Berna Canbeldek

Berna Canbeldek

Son dakika Berna Canbeldek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Berna Canbeldek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Berna Canbeldek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Berna Canbeldek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan berna canbeldek gelişmeleri de dahil olmak üzere 43 berna canbeldek haberi bulunmuştur. Tüm berna canbeldek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor All Star'da takım değişikliği! Ödül oyunu nefes kesti
Survivor All Star'da takım değişikliği! Ödül oyunu nefes kesti Survivor All Star'da adaya veda eden son isim Berna Canbeldek olmuştu. Acun Ilıcalı takımlardaki kadın sayılarının dezavantaj olduğunu söyleyerek Kırmızı takımdan bir yarışmacının Mavi takıma geçmesini istedi. Ödül oyunu dişe diş mücadeleye sahne oldu. İşte detaylar...
26.04.2024 Magazin
Survivor'a kavgayla veda etti: Eleme sonrası acil durum konseyi toplanıyor!
Survivor'a kavgayla veda etti: Eleme sonrası acil durum konseyi toplanıyor! Survivor All Star'da ilk eleme adayı Berna Canbeldek, ikinci eleme adayı Damla Can, üçüncü eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, dördüncü ve son eleme adayı Merve Aydın olmuştu. Heyecanla ekrana kilitlenen izleyenler ise "Survivor kim elendi? Survivor All Star 2024'te bu hafta hangi yarışmacı adaya veda etti? Survivor'un yeni bölüm tanıtımında ise Acil Durum Konseyi'nin toplandığı görüldü. Acun Ilıcalı, Kırmızı takımdan Mavi takıma bir yarışmacının geçeceğini duyurmasının üzerine "Survivor'da takımlar değişiyor mu, mavi takıma hangi yarışmacı geçecek?" sorusu gündeme geldi.
25.04.2024 Magazin
Survivor'da Sercan'ı arı soktu, Yunus Emre'nin şakası ortamı gerdi
Survivor'da Sercan'ı arı soktu, Yunus Emre'nin şakası ortamı gerdi Survivor All Star'da ilk eleme adayı Berna Canbeldek, ikinci eleme adayı Damla Can, üçüncü eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu olmuştu. Yarışmacıların sayılarının azalması eleme potasına güçlü isimlerin girmesine neden olurken nefes kesen mücadele ise hız kesmeden devam ediyor. Peki, Survivor 4. ve son eleme adayı kim oldu?
23.04.2024 Magazin
Survivor'da 'baş döndüren' ödül oyunu! Survivor All Star'da adaya veda eden isim belli oldu
Survivor'da 'baş döndüren' ödül oyunu! Survivor All Star'da adaya veda eden isim belli oldu Survivor'da ilk eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, ikinci eleme adayı Aysu Keskin, üçüncü eleme adayı Berna Canbeldek, dördüncü eleme adayı Merve Aydın olmuştu. Ödül oyununda yarışmacıların başı döndü. Adaya veda eden isim belli oldu. İşte detaylar...
29.03.2024 Magazin
Survivor'da senaryo atışması: Yunus Emre Nagihan'ı fırçaladı, son eleme adayı belli oldu
Survivor'da senaryo atışması: Yunus Emre Nagihan'ı fırçaladı, son eleme adayı belli oldu Survivor'da ilk eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, ikinci eleme adayı Aysu Keskin, Üçüncü eleme adayı Berna Canbeldek olmuştu. Dokunulmazlık oyunu sonrasında Hakan Hatipoğlu ile Sercan Yıldırım arasında gerginlik yaşandı. Mavi ve kırmızı takım dokunulmazlığı kazanmak için ellerinden geleni yaptılar. Kazanan takım sadece dokunulmazlığın değil ödülün de sahibi oluyor. İşte Survivor haftanın eleme adayları ve dokunulmazlığı kazanan takım...
27.03.2024 Gündem
Survivor'da adaya veda eden isim şoke etti! Ödül oyunu nefes kesti
Survivor'da adaya veda eden isim şoke etti! Ödül oyunu nefes kesti Survivor All Star'da ödül oyunu kıyasıya mücadeleye sahne oldu. Pınar Saka, Gizem Memiç, Aysu Keskin ve Berna Canbeldek düelloya çıktı. Adaya veda eden isim belli oldu. İşte detaylar...
