itiraz üzerine hakkında tutuklanmasına yönelik yakalama kararı çıkartıldı
29.09.2021 Gündem
HDP'li vekil tahliye edildi
HDP'li vekil tahliye edildi HDP Siirt Milletvekili Besime Konca tahliye edildi.
29.09.2021 Gündem
HDP Muş Milletvekili tutuklandı
HDP Muş Milletvekili tutuklandı HDP Muş Milletvekili Burcu Çelik Özkan tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
Terörist cenazesine katılan HDP'li vekiller için 20 yıl hapis istendi
Terörist cenazesine katılan HDP'li vekiller için 20 yıl hapis istendi HDP milletvekilleri Besime Konca ve Mehmet Ali Aslan hakkında, Diyarbakır'da güvenlik güçlerince etkisiz hale getirilen terör örgütü PKK'nın sözde Sur sorumlusu "Çiyager" kod isimli terörist Cihat Türkan'ın cenazesine katıldıkları gerekçesiyle 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
29.09.2021 Gündem
Nadir Yıldırım gözaltına alındı
Nadir Yıldırım gözaltına alındı Hakkında zorla getirilme kararı olan HDP Milletvekili Nadir Yıldırım, Diyarbakır Adliyesi'nde İdris Baluken'in davasını izlediği sırada gözaltına alındı. Yıldırım, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı
29.09.2021 Gündem
HDP Siirt Milletvekili Konca tutuklandı
HDP Siirt Milletvekili Konca tutuklandı Batman 1. Sulh Ceza Hakimliğince adli kontrol şartıyla serbest bırakıldıktan sonra savcılığın itirazı üzerine gözaltına alınan HDP Siirt Milletvekili Besime Konca, tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
HDP'li Besime Konca tekrar gözaltına alındı
HDP'li Besime Konca tekrar gözaltına alındı HDP Siirt Milletvekili Besime Konca savcının itirazı üzerine Diyarbakır'da gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Besime Konca serbest bırakıldı
Besime Konca serbest bırakıldı

Ankara' da dün gece gözaltına alınıp tutuklanma talebiyle Batman Sulh Ceza Hakimliği' ne sevk...

29.09.2021 Gündem
8 HDP'li vekil için zorla getirme kararı
8 HDP'li vekil için zorla getirme kararı DİYARBAKIR'da, KCK Ana davasından dosyaları ayrılarak yargılanan ve 6'sı 10 Kasım'da haklarında daha önce verilen mahkemeye zorla getirilme kararları kaldırılan HDP'li 8 Milletvekili için yeniden mahkemeye zorla getirilme kararı çıkartıldı.
29.09.2021 Gündem
HDP'li vekiller Diyarbakır ve Batman'a getirildi
HDP'li vekiller Diyarbakır ve Batman'a getirildi Ankara'da gözaltına alınan HDP' li vekiller geceyarısı Diyarbakır ve Batman' a getirildi
29.09.2021 Gündem
Başkent'te HDP'li iki vekile gözaltı
Başkent'te HDP'li iki vekile gözaltı Diyarbakır ve Batman'da yürütülen soruşturmalar kapsamında haklarında gözaltı kararı bulunan HDP Grup Başkanvekili Çağlar Demirel ve Siirt Milletvekili Besime Konca Ankara'da gözaltına alındı
29.09.2021 Gündem
Meclis'te gergin dakikalar! HDP'li vekil...
Meclis'te gergin dakikalar! HDP'li vekil... Eğitim alanını düzenleyen tasarı TBMM Genel Kurulunda tartışılırken HDP'li Besime Konca'nın konuşmasını Kürtçe yapması, tepkiye neden oldu
29.09.2021 Gündem
O vekillere ses analizi yapılacak
O vekillere ses analizi yapılacak KCK ana davasında haklarında zorla getirilme kararı çıkarılan HDP’li 8 vekil ile ilgili, dosyada delil olarak bulunan tapelerin kendilerine ait olup olmadığının belirlenmesi için ses analizi yapılacağı öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
KCK ana davasındaki 8 milletvekilinin fezlekesi mahkemede
KCK ana davasındaki 8 milletvekilinin fezlekesi mahkemede Terör örgütü PKK'nın üst yapılanması KCK ana davası sanıklarından aralarında HDP milletvekilleri Osman Baydemir ve Selma Irmak'ın da bulunduğu 8 milletvekili hakkında hazırlanan fezleke mahkemeye ulaştı.
29.09.2021 Gündem
HDP milletvekili Konca hakkında soruşturma!
HDP milletvekili Konca hakkında soruşturma! HDP Siirt Milletvekili Besime Konca hakkında "terör örgütü propagandası yapmak ve halkı galeyana getirmek" suçlarından soruşturma açıldı...
29.09.2021 Gündem
Dokunulmazlıklar için bireysel başvuru vizesi
Dokunulmazlıklar için bireysel başvuru vizesi HDP’nin AYM’ye yapmak istediği başvuruya imza verecek vekillere engel olan CHP lideri, “Bizim vekillerimiz arzu ederse kendisi bireysel başvuru yapar” dedi
29.09.2021 Gündem
13 milletvekili hakkında 20 fezleke Başbakanlığa gönderildi
13 milletvekili hakkında 20 fezleke Başbakanlığa gönderildi Adalet Bakanlığı tarafından, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ'ın da aralarında bulunduğu 13 milletvekili hakkında "dokunulmazlıklarının kaldırılması" istemiyle hazırlanan 20 fezleke, TBMM Başkanlığına sunulmak üzere Başbakanlığa gönderildi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Besime Konca ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki besime konca haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.