Beşikaş

Beşikaş

Son dakika Beşikaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Beşikaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Beşikaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beşikaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beşikaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 54 beşikaş haberi bulunmuştur. Tüm beşikaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
27 Nisan Fenerbahçe-Beşiktaş maçının biletleri satışa çıktı mı, Fenerbahçe Beşiktaş bilet fiyatları ne kadar?
27 Nisan Fenerbahçe-Beşiktaş maçının biletleri satışa çıktı mı, Fenerbahçe Beşiktaş bilet fiyatları ne kadar? Süper Lig 34. hafta derbi mücadelesi Fenerbahçe Beşiktaş arasında olacak. Karşılaşmayı tribünden takip etmek isteyen taraftarlar FB-BJK derbisinin biletlerinin satışa çıkacağı tarih sorguluyor. Peki, Fenerbahçe Beşiktaş maçının biletleri ne zaman satışa çıkıyor, 27 Nisan Fenerbahçe Beşiktaş derbisi için bilet ne zaman satışa çıkacak 2024? Beşiktaş Fenerbahçe maçının bilet fiyatları ne kadar, derbinin biletleri satışa çıktı m?
26.04.2024 Şampiy10
'Telefonla ulaşamadık, inşallah kaza geçirmemiştir'
'Telefonla ulaşamadık, inşallah kaza geçirmemiştir' Beşiktaş'ın sezon başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı Dele Alli'nin geleceği ile ilgili İngiltere'den açıklama geldi. Everton teknik direktörü Sean Dyche Beşiktaş'ın yıldız orta sahayı alıp almayacağını duyurdu.
27.03.2023 Beşiktaş
Beşikaş'ta sürpriz gelişme! Yönetim milli oyuncudan en az 8 milyon euro bekliyor
Beşikaş'ta sürpriz gelişme! Yönetim milli oyuncudan en az 8 milyon euro bekliyor Transfer çalışmalarına Gedson Fernandes'le başlayan Beşiktaş yönetimi bir dönem Galatasaray'da oynayan başka bir oyuncu için harekete geçti. Bu arada defans hattına takviye yapma arayışlarına koyulan Ceyhun Kazancı'nın genç yetenek için Lyon'dan teklif aldığı bildirildi.
23.03.2022 Beşiktaş
Gedson Fernandes'i unutturacak transfer! Torrent istedi Burak Elmas harekete geçti...
Gedson Fernandes'i unutturacak transfer! Torrent istedi Burak Elmas harekete geçti... Gedson Fernandes'i Beşikaş'a kaptıran Galatasaray orta saha için harekete geçti. Torrent'in verdiği rapora göre hareket eden Burak Elmas'ın İngiliz deviyle masaya oturduğu anlaşıldı. İşte sarı kırmızılı kulübün yeni bombası...
4.02.2022 Galatasaray
Farke Beşiktaş'a cevabını verdi!
Farke Beşiktaş'a cevabını verdi! Sergen Yalçın'dan sonra yeni hoca arayışlarına devam eden Beşiktaş, Daniel Farke'ye teklifte bulundu.
10.12.2021 Beşiktaş
Ahmet Nur Çebi'den Sergen Yalçın'a görülmemiş 2 transfer hediyesi! Biri tıpkı Pjanic gibi Barcelona'dan geliyor
Ahmet Nur Çebi'den Sergen Yalçın'a görülmemiş 2 transfer hediyesi! Biri tıpkı Pjanic gibi Barcelona'dan geliyor Trabzonspor'un 10 puan gerisine düşen Beşikaş'ta ocak ayı transfer çalışmaları başladı. Ahmet Nur Çebi Sergen Yalçın'a 2 süper yıldız hediye edecek.
10.11.2021 Beşiktaş
Resmen açıkladı! 'Evet Vida Parma'yı reddetti'
Resmen açıkladı! 'Evet Vida Parma'yı reddetti' Domagoj Vida'nın menajeri Uğur Avadan, Hırvat stoperin Parma'dan gelen transfer teklifini reddettiğini açıkladı.
2.02.2021 Beşiktaş
Kayserisporlu Pedro Henrique: "PAOK, Beşiktaş'ı eler"
Kayserisporlu Pedro Henrique: "PAOK, Beşiktaş'ı eler" Beşikaş’ta, UEFA Şampiyonlar Ligi elemesindeki PAOK maçı için geri sayım başlarken, Yunan ekibinin eski futbolcusu olan HES Kablo Kayserisporlu Pedro Henrique, çarpıcı değerlendirmeler yaptı.
22.08.2020 Beşiktaş
Abdullah Avcı kararını verdi! Avrupa Ligi'nde bambaşka bir Beşiktaş...
Abdullah Avcı kararını verdi! Avrupa Ligi'nde bambaşka bir Beşiktaş... UEFA Avrupa Ligi’ni yedeklerin kendilerini göstermeleri için ciddi bir fırsat olarak gören siyah beyazlı çalıştırıcı, böylelikle takım içindeki rekabeti yükseltmeyi hedefliyor.