15.03.2024 Magazin
Survivor Sahra Işık ve eşi İdris Aybirdi evlilik terapistine başvurdu!
Survivor Sahra Işık ve eşi İdris Aybirdi evlilik terapistine başvurdu! 2013 yılında düzenlenen Best Model yarışmasında üçüncü olup, ülkemizi Malezya’da temsil eden, 'Survivor 2014', 'Survivor 2015' ve 2018 yılındaki 'All Star'da mücadele eden Sahra Işık, yarışma sonrası sosyal medya paylaşımları ve yaşadığı büyük değişimle adından söz ettiriyordu. Survivor Sahra, 2019'da dünyaevine girdiği ve geçtiğimiz günlerde boşanma kararı aldığı İdris Aybirdi ile evliliklerini kurtarmak için evlilik terapistine başvurdu.
28.10.2022 Magazin
Eski Survivor yarışmacısı Berna Canbeldek'i bir de Instagram'da görün!
Eski Survivor yarışmacısı Berna Canbeldek'i bir de Instagram'da görün! Survivor 2014 ve 2015 sezonlarında yer alan eski yarışmacı Berna Canbeldek, performansı ve ada yaşantısıyla gündemden düşmeyen isimlerdendi. Yarıştığı dönemde takım arkadaşı Sahra Işık'a, tartışma sonucunda bir anda tokat atan ve bu hareketiyle diskalifiye edilen Berna Canbeldek, Instagram pozlarıyla olay oldu.
12.05.2022 Magazin
Survivor Evrim'den çok konuşulan açıklama! Aşklarını ifşa etti!
Survivor Evrim'den çok konuşulan açıklama! Aşklarını ifşa etti! Survivor yarışmasında yer alan Evrim Keklik, Nisa Bölükbaşı-Ogeday Girişken aşkını ifşa etti! Evrim'in açıklaması sosyal medyada çok konuşuldu.
27.01.2022 Magazin
Survivor Berna Canbeldek'in son halini gören şaşırıyor!
Survivor Berna Canbeldek'in son halini gören şaşırıyor! 'Survivor 2014'te Sahra Işık'la ettiği kavga sonrası diskalifiye edilen, sakatlandığı için 'Survivor 2018'e veda eden Berna Canbeldek, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Hakkında 'estetik' yorumları yapılan Canbeldek'in inanılmaz değişimi görenleri şaşırtıyor.
26.01.2022 Magazin
Berna'nın karantina pozu sosyal medyayı salladı
Berna'nın karantina pozu sosyal medyayı salladı Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu Survivor'a ikinci kez katılan Berna Canbeldek, corona virüs tedbirleri kapsamında karantina günlerinin nasıl geçtiğini anlattı.
26.03.2020 Magazin
Acun Ilıcalı açıkladı: Berna Canbeldek ameliyat oldu
Acun Ilıcalı açıkladı: Berna Canbeldek ameliyat oldu Acun Ilıcalı, sakatlığı dolasıyla geçtiğimiz hafta Survivor'a veda etmek zorunda kalan yarışmacı Berna Canbeldek hakkında açıklamalarda bulundu.
24.04.2018 Magazin
Yarışmaya devam edecek mi? Acun açıkladı!
Yarışmaya devam edecek mi? Acun açıkladı! Survivor 2018 yarışmasında iki gün önce kaza geçiren Berna Canbeldek ile flaş gelişme yaşanıyor. Yarışmaya devam edip etmeyeceği sorusuna Acun Ilıcalı'dan yanıt geldi.
16.04.2018 Magazin
Berna Canbeldek kimdir? (Survivor 2018 Ünlüler)
Berna Canbeldek kimdir? (Survivor 2018 Ünlüler) Berna Canbeldek kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde derledik. Survivor 2018 Ünlüler takımında yarışan Berna Canbeldek, geçirdiği sakatlık sonucunda yarışmaya veda etmek durumunda kaldı. İşte Berna Canbeldek'in hayatına dair merak edilenler...
16.04.2018 Gündem
Survivor'da yürekler ağza geldi! Berna Canbeldek bir anda...
Survivor'da yürekler ağza geldi! Berna Canbeldek bir anda... Survivor'ın yeni bölümünde Ünlüler takımında yer alan Berna Canbeldek, havuza atladığı sırada korkunç bir kaza yaşadı. Bir anda acılar içinde kalan Berna'ya ilk müdahaleyi Metin Kuş yaptı.
14.04.2018 Magazin
Survivor'da gözyaşlarına boğuldular!
Survivor'da gözyaşlarına boğuldular! 'Survivor 2018'de ' yarışmasının yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. TV8'de 5 Nisan Perşembe akşamı ekrana gelecek bölüm, üç güçlü yarışmacının All Star adasına vedasına sahne oluyor.
4.04.2018 Magazin
Survivor Berna Canbeldek kimdir? (Survivor 2018 yeni yarışmacısı)
Survivor Berna Canbeldek kimdir? (Survivor 2018 yeni yarışmacısı) Survivor Berna Canbeldek kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Survivor 2018 kadrosuna yeni katılan Berna Canbeldek ile ilgili bilgiler merak konusu oldu. İşte Berna Canbeldek hakkındakiler...
22.03.2018 Gündem
Survivor'da Nagihan ve Sahra arasında gerginlik! Yeni yarışmacı kim oldu?
Survivor'da Nagihan ve Sahra arasında gerginlik! Yeni yarışmacı kim oldu? Survivor bu akşam da yine izleyicileri ekrana kilitleyecek. Survivor 2018 29. yeni bölüm tanıtımında Nagihan ve Sahra arasındaki gerilim oldukça dikkat çekiyor. Peki Survivor 2018 kadrosuna yeni katılan isim kim oldu?
22.03.2018 Gündem
Survivor'da eleme adayları belli oldu! Bireysel dokunulmazlığı kimler aldı?
Survivor'da eleme adayları belli oldu! Bireysel dokunulmazlığı kimler aldı? Survivor'da dün akşam yine heyecan doruktaydı. Dokunulmazlık oyununun gerçekleştiği Survivor'da bireysel dokunulmazlığı kimler aldı? Survivor 2018'in bu haftaki eleme adayları olarak kimler belirlendi? İşte tüm merak edilen gelişmeler...
19.03.2018 Gündem
Berna Canbeldek kimdir?
Berna Canbeldek kimdir? Berna Canbeldek kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde çok sık araştırılıyor. Acun Ilıcalı'nın Instagram hesabından yaptığı Berna Canbeldek'in Survivor'a katıldığı paylaşımı gündeme bomba gibi düştü. İşte Berna Canbeldek hakkında merak edilenler...
19.03.2018 Gündem
Acun Ilıcalı duyurdu! İşte Survivor'a katılan yeni isim
Acun Ilıcalı duyurdu! İşte Survivor'a katılan yeni isim Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Survivor'a yeni bir isim daha katıldı. Acun Ilıcalı yeni ismi Instagram hesabından duyurdu.
19.03.2018 Magazin
Turabi Çamkıran Survivor 2018 kadrosunda olmayacak mı? Turabi'den şok paylaşım...
Turabi Çamkıran Survivor 2018 kadrosunda olmayacak mı? Turabi'den şok paylaşım... Turabi Çamkıran Survivor 2018 kadrosunda olmayacak mı? Sorusunun cevabı merakla aranıyor. Turabi Çamkıran'ın Instagram hesabından yaptığı bir paylaşım takipçilerini şoke etti. İşte Turabi'nin Survivor 2018'de mücadele edip etmeyeceği...
15.01.2018 Gündem
2018 Survivor ne zaman başlayacak? Survivor 2018 yarışmacıları belli oldu
2018 Survivor ne zaman başlayacak? Survivor 2018 yarışmacıları belli oldu Survivor 2018 için geri sayım sürüyor. Türk televizyonlarının fenomen haline gelen yarışma programı Survivor yarışmacıları belli olmaya başladı. Peki Survivor 2018 ne zaman başlayacak?
29.09.2021 Gündem
Survivor 2018 ne zaman başlayacak? Survivor 2018'e bir isim daha katıldı...
Survivor 2018 ne zaman başlayacak? Survivor 2018'e bir isim daha katıldı... Survivor 2018 yarışmasının ne zaman başlayacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Survivor 2018'de yer alacak olan yarışmacıların isimleri de belli olmaya başladı. İşte Survivor 2018'de mücadele edecek yeni yarışmacının kim olduğu...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Berna Canbeldek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki berna canbeldek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.