5.11.2019 Beşiktaş
İmzanın sebebini açıkladı! O ikna etmiş...
İmzanın sebebini açıkladı! O ikna etmiş... Benfica ile sözleşmesini 2020'ye kadar uzatarak Beşiktaşlıları şoke eden Anderson Talisca'nın menajeri, Breziyalı yıldızı kendisinin ikna ettiğini açıkladı ve "Avrupa'da oynayamama ihtimalinden endişe duydum" dedi.
3.03.2018 Beşiktaş
Quaresma UEFA'ya konuştu: Şenol Güneş...
Quaresma UEFA'ya konuştu: Şenol Güneş... Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma, UEFA’nın internet sitesine bir röportaj verdi.
2.12.2017 Beşiktaş
Galatasaray mı Beşiktaş mı? Gözde isim açıkladı...
Galatasaray mı Beşiktaş mı? Gözde isim açıkladı... İsmi son dönemde Galatasaray ve Beşiktaş ile anılan Azubuike, transfer haberleriyle ilgili özel açıklamalarda bulundu.
26.05.2017 Galatasaray
Gökhan Gönül penaltı kullanmak istemedi!
Gökhan Gönül penaltı kullanmak istemedi! Beşiktaş, Avrupa Ligi çeyrek finalinde Lyon'a normal süresi ve uzatma bölümünde 2-1 üstünlük kurmasına rağmen penaltılarda 7-6 mağlup olarak elendi. Penaltı atışları öncesinde sağ bek Gökhan Gönül'ün penaltı atmak istemediği ortaya çıktı.
21.04.2017 Beşiktaş
Caner Erkin: Beni oynat hocam
Caner Erkin: Beni oynat hocam Beşiktaş'ta Adriano'nun şok sakatlığı sonrası Caner Erkin, Şenol Güneş'ten forma istedi: "Beni oynat hocam"
19.04.2017 Beşiktaş
Kenan İmirzalıoğlu şehitler için yürürecek
Kenan İmirzalıoğlu şehitler için yürürecek Önceki akşam Nişantaşı’nda bir arkadaşının evinden çıkarken görüntülenen Kenan İmirzaloğlu birlik mesajı verdi.
7.01.2017 Magazin
Sow Beşiktaş'ı ilk kez boş geçti!
Sow Beşiktaş'ı ilk kez boş geçti! Fenerbahçe, Beşikaş ile golsüz berabere kalırken; Moussa Sow siyah-beyazlıları ilk kez boş geçti.
24.09.2021 Fenerbahçe
Boyko Malaga yolcusu
Boyko Malaga yolcusu Beşiktaş Ukraynalı kaleci Denys Boyko'yu İspanya takımı Malaga'ya kiralanıyor.
24.09.2021 Beşiktaş
Şenol Güneş canlı yayında açıkladı!
Şenol Güneş canlı yayında açıkladı! Spor Toto Süper Lig'de 2015 - 2016 sezonu şampiyonu Beşikaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, yazarımız Ersin Düzen'in sunduğu Stadyum programında özel açıklamalarda bulundu.
23.05.2016 Beşiktaş
Galatasaray - Beşiktaş derbisinin iddaa oranları güncellendi
Galatasaray - Beşiktaş derbisinin iddaa oranları güncellendi Süper Lig'de oynanacak G.Saray-Beşiktaş derbisinin iddaa oranları değişti.
4.05.2016 Galatasaray
Orman: Gelmeyin kardeşim stada falan!
Orman: Gelmeyin kardeşim stada falan! Beşikaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena Stadı'nın yapım ve açılış süreci ile ilgili açıklamalarda bulunurken, "Stadın yapım sürecinde bize inanmayanlar, 'yapılamaz' diyenler, şimdi 'niye erken açıyorsun' diyor. Şampiyon olmak için, UEFA parası almak için açıyoruz. Beşiktaş artık şahlandı, o sene bu sene olsun diye açıyoruz'' dedi.
27.03.2016 Beşiktaş
Güneş: Bana küfür etti!
Güneş: Bana küfür etti! Beşiktaş - Medicana Sivasspor maçının 50. dakikasında saha kenarı karıştı.
23.11.2015 Beşiktaş
Trabzonspor Avrupa ikincisi oldu!
Trabzonspor Avrupa ikincisi oldu! Son 100 maçında 6 teknik direktör eskiten Trabzonspor, majör liglerin en çok hoca değiştiren 2. takımı. Zirve ise G.Birliği'nde...
13.11.2015 Trabzonspor
Sow'dan Beşiktaş'a mesaj!
Sow'dan Beşiktaş'a mesaj! Fenerbahçe'den Al Ahli'ye transfer olan Moussa Sow, derbi öncesi Beşikaş'a mesaj yolladı.
27.09.2015 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Beşikaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beşikaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.